nu jo, čia tas asmeniškumų ir net asmeninių santykių akcentavimas kažkaip nesolidžiai atrodo Dzokonda777, užbėgant už akių tam, kad mes čia visos Vilijos fanės, atsakau, kad ne, čia eurovizijos sirgaliai, o Vilija yra palaikoma kaip ir visi mūsų atstovai.
QUOTE(Dzokonda777 @ 2014 03 08, 21:24)
Gudri- negudri . Dalyvavau as ten ne karta, backinguose, patikekit prisiziurejau as to viso reikalo iki kaklo. Tai jeigu rasytu muzika eurovizijai pvz Asta, tai ir parasytu eurovizine daina. O geri muzikantai raso gera muzika ir zodzius gerus, todel ir sakau, kad gaila, kad Lietuvos garsinti neina geri muzikantai. Kuklia but menas ir dar koks, ypac jei esi tikrai talentingas. O va, naudotis vizualizacija, vietoj talento ir durnint save, taipogi kitus cia jau reikia turet arba super naglumo arba super durnumo. Na paziuresim, nepersokes per griovi nesakyk op. Zinokit, mergaites, jeigu ta jos vizualizacija suveiks, nu bliamba, as tada patikesiu praeitais gyvenimais ir kitokiais paranormaliais reiskiniais, prisiekiu.
Vistiek nesuprantu. Palyginkite su tuo, ką mes siųsdavome ir suprasite, kad Vilijos pasirodymas tikrai šaunus: modernus, įdomus, skambūs žodžiai, įsimintina galų gale. Nepaimam mes Europos su plimplimplim gitarėlėm, su vienu nuoširdžiu bernužėliu scenoje, nepaimam su niūriu "rokeriu" ir t.t.
Kokią dainą jūs konkrečiai siūlytumėte ir kas būtų gebus ją atlikti?
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2014 03 08, 23:36)
O šitąą.. Taip kaip daba su Kirdeikiu bus? Vis dar nori jo?
Žinoma, į nieką nekeisiu Paminėsite mano žodį, ir kitąmet dar jį atsiminsiu
O kodėl klausi Negi kažką praleidau? Nebus gal jo?
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2014 03 08, 23:46)
Italija dar man patinka:
https://www.youtube....h?v=lW1iKGdStBA
Su dainavimu nelabai, bet eurovizininkam paprastai atleidžiu nusidainavimą
https://www.youtube....h?v=lW1iKGdStBA
Su dainavimu nelabai, bet eurovizininkam paprastai atleidžiu nusidainavimą
Bet iš esmės lygis labai prastas. Roką taip pat reikia atidirbti
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2014 03 08, 23:53)
Čia Monteverte tegul papasakoja kuriomis prasmėmis ji jo nori
Judesiukai Išraiška Jūs tik įsivaizduokite, pramerkieta akis ryte ar vakare prieš užmiegant ir jums
Papildyta:
QUOTE(Dzokonda777 @ 2014 03 09, 00:14)
Tas Kirdeikis idomus labai. Kol maciau tik per telika, tai galvojau, kad pasiputes kazkoks grazuoliukas, bet kai teko sokti, kai state mum soki, tai reik pripazint, kad turi jis kazka tokio savy. Tikrai buvo labai gera dirbti . Tik taip ir nesupratau jo orentacijos Tiesa, jam tada labai patiko mano balsas, darau isvada, kad zemabalses jam patinka.
Ei ei ei, ramiai
Papildyta:
QUOTE(Dzokonda777 @ 2014 03 09, 00:48)
Bet Ingenai, cia del to jinai pati kalta. Jos nemegsta ne del dainavimo kazkokio gero ar negero, o del to, kad vieniem jinai saldziia sypsosi maivosi, o kitus matyt kazkaip izeidzia.Logiskai mastant, tiesiog merginai truksta lankstumo ir tikro, o ne dirbtinio nuosirdumo, gal sakyciau gerumo kazkokio ar paprastumo, nes su zmonemis oi kaip sunku. O paprastumas yra suvokiamas ne kaip ateiti paprastai apsirengus, be makiazo ar vaidinti vaikiskuma, tai butu dusios paprastumas. Kai tu nemenkini kito zmogaus ir nerankioji, oi cia man sitas geras, o sitas man nelabai patinka, nesakysiu jam nei labas , nei krabas. O sitas man taip patinka, kad bus tik mano mano mano , niekieno kito. Saldainiu negaila, zmoniu gaila - savinasi. Ji kazkaip sumenkina, todel nenuostabu, kad atgal gauna ta pati. Sunku yra buti artistu, reikia myleti zmones labai- bendra mase, nerankioti ju, neskirstyt.
Žvaigždė ir nebūtinai turi visiems patikti. Svarbu, kad jai nebūtų daug abejingų. Joks žmogus neprivalo visiems laižytis, žmonės su nuomone ir principais kaip tik yra kažkas Čia jau grynai požiūrio reikalas
Papildyta:
QUOTE(Dzokonda777 @ 2014 03 09, 02:17)
Tai tada tas zmogus tikrai turetu buti vyras, su vyrais jinai dauuug malonesne, ypac jei koks chariszmatiskas ir jeigu dar visiems patinka, tai tada visai ne isimtis is kitu moteru medziotoju, o paskui dar ir savivinkiu
Nezinau, nezinau Ingenai, supranti, bendravau su garsiais zmonemis, tikrai, pavyzdziui Kostas Smoriginas - juk musu vienas is garsiausiu aktoriu, nusipelnes Lietuvos artistas, as ten liezuvi iskisus is laimes, kad gaunu vos ne paliest, taip arti bendrauti, o zmogus paprastas, labai aukstos dvasines kulturos ir visa kita. Na, neturi jis tokio dalyko, kaip leisti sau nesisiveikinti , o kazkokia Mataciunaite, matai, nusipelnius nebent sau i kisene, leidzia Ai, na ka cia kalbeti. Visai nesidomeciau sia persona, net neleisciau sau diskutuoti sia tema apie ja, nes tai nediskutuojama net, kaip ner apie ka, man ji niekas, jeigu ne keistos asmenines aplinkybes. Vat turiu klausimu sau ir gyvenimo atsitiktinumams ir noriu suprast, kaip cia taip isisukau ar buvau isukta ir kodel. Ar turiu nekreipti demesio ar ieskoti problemos savy.
Vaidas, turi siaura diapozona, bet jis dainuoja, patinka jis man. Mia labai savotiska, seniau nepatiko, dabar isaugo pagerejo. Visi turi kazkokiu reikalu tikiu, bet nezinau ar turi tokiu kaip V. `nemanau. As Asmeniskai stengiuosi visur buti mandagi, nebent situacija reikalauja ko kito
Nezinau, nezinau Ingenai, supranti, bendravau su garsiais zmonemis, tikrai, pavyzdziui Kostas Smoriginas - juk musu vienas is garsiausiu aktoriu, nusipelnes Lietuvos artistas, as ten liezuvi iskisus is laimes, kad gaunu vos ne paliest, taip arti bendrauti, o zmogus paprastas, labai aukstos dvasines kulturos ir visa kita. Na, neturi jis tokio dalyko, kaip leisti sau nesisiveikinti , o kazkokia Mataciunaite, matai, nusipelnius nebent sau i kisene, leidzia Ai, na ka cia kalbeti. Visai nesidomeciau sia persona, net neleisciau sau diskutuoti sia tema apie ja, nes tai nediskutuojama net, kaip ner apie ka, man ji niekas, jeigu ne keistos asmenines aplinkybes. Vat turiu klausimu sau ir gyvenimo atsitiktinumams ir noriu suprast, kaip cia taip isisukau ar buvau isukta ir kodel. Ar turiu nekreipti demesio ar ieskoti problemos savy.
Vaidas, turi siaura diapozona, bet jis dainuoja, patinka jis man. Mia labai savotiska, seniau nepatiko, dabar isaugo pagerejo. Visi turi kazkokiu reikalu tikiu, bet nezinau ar turi tokiu kaip V. `nemanau. As Asmeniskai stengiuosi visur buti mandagi, nebent situacija reikalauja ko kito
Jūs laikote ant jos asmeninį pyktį, mat ji su jumis nepasisveikino Yra tokių žmonių, kurių pasisveikinimus reikia nusipelnyti. Aš irgi esu tokia kaip Vilija, su vyrais man daug paprasčiau, nes jie paprastesni, jie tiek nemoka apsimetinėti kaip moterys, greitai išsišneka ką mano ir kaip mano Ir jei sužinosiu, kad kokia moterėlė gyvatė, tai praeidinėsiu pro ją kaip pro sieną. Taigi, kai kas nors su jumis nesisveikina, visada apsidairykite, gal ant jūsų koks rąstas kaba Čia aš šiaip, iš gyvenimo parašiau, nieko asmeniško
Papildyta:
QUOTE(Dzokonda777 @ 2014 03 09, 03:07)
O kodel uzsikabinot uz manes? As tai apskritai paprastas zmogus ir gatveje sveikinuosi, nerankioju, nerusiuoju su kuo sveikinsiuos su kuo ne Net jei ir labai nepatinka, vistiek yra "laba diena" - nebent jau karas. O tie, kurie lenda i viesuma, pagyruniskai vadina save superzvaigzdem ypac ir ypac turetu virskinti savo poelgius su zmonemis. Tada nereiks niekam virkauti, kad "tuoj tuoj suvalgys"
Pati save kabinate visiems čia. Ateinate ir pasakojatės, ypač apie kitus Kartais nepavydite, kad ne jūs esate Vilijos vietoje? Kartais tai būtent ne jums to talento trūksta?
QUOTE(tuktuk @ 2014 03 09, 01:04)
Kas dėl Vilijos charakterio, tai pastebėjau joje tokių savybių, kurios man nepatinka, bet stengiuosi nesigilint į atlikėjų charakterius, nes EV ne tame esmė Scenoj Vilija man labiau patinka nei intervuose. Sakyčiau, tai - du skirtingi žmonės.
Jau esu minėjus anksčiau, kad iš eurovizinių lietuviškų charakterių man labiausiai patiko Donatas. Labai paprastas vaikinas atrodė,šilta asmenybė
QUOTE(mjforever @ 2014 03 09, 09:44)
nu jo, čia tas asmeniškumų ir net asmeninių santykių akcentavimas kažkaip nesolidžiai atrodo Dzokonda777, užbėgant už akių tam, kad mes čia visos Vilijos fanės, atsakau, kad ne, čia eurovizijos sirgaliai, o Vilija yra palaikoma kaip ir visi mūsų atstovai.
tingiu kalbėt, vakar šampano prie šašlykų daug išgėriau , tai tik sutinku su merginom.
Džokonda, visus asmeniškumus reikia aiškintis asmeniškai, o ne atėjus į forumus anonimiškai papilt purvelio.
Įsijunkite Nuo Iki dabar, kaip tik Vilija Labai fainas ir natūralus žmogus
Ai,... geriau patylėsiu...
Tyla gera byla, ir dūšiai ramiau
Tyla gera byla, ir dūšiai ramiau
Moteverte, juokingiausia,kai neskaito zmones ka rasau, o taip vistiek bukai atsisuka i siena ir kala savo makaule, kad ir su tuo nepasisveikino. I visus neaiskumus ar issigalvotas isvadas yra jau iseniai atsakyta.
O kodel papilt atejau? jus klausiat, as atsakau Pacios gi klausinejot. O as savo nuomone turiu, kokia turiu tokia ir sakau.
Su Mataiunaite, po jos bajeriuku aiskintis net galvoju, dar ko, gal kada ji nores pasiiaiskint, tai tada paziuresim. Taigi, Kur man eit ir ka sakyt - forumuose ar dar kur , cia jau nepaaiskinsit, o pasipasakojant irgi neteks isgirst, dar ka issigalvosit, tik jau ne su Mataciunaites fanatikem, nemaisykit mano atsakymu i jusu komentarus nuo pasipasakojimo.
Fanatinkit fanatinkit, kievienam savo
Papildyta:
Labai teisingai paraset, kaba kaba, tik tas rastas is mano puses jai kaba, linkiu paciai tik neuzsisokt ant tokio .
Tai dabar jau ir atsisaket pagaliau i tai ko jums niekaip neina suprast, sakau nereikia sikt kitiem zmonem, tai ir neturesi priesu. Neisisveikint dar galima, jei isivaizduoji, kad esi Dievas, pavyzdziui.
Viskas, kalba baigta, nustokit jau pacios kudakuot, nes paskui ima atrodyt, kad as pasakojuosi , o ne atsakineju i jusu komentarus.
Sekmes fanatintis, as tik eisiu ziuret kaip Mataciunaites vizualizacija veikia ir mielai paklausysiu Astos.
O kodel papilt atejau? jus klausiat, as atsakau Pacios gi klausinejot. O as savo nuomone turiu, kokia turiu tokia ir sakau.
Su Mataiunaite, po jos bajeriuku aiskintis net galvoju, dar ko, gal kada ji nores pasiiaiskint, tai tada paziuresim. Taigi, Kur man eit ir ka sakyt - forumuose ar dar kur , cia jau nepaaiskinsit, o pasipasakojant irgi neteks isgirst, dar ka issigalvosit, tik jau ne su Mataciunaites fanatikem, nemaisykit mano atsakymu i jusu komentarus nuo pasipasakojimo.
Fanatinkit fanatinkit, kievienam savo
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2014 03 09, 11:22)
Taigi, kai kas nors su jumis nesisveikina, visada apsidairykite, gal ant jūsų koks rąstas kaba Čia aš šiaip, iš gyvenimo parašiau, nieko asmeniško
Labai teisingai paraset, kaba kaba, tik tas rastas is mano puses jai kaba, linkiu paciai tik neuzsisokt ant tokio .
Tai dabar jau ir atsisaket pagaliau i tai ko jums niekaip neina suprast, sakau nereikia sikt kitiem zmonem, tai ir neturesi priesu. Neisisveikint dar galima, jei isivaizduoji, kad esi Dievas, pavyzdziui.
Viskas, kalba baigta, nustokit jau pacios kudakuot, nes paskui ima atrodyt, kad as pasakojuosi , o ne atsakineju i jusu komentarus.
Sekmes fanatintis, as tik eisiu ziuret kaip Mataciunaites vizualizacija veikia ir mielai paklausysiu Astos.
QUOTE(fukse @ 2014 03 09, 13:06)
Aš spėjau perskaityt , ką ištrynėt Nieko blogo juk jūs neparašėt
Labiau į EV temą. Man taip įstrigo UK dainos priedainis. Spėju, kad jinai turi potencialą aukštai kilti.
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2014 03 09, 14:06)
QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 09, 14:03)
Aš spėjau perskaityt , ką ištrynėt Nieko blogo juk jūs neparašėt
Kažkaip pati blogai jaučiuosi, kai bandau ginčytis, todėl ir patylėjau
QUOTE(fukse @ 2014 03 09, 14:31)
Kažkaip pati blogai jaučiuosi, kai bandau ginčytis, todėl ir patylėjau
Aš irgi jau pavargau ginčytis
Manau, kad pasuosiu... Kaip nebūtų keista iš šalies, aš savęs net negalėčiau pavadinti Vilijos fane Patinka man jos asmenybė, jos balsas, bet nesu tikra, ar eičiau į jos koncertą Gal eičiau, o gal ir ne.
Turiu grupę (ne lietuvišką), kurios fanė aš esu iš tiesų. Tai gal jos ir reikia laikytis.
O sugerti svetimas neigiamas emocijas... nu kam man to reikia. Imti į galvą viską, ką kas išsikrauna... Kaip ir nėra prasmės.
Vilijos tai gaila, nuoširdžiai. Pagalvoju, jei man reiktų visą š... apie save perskaityt
Bet sakau, nei aš fanė, nei Vilijos fan klubui priklausau (o toks yra ir aktyvus ), tai pačiai protingiausia susilaikyt
Kiekvienas gali turėti vienokią ar kitokią nuomonę, mėgti vienokią ar kitokią muziką. Svarbiausia nevažiuoti ant kitų žmonių. Net ir internete.
QUOTE(mjforever @ 2014 03 09, 15:06)
QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 09, 15:41)
Vilijos tai gaila, nuoširdžiai. Pagalvoju, jei man reiktų visą š... apie save perskaityt
Bet visų zviozdų tokia dalia, nieko nepadarysi. Pernai dar ne taip Pojavį į šuns dienas dėjo.... O Eveliną ... Dar baisiau...