QUOTE(Dzokonda777 @ 2014 03 09, 05:07)
O kodel jus lyginat diskusiju foruma, apskritai ,diskusija ir elementarias elgesio taisykles gyvenime, gatveje?
Nesupinkit visko i viena.
o kodėl jūs manote,kad diskusija forume turi kuo nors skirtis nuo elemantaraus elgesio taisyklių gyvenime,gatvėje? kuo tai skiriasi?kad forume galima kalbėt ką nori,nes nemato? laikau save ganėtinai mandagia,tad ir forume diskutuodama stengiuosi neįžeisti kito žmogaus,nesvarbu,kad gyvenime jo nei mačiau,nei matysiu(kol nepradeda asmeniškumų ieškoti
kas ganėtinai kvaila,nes forume tik vienas kitas asmeniškai pažįstami...)nepriimkit tai kaip kažkokio puolimo prieš jus,tik išdėsčiau savo požiūrį į elgesį forume ir gyvenime
QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 09, 16:41)
Vilijos tai gaila, nuoširdžiai. Pagalvoju, jei man reiktų visą š... apie save perskaityt
nesu nei Vilijos,nei jos dainos fanė,bet jūsų tiesa-prie džiaugsmo,kad laimėjo,prisideda ir dar tiek neigiamos info apie ją...
QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 09, 16:54)
Anksčiau aš mažiau gilindavausi
(kas ir buvo protingiau
).
Nors ir Pojavį, ir Eveliną palaikiau.
jau kai pernai išrinkom Pojavį,labai jį palaikiau
ir,maniau,kad jo taip nekritikavo
nors nesidomėjau,tiesą pasakius...palaikiau ir palaikysiu bet kurį atstovą,nes esu LT pilietė
o kai važiavo Evelina,tai pradžioje,kai išrinko,draugų rate išreiškiau savo tokią nuomonę:"nejaugi nebeturim lietuvių talentingų?" ne todėl,kad esu kokia nors nacionalistė ar rasistė,bet todėl,kad esu tokios nuomonės:šalyje gali gyventi,daugintis ir mirti bet kokios tautybės ar tikėjimo žmogus,prisitaikyti prie tos šalies gyvenimo ir nenustatinėti savo sąlygų,bet kai reikia atstovauti šaliai,tai ir dainuoti,ir krepšinį žaisti turi tos šalies piliečiai,o ne natūralizuoti žmonės(konkrečiai kalbu apie EV ir krepšinio rinktinę,o ne klubus)
dar šiek tiek apie Viliją
mano akiai,tai jau po "auksinio balso" jautėsi šioks toks jos"sužvaigždėjimas"
bet,manau,tai natūralus dalykas,kaip sako seni scenos vilkai-visi turi persirgti"žvaigždžių liga"