Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(Monteverte @ 2014 03 24, 22:45)
Taigi, kaip ir galvojau, vyras jį paėmė.

bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2014 03 24, 20:50)

Ką? Konkursas tai pas gėj ups Danijoj ax.gif O mano ta Fyniksas ožiabarzdė iš viso visą salę nuneš, laimės ji tikriausiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 03 24, 15:59)
Nuskilo, kad antram pusfinaly kur iš 15 rinktis, vis didesnė tikimybė nei iš 16  pakliut į finalą ax.gif. Ir numeris 7  wub.gif,  bent jau man laimingas.

bigsmile.gif tikrai geras numeris iškrito, na ką, ima jau sektis thumbup.gif

ir šiaip, jaučiu, kad jos numeris bus kaip gaivaus oro gurkšnis, jos muzika yra šiuolaikiškesnė.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 03 24, 22:54)
Ką? Konkursas tai pas gėj ups Danijoj ax.gif O mano ta Fyniksas ožiabarzdė iš viso visą salę nuneš, laimės ji tikriausiai biggrin.gif

mano ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2014 03 24, 20:56)

Aha, kur gi ne biggrin.gif Tai dar ir Kirdeikiuką vaikį pasiimk, bet pirmiau man prašom moralinę kompensuot, kelis milijonus - grynais dirol.gif iki renginio pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 03 24, 23:06)
Aha, kur gi ne biggrin.gif Tai dar ir Kirdeikiuką vaikį pasiimk, bet pirmiau man prašom moralinę kompensuot, kelis milijonus - grynais dirol.gif iki renginio pioneer.gif

neturiu nei moralės, nei materialės, ale vaikį irgi pajamtau, jei jau nebereikalingas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2014 03 24, 21:13)
neturiu nei moralės, nei materialės, ale vaikį irgi pajamtau, jei jau nebereikalingas  ax.gif

Tai dar straipsnis už sukčiavimą ir svetimo turto viliojimą prisidės. Renginį žvelgsi iš cypės, jei tau perjungs irnesakyk.gif
Atsakyti
...ką sakote...? ax.gif

user posted image
Atsakyti
sveikos smile.gif
QUOTE(Tigris @ 2014 03 21, 14:47)
As tai labiau nesuprantu kaip Rusija gali dalyvauti tokiame konkurse...bet teisus zmones, kurie sako - nepainiokim meno ir politikos.

kad EV kuo tikriausia politika biggrin.gif ai tegu dalyvauja, manau laaabai mažai kas balsuos smile.gif

QUOTE(Maja Di @ 2014 03 24, 14:59)
Nuskilo, kad antram pusfinaly kur iš 15 rinktis, vis didesnė tikimybė nei iš 16  pakliut į finalą ax.gif. Ir numeris 7  wub.gif,  bent jau man laimingas.

aga, geras visai skaičius thumbup.gif
Atsakyti
Bet ar reikejo ta krutine taip dirbtinai sufotosopinti?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 03 26, 14:14)

Reikėjo reikėjo, kam tas kuklumas, kam jis rūpi šiais laikais, ypač į tokią kaip Daniją nuvykus?
Radio versija truputį tokia pamakaliota, tokia Britnispiersiška kažkiek g.gif Bet gal tai kaip tik gerai, ta gi milijardus gerbėjų gi turi biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

svetimas jai tas įvaizdis, ji nėra kreatyvinė, kaip gaga, mergaitė. Man nepatinka
Atsakyti