Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(blackkiss @ 2014 03 11, 22:35)
ot negaliu objektyviai žiūrėt - man graikiškai dainuoja ir jau gražu blush2.gif laugh.gif

biggrin.gif Aš tai norėčiau, kad visos šalys Eurovizijoje dainuotų savo kalbom rolleyes.gif Jei faina daina, tai ji užkabins bet kokia kalba. Estų pavyzdys užpernai (ir ne tik užpernai) tai parodė.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 03 11, 22:03)
biggrin.gif Aš tai norėčiau, kad visos šalys Eurovizijoje dainuotų savo kalbom rolleyes.gif Jei faina daina, tai ji užkabins bet kokia kalba. Estų pavyzdys užpernai (ir ne tik užpernai) tai parodė.

sakyčiau tai būtų absoliučiai diskriminacinė situacija vokiečiams ir austrams doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2014 03 11, 23:06)
sakyčiau tai būtų absoliučiai diskriminacinė situacija vokiečiams ir austrams doh.gif  biggrin.gif

laugh.gif nu jo, visom gal nelabai ir išeitų laugh.gif
Atsakyti
nieko nesuprantu - jeigu kas žiūrit tą atranką, gal žinot: jie kur dainuoja dabar, su tom dainom ir dalyvaus? ar daina išrinkta jau? unsure.gif
-------
žodžiu, jei laimės Martakis, pasijamu dar ir jį į kompaniją blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 11 kovo 2014 - 22:29
QUOTE(blackkiss @ 2014 03 11, 23:20)
nieko nesuprantu - jeigu kas žiūrit tą atranką, gal žinot: jie kur dainuoja dabar, su tom dainom ir dalyvaus? ar daina išrinkta jau? unsure.gif
-------
žodžiu, jei laimės Martakis, pasijamu dar ir jį į kompaniją  blush2.gif  biggrin.gif

neįsivaizduoju g.gif
----
lotuliukas.gif a ne per daug vienu kart? doh.gif

Oho, kad padavė vyriokų pas graikus lotuliukas.gif thumbup.gif Tūsas lotuliukas.gif

---

Tfu, kažkaip net galvą išūžė tie diedai su savo užstalės daina laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 11 kovo 2014 - 22:41
QUOTE(tuktuk @ 2014 03 11, 22:32)

lotuliukas.gif a ne perdaug vienu kart? doh.gif

nu.. per daug ar ne, bet Kostuko niekam neatiduosiu blush2.gif biggrin.gif sena mano simpatija biggrin.gif o be to, reik turėt atsarginį variantą, jei kuris nors nepateks į finalą, tai bent už vieną galėsiu sirgti laugh.gif

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2014 03 11, 22:32)
Tfu, kažkaip net galvą išūžė tie diedai su savo užstalės daina laugh.gif

čia tu apie Alcohol is free? biggrin.gif oi faina man jinai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2014 03 11, 23:41)
čia tu apie Alcohol is free? biggrin.gif oi faina man jinai  thumbup.gif

Nepamačiau pavadinimo, bet tai ,spėju, kad šita, nes pavadinimas ją išgirdus, būtų labai į temą lotuliukas.gif
Pradžioj lygi ir nieko buvo kol tie trys diedukai su balalaikom bimbeno, o paskui kai kita chebra su armonikom bešokinėjanti įsijungė, tai rimtai net galvą įsiskaudo nuo rėkimo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 03 11, 22:44)
Nepamačiau pavadinimo, bet tai ,spėju, kad šita, nes pavadinimas ją išgirdus, būtų labai į temą lotuliukas.gif
Pradžioj lygi ir nieko buvo kol tie trys diedukai su balalaikom bimbeno, o paskui kai kita chebra su armonikom bešokinėjanti įsijungė, tai rimtai net galvą įsiskaudo nuo rėkimo lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
nu šita? http://www.youtube.c...h?v=_AfrOZersNk pernykštė gi Graikijos EV daina.. man tai ji labai patiko smile.gif tokia gerai nuteikianti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2014 03 11, 22:47)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif
nu šita? http://www.youtube.c...h?v=_AfrOZersNk  pernykštė gi Graikijos EV daina.. man tai ji labai patiko smile.gif tokia gerai nuteikianti biggrin.gif

Man irgi šita patiko biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
nu va... Graikija papildė man nepatinkančių dainų listą verysad.gif o gaila.. paskutiniu metu man jų EV dainos patikdavo, išskyrus afrodisiac... o šiemetinis nubalsavimas big, big, mistake verysad.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...o.d?id=64272546
Atsakyti
Attention, Katedros aikštė

http://www.youtube.c...h?v=uePyEn6qnGA

nelabai įsižiūrėjau , bet man rods fonograma. Skamba daina puikiai.
Bet įvaizdis...
user posted image
Atsakyti