jaunajai
Apmirusi truputi temuke sita... Ziuriu as tas nuotraukytes ir mastau - o ka man daryt? Mano plaukai yra dar trumpesni nei sitose nuotraukose tai kokiom merginom gal is viso nieko su plaukais per vestuves neimanoma padaryt...
QUOTE(liggy @ 2009 08 23, 15:20)
Apmirusi truputi temuke sita... Ziuriu as tas nuotraukytes ir mastau - o ka man daryt? Mano plaukai yra dar trumpesni nei sitose nuotraukose tai kokiom merginom gal is viso nieko su plaukais per vestuves neimanoma padaryt...
na šukuosenos gal ir ne, bet pasipuošti įmanoma kokiomis gyvomis gėlytėmis arba karoliukais...
QUOTE(liggy @ 2009 08 23, 15:20)
mano irgi buvo dar trumpesni plaukuciai
susidorojau - jei idomu emailu haliu atsiust
renatulytes foto ideta tai labai miela. super tokia zavi sukuosena:))
sveikos mergytes.as irgi per savo vestuves turejau trumpus plaukucius.o sukuosena man buvo super.esu pati kirpeja ir galiu pasakyti kad galima labai daug ir graziu sukuosenu padaryt is trumpu plauku.nemoku idet foto bet kam idomu galiu atsust i az
paneles darau pati sukuosenas progines ir vestuves is trumpu bei ilgu plauku.jei domintu kreipkites per az.darau namie tai kainos ne kirpyklos
QUOTE(bambuchi @ 2009 08 25, 12:47)
sveikos mergytes.as irgi per savo vestuves turejau trumpus plaukucius.o sukuosena man buvo super.esu pati kirpeja ir galiu pasakyti kad galima labai daug ir graziu sukuosenu padaryt is trumpu plauku.nemoku idet foto bet kam idomu galiu atsust i az
Aš norėčiau pažiūrėti. Ir šiaip kokias šukuosenas darai būtų įdomu pamatyti
QUOTE(pieva_geleta @ 2009 08 26, 09:44)
Aš norėčiau pažiūrėti. Ir šiaip kokias šukuosenas darai būtų įdomu pamatyti
parasyk i az emaila atsiusiu.