QUOTE(mjforever @ 2014 03 09, 19:17)
nepalik. padraugaukim
QUOTE(tuktuk @ 2014 03 09, 19:22)
Merdžinos, anie jau seniai visi pajamti, vokalistas pats pirmas(dar prieš tai, kai Lietuvoj pasirodė )
Ateis savininkė, tai bus jum
Ateis savininkė, tai bus jum
Pala, o kas tuos grojėjėlius susirinko ? Kad vokalistas pajamtas tai žinau
Bet tai klausykit, negi taip nėr ką rinktis, kad tie šveicarai tokie populiarūs pasidarė Reiks turbūt rimtai užsiimt paieška ir ištirt šių metų eurovizinę rinką
Tuktuk, trauk visą sąrašą tų pajamtų ir ne
Gal dar kokių bekų liko
Gal dar kokių bekų liko
QUOTE(mjforever @ 2014 03 09, 19:17)
nepalik. padraugaukim
Ale pala, man rodos, prisikvietei
Tavo draugė tebekabo Taip lengvai mums Minedo neatiduos
QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 09, 20:25)
Pala, o kas tuos grojėjėlius susirinko ? Kad vokalistas pajamtas tai žinau
ai, tai gal anie nepaimti dar, tik vokalistas Tai rinkitės, rinkitės iš to band'o, gal dar keli laisvi
QUOTE(Dzokonda777 @ 2014 03 09, 19:13)
paliksiu jumis nuobodziauti. Cao!
jesus es tu abogado
QUOTE(Ūla @ 2014 03 09, 20:27)
tai kad va žinau tik tiek Pačiai man reik pasidomėt kaip ten kas, kad su nuliu nelikt
turiu prašymą, gal kas žinot, vienais metais Saulės kliošas su kokia tokia smagia daina dalyvavo .
tik ne šita, nors šita irgi
2007 Tell Me Why
2007 Tell Me Why
Pasisakysiu trumpai ir aš Eurovizija buvo įdomu, tol kol vyko atranka, nes kai išrinko Vilija, tapo iš vis nebeįdomu nepatinka man ji nei kaip dainininkė, nei kaip žmogus..sakote kad kiti dainuoja menkavertes dainas, o kaip Vilijos - "Spjaudau sau ir gaudau" ar ten kažkokia daina kur buvo apie sofa...Vilija dainavo iki šiol tik padirbinius..tai aš jos atlikėja net ir nelaikau, man jin tiesiog dainininkė, kokių pilni Lietuvos miestai ir miesteliai O ir temoje, kaip matau liko tik Vilijos fan klubas, tai kad ir ateina kokia kita nuomone jin tiesiog būna nesuprantama o suvalgoma... nepriimkit asmeniškai, tiesiog forumas, nuomonės išsakymui, o jeigu nepriemate kitos nuomonės, tuomet gal reiktų ne Eurovizijos temoje diskutuoti
QUOTE(mjforever @ 2014 03 09, 21:32)
turiu prašymą, gal kas žinot, vienais metais Saulės kliošas su kokia tokia smagia daina dalyvavo .
2007 Tell Me Why
2007 Tell Me Why
Gal apie šią kalbate? kažkuriais metais, nepamenu kuriais, su šia daina jei bandė laimę
http://www.youtube.c...h?v=mYkuF1GIazA