Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(tuktuk @ 2014 03 10, 16:21)
Nors dabartinė jų vokalistė man neperlabiausiai patinka. Ankstesnioji - balsingesnė smile.gif

Abi seses, pasidalijo frontais, nes pirmoji isejo i kita grupe.
Atsakyti
Beje, vakar skaitinėjau užsieniečių komentarus, tai padariau tokią išvadą, kad šiais metais tikrai žymiai daugiau teigiamų komentarų apie Lietuvos pasirodymą ir dainą nei kiekvienais metais.

Aš tai jau nemažai šalių peržiūrėjau ir nepamačiau kažkokio didelio lyderio bigsmile.gif Aš kai išgirdau mūsų Attention su Vilija, tai pagalvojau - vaaaau, šaunuolė, kaip tinka Eurovizijai, kokia puikuma ir t.t. Tai taip ir kitų šalių bandžiau žiūrėti, be jokių nusistatymų, tiesiog žiūrėti ar kabina, ar faina.
Tai štai ir sakau, kad turi mūsiškė šansų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 03 10, 17:27)
Abi seses, pasidalijo frontais, nes pirmoji isejo i kita grupe.

Dabar pamenu, kad esu kažką apie tai skaičius.

QUOTE(Monteverte @ 2014 03 10, 18:10)
Tai štai ir sakau, kad turi mūsiškė šansų thumbup.gif

Na, kad į finalą pateks, tai net beveik neabejoju šįmet(jau sakiau, jei nepateks, tai daugiau nedrįsiu nieko prognozuot laugh.gif ). Kažkaip kiekvienais metais labai dvejodavau. Na, o toliau, žiūrėsim kaip čia bus. Norisi tikėt, kad šiais metais palypėtume nors kiek aukščiau nei visada smile.gif

----

Ai, beje, kas dėl tų keturių Islandijos treninginių, tai jei rimtai šnekant, man jų daina visai kabinanti lotuliukas.gif Tik įdomu kodėl jie čia visi su treningais. Kaži apie ką dainuoja g.gif Kažkaip tik "Vodka" girdžiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Labai labai faina daina thumbup.gif assa.gif Tiek ši, tiek ana, kur buvo įmesta. Super. Kažkaip anksčiau neįvertinau aš Saulės kliošo. Tokią dainą kaip ši, dabar visai norėčiau išsiųst į EV rolleyes.gif

Man tai Saulės kliošas visada patiko.

O su jų būgininku tai medicininių reikalų turėjau doh.gif Jis vaikų chirurgas, tai galima suprasti, kad nelabai kokių...
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 10, 18:56)
Man tai Saulės kliošas visada patiko.
---
O su jų būgininku tai medicininių reikalų turėjau  doh.gif Jis vaikų chirurgas, tai galima suprasti, kad nelabai kokių...

Man irgi patiko, bet kad į EV važiuotų taip niekad ir neprabalsavau. Gaila, kad nebedalyvauja atrankose.

---

Man kažkaip nepatikimai atrodo medikai, dar rimtai užsiimantys koncertine veikla. Nekelia pasitikėjimo unsure.gif
Jei neklystu ir ko nepainioju, tai skaičiau, kad Kavaliauskas Martynas irgi būsimas gydytojas swoon.gif Šitas tai visai man pasitikėjimo nekeliantis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 10 kovo 2014 - 18:15
QUOTE(tuktuk @ 2014 03 10, 18:15)

Man kažkaip nepatikimai atrodo medikai, dar rimtai užsiimantys koncertine veikla. Nekelia pasitikėjimo unsure.gif

Ne, na kodėl. Medikas tas Laurynas geras. Ačiū jam, kad diagnozavo, ką reikėjo diagnozuot. O Santariškėse blogi kažin ar dirba g.gif

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2014 03 10, 18:15)
Man irgi patiko, bet kad į EV važiuotų taip niekad ir neprabalsavau. Gaila, kad nebedalyvauja atrankose.

Man atrodo, kad kažkada (čia labai seniai) ar tik ne į antrą vietą jie buvo papuolę lietuviškose EV atrankose g.gif Rodos, dar su pirmąją vokaliste.
Įtariu, ar tik ne tada aš juos ir atradau g.gif
Papildyta:

Attention visai kitaip:

https://www.facebook...721468727884240
Atsakyti
Tos antrosios saulės kliošo vokalistės balselis toks meh... saldus ir kniaukiantis.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 10, 19:35)
Ne, na kodėl. Medikas tas Laurynas geras. Ačiū jam, kad diagnozavo, ką reikėjo diagnozuot.
O Santariškėse blogi kažin ar dirba  g.gif

-----
Man atrodo, kad kažkada (čia labai seniai) ar tik ne į antrą vietą jie buvo papuolę lietuviškose EV atrankose  g.gif Rodos, dar su pirmąją vokaliste.
Įtariu, ar tik ne tada aš juos ir atradau
-----
Attention visai kitaip:
https://www.facebook...721468727884240

Net nepagalvočau blush2.gif Bet tai gal nepastoviai jis koncertuoja? Gal jm tai daugiau hobis g.gif
Tai greičiausiai, kad blogų nelabai rasi Santariškėse.
-----------
Aš irgi juos per EV atrankas ir įsidėmėjau.
--------
Šita versia man nepatinka, nes nesu visai mėgėja tokios klubinės muzikos. Man žymiai fainesnė ta versija, kur ji viena dainuoja. Labai liuks skambesys thumbup.gif Vis įsijungiu paklausyt.

QUOTE(Soled @ 2014 03 10, 19:43)
Tos antrosios saulės kliošo vokalistės balselis toks meh... saldus ir kniaukiantis.

Ir silpnokas. Nors muzikinį stilių tai išlaiko, bet vat sesuo žymiai geriau dainuodavo(kaip suprantu,ir tebedainuoja, tik nesu girdėjus tos jos naujos grupės dainų).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 10 kovo 2014 - 19:05
Niu va, perklausiau šnd. visas dainas kurios jau išrinktos, tai įspūdžiai tokie:

Airija, Baltarusija, Makedonija, Ispanija, Didžioji Britanija - SUPER thumbup.gif

Rumunija, Danija, Estija, Šveicarija, Suomija, Italija, Lietuva - Gerai smile.gif

Ukraina, Malta, Latvija, Izraelis - Nelabai rolleyes.gif

Islandija, Prancūzija, Lenkija, Slovėnija, Švedija, Juodkalnija - Nepatiko schmoll.gif

Albanija - vienintelė daina, kurią išjungiau nebaigus klausyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Magda Marta @ 2014 03 10, 16:06)

nea. bet ačiū. o radau pati. back to the future

šiaip jie daug metų dalyvavo, vis tiek visų neatrandu g.gif
Atsakyti
O, imu visus Baltarusijos bernus rolleyes.gif
Atsakyti
Saules kliošo geriausias pasirodymas trečia vieta smile.gif bet smagios jų dainos, patikdavo man jie visada smile.gif

2002 m. nacionalinis turas – 3 vieta
2004 m. nacionalinis turas – 7 vieta
2005 m. nacionalinis turas – 5 vieta
2006 m. nacionalinis turas – 14 vieta
2007 m. nacionalinis turas – 7 vieta
2009 m. dainų daina – 9 vieta
2010 m. nacionalinis turas – nepasiekė finalo.
Atsakyti