Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

Jau kaip smagu! Šaunuolė! Sveikinimai!
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 03 01, 23:45)
user posted image

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 03 02, 00:45)
user posted image

Vilija Vilija Vilija bravo  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif Sekmės jai eurovizijoje !!! clap.gif
Atsakyti
na ka, padirbt gerai su vokalu, stilium (labai padirbet), su choreografija (beigi sokejus normalius susirinkt). Pasimokyt bendravimo kulturos. Gal ir bus neblogai biggrin.gif
Atsakyti
visai normaliai tas katinukas tinka prie jos, kuo jis jum užkliūva g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vis tik gerai, veza thumbup.gif O kad pamaiva ji tokia, tai tokia jau yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Noya @ 2014 03 01, 23:48)
na ka, padirbt gerai su vokalu, stilium (labai padirbet), su choreografija (beigi sokejus normalius susirinkt). Pasimokyt bendravimo kulturos. Gal ir bus neblogai  biggrin.gif

tą patį pagalvojau. dar pora mėnesių, apdoros ją tinkamai ir bus ok. o kaip jau seksis taip.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 03 02, 00:48)
visai normaliai tas katinukas tinka prie jos, kuo jis jum užkliūva  g.gif  biggrin.gif

Šiandien jis man visai nieko buvo, gal jau pripratau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 03 02, 01:45)
user posted image

drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 03 01, 23:45)
user posted image

biggrin.gif

O man vienai antras jos dainavimas (jau paskelbus laimėjimui ) geresnis ir energingesnis, labiau užtikrintas ?

Džiaugiuosi už ją rolleyes.gif Labai rolleyes.gif

Man toks jos įvaizdis beveik patiktų. Tik reiktų dar kažko scenoje. Pvz. šokėjų antrame plane apsirengusių baltai (kontrastas).
Atsakyti
Stilius man jos puikus, ir tik jau nenorekim zmogaus sustyguot pagal savo kurpali, tuo ji ir zavi, kad spontaniska, pasiduodanti ekspromtui.
Atsakyti
estai irgi išsirinko:
http://www.youtube.c...h?v=zPveUcTmId0
na man palygint LT gražesnė smile.gif
Atsakyti