QUOTE(Jollie @ 2014 03 09, 20:21)
sakote kad kiti dainuoja menkavertes dainas, o kaip Vilijos - "Spjaudau sau ir gaudau" ar ten kažkokia daina kur buvo apie sofa...Vilija dainavo
iki šiol tik padirbinius..
---------
O ir temoje, kaip matau liko tik Vilijos fan klubas, tai kad ir ateina kokia kita nuomone jin tiesiog būna nesuprantama o suvalgoma...
Kiekvieną nuomonę reikia gerbti. Bet viskas turi būti argumentuota
1) Vilija viename iš paskutinių interviu sakė, kad "Spjaudau sau ir gaudau " jos koncertuose NEBEišgirsime
2) Kitas dalykas. Manau, kad atlikėjas, menininkas savo karjeros eigoje turėtų progresuoti, o ne regresuoti. Na kaip ir kiekvienas žmogus.
Aišku, ne visąlaik taip ir būna, kaip norėtųsi.
3) Minėjau, kad nors ir mėgstu Vliją bei jos balsą, nesu jos fanė ir didelė jos muzikos klausytoja. Tačiau žinau, kad Attention ne vienintelė daina, kurią ji sukūrė. Vien jau EV atrankai ji pateikė 3 dainas. Ir kaip minėjo savo interviu, jinai yra parašiusi krūvelę dainų. Taigi iki šiol TIK apie sofą ir Spjaudau sau ir gaudau ji nebedainavo.
---------------------
Fan klubas turėtų būti kabutėse. T.y. dauguma čia rašančių susitaikė su Vilijos dalyvavimu Danijoje ir jos daina
, arba jiems tai natūraliai patiko
Kiek supratau, Ūla, Monmorensi, tuktuke ir begalė kitų NĖRA Vilijos fanės. Aš ir Monteverdi (bei dar viena narė, atleiskit, pamiršau jos niką
) gal aršiausiai Viliją ginam.
Na negali jos daina, jos atlikimas, jos balsas, jos buvimas scenoje, jos asmenybė patikti visiems. Ir tai normalu.
Bet bet kokią nuomonę, manyčiau, reiktų išsakyti korektiškai. Kur pati aštriau pasisakiau, atsiprašau
O ne taip, kad atbėga, kaip čia vakar/šiandien plačiai pasireiškusi Vilijos nedraugė
, pasišaipo, kaip čia mes, tokios beskonės, beklausės ir šiaip dūros galim Viliją mėgti
Papildyta:
Nesidomiu aš tiek Vilija, kad apie ją ir jos kūrybą viską žinočiau. Tačiau dar faktas: kurį laiką ji koncertavo su grupe "Round-a-Sound".
Tingiu aš ieškoti jų kūrybos, jei kam įdomu, patys pasigooglins. Bet tikrai ne apie sofą ir spjaudymus jie dainavo