Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

Aš Evelinos taip ir nepriverčiau savęs palaikyt... Norėjau, kad būtų kuo aukščiau, bet širdim, nuoširdžiai - niekaip blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 09 kovo 2014 - 17:44
QUOTE(Ūla @ 2014 03 09, 18:30)
Bet va, galvoju, kodėl nieks nieko nepila ant Smilgevičiūtės? Gal todėl, kad ir daina buvo be galo graži (nu tik neeurovizinė), ir žmogus gražus (ir kiek matosi, ir iš tikrųjų), protingai šnekantis (nenusišnekantis niekur).
---
Ojjj koks tai neramumas užėjo - rizikuoju likt be nieko eurovizijoj, gal reik pradėt perklausinėt po truputėlį dainas ir žvalgytis?  brunette.gif

Aha, tikrai g.gif Aš ją net pamiršus buvau kaip eurovizinę dalyvę blush2.gif Kažkaip man jos daina buvo gerokai per aukštas lygis Eurovizijai, tai ,matyt, net mintyse "išbraukiau" iš EV sąrašų laugh.gif
Kaip asmenybei aš jai irgi labai simpatizuoju. Atrodo labai mielas žmogus smile.gif
-----
laugh.gif aš irgi jau pagalvoju blush2.gif lotuliukas.gif

QUOTE(audrikea @ 2014 03 09, 18:31)
palaikiau ir palaikysiu bet kurį atstovą,nes esu LT pilietė 4u.gif
-----
šalyje gali gyventi,daugintis ir mirti bet kokios tautybės ar tikėjimo žmogus,prisitaikyti prie tos šalies gyvenimo ir nenustatinėti savo sąlygų,bet kai reikia atstovauti šaliai,tai ir dainuoti,ir krepšinį žaisti turi tos šalies piliečiai,o ne  natūralizuoti žmonės(konkrečiai kalbu apie EV ir krepšinio rinktinę,o ne klubus)

visiškai drinks_cheers.gif
----
O Eurovizijoj dėl manęs gali atstovaut bet kas mokantis lietuviškai ar bent kažkiek pragyvenęs Lietuvoje biggrin.gif Va, dėl krepšinio rinktinės tai jau kitas reikalas rolleyes.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 09, 18:31)
Aišku, iš vienos pusės suprantu, kad gyventi kažkaip reikia, ir šeimą išlaikyti ir pan. Bet iš kitos pusės toks prisitaikymas yra biškį minkštakūniškumas.
---
Vilija publikos LT sau neranda. Bet už ką ją gerbiu, kad ji nori dabar dainuoti tai, kuo pati tiki, o ne pataikauti masėms.
Pataikavimo aš vertybe nelaikau, žmogus  vistiek  turi turėti kažkokius principus.
-------------
Kalbant apie Vilijos kritiką, tu turi omeny tik šitą temą ar aplamai visą internetinę erdvę?
Šitoje temoje jinai tikrai mažokai palyginus kritikuojama. Bet va užtai internetiniuose portaluose pilamos pamazgos ant jos kaip reikalas  doh.gif
Skaitau dar vieną lietuvišką muzikinį portalą, ten ji irgi nėra palaikoma.

Manau, šiuo atveju šeima nusveria. Vistiek gi vaikas auga, tokiu atveju nebepriieškosi kažko.. Sukasi iš padėties ir tiek. Todėl sakau, kad Lietuvoje turėtų būti labai sunku muzikantams išsilaikyt.
--
Na, bet mes nežinome kokią muziką pradėtų dainuoti Vilija, jei turėtų vaikų, kuriuos reiktų išlaikyt. Man atrodo, tokiu atveju, dingsta principai, savęs ieškojimai ir pan.
----
Aplamai.. nors, tiesą sakant, delfio komentarų stengiuosi neskaityt blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Ūla @ 2014 03 09, 18:41)
Aš Evelinos taip ir nepriverčiau savęs palaikyt... Norėjau, kad būtų kuo aukščiau, bet širdim, nuoširdžiai - niekaip  blush2.gif

Evelina iš visų dalyvių man buvo antipatiškiausia blush2.gif Ale vistiek palaikiau biggrin.gif O ir dainuoja labai gerai, kad ir kokia nemiela ji bebūtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 09 kovo 2014 - 17:50
QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 09, 19:38)

Čia dėl to, kad ji lenkė?  blush2.gif 

na,prisidėjo ir tai blush2.gif aš nepritariu tomaševskio ir cytackos politikai,bet tai nereiškia,kad manau,jog tame rajone visi lenkai-bjaurybės blush2.gif mirksiukas.gif manau,kad ten daug protingų žmonių,tik,gaila,kad juos užgožia kokie nors išsišokėliai verysad.gif

QUOTE(Ūla @ 2014 03 09, 19:41)
Aš Evelinos taip ir nepriverčiau savęs palaikyt... Norėjau, kad būtų kuo aukščiau, bet širdim, nuoširdžiai - niekaip  blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 03 09, 17:46)

Manau, šiuo atveju šeima nusveria. Vistiek gi vaikas auga, tokiu atveju nebepriieškosi kažko.. Sukasi iš padėties ir tiek. Todėl sakau, kad Lietuvoje turėtų būti labai sunku muzikantams išsilaikyt.

Gal ir taip drinks_cheers.gif Šiuo metu jinai laisva ir nepriklausoma.

Nors kai paskaitau kažkokias diskusijas apie įvairius muzikantus (ne apie lietuvių, pasauliniu mąstu), tai būtent dėl prisitaikėliškumo masiniam skoniui visada yra kritikuojama. Netgi LABAI kritikuojama.
Aišku, LT muzikos rinka labai maža, čia jau specifika.
Vėlgi. Yra ir LT muzikantų , kurie stengiasi labai nenusivažiuoti. Galbūt imasi kažkokios kitokios veiklos šalia muzikos.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 03 09, 17:48)
Aha, tikrai g.gif Aš ją net pamiršus buvau kaip eurovizinę dalyvę blush2.gif Kažkaip man jos daina buvo gerokai per aukštas lygis Eurovizijai, tai ,matyt, net mintyse "išbraukiau" iš EV sąrašų laugh.gif

----

--
Na, bet mes nežinome kokią muziką pradėtų dainuoti Vilija, jei turėtų vaikų, kuriuos reiktų išlaikyt. Man atrodo, tokiu atveju, dingsta principai, savęs ieškojimai ir pan.
----

drinks_cheers.gif

------

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 09, 18:52)
Nors kai paskaitau kažkokias diskusijas apie įvairius muzikantus (ne apie lietuvių, pasauliniu mąstu), tai būtent dėl prisitaikėliškumo masiniam skoniui visada yra kritikuojama. Netgi LABAI kritikuojama.

Vėlgi. Yra ir LT muzikantų , kurie stengiasi labai nenusivažiuoti. Galbūt imasi kažkokios kitokios veiklos šalia muzikos.

Pasauliniu mastu, tai taip drinks_cheers.gif

Muzikantų vietoj, greičiausiai, eičiau dirbt kokia vadybininke/renginių organizatore, o muziką palikčiau kaip hobį, kad netektų per daug nusivažiuot unsure.gif

Man tik įdomu ar pačiam Donatui ta muzika, kurią jis dainuoja, yra nors kiek prie širdies, ar grynai per prievartą dainuoja rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 09 kovo 2014 - 17:58
QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 09, 17:52)
Gal ir taip  drinks_cheers.gif  Šiuo metu jinai laisva ir nepriklausoma.

apie tą masinį skonį... Į galvą atėjo M. Mikutavičius (vėl biggrin.gif ) - jis turi savo muziką, Bovy tikrai ne masėms taikyta, bet štai, prašom - Trys milijonai, dar keletas populiarių dainelių. Tiko visiems. Ta muzika masėms irgi neturi būti prasta, atsirasti laiku ir vietoj, turbūt ir širdis kūriny privalo matytis, ne saldumas ar prisitaikėliškumas. Nežinau, pasvarsčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 09 kovo 2014 - 18:01

Bet tarkim, Smilgevičiūtė ir Skylė... Jei neklystu, ji su vyru (toje pat grupėje grojančiu) augina tris vaikus.
Visgi nenusivažiavo iki visiško komercinio niekalo.
Ir daugiau tokių yra.

Pvz. man priimtiniau, kad Mikutavičius pavedėjauja įvairiuose renginiuose, padirbėja TV šou, o va muzikoje tas komerciškumas neatsiliepia (na arba beveik neatsiliepia).

Papildyta:
QUOTE(Ūla @ 2014 03 09, 18:00)
apie tą masinį skonį... Į galvą atėjo M. Mikutavičius (vėl  biggrin.gif ) - jis turi savo muziką, Bovy tikrai ne masėms taikyta, bet štai, prašom - Trys milijonai, dar keletas populiarių dainelių. Tiko visiems. Ta muzika masėms irgi neturi būti prasta, atsirasti laiku ir vietoj, turbūt ir širdis kūriny privalo matytis, ne saldumas ar prisitaikėliškumas. Nežinau, pasvarsčiau.

Teisingai pasvarstėt drinks_cheers.gif
Gera muzika gali patikti IR masėms.
Tačiau tie Donato "Artojų himnai" ir "Norim dar" (ar kaip tik ji vadinasi) taigi visiška pigena doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 09, 18:05)

Tačiau tie Donato "Artojų himnai" ir "Norim dar" (ar kaip tik ji vadinasi) taigi visiška pigena doh.gif  blush2.gif

lotuliukas.gif jau vien pavadinimai ko verti.

Džokonda rašė rašė, paskui išsigando, kad reiks į fanclubą įsirašyt, galutinai visus pin kodukus atskleist, tai dingo laugh.gif
Atsakyti
O kur esu parasius, kad ji su manim nepasisveikino? Prasom pacituot. Nerasykit nesamoniu! O jeigu jums kiekvienas zmogus susidures su aktoriais atrodo Dievas... joo, geras, pabendrauji su zvaigzdem ir viskas-Dievas, cia nepades ir vaistai. Ten dar kazkas vel pieva pjauna del kulturos. Tai gal postus skaitykit, ar isvadinau negraziais zodziais, ar koliojau? Ar parasiau ka nors kitokio ko ji pati apie save nepasake? Parasiau, kad nepatinka ir kodel nepatinka. Kodel jinai turi man patikt? Puolat mane nes man ji nepatinka ir kad sakau tiesa tik ne ta kuria norit girdet. Kas ne taip? O pacios ne ta pati darot? Taigi ta pati, pilat tik ant kito zmogaus labai sekmingai, o mokot kitus.Eikit geriau isijungt "spjaudau ir gaudau" pasikrausit geru emociju;)
Atsakyti
QUOTE(Dzokonda777 @ 2014 03 09, 13:58)
Moteverte, juokingiausia,kai neskaito zmones ka rasau, o taip vistiek bukai  atsisuka i siena ir kala savo makaule, kad ir su tuo nepasisveikino.  smile.gif  I visus neaiskumus ar issigalvotas isvadas yra jau iseniai atsakyta.
O kodel papilt atejau? smile.gif  jus klausiat, as atsakau  mirksiukas.gif Pacios gi klausinejot. O as savo nuomone turiu, kokia turiu tokia ir sakau.
Su Mataiunaite, po  jos bajeriuku aiskintis net galvoju, dar ko, gal kada ji nores pasiiaiskint, tai tada paziuresim. Taigi,  Kur man eit ir ka sakyt - forumuose ar dar kur , cia jau nepaaiskinsit, o pasipasakojant irgi neteks isgirst, dar ka issigalvosit, tik jau ne su Mataciunaites fanatikem, nemaisykit mano atsakymu i jusu komentarus nuo pasipasakojimo.  lotuliukas.gif
Fanatinkit fanatinkit, kievienam savo  mirksiukas.gif

Papildyta:
Labai teisingai paraset, kaba kaba, tik tas rastas is mano puses jai kaba, linkiu paciai tik neuzsisokt ant tokio  mirksiukas.gif .
  Tai dabar jau ir atsisaket pagaliau i tai ko jums niekaip neina suprast, sakau nereikia sikt kitiem zmonem, tai ir neturesi priesu. Neisisveikint dar galima, jei isivaizduoji, kad esi Dievas, pavyzdziui.

Viskas, kalba baigta, nustokit jau pacios kudakuot, nes paskui ima atrodyt, kad as pasakojuosi , o ne atsakineju i jusu komentarus.

Sekmes fanatintis, as tik eisiu ziuret kaip Mataciunaites vizualizacija veikia ir mielai paklausysiu Astos.

Kokia jūs man juokinga biggrin.gif Pati čia atėjot ir nusistebėjote, kad palaikome daininką, t.y. jo charizmą, balsą ir dainą, kas yra savaime aišku Eurovizijos temoje, nes čia gi ne pletkų skyrelis, kur pas pakakojo ar kam labas nepasakė doh.gif lotuliukas.gif
Pykstatės su ja asmeniškai, tai ir aiškinkitės asmeniškai. Jums prišiko, jūs ir valykitės, prie ko čia kiti klausytojai? Labai pati purvinai atrodote, kai bandote kitiems sugformuoti kažkokią nuomonę, kad jos nekęstume doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2014 03 09, 18:09)
lotuliukas.gif jau vien pavadinimai ko verti.

Džokonda rašė rašė, paskui išsigando, kad reiks į fanclubą įsirašyt, galutinai visus pin kodukus atskleist, tai dingo  laugh.gif

Taip labai patikau? lotuliukas.gif Zmogus negali net prie juros nueit, reik reiskias sm kabet 24h per para, nes fnush kas pagalvos , kad pabegai. pin koduku nesulauksit, tokiom provokacijom nepasiduodu.
Atsakyti