Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(saintlina @ 2014 03 20, 21:30)
tikrai nesuprantu, kaip tokiu metu Ukraina gali dalyvauti tokiam konkurse  schmoll.gif

O kodel turetu negalet?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 03 20, 22:30)
tikrai nesuprantu, kaip tokiu metu Ukraina gali dalyvauti tokiam konkurse  schmoll.gif

As tai labiau nesuprantu kaip Rusija gali dalyvauti tokiame konkurse...bet teisus zmones, kurie sako - nepainiokim meno ir politikos.
Atsakyti
Eurovizija toli gražu nėra menas biggrin.gif
Atsakyti
Eurovizija labai politizuota ax.gif . Vien tai, kad mes iš gruzinų gaunam aukščiausius balus daug ką pasako biggrin.gif . Ukraina, manau, laimėtų, nesvarbu, kad ne pati geriausia daina būtų. Bent į penketuką tikrai patektų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 21 kovo 2014 - 15:33
QUOTE(Maja Di @ 2014 03 21, 15:32)
Eurovizija labai politizuota ax.gif . Vien tai, kad mes iš gruzinų gaunam aukščiausius balus daug ką pasako biggrin.gif . Ukraina, manau, laimėtų, nesvarbu, kad ne pati geriausia daina būtų. Bent į penketuką tikrai patektų.

Sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 03 21, 12:37)
O kodel turetu negalet?

mano supratimu, kai šalis mobilizuoja savo kariuomenę gintis, kai ruošiasi karui, jai ne dainų konkursai turėtų rūpėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 21 kovo 2014 - 17:42
Jamu:
http://eurodiena.lt/...one-eurovizija/
Tik nesakykit, kad ir šitas jau užimtas topsecret.gif

Fainulkina neėmė, tik sirgs už jį, sakė. Tai gerai, nes aš abejoju, ar sirgsiu biggrin.gif Gaila, kad Mia nevažiuoja, būtų galėję varžytis, kuris scenoj labiau išsidraskys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 22 kovo 2014 - 01:23
šito niekam nereik? biggrin.gif
http://eurodiena.lt/...ina-eurovizija/
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...e.d?id=64352450
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2014 03 24, 15:53)

Nuskilo, kad antram pusfinaly kur iš 15 rinktis, vis didesnė tikimybė nei iš 16 pakliut į finalą ax.gif. Ir numeris 7 wub.gif, bent jau man laimingas.
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2014 03 22, 09:58)

O mama mija blink.gif Gerą "mergytę" mamytė išaugino. Nematyčiau, tai tip top mergytė bigsmile.gif
Čia su žodžiu satellite bando paimti? g.gif

Reikės vyrui parodyti, gali imt bigsmile.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2014 03 24, 14:59)
Nuskilo, kad antram pusfinaly kur iš 15 rinktis, vis didesnė tikimybė nei iš 16  pakliut į finalą ax.gif. Ir numeris 7  wub.gif,  bent jau man laimingas.

Man irgi laimingas biggrin.gif

Kadangi jinai vizualizuoja pirmą vietą, kiek žinau, tai bijojau, kad ir dainuos pirma doh.gif Kad laimėjimo nedatrauks, o pritrauks tik tą skaičių 1. Tada, kai pamačiau, kad Lietuva nuo 1-7, galvoju viskas, šakutės, mūsų dainorėlė pirma eis ir visi į ją kaip pro padidinamąjį stiklą žiūrės, o kai kas dar nespės įsijungti ir visai nematys. Bet išėjo viskas į gerą thumbup.gif Tegu toliau vizualizuoja, sėkmės jai dar kartą thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 24 kovo 2014 - 15:50
Taigi, kaip ir galvojau, vyras jį paėmė. Tai dabar jis turės Running Mother arba Mother Running lotuliukas.gif
Atsakyti