Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(linamog @ 2014 03 15, 23:00)

Gal užgėrė biggrin.gif g.gif blush2.gif

QUOTE(BonPari* @ 2014 03 15, 23:19)
O šitas šokėjas man patinka, toks sexy  biggrin.gif

O man tai iš toli jis kažkoks dramblotas atrodė blush2.gif (apranga matyt savo padaro). Iš arti kai veidą pritraukdavo , tai visai nieko.

Tarp kitko, jei pakeitus Vilkos aprangą (kad ir į tą EV finalo "gulbę") ir šokėją (ar bent jau jo aprangą), tai man labai patiko jos šiandieninis Attention pasirodymas. Labai gerai skamba tie sumoderninti back'ai thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
sveikos smile.gif
QUOTE(Ūla @ 2014 03 15, 22:44)
na taigi jau kalbėjom - Kirdeikis, Valinskas, Skaisgirys, Tyla... Visa šokio komanda.

laugh.gif doh.gif vajej, ale ot kompanija biggrin.gif būčiau žinojus "užnugarį" Vilijos dar pagalvočiau, ar ją balsuot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 16 kovo 2014 - 00:10
QUOTE(blackkiss @ 2014 03 16, 00:10)
sveikos smile.gif

laugh.gif doh.gif vajej, ale ot kompanija biggrin.gif būčiau žinojus "užnugarį" Vilijos dar pagalvočiau, ar ją balsuot biggrin.gif

Manau, kad tas pats užnugaris būtų tekęs bile kuriam laimėtojui biggrin.gif Va tik Kirdeikis Vilijos "atneštinis" biggrin.gif
Atsakyti
Ou jė merginos, gal kuri Skaisgirį imat? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2014 03 16, 00:31)
Ou jė merginos, gal kuri Skaisgirį imat?  hihihi.gif

Kad gal ne...
Atsakyti
QUOTE(BonPari* @ 2014 03 16, 00:19)
Uoj kokia baisi Vilijos suknelė  blush2.gif O šitas šokėjas man patinka, toks sexy  biggrin.gif

Man tai Kirdeikis geriu ax.gif , Bet kaip sakoma dėl skonio ir spalvos nesiginčijama ax.gif . Šitas nejemamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noya @ 2014 03 16, 01:10)
o siaubas, sneka nesamones ir pati juokiasi  unsure.gif

Galetu koks Tyla duot patarima jai,maziau kalbet ten nuvaziavus  unsure.gif

bet tai Vilijos visos manieros-mamos ax.gif mama ir,žiūriu,kraipos,sukinėjasi,kalbėdama
Atsakyti
Na žinokit man latvių daina labai patinka rolleyes.gif blush2.gif

http://www.youtube.c...h?v=Xd-BiXPNy9g

Paprasta kaip trys kapeikos biggrin.gif , bet užtai kokia šilta ir nuotaikinga thumbup.gif Ir vokalisto tembras man gražus smile.gif
Ši daina mano EV TOP ketveruke: Vilija, latviukai, šveicarai ir UK.

Dar Olandijos visai nieko daina. Bet ji labiau foninė gal g.gif , nelabai įsimenama. Žiūrėsim, kaip ant scenos ji pasirodys.

O šiaip yra labai daug baladžių. Nesakysi, kad blogos, bet kad išgirdus užkabintų ir nepaleistų bent man taip irgi nėra g.gif

Galvoju, gal tą latviuką rezervuotis ant durniaus biggrin.gif lotuliukas.gif ( nors labai abejoju, kad dėl jo reiktų grumtis lotuliukas.gif lotuliukas.gif ). Kažkaip daugiau vyriokų nenusižiūrėjau (bent kol kas). Ne mano jis skonio , netgi nėra išvaizdus smile.gif , bet va turintis kažką šilto savyje biggrin.gif

Iš profilio dar olandų vokalistas patiko. Bet pagooglinau, tik iš profilio g.gif

Italų daina su klipu klausosi geriau. Bet ta jų dainininkė savo įvaizdžiu mėgdžioja Lady Gaga ir vienoj vietoj netgi Miley Cyrus g.gif
Papildyta:

Tikrų vyrų niekam nereikia? tongue.gif

http://www.youtube.c...h?v=Pd_UmcGAui4

Nors dainuoja tai gerai, nenuginčysi... biggrin.gif

Papildyta:

Kalbant apie vokalistus, man labai įdomus anglės balsas. Jos tembras labiausiai įstrigo iš visų šiumetinės EV atlikėjų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 16 kovo 2014 - 12:15
Labas dienas, euroviznykės biggrin.gif

Žiūrėjau ir aš vakarykštį Vilijos palaikymo koncertą. Tai pabaiga labai nemaloniai nustebino unsure.gif Po tos Vilijos kalbos, jei aukojimą būtų iš naujo paleidę, tai ,spėju, kad nei pusės nebūtų surinkus.. Kažkaip nejauku klausyt tos kalbos buvo. Valinskas net pats pasimetė, kai išgirdo vos ne priekaištus, kad kaip ir per mažai surinko doh.gif Nu blyn, iš pradžių Vilija juk galėjo bent jau nuoširdžiai padėkot, pasidžiaugt, kad žmonės iš viso aukojo, o paskui kokius nors pastebėjimus išreikšt. Nors, aišku, būtų buvę geriausia visai patylėt...
Pradedu manyt, kad pas Miją to nepelnyto susireikšminimo yra daug mažiau(anksčiau galvojau visiškai priešingai).

Dar vienoj vietoj Valinskas įstrigo kaip chamas. Tada, kai latvis nulipo padainavęs nuo scenos, tas drėbtelėjo - "o mes dar juokėmės, kai Antanas EV atrankoj dalyvavo". Nu ką žinau.. rolleyes.gif Tuo labiau, kai tas latviukas taip fainai lietuviškai stengėsi kalbėt, mielas pasirodė rolleyes.gif na ir kas kad kaip grybukas truputį, bet fainas biggrin.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 16, 13:27)
Na žinokit man latvių daina labai patinka 
http://www.youtube.c...h?v=Xd-BiXPNy9g
Paprasta kaip trys kapeikos, bet užtai kokia šilta ir nuotaikinga Ir vokalisto tembras man gražus 
----
Dar Olandijos visai nieko daina. Bet ji labiau foninė gal  , nelabai įsimenama. Žiūrėsim, kaip ant scenos ji pasirodys.
----
Tikrų vyrų niekam nereikia? 

http://www.youtube.c...h?v=Pd_UmcGAui4

pradžioj man ji visai nepatiko, bet vien dėl to latviuko tuoj pradės patikt laugh.gif Bet šiaip iš tų pokvailių dainų, man prancūzų labiau biggrin.gif
------------------
Perklausiau ir aš, tai visai pusė velnio.
------------------
lotuliukas.gif kad tas tikras vyras kažkoks nesiderinantis prie šitos dainos biggrin.gif

Kol kas mano favoritai: Šveicarija, Italija, Anglija, Suomija(daina patinka, tik vyriokas nelabai koks blush2.gif ).

Kas negirdėjot dar Suomijos:
http://www.youtube.c...h?v=bAdz2HKz1PA
Papildyta:

Oiii, prisiminiau Prancūzijos dainą, mano favoritę, iš senų laikų assa.gif Tokią iš humoristinių tipo, tai labai užskaitau biggrin.gif Ir klipas - 10 balų:
http://www.youtube.c...h?v=Vz58Hw9hldw
Atsakyti
QUOTE(audrikea @ 2014 03 16, 10:41)
bet tai Vilijos visos manieros-mamos ax.gif mama ir,žiūriu,kraipos,sukinėjasi,kalbėdama

su dikcija kazkas irgi ne visai tvarkoj

nezinau,man ta Vilija ir taip antipatine buvo, po vakar koncerto dar labiau krito ji man akyse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noya: 16 kovo 2014 - 14:03
QUOTE(tuktuk @ 2014 03 16, 13:42)
Kažkaip nejauku klausyt tos kalbos buvo. Valinskas net pats pasimetė, kai išgirdo vos ne priekaištus, kad kaip ir per mažai surinko doh.gif Nu blyn, iš pradžių Vilija juk galėjo bent jau nuoširdžiai padėkot, pasidžiaugt, kad žmonės iš viso aukojo, o paskui kokius nors pastebėjimus išreikšt. Nors, aišku, būtų buvę geriausia visai patylėt...

drinks_cheers.gif tai jau taip. kol nekalba, tai visai nieko. bet jau kai pašnekės...
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 03 16, 15:33)
drinks_cheers.gif tai jau taip. kol nekalba, tai visai nieko. bet jau kai pašnekės...

tai kaip visad, ne pirmas kartas gi, jau turėtume priprast.
Atsakyti