Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 09, 00:07)
Na va  drinks_cheers.gif  smile.gif  Tuktukės ausimis pasitikiu  smile.gif  , reiškia , man jei ir primynė dramblys auseles , tai nelabai ir stipriai  biggrin.gif

O tame Vilijos prikimime man ir yra visas cinkelis. Aišku, kitiems vien dėl to pačio prikimimo jis ir nepatinka.
Astos balsas, klausydama galvojau, laaabai man kažką primena  g.gif
Papildyta:

Tiesa, dar toks pastebėjimas. Dabar juk labai daug straipsnių su Vilijos nuotraukomis, visokios preskonferencijos ir pan. Tai mane maloniai stebina, kad ji išdrįsta ten dalyvauti visai be makiažo.
Labai jau neįprasta matyti tokį natūralų veidą viešumoje palyginus su kitomis LT padangės žvaigždutėmis, kurios matyt ir šiukšles su mOkiažu neša  biggrin.gif

QUOTE(tuktuk @ 2014 03 09, 00:10)
Aha, aš irgi atkreipiau dėmesį. Nu ir liuks- natūrali mergina, aš už smile.gif Tuo labiau, kai turi gražią veido odą. suspės dar prisimaliavot.

Oi mergaites, o man rodos, jei taves neuztiko repeticijos metu, parduotuvej ar asmeninej ervej, tai bent per interviu ir fotosesijas reiketu truputi pasidailinti, kaip sako, gerbti ne tik save, bet ir kitus, ypac kai atstovauji tuos tave isrinkusius zmones.toks kazkoks nerasytas etiketas yra. Dar pastebejau, kad jau nebeatrodo jinai labai sviecianti ir laiminga, kaip tikejosi.
Atsakyti
Bet pvz. tos pačios pirmos eilutės žemu balsu (kaip aksomas) pačioje pirmojoje Attention versijoje (pats pirmas pasirodymas). Jokio rėkimo ten nebuvo.
Nepanašu , kad Asta galėtų išspausti tokias natas. Ir šiaip, kiek Viliją prisimenu dar iš seniai, na nepanašus man jos tembras į Astos ir viskas g.gif blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Dzokonda777 @ 2014 03 09, 00:24)
Oi mergaites, o man rodos, jei taves neuztiko repeticijos metu, parduotuvej ar asmeninej ervej, tai bent per interviu ir fotosesijas reiketu truputi pasidailinti, kaip sako, gerbti ne tik save, bet ir kitus, ypac kai atstovauji tuos tave isrinkusius zmones.toks kazkoks nerasytas etiketas yra.
---------

Dar pastebejau, kad jau  nebeatrodo jinai labai sviecianti ir laiminga, kaip tikejosi.

Teoriškai turbūt. Bet nebūna taisyklių be išimčių.
Man jinai labai miela atrodo ir be mOkiažo.
Ir nėra ji blankių bruožų, kad be mOkiažo būtų gėda žmonėms pasirodyti.

-------

Man tokia negera nuojauta, kad per tą laiką iki EV lietuvaičiai pasimėgaudami ją ir suvalgys doh.gif
Jei ir toliau būsim taip nusiteikę, tai nėra šansų , kad kada nors EV ir laimėsim. Dėl lietuvių taip mėgiamo negatyvo.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 03 09, 00:20)
-----------------
Nu va, reiškia per tv viskas gali kitaip atrodyt biggrin.gif
---------
nu Monteverte dabar užpavydės galutinai lotuliukas.gif

Nu ko cia pavydet lotuliukas.gif , turi jis labai daug magnetizmo, bet berno tokio nenorejau tada ir siaip ennoreciau, nezinau, net kodel, buvau tada laisva, o paskui sutikau toki, kad tik jis man vienas.

Va va, o del gyvai, tai sakau jum. Kol dar nemaciau visai nieko buvo, nieko apie ja daug negalvojau, tik , kad nelabai gerai dainuoja, bet kai ja pamaciau, tai labai nemaloni ta Vilija Mataciunaite. Labai pasikelus ir kad butu ko. Kazkada buvo isvis labai sustambejus, spoguota, tai net nevalyva atrode. Ir ka jinai be jusu darytu? Laikosi vien uz gerbeju, kitaip ja suestu gi.

Nezinau kaip negirdi, Ingenai, seseru vienodumo. Nu gi nesvarbu cia smulkmena, jei girdi kitaip tai ir girdi 4u.gif O kokias jau ten natas isspaust reikia, gi zemoj, patogioj tonacijoj dainuoja g.gif Sesuo puikiai valdo balsa ir atlieka sudengas variacijas, dainuoja svariai, lengvai.

Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 09, 00:34)

Man  tokia negera nuojauta, kad per tą laiką iki EV lietuvaičiai pasimėgaudami ją ir suvalgys  doh.gif 
Jei ir toliau būsim taip nusiteikę, tai nėra šansų , kad kada nors EV ir laimėsim. Dėl lietuvių taip mėgiamo negatyvo.

Bet Ingenai, cia del to jinai pati kalta. Jos nemegsta ne del dainavimo kazkokio gero ar negero, o del to, kad vieniem jinai saldziia sypsosi maivosi, o kitus matyt kazkaip izeidzia.Logiskai mastant, tiesiog merginai truksta lankstumo ir tikro, o ne dirbtinio nuosirdumo, gal sakyciau gerumo kazkokio ar paprastumo, nes su zmonemis oi kaip sunku. O paprastumas yra suvokiamas ne kaip ateiti paprastai apsirengus, be makiazo ar vaidinti vaikiskuma, tai butu dusios paprastumas. Kai tu nemenkini kito zmogaus ir nerankioji, oi cia man sitas geras, o sitas man nelabai patinka, nesakysiu jam nei labas , nei krabas. O sitas man taip patinka, kad bus tik mano mano mano , niekieno kito. Saldainiu negaila, zmoniu gaila - savinasi. Ji kazkaip sumenkina, todel nenuostabu, kad atgal gauna ta pati. Sunku yra buti artistu, reikia myleti zmones labai- bendra mase, nerankioti ju, neskirstyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzokonda777: 09 kovo 2014 - 00:50
QUOTE(Dzokonda777 @ 2014 03 09, 00:40)
Va va, o del gyvai, tai sakau jum. Kol dar nemaciau visai nieko buvo, nieko apie ja daug negalvojau, tik , kad nelabai gerai dainuoja, bet  kai ja pamaciau, tai labai nemaloni ta Vilija Mataciunaite. Labai pasikelus ir kad butu ko. Kazkada buvo isvis labai sustambejus, spoguota, tai net nevalyva atrode. Ir ka jinai be jusu darytu? Laikosi vien uz gerbeju, kitaip ja suestu gi.

Gerai, būsiu atvira smile.gif

Manau, kad pasislėpus už monitoriaus internetinėje erdvėje galima daug visko prirašyti apie žmogų rolleyes.gif Niekas juk nepatikrins, kai esi incognito rolleyes.gif

Tad pasilieku teisę sau netikėti rolleyes.gif

Beje, visai neseniai girdėjau apie Viliją kaip tik atvirkščią atsiliepimą, kad realybėje labai maloni rolleyes.gif Iš žmogaus, kuris pats atrankoje palaikė Moniką Linkytę smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzokonda777 @ 2014 03 09, 00:48)

Bet Ingenai, cia del to jinai pati kalta. Jos nemegsta ne del dainavimo kazkokio gero ar negero, o del to, kad vieniem jinai saldziia sypsosi maivosi, o kitus matyt kazkaip izeidzia.Logiskai mastant, tiesiog merginai truksta lankstumo ir tikro, o ne dirbtinio nuosirdumo, gal sakyciau gerumo kazkokio ar paprastumo, nes su zmonemis oi kaip sunku. O paprastumas yra suvokiamas ne kaip ateiti paprastai apsirengus, be makiazo ar vaidinti vaikiskuma, tai butu dusios paprastumas. Kai tu nemenkini kito zmogaus ir nerankioji, oi cia man sitas geras, o sitas man nelabai patinka, nesakysiu jam nei labas , nei krabas. O sitas man taip patinka, kad bus tik mano mano mano , niekieno kito. Saldainiu negaila, zmoniu gaila - savinasi. Ji kazkaip sumenkina, todel nenuostabu, kad atgal gauna ta pati. Sunku yra buti artistu, reikia myleti zmones labai- bendra mase, nerankioti ju, neskirstyt.

Skaitant šitą postą galima susidaryti įspūdį, kad gal jūsų ji kažkada ir nepastebėjo (ar labas nepasakė) rolleyes.gif

Bet tada natūralus klausimas. Žiūrint iš tos pozicijos, kad atlikėjas IR žmogus. Ar būtinai tai tik jos kaltė? Kai kurie žmonės atsirenka ir nepuola prie tų, iš kurių pusės jaučia kažkokį nusistatymą.
Nesakau, kad būtinai taip. Bet kartais reikia būti ir savikritiškiems, ne tik kritiškiems.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 09 kovo 2014 - 00:54
Dzakonda, o kokią dainą jūs būtumėt rinkus? Mane tik Vilijos daina užkabino kaip kažkokia įdomesnė.Galutiniame variante nebūčiau pykus kad ir kas bebūtų išvažiavęs. Ir paskutinė Vaido versija man netgi labai patiko rolleyes.gif

Kas dėl Vilijos charakterio, tai pastebėjau joje tokių savybių, kurios man nepatinka, bet stengiuosi nesigilint į atlikėjų charakterius, nes EV ne tame esmė biggrin.gif Scenoj Vilija man labiau patinka nei intervuose. Sakyčiau, tai - du skirtingi žmonės.
Jau esu minėjus anksčiau, kad iš eurovizinių lietuviškų charakterių man labiausiai patiko Donatas. Labai paprastas vaikinas atrodė,šilta asmenybė smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 09, 00:52)
Gerai, būsiu atvira  smile.gif

Manau, kad pasislėpus už monitoriaus internetinėje erdvėje galima daug visko prirašyti apie žmogų  rolleyes.gif  Niekas juk nepatikrins, kai esi incognito  rolleyes.gif

Tad pasilieku teisę sau netikėti  rolleyes.gif

Beje, visai neseniai  girdėjau apie Viliją kaip tik atvirkščią atsiliepimą, kad  realybėje labai maloni  rolleyes.gif Iš žmogaus, kuris pats atrankoje palaikė Moniką Linkytę smile.gif

Zmogus, matyt asmeniskai su ja nebendravo, o jei bendravo, tai bus pataikes i ta jos jai patinkanciuju lentynele mirksiukas.gif
O siaip tai, Tai be jokio abejo, taip sakant smile.gif , yra gi visokiu durniu, kur sedi intike, kurpia ivairias istorijas velniai zino kam.
Na, bet mano tikslas tikrai nera pakeisti triju- keturiu Mataciunaites gerbeju nuomone, nebent ju ir butu tik tiek lotuliukas.gif Man fainiau pavyzdziui buvo parodyti nors keliems zmonems, kad istikruju, yra Mataciunu seimoje tikra dainininke.
O apie artistus, aktorius, dainininkus, mano nuomone yra tokia, kaip cia taip aiskiau nupasakojus, na, kad laikytis jie turi is saves, ant saves ir is saves nesti, duoti zmonems tai ka turi, ka gavo is Dangaus ir ka ismoko Zemeje, o ne medzioti gerbejus ir tik ant ju laikytis. Taip toli nenuvaziuosi. Tokia ta nuomone. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 09, 01:01)

Papildyta:
Skaitant šitą postą galima susidaryti įspūdį, kad gal jūsų ji kažkada ir nepastebėjo  (ar labas nepasakė)  rolleyes.gif

Bet tada natūralus klausimas. Žiūrint iš tos pozicijos, kad atlikėjas IR žmogus. Ar būtinai tai tik jos kaltė? Kai kurie žmonės atsirenka ir nepuola prie tų, iš kurių pusės jaučia kažkokį nusistatymą.
Nesakau, kad būtinai taip. Bet kartais reikia būti ir savikritiškiems, ne tik kritiškiems.

Jinai pati, savo interviu pasake, kad leidzia sau nesisveikinti ar pasakyti kazka nelabai smgaus mirksiukas.gif Ir kiek zinau, tai tikrai tiesa - kazkoks nekulturingas vaiku darzas.
Pas mane su sia poniute visai kitokie reikalai, kolkas dar nelabai suvokiu kokio velnio cia taip vyksta,tai nesusije niekaip su muzika ir scena, bet tai visai nieko nekeicia manajame muzikiniame vertinime apie ja.

QUOTE(tuktuk @ 2014 03 09, 01:04)
Dzakonda, o kokią dainą jūs būtumėt rinkus? Mane tik Vilijos daina užkabino kaip kažkokia įdomesnė.Galutiniame variante nebūčiau pykus kad ir kas bebūtų išvažiavęs. Ir paskutinė Vaido versija man netgi labai patiko rolleyes.gif

Kas dėl Vilijos charakterio, tai pastebėjau joje tokių savybių, kurios man nepatinka, bet stengiuosi nesigilint į atlikėjų charakterius, nes EV ne tame esmė biggrin.gif Scenoj Vilija man labiau patinka nei intervuose. Sakyčiau, tai - du skirtingi žmonės.
Jau esu minėjus anksčiau, kad iš eurovizinių lietuviškų charakterių man labiausiai patiko Donatas. Labai paprastas vaikinas atrodė,šilta asmenybė smile.gif

Pati daina nepasakyciau, kad yra kazkokia labai negrazi, kaip tik, reik pripazinti, turi parazitiniu fraziu, kurios skamba galvoje, istringa. Bet zodziai doh.gif Versija labai patiko su Vaidu ir Mia, bet su Vaidu labiau.
JInai ir yra du skirtingi zmones, jei neklystu, pagal horoskopa jinai vezys, bet dar praktiskai dvynys, daug dvynio turi turet.
Prisipazinsiu, kad kitu dainu as kaip ir nelabai klausiau, nes kiek atranku jau buvo, kiek pati buvau, na tai nebuvo kazkokiu tokiu lepsusu, nebent ta Laura ne i tema buvo pakliuvus, net neaisku kas tokia ir paskui taip pat sekmingai dingo kaip ir atsirado. Zodziu, nieko labai naujo, normalus daininkai vaziuodavo ir dabar maniau, kad bus taip, netycia tv isijungiau, prisiekiu, o cia bums - lepsusas! (cia mano nuomone, nesiaudrinkit tik gerbejai)

Labiausiai patiko Donatas ir man, jis sugebejo isvairuoti, nesusigadinti ir pakilti, nes turi talenta ir liko pas ant saves, o visa kita jau savaime gaunasi.

Atsakyti
QUOTE(Dzokonda777 @ 2014 03 09, 01:30)

Labiausiai patiko Donatas ir man, jis sugebejo isvairuoti, nesusigadinti ir pakilti, nes turi talenta ir liko pas ant saves, o visa kita jau savaime gaunasi.

Per Euroviziją taip drinks_cheers.gif Ir šiaip kaip asmenybė jis man labai patinka. Dėl jo tai tikrai žinau, kad paprastas (iš mano aplinkos ne vienas žmogus su juo bendravo visokiais reikalais).
Bet kas liečia jo muziką, tai man nepatiko, nežinau net kaip pavadinti, gal jo minkštakūniškumas g.gif Turiu omeny tai, kokias bevertes daineles jis dabar kurti pradėjo doh.gif doh.gif Visai neseniai šioje temoje jas kaip tik apkalbėjom.

Papildyta:
QUOTE(Dzokonda777 @ 2014 03 09, 01:12)
Zmogus, matyt asmeniskai su ja nebendravo, o jei bendravo, tai bus pataikes i ta jos jai patinkanciuju lentynele  mirksiukas.gif

Mažai, bet bendravo rolleyes.gif O kad pakliuvo į jai patinkančių lentelę, tai tikiu. Nes tikrai malonus ir fainas žmogus smile.gif , jis beveik visiems patinka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzokonda777 @ 2014 03 09, 01:30)
Jinai pati, savo interviu pasake, kad leidzia sau nesisveikinti ar pasakyti kazka nelabai smgaus  mirksiukas.gif

Kad leidžia sau nesisveikinti, jei žmogus jai nepatinka, sakė drinks_cheers.gif Užskaitau kaip jos atvirumą (ogi ir normalu , kad ji netobula).
O dėl to, kad leidžia sau pasakyti kitam kažką nelabai smagaus, interviu tokių jos žodžių aš neprisimenu g.gif

Bet juk ir mes leidžiam pasakyti kitiems kažką nelabai smagaus. Ir aš. Ir jūs. Ir Vaidas (paskaitykit jo FB), ir Mia rolleyes.gif Sąrašiukas būtų ilgas ilgas ilgas...
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 09, 01:45)
Per Euroviziją taip  drinks_cheers.gif  Ir šiaip kaip asmenybė jis man labai patinka. Dėl jo tai tikrai žinau, kad paprastas (iš mano aplinkos ne vienas žmogus su juo bendravo visokiais reikalais).
Bet kas liečia jo muziką, tai man nepatiko, nežinau net kaip pavadinti, gal jo minkštakūniškumas  g.gif  Turiu omeny tai, kokias bevertes daineles jis dabar kurti pradėjo  doh.gif  doh.gif  Visai neseniai šioje temoje jas kaip tik apkalbėjom.

Papildyta:
Mažai, bet bendravo  rolleyes.gif  O kad pakliuvo į jai patinkančių lentelę, tai tikiu. Nes tikrai malonus ir fainas žmogus  smile.gif , jis beveik visiems patinka  smile.gif
Papildyta:
Kad leidžia sau nesisveikinti, jei žmogus jai nepatinka, sakė  drinks_cheers.gif  Užskaitau kaip jos atvirumą (ogi ir normalu , kad ji netobula).
O dėl to, kad leidžia sau pasakyti kitam kažką nelabai smagaus, interviu tokių jos žodžių aš neprisimenu  g.gif 

Bet juk ir mes leidžiam pasakyti kitiems kažką nelabai smagaus. Ir aš. Ir jūs. Ir Vaidas (paskaitykit jo FB), ir Mia  rolleyes.gif  Sąrašiukas būtų ilgas ilgas ilgas...

drinks_cheers.gif Del Donato ir del jo kurybos, man tik ta labai labai eurovizine patiko.
Tai tada tas zmogus tikrai turetu buti vyras, su vyrais jinai dauuug malonesne, ypac jei koks chariszmatiskas ir jeigu dar visiems patinka, tai tada visai ne isimtis is kitu moteru medziotoju, o paskui dar ir savivinkiu mirksiukas.gif biggrin.gif
Nezinau, nezinau Ingenai, supranti, bendravau su garsiais zmonemis, tikrai, pavyzdziui Kostas Smoriginas - juk musu vienas is garsiausiu aktoriu, nusipelnes Lietuvos artistas, as ten liezuvi iskisus is laimes, kad gaunu vos ne paliest, taip arti bendrauti, o zmogus paprastas, labai aukstos dvasines kulturos ir visa kita. Na, neturi jis tokio dalyko, kaip leisti sau nesisiveikinti , o kazkokia Mataciunaite, matai, nusipelnius nebent sau i kisene, leidzia doh.gif Ai, na ka cia kalbeti. Visai nesidomeciau sia persona, net neleisciau sau diskutuoti sia tema apie ja, nes tai nediskutuojama net, kaip ner apie ka, man ji niekas, jeigu ne keistos asmenines aplinkybes. Vat turiu klausimu sau ir gyvenimo atsitiktinumams ir noriu suprast, kaip cia taip isisukau ar buvau isukta ir kodel. Ar turiu nekreipti demesio ar ieskoti problemos savy.
Vaidas, turi siaura diapozona, bet jis dainuoja, patinka jis man. Mia labai savotiska, seniau nepatiko, dabar isaugo pagerejo. Visi turi kazkokiu reikalu tikiu, bet nezinau ar turi tokiu kaip V. `nemanau. As Asmeniskai stengiuosi visur buti mandagi, nebent situacija reikalauja ko kito lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Dzokonda777 @ 2014 03 09, 02:17)
As Asmeniskai stengiuosi visur buti mandagi, nebent situacija reikalauja ko kito  lotuliukas.gif

Jeigu čia jūs laikot mandagumu:

QUOTE(Dzokonda777 @ 2014 03 08, 17:48)
Blogai, mergaites, blogai. Net nuostabu kiek zmoniu yra blogai su klausa, skoniu ir kitais jutiminiais organais  doh.gif  Na, bet pasaulis toks, ir Minedas turi savo publika. smile.gif

tai net nežinau, ką dar galima pridurti unsure.gif

Ir čia kone pirmieji žodžiai prisijungus prie temos pokalbių... Aš jūsų vietoje pasistengčiau būti kiek savikritiškesnė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 09, 02:27)
Jeigu čia jūs laikot mandagumu:
tai net nežinau, ką dar galima pridurti  unsure.gif
Ir čia kone pirmieji žodžiai prisijungus prie temos pokalbių... Aš jūsų vietoje pasistengčiau būti kiek savikritiškesnė  rolleyes.gif

O kodel jus lyginat diskusiju foruma, apskritai ,diskusija ir elementarias elgesio taisykles gyvenime, gatveje? smile.gif Nesupinkit visko i viena. O kur nemandagumas? Kurioje vietoje? Tai yra faktas, kad daug zmoniu neturi klausos, nejaucia kito zmogaus - nejautrus, neismano psichologijos ir taip toliau.Tai kas? O jeigu izeidimas, kad Vilija Minedui prilyginau, tai jau cia mano nuomone. Man Minedas ne zvaigzde ir ji nera man zvaigzde ir tiek. O kodel uzsikabinot uz manes? As tai apskritai paprastas zmogus ir gatveje sveikinuosi, nerankioju, nerusiuoju su kuo sveikinsiuos su kuo ne smile.gif Net jei ir labai nepatinka, vistiek yra "laba diena" - nebent jau karas. O tie, kurie lenda i viesuma, pagyruniskai vadina save superzvaigzdem ypac ir ypac turetu virskinti savo poelgius su zmonemis. Tada nereiks niekam virkauti, kad "tuoj tuoj suvalgys" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzokonda777: 09 kovo 2014 - 03:09
QUOTE(Dzokonda777 @ 2014 03 09, 00:24)
Oi mergaites, o man rodos, jei taves neuztiko repeticijos metu, parduotuvej ar asmeninej ervej, tai bent per interviu ir fotosesijas reiketu truputi pasidailinti, kaip sako, gerbti ne tik save, bet ir kitus, ypac kai atstovauji tuos tave isrinkusius zmones.toks kazkoks nerasytas etiketas yra. Dar pastebejau, kad jau  nebeatrodo jinai labai sviecianti ir laiminga, kaip tikejosi.

As jos naturaluma priimu kaip pagarba sau, nes ziurint i sluoksni spakliaus ant kitu man skauda akis.
QUOTE(Dzokonda777 @ 2014 03 09, 02:17)
Ar turiu nekreipti demesio ar ieskoti problemos savy.

Tikrai sitas variantas.
Atsakyti