Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

tai atrodo, Dzokonda bus čia didžiausia Vilijos fanė, daugiausia už mus apie ją žino ir kalba lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 03 09, 18:47)
tai atrodo, Dzokonda bus čia didžiausia Vilijos fanė, daugiausia už mus apie ją žino ir kalba  lotuliukas.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif Tik pikta šiuo momentu, nosytę riečia, nes ne ją į backus paėmė ax.gif
Atsakyti
Aš tai manau, kad viskas čia dėl Kirdeikio.
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2014 03 09, 18:55)
Aš tai manau, kad viskas čia dėl Kirdeikio.

Turbūt, bet kur du pešasi, trečias laimi flirt.gif
Pagavot mintį? flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 03 09, 18:47)
tai atrodo, Dzokonda bus čia didžiausia Vilijos fanė, daugiausia už mus apie ją žino ir kalba  lotuliukas.gif

QUOTE(Monteverte @ 2014 03 09, 18:51)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif Tik pikta šiuo momentu, nosytę riečia, nes ne ją į backus paėmė ax.gif

QUOTE(Monteverte @ 2014 03 09, 18:56)
Turbūt, bet kur du pešasi, trečias laimi flirt.gif
Pagavot mintį? flirt.gif

Nu va, viską ir išrišom biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano vyras pasirinko, čia jo berniukas topsecret.gif
https://www.youtube.com/watch?v=7RzDmKLCW-Y
Atsakyti
Jei dar niekas nespėjo rezervuotis, tai aš imu Šveicarijos berniokus biggrin.gif
Atsakyti
Su manim kaimynė šiandien nepasisveikino, ar irgi galima čia pasiskųst? verysad.gif
Ir berniukų nėr jamamų verysad.gif
O Švedija tai vis tik išrinko dainą, sakiau jau pradžioj, kad ji laimės ax.gif
Atsakyti
Jeeetau kaip gerai, kad jusu tokiu tiek nedaug! Tai pabaigsiu tuo nuo ko ir pradejau: ir Minedas turi savo publika.smile.gif isvyks Mataciunaite Germanijon liks jums Minedas. sekmes meldziantis ant abrozeliu ir Kirdeikio paveikslelio. Ir nebesivarginkit, paliksiu jumis nuobodziauti. Cao!
Atsakyti
QUOTE(Dzokonda777 @ 2014 03 09, 20:13)
Jeeetau kaip gerai, kad jusu tokiu tiek nedaug! Tai pabaigsiu tuo nuo ko ir pradejau: ir Minedas turi savo publika.smile.gif isvyks Mataciunaite Germanijon liks jums Minedas. sekmes meldziantis ant abrozeliu ir Kirdeikio paveikslelio. Ir nebesivarginkit, paliksiu jumis nuobodziauti. Cao!

nepalik. padraugaukim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2014 03 09, 19:08)
Jei dar niekas nespėjo rezervuotis, tai aš imu Šveicarijos berniokus biggrin.gif

abu? Vokalisto wub.gif neatidotum?
Jej jej... sakiau, kad nespėsiu angel_sadangel.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 09 kovo 2014 - 19:21
QUOTE(Soled @ 2014 03 09, 20:08)

QUOTE(Ūla @ 2014 03 09, 20:19)
abu? Vokalisto  wub.gif  neatidotum?

Merdžinos, anie jau seniai visi pajamti, vokalistas pats pirmas(dar prieš tai, kai Lietuvoj pasirodė laugh.gif )

Ateis savininkė, tai bus jum unsure.gif unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti