Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(Jollie @ 2014 03 09, 21:24)
Gal apie šią kalbate? kažkuriais metais, nepamenu kuriais, su šia daina jei bandė laimę smile.gif
http://www.youtube.c...h?v=mYkuF1GIazA

ačiū, bet atrodo, ne ši, manoji angliška berods buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollie @ 2014 03 09, 20:21)
sakote kad kiti dainuoja menkavertes dainas, o kaip Vilijos - "Spjaudau sau ir gaudau" ar ten kažkokia daina kur buvo apie sofa...Vilija dainavo iki šiol tik padirbinius..

---------
O ir temoje, kaip matau liko tik Vilijos fan klubas, tai kad ir ateina kokia kita nuomone jin tiesiog būna nesuprantama o suvalgoma... biggrin.gif

Kiekvieną nuomonę reikia gerbti. Bet viskas turi būti argumentuota rolleyes.gif

1) Vilija viename iš paskutinių interviu sakė, kad "Spjaudau sau ir gaudau " jos koncertuose NEBEišgirsime smile.gif

2) Kitas dalykas. Manau, kad atlikėjas, menininkas savo karjeros eigoje turėtų progresuoti, o ne regresuoti. Na kaip ir kiekvienas žmogus.
Aišku, ne visąlaik taip ir būna, kaip norėtųsi.

3) Minėjau, kad nors ir mėgstu Vliją bei jos balsą, nesu jos fanė ir didelė jos muzikos klausytoja. Tačiau žinau, kad Attention ne vienintelė daina, kurią ji sukūrė. Vien jau EV atrankai ji pateikė 3 dainas. Ir kaip minėjo savo interviu, jinai yra parašiusi krūvelę dainų. Taigi iki šiol TIK apie sofą ir Spjaudau sau ir gaudau ji nebedainavo.

---------------------

Fan klubas turėtų būti kabutėse. T.y. dauguma čia rašančių susitaikė su Vilijos dalyvavimu Danijoje ir jos daina biggrin.gif , arba jiems tai natūraliai patiko smile.gif

Kiek supratau, Ūla, Monmorensi, tuktuke ir begalė kitų NĖRA Vilijos fanės. Aš ir Monteverdi (bei dar viena narė, atleiskit, pamiršau jos niką blush2.gif blush2.gif blush2.gif ) gal aršiausiai Viliją ginam.

Na negali jos daina, jos atlikimas, jos balsas, jos buvimas scenoje, jos asmenybė patikti visiems. Ir tai normalu.
Bet bet kokią nuomonę, manyčiau, reiktų išsakyti korektiškai. Kur pati aštriau pasisakiau, atsiprašau blush2.gif blush2.gif O ne taip, kad atbėga, kaip čia vakar/šiandien plačiai pasireiškusi Vilijos nedraugė biggrin.gif doh.gif , pasišaipo, kaip čia mes, tokios beskonės, beklausės ir šiaip dūros galim Viliją mėgti doh.gif
Papildyta:

Nesidomiu aš tiek Vilija, kad apie ją ir jos kūrybą viską žinočiau. Tačiau dar faktas: kurį laiką ji koncertavo su grupe "Round-a-Sound".
Tingiu aš ieškoti jų kūrybos, jei kam įdomu, patys pasigooglins. Bet tikrai ne apie sofą ir spjaudymus jie dainavo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 09 kovo 2014 - 21:00
QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 09, 23:05)
Bet tikrai ne apie sofą ir spjaudymus jie dainavo  smile.gif

Tai ir Donatas dainuoja ne vien tokias dainas, bet tai yra užmirštama, o Vilijos visos nesamonės nurašomos jaunystei, progresui ir pan doh.gif Man tai nepikta, nei aš čia kažkam antipatijas dideles reiškiu, tiesiog taip juokinga atrodo, kad jus ta Vilija ginat iki kaulų smegenų doh.gif žmogus juk, ne Dievas, o keliate ją į aukštumas biggrin.gif o jeigu jin nepateks net į finalą, ar nejausite nusivilimo? nes atrodo, kad tikite ja 100 ir net daugiau procentų. Tiesiog labai man asmeniškai juokinga, kad būtent Jūs, Ingėnai, tą Vilija taip aukštinate ir šia temą paverčiate ne Eurovizijos, o Vilijos tema, juk išsakyti nuomone gali visi, ir nebūtinai ta Vilija visiems turi patikti doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2014 03 09, 19:08)
Jei dar niekas nespėjo rezervuotis, tai aš imu Šveicarijos berniokus biggrin.gif

Svilpiantysis jau seniai uzbukintas.
QUOTE(Jollie @ 2014 03 09, 20:21)
Pasisakysiu trumpai ir aš  biggrin.gif  Eurovizija buvo įdomu, tol kol vyko atranka, nes kai išrinko Vilija, tapo iš vis nebeįdomu biggrin.gif  nepatinka man ji nei kaip dainininkė, nei kaip žmogus..sakote kad kiti dainuoja menkavertes dainas, o kaip Vilijos - "Spjaudau sau ir gaudau" ar ten kažkokia daina kur buvo apie sofa...Vilija dainavo iki šiol tik padirbinius..tai aš jos atlikėja net ir nelaikau, man jin tiesiog dainininkė, kokių pilni Lietuvos miestai ir miesteliai biggrin.gif

Ji tada buvo vaikas, atejes i realybes sou ir pasirases sutarti, kurioje nera asmenines laisves, ka ji gali dainuot sou metu. Visi dalyvave dainavo koverius. O dabar ji iesko, eksperimentuoja, improvizuoja, gal ne visad vykusiai ar patinkanciai visiems, bet ji bando, nestovi vietoj.
Papildyta:
O Ingenui vidines kulturos, takto galima pavydeti, ir i tokios pasnekoves argumentus, mintis as visad ziuresiu su pagarba, nors gal kazkur ir nesutiksiu. Skirtingai nuo kitos cia pasireiskusios personos, kurios rasliavai man iskart vyksta atmetimo reakcija, apie ka ji berasytu tokiu stiliu - apie Vilija, Dalai Lama ar Rasputina.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 03 09, 22:25)
O Ingenui vidines kulturos, takto galima pavydeti, ir i tokios pasnekoves argumentus, mintis as visad ziuresiu su pagarba, nors gal kazkur ir nesutiksiu. Skirtingai nuo kitos cia pasireiskusios personos, kurios rasliavai man iskart vyksta atmetimo reakcija, apie ka ji berasytu tokiu stiliu - apie Vilija, Dalai Lama ar Rasputina.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
---
Manau, nebūtų čia tų pykčių, jei ir neigiama nuomonė būtų išsakoma be pykčio. Anksčiau juk buvo irgi diskusija, bet kažkaip neišėjo iki pykčių, nors ir nesutapo nuomonės.

Nesipykim, moteros, sekmadienio vakarą. Pabūkim ramios ax.gif ommmm biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 09 kovo 2014 - 21:34
gathering.gif
Atsakyti
As turiu tradicija is anksto kitu saliu dainu neziuret, viska svieziai pamatyt pacioj Eurovizijoj, tai, matyt, gaudysiu vyru likucius. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollie @ 2014 03 09, 21:14)
o jeigu jin nepateks net į finalą, ar nejausite nusivilimo? nes atrodo, kad tikite ja 100 ir net daugiau procentų.

Jausiu. Bet dėl visų kitų irgi jutau. Ir dažnai net ne dėl paties dainininko, kaip dėl mūsų šalies bėjėgiškumo, vargšiškumo ir pan. Vis per mažai pinigų, vis blogiausias apšvietimas iš visų, vis nėra kokių šokėjų, kurių taip reikia šalia, tai kokio apšvietimo mums rusai ar kas nepadarė ar vėl kas tyčia koją kišo.
Taip ar taip niurname pastoviai, tai paniurnėtume eilinį kartą, baisiai čia cool.gif
O šiaip tai tikiu ja ta prasme, kad geriausia buvo iš likusio 5-uko būtent Eurovizijai, bet tai nereiškia, kad ji geriausia Europoje. Bet juk dalyvauti reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 03 09, 21:25)

QUOTE(tuktuk @ 2014 03 09, 21:33)

linamog, tuktuke, ačiū 4u.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Nors priimu ir Jollie kritiką man asmeniškai smile.gif Nesakysi, kad visai nėra tiesos blush2.gif

Aš atvirai labai norėjau, kad laimėtų Vilijos daina ir pati Vilija. O jau kaip jai seksis Europoje, taip ir seksis. Pasaulis dėl to nesustos. Kiekviena mūsų turime kitų prioritetų ir žymiai svarbesnių dalykų nei Eurovizija.
Žymiai smagiau, kai šitoje temoje į viską su humoru pažiūrima. Užtai ir norisi paskui į ją grįžti kasmet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 09 kovo 2014 - 22:08
QUOTE(Monteverte @ 2014 03 09, 21:57)
Jausiu. Bet dėl visų kitų irgi jutau. Ir dažnai net ne dėl paties dainininko, kaip dėl mūsų šalies bėjėgiškumo, vargšiškumo ir pan. Vis per mažai pinigų, vis blogiausias apšvietimas iš visų, vis nėra kokių šokėjų, kurių taip reikia šalia, tai kokio apšvietimo mums rusai ar kas nepadarė ar vėl kas tyčia koją kišo.
Taip ar taip niurname pastoviai, tai paniurnėtume eilinį kartą, baisiai čia cool.gif
O šiaip tai tikiu ja ta prasme, kad geriausia buvo iš likusio 5-uko būtent Eurovizijai, bet tai nereiškia, kad ji geriausia Europoje. Bet juk dalyvauti reikia ax.gif

nu bet šiemet gi jau kitaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2014 03 09, 22:04)
nu bet šiemet gi jau kitaip  biggrin.gif

Monteverde asmeniškai tuo šokėju pasirūpins biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollie @ 2014 03 09, 14:14)
o jeigu jin nepateks net į finalą, ar nejausite nusivilimo?

Manau aš ir daugelis kitų žinoma būsim nusivylę jei Vilijai ir jos dainai nepasiseks, bet ne vien dėl to, kad Vilija nelaimėjo, nepateko ir t.t. Nusivylimas (bent jau mano) bus ne dėl Vilijos, o dėl Lietuvos atstovo nepatekimo, nesvarbu ar tai Vilija, ar tai būtų Mia, Vaidas ar kažkuris kitas. Nusivilsim lygiai taip, kaip apgaliestaujam dėl bet kurio Lietuvą atstovaujančio dainininko kiekvienais metais....

Diskutuokim,reikškim savo nuomones, nes jas tikrai įdomu skaityti ypač kai jos yra skirtingos, bet nedrabstykime žmonių purvais... ( čia tikrai ne jums, čia visoms forumietėms)
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2014 03 09, 14:57)

drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti