Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(Maja Di @ 2014 03 09, 14:49)

Bet visų zviozdų tokia dalia, nieko nepadarysi. Pernai dar ne taip Pajovį į šuns dienas dėjo.... O Eveliną doh.gif... Dar baisiau...

Anksčiau aš mažiau gilindavausi blush2.gif (kas ir buvo protingiau doh.gif ).
Nors ir Pojavį, ir Eveliną palaikiau.

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 09, 15:54)

Aš irgi ax.gif . Būtų išėjus Mia (nors ji man kaip žmogus nepatinka) ar Vaidas, juos irgi būčiau palaikius. Bet sirgau už Viliją, palaikau ją, kad ir ką apie ją kas šnekėtų ax.gif . Nors man ir ne viskas joje patinka ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dzokonda777 @ 2014 03 09, 06:58)
Labai teisingai paraset, kaba kaba, tik tas rastas is mano puses jai kaba, linkiu paciai tik neuzsisokt ant tokio  mirksiukas.gif .
  Tai dabar jau ir atsisaket pagaliau i tai ko jums niekaip neina suprast, sakau nereikia sikt kitiem zmonem, tai ir neturesi priesu. Neisisveikint dar galima, jei isivaizduoji, kad esi Dievas, pavyzdziui.

Viskas, kalba baigta, nustokit jau pacios kudakuot, nes paskui ima atrodyt, kad as pasakojuosi , o ne atsakineju i jusu komentarus.

Sekmes fanatintis, as tik eisiu ziuret kaip Mataciunaites vizualizacija veikia ir mielai paklausysiu Astos.

Na neiškenčiau, negaliu tylėti.... Kas čia Dievą vaizduoja? Argi ne jūs pati? Atrodo tik jūs vienintelė viską žinote, visus žymius žmones pažystate... Nusiraminkite, yra ir daugiau su daugeliu bendravusiu, ne tik koncertus ruošusių, bet ir privačiuose vakarėliuose kartu dalyvavusių ir turinčių savo asmenišką nuomonę apie juos. Nereikia pamazgų pilti, nes žinokit pati jose ir maudotės. Argi neužtektų pasakyti, kad jūs jos nemėgstat?

O kas dėl Vilijos, jei ji su jumis nesisveikina, tai valio! Aš irgi su jumis nesisveikinčiau! Kartais negatyvus reikia nuošaliai palikti, kad daugiau posityvo sau liktų..... Normali ta Vilija, paprasta pana, kaip ir mes visi. Kiekvienas mes savyje turime ir arogantiškumo, ir pykčio - ir blogų savybių ir gerų. O jos tikrai blogosios viršaus neima. Turi gi žmogus už save užsistoti, ypač tokiame pasaulyje kaip kad ji sukasi, kad pamazgų visokie ant tavęs nuolatos nepiltų. Taip ji impulsyvi, ji vėjavaikiška, ji jautri, bet ji teisinga...ji nebando parodyti savęs tikia kokia ji nera. Kartais pasako nepasvarsčiusi apie pasekmes, bet man ji tuo ir patinka, kad yra atvira.

Tiesa, jeigu jūs sakotės kad taip gerai pažystate abi seses, tai manau turėtumėt žinot, kad jos yra visiškai du skirtingi žmonės. Jos skiriasi ne tik išvaizda, ugiu, bet ypač jos skiriasi savo charakteriais, savo būdais. Vilija scenos žmogus, ji į sceną seniai veržiasi, ir ji žino kur eina. Sesė, visiška priešingybė Vilijai. Taip jos abi turi dainavimo duomenis, tačiau yra skirtumas, kai vienas žmogus scena gyvena, o kito maldaute maldauti reikia kad parodytų savo balsą. Aš šitą sprendžiu tik iš vieno atsitikimo, ir iš jos pačios pasisakymų tuo metu, taigi galbūt dabar viskas apsivertė, galbūt dabar ir Astos požiūris į sceną keičiasi,( jei ir ji veržiasi į sceną, aš ją tik sveikinu, ir linkiu sėkmės) bet tada mums, su jomis bendravusiems pasiliko tokia nuomonė - Vilija scenos žmogus, o sesė ir liko "faina sesė".

Nesvarbu kas važiuoja į Euroviziją, ir ką dainuos. Balsuoti, rinkti reikėjo, kol dar buvo galimybė, o dabar džiaukimės, kad važiuoja žmogus turintis savą stilių, ir bent jau žinantis ką jis ten veiks. Paremkime savus, nebūkime "tikri" lietuviai, norintys saviems gerkles perkąsti.
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 03 09, 16:27)

Nesvarbu kas važiuoja į Euroviziją, ir ką dainuos. Balsuoti, rinkti reikėjo, kol dar buvo galimybė, o dabar džiaukimės, kad važiuoja žmogus turintis savą stilių, ir bent jau žinantis ką jis ten veiks. Paremkime savus, nebūkime "tikri" lietuviai, norintys saviems gerkles perkąsti.

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 03 09, 15:27)
Na neiškenčiau, negaliu tylėti.... Kas čia Dievą vaizduoja? Argi ne jūs pati? Atrodo tik jūs vienintelė viską žinote, visus žymius žmones pažystate... Nusiraminkite, yra ir daugiau su daugeliu bendravusiu, ne tik koncertus ruošusių, bet ir privačiuose vakarėliuose kartu dalyvavusių ir turinčių savo asmenišką nuomonę apie juos. Nereikia pamazgų pilti, nes žinokit pati jose ir maudotės. Argi neužtektų pasakyti, kad jūs jos nemėgstat?

O kas dėl Vilijos, jei ji su jumis nesisveikina, tai valio! Aš irgi su jumis nesisveikinčiau! Kartais negatyvus reikia nuošaliai palikti, kad daugiau posityvo sau liktų..... Normali ta Vilija, paprasta pana, kaip ir mes visi. Kiekvienas mes savyje turime ir arogantiškumo, ir pykčio - ir blogų savybių ir gerų. O jos tikrai blogosios viršaus neima. Turi gi žmogus už save užsistoti, ypač tokiame pasaulyje kaip kad ji sukasi, kad pamazgų visokie ant tavęs nuolatos nepiltų. Taip ji impulsyvi, ji vėjavaikiška, ji jautri, bet ji teisinga...ji nebando parodyti savęs tikia kokia ji nera. Kartais pasako nepasvarsčiusi apie pasekmes, bet man ji tuo ir patinka, kad yra atvira.

Tiesa, jeigu jūs sakotės kad taip gerai pažystate abi seses, tai manau turėtumėt žinot, kad jos yra visiškai du skirtingi žmonės. Jos skiriasi ne tik išvaizda, ugiu, bet ypač jos skiriasi savo charakteriais, savo būdais. Vilija scenos žmogus, ji į sceną seniai veržiasi, ir ji žino kur eina. Sesė, visiška priešingybė Vilijai. Taip jos abi turi dainavimo duomenis, tačiau yra skirtumas, kai vienas žmogus scena gyvena, o kito maldaute maldauti reikia kad parodytų savo balsą. Aš šitą sprendžiu tik iš vieno atsitikimo, ir iš jos pačios pasisakymų tuo metu, taigi galbūt dabar viskas apsivertė, galbūt dabar ir Astos požiūris į sceną keičiasi,( jei ir ji veržiasi į sceną, aš ją tik sveikinu, ir linkiu sėkmės) bet tada mums, su jomis bendravusiems pasiliko tokia nuomonė - Vilija scenos žmogus, o sesė ir liko "faina sesė".

Labai teisingai parašėt drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai kuo jos, Džokonda, skiriatės nuo "baisiosios" Vilijos, kai taip stumiat ant jos? Niekuo. Abi vienodos. Nors abejoju, ar Vilija vaidina laido riterį ir kokiam forume pila pamazgas ant kito žmogaus dėl to, jog jis su ja nepasisveikino.
Atsakyti
Kovo 15 dieną LRT televizijoje bus surengtas „Eurovizijos“ laimėtojos palaikymo koncertas, kurio metu atlikėjos gerbėjai galės prisidėti prie „Eurovizijos“ biudžeto.

http://kauno.diena.l...65#.Uxx-1s6QODE
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 09, 15:54)
Anksčiau aš mažiau gilindavausi  blush2.gif  (kas ir buvo protingiau  doh.gif ).

Pojaviui simpatizavau kaip reikiant wub.gif fanatėjau, kaip sako Dzokonda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 09, 02:45)
Bet kas liečia jo muziką, tai man nepatiko, nežinau net kaip pavadinti, gal jo minkštakūniškumas  g.gif  Turiu omeny tai, kokias bevertes daineles jis dabar kurti pradėjo  doh.gif  doh.gif 

Man irgi to jo dainelės, tai kaip čia pasakius.. doh.gif Bet, matyt, ne iš gero gyvenimo čia jis taip. Turbūt bando didesnei masei įtikt. Aš tai iš viso neįsivaizduoju kaip pragyvena tos mūsų žvaigždutės (neskaitant kokio sel'o, kuris pastoviai pilnas sales renka). Nebent koncertuoja kokiuose firmų baliuose, privačiuose vakarėliuose. Kitu atveju tikrai neįsivaizduoju unsure.gif

QUOTE(Monteverte @ 2014 03 09, 12:22)
O kodėl klausi unsure.gif Negi kažką praleidau? Nebus gal jo? unsure.gif

Bus, bus laugh.gif Kaip gi be Kirdeikio biggrin.gif

QUOTE(fukse @ 2014 03 09, 14:06)
Ai,... geriau patylėsiu... ax.gif
Tyla – gera byla, ir dūšiai ramiau  biggrin.gif

Dar spėjau perskaityt biggrin.gif Bet kad jūs ten teisybę buvot parašius mirksiukas.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 09, 15:41)
Vilijos tai gaila, nuoširdžiai. Pagalvoju, jei man reiktų visą š... apie save perskaityt  doh.gif
-----
Kiekvienas gali turėti vienokią ar kitokią nuomonę, mėgti vienokią ar kitokią muziką. Svarbiausia nevažiuoti ant kitų žmonių. Net ir internete.

Tai va dėl to nei tu, nei aš ir nesam žinomos laugh.gif
O visi dainorėliai juk žino kokia kaina bus to viešumo. Ir ne tik Vilija buvo kritikuojama. Kadangi kiekvienais metais seku tą eurovizinį maratoną, tai galiu daryt pastebėjimą, kad apie ją palyginus švelniai atsiliepiama(gal dėl to, kad daina daug kam patiko?). Va, kas įstrigo blogąja prasme, tai komentarai apie Sašenko ir Pojavį (žiūriu, ne man vienai biggrin.gif ) Va šituos tai dėjo į šuns dienas doh.gif (arba tas nabagas Aivaras - juk dar iki šių dienų pašiepiamas, nors jo jau seniausiai nei viešumoj nebesimato..)
----
Tas tai taip drinks_cheers.gif Bet taip niekad nebus. O muzikantai/aktoriai turėtų būti užsigrūdinę, juk jie žino, kad visiems niekad neįtiks. Ir ar to reikia?
Aš galvočiau taip, jei jau sunku pakelt kritiką, tai geriau visai nelįst į viešumą, sceną, nes jautresnės asmenybės gali greit palūžt. Bet jei yra noras to dėmesio, tai jau reikt tam nusiteikt.
Dėl to man labiausiai gaila Aivaro, nes jis dar nelabai žinojo kur lenda, neįsivaizdavo kiek purvo gali užgriūt.
Atsakyti
Manau, reik mažiau į kalbas leistis su į džokondom visokiom ateinančiom - patrolins, patrolins, negaus dėmesio ir pradings.

QUOTE(mjforever @ 2014 03 09, 17:06)
Pojaviui simpatizavau kaip reikiant  wub.gif fanatėjau, kaip sako  Dzokonda  smile.gif

ir aš flirt.gif

QUOTE(tuktuk @ 2014 03 09, 17:12)
----
Tas tai taip drinks_cheers.gif Bet taip niekad nebus. O muzikantai/aktoriai turėtų būti užsigrūdinę, juk jie žino, kad visiems niekad neįtiks. Ir ar to reikia?
Aš galvočiau taip, jei jau sunku pakelt kritiką, tai geriau visai nelįst į viešumą, sceną, nes jautresnės asmenybės gali greit palūžt. Bet jei yra noras to dėmesio, tai jau reikt tam nusiteikt.

drinks_cheers.gif
Bet va, galvoju, kodėl nieks nieko nepila ant Smilgevičiūtės? Gal todėl, kad ir daina buvo be galo graži (nu tik neeurovizinė), ir žmogus gražus (ir kiek matosi, ir iš tikrųjų), protingai šnekantis (nenusišnekantis niekur).

Ojjj koks tai neramumas užėjo - rizikuoju likt be nieko eurovizijoj, gal reik pradėt perklausinėt po truputėlį dainas ir žvalgytis? brunette.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 09 kovo 2014 - 17:33
QUOTE(Dzokonda777 @ 2014 03 09, 05:07)
O kodel jus lyginat diskusiju foruma, apskritai ,diskusija ir elementarias elgesio taisykles gyvenime, gatveje? smile.gif  Nesupinkit visko i viena.

o kodėl jūs manote,kad diskusija forume turi kuo nors skirtis nuo elemantaraus elgesio taisyklių gyvenime,gatvėje? kuo tai skiriasi?kad forume galima kalbėt ką nori,nes nemato? laikau save ganėtinai mandagia,tad ir forume diskutuodama stengiuosi neįžeisti kito žmogaus,nesvarbu,kad gyvenime jo nei mačiau,nei matysiu(kol nepradeda asmeniškumų ieškoti g.gif kas ganėtinai kvaila,nes forume tik vienas kitas asmeniškai pažįstami...)nepriimkit tai kaip kažkokio puolimo prieš jus,tik išdėsčiau savo požiūrį į elgesį forume ir gyvenime mirksiukas.gif
QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 09, 16:41)

Vilijos tai gaila, nuoširdžiai. Pagalvoju, jei man reiktų visą š... apie save perskaityt  doh.gif

drinks_cheers.gif nesu nei Vilijos,nei jos dainos fanė,bet jūsų tiesa-prie džiaugsmo,kad laimėjo,prisideda ir dar tiek neigiamos info apie ją...

QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 09, 16:54)
Anksčiau aš mažiau gilindavausi  blush2.gif  (kas ir buvo protingiau  doh.gif ).

jau kai pernai išrinkom Pojavį,labai jį palaikiau thumbup.gif ir,maniau,kad jo taip nekritikavo g.gif nors nesidomėjau,tiesą pasakius...palaikiau ir palaikysiu bet kurį atstovą,nes esu LT pilietė 4u.gif o kai važiavo Evelina,tai pradžioje,kai išrinko,draugų rate išreiškiau savo tokią nuomonę:"nejaugi nebeturim lietuvių talentingų?" ne todėl,kad esu kokia nors nacionalistė ar rasistė,bet todėl,kad esu tokios nuomonės:šalyje gali gyventi,daugintis ir mirti bet kokios tautybės ar tikėjimo žmogus,prisitaikyti prie tos šalies gyvenimo ir nenustatinėti savo sąlygų,bet kai reikia atstovauti šaliai,tai ir dainuoti,ir krepšinį žaisti turi tos šalies piliečiai,o ne natūralizuoti žmonės(konkrečiai kalbu apie EV ir krepšinio rinktinę,o ne klubus)

dar šiek tiek apie Viliją ax.gif mano akiai,tai jau po "auksinio balso" jautėsi šioks toks jos"sužvaigždėjimas" ax.gif bet,manau,tai natūralus dalykas,kaip sako seni scenos vilkai-visi turi persirgti"žvaigždžių liga" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 03 09, 17:12)
Man irgi to jo dainelės, tai kaip čia pasakius.. doh.gif Bet, matyt, ne iš gero gyvenimo čia jis taip. Turbūt bando didesnei masei įtikt.

-------

Ir ne tik Vilija buvo kritikuojama. Kadangi kiekvienais metais seku tą eurovizinį maratoną, tai galiu daryt pastebėjimą, kad apie ją palyginus švelniai atsiliepiama(gal dėl to, kad daina daug kam patiko?). Va, kas įstrigo blogąja prasme, tai komentarai apie Sašenko ir Pojavį (žiūriu, ne man vienai biggrin.gif ) Va šituos tai dėjo į šuns dienas doh.gif

Tai čia akivaizdu , tuo net neabejoju. Kažkokį jo interviu neperseniausiai skaičiau, jis ir pats pripažino, kad dabar dainuoja lengvesnę muziką, kad prie rimtesnės gal grįš kada nors vėliau.
Aišku, iš vienos pusės suprantu, kad gyventi kažkaip reikia, ir šeimą išlaikyti ir pan. Bet iš kitos pusės toks prisitaikymas yra biškį minkštakūniškumas.
Vilija publikos LT sau neranda. Bet už ką ją gerbiu, kad ji nori dabar dainuoti tai, kuo pati tiki, o ne pataikauti masėms.
Pataikavimo aš vertybe nelaikau, žmogus vistiek turi turėti kažkokius principus.

-------------
Kalbant apie Vilijos kritiką, tu turi omeny tik šitą temą ar aplamai visą internetinę erdvę?
Šitoje temoje jinai tikrai mažokai palyginus kritikuojama. Bet va užtai internetiniuose portaluose pilamos pamazgos ant jos kaip reikalas doh.gif
Skaitau dar vieną lietuvišką muzikinį portalą, ten ji irgi nėra palaikoma.
Papildyta:
QUOTE(Ūla @ 2014 03 09, 17:30)
Bet va, galvoju, kodėl nieks nieko nepila ant Smilgevičiūtės? Gal todėl, kad ir daina buvo be galo graži (nu tik neeurovizinė), ir žmogus gražus (ir kiek matosi, ir iš tikrųjų), protingai šnekantis (nenusišnekantis niekur).

Aš tais laikais EV dar nesidomėjau, tai nieko negaliu apie tai pasakyt blush2.gif Kad seniai tai buvo, gal ir pamazgų pilstymas intrnet. erdvėje dar nebuvo madoje g.gif

QUOTE(audrikea @ 2014 03 09, 17:31)
o kodėl jūs manote,kad diskusija forume turi kuo nors skirtis nuo elemantaraus elgesio taisyklių gyvenime,gatvėje? kuo tai skiriasi?kad forume galima kalbėt ką nori,nes nemato?

-----------
o kai važiavo Evelina,tai pradžioje,kai išrinko,draugų rate išreiškiau savo tokią nuomonę:"nejaugi nebeturim lietuvių talentingų?" ne todėl,kad esu kokia nors nacionalistė ar rasistė,bet todėl,kad esu tokios nuomonės:šalyje gali gyventi,daugintis ir mirti bet kokios tautybės ar tikėjimo žmogus,prisitaikyti prie tos šalies gyvenimo ir nenustatinėti savo sąlygų,bet kai reikia atstovauti šaliai,tai ir dainuoti,ir krepšinį žaisti turi tos šalies piliečiai,o ne  natūralizuoti žmonės(konkrečiai kalbu apie EV ir krepšinio rinktinę,o ne klubus)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

---------
Čia dėl to, kad ji lenkė? blush2.gif
Dėl to tai man absoliučiai jokio skirtumo blush2.gif blush2.gif

Atsakyti