Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

Švilpos daina ir pasirodymas man kol kas fainiausi iš visų ką girdėjau.

Italija dar man patinka:
https://www.youtube....h?v=lW1iKGdStBA

Su dainavimu nelabai, bet eurovizininkam paprastai atleidžiu nusidainavimą laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 03 08, 23:36)

Nervina susireikšminimas ir pasikėlimas, bet apskritai stengiuosi nesigilint į atlikėjų asmenybs per daug, kai klausau muzikos, nes tokių atveju, apskritai nebeliktų lietuviškai ko klausyt hihihi.gif O kartais taip norisi būtent lietuvių kalbos dainose. 

Bet tai kad Jazzu turbūt tik angliškai dainuoja mirksiukas.gif

Tu visą jos pokalbį FB skaitei apie Attention? Tas pasisakymas, kur čia į temą įkeltas, tai tik rožytės doh.gif

Ir nežinau, ar pati galėsiu jos (Jazzu) klausytis. Nes man labai jau sunku atsiriboti nuo atlikėjo asmenybės klausant jo muziką blush2.gif Arba, sakykim, yra ribos, ką galiu toleruoti ir ko ne. Tai vat tokio lygio arogancijos būtent ir negaliu blush2.gif
Atsakyti
O geras, patiko Makedonija! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzokonda777 @ 2014 03 09, 00:46)
Kirdeikis, a katra cia jo norit?  rolleyes.gif Ta prasme ar asmeniskai, ar , kad soktu eurovizijoj?

laugh.gif Čia Monteverte tegul papasakoja kuriomis prasmėmis ji jo nori blush2.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 09, 00:47)
Bet tai kad Jazzu turbūt tik angliškai dainuoja  mirksiukas.gif 
-------
Tu visą jos pokalbį FB skaitei apie Attention? Tas pasisakymas, kur čia į temą įkeltas, tai tik rožytės  doh.gif
-------
Ir nežinau, ar pati galėsiu jos (Jazzu) klausytis. Nes man labai jau sunku atsiriboti nuo atlikėjo asmenybės klausant jo muziką  blush2.gif Arba, sakykim, yra ribos, ką galiu toleruoti ir ko ne. Tai vat tokio lygio arogancijos būtent ir negaliu  blush2.gif

Ne tik smile.gif
Va pvz jos šitą lietuvišką dainą laaabai myliu wub.gif Žodžiai, melodija, nu viskas tiesiog super man joje.
https://www.youtube....h?v=H_FV5t0rEzw
----------
nea, neskaičiau, bet nelabai ir noriu perskaityt, jei sakai ,kad čia tik rožytės unsure.gif
--------
tai aš gal ir toliau geriau nesigilinsiu... Nes man jos muzika tikrai per daug patinka unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 08 kovo 2014 - 23:54
Paklausiau Astos dainas. Tikrai ne plačiai auditorijai (o tokios muzikos mėgėjams).

Ir drįstu niekaip nesutikti, kad jos balsas identiškas Vilijos. Man jų tembrai skiriasi (arba dramblys bus ausį priminęs biggrin.gif doh.gif ).

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2014 03 08, 23:53)

nea, neskaičiau, bet nelabai ir noriu perskaityt, jei sakai ,kad čia tik rožytės unsure.gif
--------
tai aš gal ir toliau geriau nesigilinsiu... Nes man jos muzika tikrai per daug patinka unsure.gif

Tai ir neskaityk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 09, 00:58)
Ir drįstu niekaip nesutikti, kad jos balsas identiškas Vilijos. Man jų tembrai skiriasi (arba dramblys bus ausį priminęs  biggrin.gif  doh.gif ).

Skiriasi, skiriasi smile.gif Pas Viliją labiau prikimęs, o pas seserį toks lyg švelnesnis.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 03 09, 00:00)
Skiriasi, skiriasi smile.gif Pas Viliją labiau prikimęs, o pas seserį toks lyg švelnesnis.

Na va drinks_cheers.gif smile.gif Tuktukės ausimis pasitikiu smile.gif , reiškia , man jei ir primynė dramblys auseles , tai nelabai ir stipriai biggrin.gif

O tame Vilijos prikimime man ir yra visas cinkelis. Aišku, kitiems vien dėl to pačio prikimimo jis ir nepatinka.

Astos balsas, klausydama galvojau, laaabai man kažką primena g.gif
Papildyta:

Tiesa, dar toks pastebėjimas. Dabar juk labai daug straipsnių su Vilijos nuotraukomis, visokios preskonferencijos ir pan. Tai mane maloniai stebina, kad ji išdrįsta ten dalyvauti visai be makiažo.
Labai jau neįprasta matyti tokį natūralų veidą viešumoje palyginus su kitomis LT padangės žvaigždutėmis, kurios matyt ir šiukšles su mOkiažu neša biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 09 kovo 2014 - 00:07
Ingėnai, įmesk čia tą linką, kur klausai pasitikrint, gal bus norinčių pasitikrint prieš EV laugh.gif Fainas ten toks testukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 03 09, 00:08)
Ingėnai, įmesk čia tą linką, kur klausai pasitikrint, gal bus norinčių pasitikrint prieš EV laugh.gif Fainas ten toks testukas biggrin.gif

Prašom : smile.gif

http://jakemandell.com/tonedeaf/
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 09, 01:07)
Tiesa, dar toks pastebėjimas. Dabar juk labai daug straipsnių su Vilijos nuotraukomis, visokios preskonferencijos ir pan. Tai mane maloniai stebina, kad ji išdrįsta ten dalyvauti visai be makiažo.
Labai jau neįprasta matyti tokį natūralų veidą viešumoje palyginus su kitomis LT padangės žvaigždutėmis, kurios matyt ir šiukšles su mOkiažu neša  biggrin.gif

Aha, aš irgi atkreipiau dėmesį. Nu ir liuks- natūrali mergina, aš už smile.gif Tuo labiau, kai turi gražią veido odą. suspės dar prisimaliavot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 09 kovo 2014 - 00:11
QUOTE(tuktuk @ 2014 03 09, 00:00)

Identiski balso tembrai, tik pas Viljija uzkimes, nes jinai a) turi problemu su balso stygom, o cool.gif nes forsuoja - rekia. O kai pradeda rekt, is to gaunasi, kad zemina arba visai nebeintonuoja. Sunku yra atsispirti, nerekti, nes daug kam butent ir patinka tas labiau uzkimes balsas. Tada perniek nueina visos ismoktos pamokos, nes vel ir vel imi pataikauti publikai, o pataikauji, nes labai glosto savimeile, o tas jausmas, kai glosto savimeile, patenkina garbetroska yra begalo saldus, kartais saldziau nei bet kas pasaulyje. Tada ir uzvaldo godumas smile.gif ir dzin viskas, balsas, dainavimas...kol vel balso stygos nepasako - ei, basta - vel pritrynei mazgus.

Tas Kirdeikis idomus labai. Kol maciau tik per telika, tai galvojau, kad pasiputes kazkoks grazuoliukas, bet kai teko sokti, kai state mum soki, tai reik pripazint, kad turi jis kazka tokio savy. Tikrai buvo labai gera dirbti mirksiukas.gif . Tik taip ir nesupratau jo orentacijos ax.gif Tiesa, jam tada labai patiko mano balsas, darau isvada, kad zemabalses jam patinka.
Atsakyti
QUOTE(Dzokonda777 @ 2014 03 09, 01:14)
<...> ir dzin viskas, balsas, dainavimas...kol vel balso stygos nepasako - ei, basta - vel pritrynei mazgus.
-------
Tas Kirdeikis idomus labai. Kol maciau tik per telika, tai galvojau, kad pasiputes kazkoks grazuoliukas, bet kai teko sokti, kai state mum soki, tai reik pripazint, kad turi jis kazka tokio savy. Tikrai buvo labai gera dirbti  mirksiukas.gif .
----
Tik taip ir nesupratau jo orentacijos  ax.gif Tiesa, jam tada labai patiko mano balsas, darau isvada, kad zemabalses jam patinka.

tokiu atveju, ji turėtų labiau susimąstyt ir daryt ne kaip gražiau, bet kaip sveikiau unsure.gif Iš tiesų čia menki juokai, jei problemų su balso stygom turi g.gif Tie perspaudimai tikrai prie gero nepriveda..
-----------------
Nu va, reiškia per tv viskas gali kitaip atrodyt biggrin.gif
---------
nu Monteverte dabar užpavydės galutinai lotuliukas.gif
Atsakyti