QUOTE(Dzokonda777 @ 2014 03 09, 18:31)
O man tai jus juokinga, kam cituojat postus jeigu ju net neskaitot? Jau rasiau, ka pakeistu pakeisti keliu isprotejusiu faniu nuomone? Tai kas is to? Ar manot, kas esat uz mane svaresne?
Viešpatie, aš iš tiesų net nesu kažkokia fanė. Nebuvau nei viename jos koncerte, neturiu nei vienos jos dainos kompe ar kokiam mp3 grotuve. Aš tik mačiau ją keliuose projektuose ir tai ne non stop, nes nesekioju žmogaus po visur, turiu savo gyvenimą. Projektuose ji man patiko kaip efektinga jauna moteris su mano ausiai gražiu balsu, o ne tokiu tipiniu olialiaškiniu. Taip pat kaip žmogus pasirodė tokia gyva, šūstra, kas man irgi patinka. Viskas.
Į Euroviziją renkame kasmet, kažką reikia gi išrinkti??? Net nežinau kas ten dar dalyvavo, įsijungiau į tai tik į galą, kai liko 4 ar 5 dalyviai. Iš jų labiausia patiko Vilija ir jos daina. Viskas.
Manau, kad ir kitoms šios temos dalyvėms panašiai ir nei viena prieš naktį nesimeldžia prieš šv. Vilijos paveikslą
Bet jūs gi vistiek norite sudirbti žmogų, nes jus kažkaip įžeidė, kreiviau gal į ponią pažiūrėjo? Tai eikite ir taikykitės, jau jums ne viena patarė