Švilpos daina ir pasirodymas man kol kas fainiausi iš visų ką girdėjau.
Italija dar man patinka:
https://www.youtube....h?v=lW1iKGdStBA
Su dainavimu nelabai, bet eurovizininkam paprastai atleidžiu nusidainavimą
QUOTE(tuktuk @ 2014 03 08, 23:36)
Nervina susireikšminimas ir pasikėlimas, bet apskritai stengiuosi nesigilint į atlikėjų asmenybs per daug, kai klausau muzikos, nes tokių atveju, apskritai nebeliktų lietuviškai ko klausyt O kartais taip norisi būtent lietuvių kalbos dainose.
Bet tai kad Jazzu turbūt tik angliškai dainuoja
Tu visą jos pokalbį FB skaitei apie Attention? Tas pasisakymas, kur čia į temą įkeltas, tai tik rožytės
Ir nežinau, ar pati galėsiu jos (Jazzu) klausytis. Nes man labai jau sunku atsiriboti nuo atlikėjo asmenybės klausant jo muziką Arba, sakykim, yra ribos, ką galiu toleruoti ir ko ne. Tai vat tokio lygio arogancijos būtent ir negaliu
QUOTE(Dzokonda777 @ 2014 03 09, 00:46)
Kirdeikis, a katra cia jo norit? Ta prasme ar asmeniskai, ar , kad soktu eurovizijoj?
Čia Monteverte tegul papasakoja kuriomis prasmėmis ji jo nori
QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 09, 00:47)
Bet tai kad Jazzu turbūt tik angliškai dainuoja
-------
Tu visą jos pokalbį FB skaitei apie Attention? Tas pasisakymas, kur čia į temą įkeltas, tai tik rožytės
-------
Ir nežinau, ar pati galėsiu jos (Jazzu) klausytis. Nes man labai jau sunku atsiriboti nuo atlikėjo asmenybės klausant jo muziką Arba, sakykim, yra ribos, ką galiu toleruoti ir ko ne. Tai vat tokio lygio arogancijos būtent ir negaliu
-------
-------
Ne tik
Va pvz jos šitą lietuvišką dainą laaabai myliu Žodžiai, melodija, nu viskas tiesiog super man joje.
https://www.youtube....h?v=H_FV5t0rEzw
----------
nea, neskaičiau, bet nelabai ir noriu perskaityt, jei sakai ,kad čia tik rožytės
--------
tai aš gal ir toliau geriau nesigilinsiu... Nes man jos muzika tikrai per daug patinka
Paklausiau Astos dainas. Tikrai ne plačiai auditorijai (o tokios muzikos mėgėjams).
Ir drįstu niekaip nesutikti, kad jos balsas identiškas Vilijos. Man jų tembrai skiriasi (arba dramblys bus ausį priminęs ).
Papildyta:
nea, neskaičiau, bet nelabai ir noriu perskaityt, jei sakai ,kad čia tik rožytės
--------
tai aš gal ir toliau geriau nesigilinsiu... Nes man jos muzika tikrai per daug patinka
Tai ir neskaityk
Ir drįstu niekaip nesutikti, kad jos balsas identiškas Vilijos. Man jų tembrai skiriasi (arba dramblys bus ausį priminęs ).
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2014 03 08, 23:53)
--------
Tai ir neskaityk
QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 09, 00:58)
Skiriasi, skiriasi Pas Viliją labiau prikimęs, o pas seserį toks lyg švelnesnis.
QUOTE(tuktuk @ 2014 03 09, 00:00)
Skiriasi, skiriasi Pas Viliją labiau prikimęs, o pas seserį toks lyg švelnesnis.
Na va Tuktukės ausimis pasitikiu , reiškia , man jei ir primynė dramblys auseles , tai nelabai ir stipriai
O tame Vilijos prikimime man ir yra visas cinkelis. Aišku, kitiems vien dėl to pačio prikimimo jis ir nepatinka.
Astos balsas, klausydama galvojau, laaabai man kažką primena
Papildyta:
Tiesa, dar toks pastebėjimas. Dabar juk labai daug straipsnių su Vilijos nuotraukomis, visokios preskonferencijos ir pan. Tai mane maloniai stebina, kad ji išdrįsta ten dalyvauti visai be makiažo.
Labai jau neįprasta matyti tokį natūralų veidą viešumoje palyginus su kitomis LT padangės žvaigždutėmis, kurios matyt ir šiukšles su mOkiažu neša
Ingėnai, įmesk čia tą linką, kur klausai pasitikrint, gal bus norinčių pasitikrint prieš EV Fainas ten toks testukas
QUOTE(tuktuk @ 2014 03 09, 00:08)
Ingėnai, įmesk čia tą linką, kur klausai pasitikrint, gal bus norinčių pasitikrint prieš EV Fainas ten toks testukas
Prašom :
http://jakemandell.com/tonedeaf/
QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 09, 01:07)
Tiesa, dar toks pastebėjimas. Dabar juk labai daug straipsnių su Vilijos nuotraukomis, visokios preskonferencijos ir pan. Tai mane maloniai stebina, kad ji išdrįsta ten dalyvauti visai be makiažo.
Labai jau neįprasta matyti tokį natūralų veidą viešumoje palyginus su kitomis LT padangės žvaigždutėmis, kurios matyt ir šiukšles su mOkiažu neša
Aha, aš irgi atkreipiau dėmesį. Nu ir liuks- natūrali mergina, aš už Tuo labiau, kai turi gražią veido odą. suspės dar prisimaliavot.
QUOTE(tuktuk @ 2014 03 09, 00:00)
Identiski balso tembrai, tik pas Viljija uzkimes, nes jinai a) turi problemu su balso stygom, o nes forsuoja - rekia. O kai pradeda rekt, is to gaunasi, kad zemina arba visai nebeintonuoja. Sunku yra atsispirti, nerekti, nes daug kam butent ir patinka tas labiau uzkimes balsas. Tada perniek nueina visos ismoktos pamokos, nes vel ir vel imi pataikauti publikai, o pataikauji, nes labai glosto savimeile, o tas jausmas, kai glosto savimeile, patenkina garbetroska yra begalo saldus, kartais saldziau nei bet kas pasaulyje. Tada ir uzvaldo godumas ir dzin viskas, balsas, dainavimas...kol vel balso stygos nepasako - ei, basta - vel pritrynei mazgus.
Tas Kirdeikis idomus labai. Kol maciau tik per telika, tai galvojau, kad pasiputes kazkoks grazuoliukas, bet kai teko sokti, kai state mum soki, tai reik pripazint, kad turi jis kazka tokio savy. Tikrai buvo labai gera dirbti . Tik taip ir nesupratau jo orentacijos Tiesa, jam tada labai patiko mano balsas, darau isvada, kad zemabalses jam patinka.
QUOTE(Dzokonda777 @ 2014 03 09, 01:14)
<...> ir dzin viskas, balsas, dainavimas...kol vel balso stygos nepasako - ei, basta - vel pritrynei mazgus.
-------
Tas Kirdeikis idomus labai. Kol maciau tik per telika, tai galvojau, kad pasiputes kazkoks grazuoliukas, bet kai teko sokti, kai state mum soki, tai reik pripazint, kad turi jis kazka tokio savy. Tikrai buvo labai gera dirbti .
----
Tik taip ir nesupratau jo orentacijos Tiesa, jam tada labai patiko mano balsas, darau isvada, kad zemabalses jam patinka.
-------
Tas Kirdeikis idomus labai. Kol maciau tik per telika, tai galvojau, kad pasiputes kazkoks grazuoliukas, bet kai teko sokti, kai state mum soki, tai reik pripazint, kad turi jis kazka tokio savy. Tikrai buvo labai gera dirbti .
----
Tik taip ir nesupratau jo orentacijos Tiesa, jam tada labai patiko mano balsas, darau isvada, kad zemabalses jam patinka.
tokiu atveju, ji turėtų labiau susimąstyt ir daryt ne kaip gražiau, bet kaip sveikiau Iš tiesų čia menki juokai, jei problemų su balso stygom turi Tie perspaudimai tikrai prie gero nepriveda..
-----------------
Nu va, reiškia per tv viskas gali kitaip atrodyt
---------
nu Monteverte dabar užpavydės galutinai