QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 09, 00:07)
Na va Tuktukės ausimis pasitikiu , reiškia , man jei ir primynė dramblys auseles , tai nelabai ir stipriai
O tame Vilijos prikimime man ir yra visas cinkelis. Aišku, kitiems vien dėl to pačio prikimimo jis ir nepatinka.
Astos balsas, klausydama galvojau, laaabai man kažką primena
Papildyta:
Tiesa, dar toks pastebėjimas. Dabar juk labai daug straipsnių su Vilijos nuotraukomis, visokios preskonferencijos ir pan. Tai mane maloniai stebina, kad ji išdrįsta ten dalyvauti visai be makiažo.
Labai jau neįprasta matyti tokį natūralų veidą viešumoje palyginus su kitomis LT padangės žvaigždutėmis, kurios matyt ir šiukšles su mOkiažu neša
O tame Vilijos prikimime man ir yra visas cinkelis. Aišku, kitiems vien dėl to pačio prikimimo jis ir nepatinka.
Astos balsas, klausydama galvojau, laaabai man kažką primena
Papildyta:
Tiesa, dar toks pastebėjimas. Dabar juk labai daug straipsnių su Vilijos nuotraukomis, visokios preskonferencijos ir pan. Tai mane maloniai stebina, kad ji išdrįsta ten dalyvauti visai be makiažo.
Labai jau neįprasta matyti tokį natūralų veidą viešumoje palyginus su kitomis LT padangės žvaigždutėmis, kurios matyt ir šiukšles su mOkiažu neša
QUOTE(tuktuk @ 2014 03 09, 00:10)
Aha, aš irgi atkreipiau dėmesį. Nu ir liuks- natūrali mergina, aš už Tuo labiau, kai turi gražią veido odą. suspės dar prisimaliavot.
Oi mergaites, o man rodos, jei taves neuztiko repeticijos metu, parduotuvej ar asmeninej ervej, tai bent per interviu ir fotosesijas reiketu truputi pasidailinti, kaip sako, gerbti ne tik save, bet ir kitus, ypac kai atstovauji tuos tave isrinkusius zmones.toks kazkoks nerasytas etiketas yra. Dar pastebejau, kad jau nebeatrodo jinai labai sviecianti ir laiminga, kaip tikejosi.