Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(Monmorensi @ 2014 03 06, 19:58)
o kas čia baisaus smile.gif juk ten bet kas gali rašyti. jūs galit ištrinti, jei nepatinka  biggrin.gif

Tai žinau.. Tiesiog man nesuvokiamas toks kerštingumas, kad net suskubt į Vikipediją parašyt doh.gif laugh.gif Ir, svarbiausia, kad dar būtų dėl ko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 06 kovo 2014 - 19:30
O kaip Kirdeikis? Jis gi lyg gėjus, jam tas pasisakymas neužkliuvo? Neseku tų dalykų, o čia niekas nekomentuoja, o man įdomu kažkaip. biggrin.gif
Atsakyti
man tie gėjų paradai yra tiesiog linksmi, nepiktybiniai, tad dedu Vilijai minusą, kaip nesuprantančiai subkultūros jumoro.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 03 06, 12:57)
man tie gėjų paradai yra tiesiog linksmi, nepiktybiniai, tad dedu Vilijai minusą, kaip nesuprantančiai subkultūros jumoro.

Labai atsiprašau, tačiau paprieštarausiu šiam pasisakymui. Na Lietuvoje neteko stebėti, tad apie Lietuvą gal būt ir galima taip atsiliepti, tačiau tikrai ne apie visas kitas šalis. Aš asmeniškai esu buvusi prieš pora metų tokiame parade Šiaurės Amerikoje, jis skaitosi vienas iš didžiausių pasaulyje, taigi smalsumas mus su draugais nuvedė.... Oi, tikrai tie paradai nėra nekalti... Kad pora ištraukėlių per tv parodo, tai yra tikrai tik linksmoji dalis, bet kai aplink tave jie/jos savo "grožį"demonstruoja, tikrai nieko patrauklaus nėra... Ypač kai ir vaikai aplink sukiojasi, o "švenčiantieji" aplinkinių namų languose vos nesimyli, patikėkit, nėra nieko žavingo, nebent kai kam tas patinka... Turiu draugų kurie gėjai ir jie nepritaria tam ką mato ir tikrai ne visi už šiuos "Pride" paradus, nors ir patys gėjai.

Kas dėl Vilijos, aš jos pasisakymą girdėjau, ir pilnai sutinku su jos nuomone, nes ir mano tokia pati. Aš ne prieš gėjus, ne prieš paradus, bet nebūtina juose demonstruoti viską, ką turi. Gėjų paradai turėtų skirtis nuo nudistų pležų. Ir gaila, kad žurnalistai mergaitę puola. Ji žavinga, tiesmukiška atvira. Idealių žmonių nėra, taigi ir ji daro klaidas, gailisi, bet man ji patinka tuo, kad ji nebijo išreikšti savo nuomonės. Jei ji nenori kalbėti kokia tema, taip ir pasako, o jei komentuoja, tai atvirai, taip kaip jai tuo momentu atrodo.
Atsakyti
gerai Samas kalba:
Anot jo, norint pasiekti gerų rezultatų „Eurovizijoje“ būtina savo dainą reklamuoti dar prieš pasirodymą – sunku pelnyti įvertinimus, jei daina nėra girdėta. „Savireklamą visada reikia organizuoti visais įmanomais būdais. Tokių stebuklų, kad iš niekur būtų „pykšt pokšt oi oi oi“, pasitaiko kartą per 50 metų. Toks šiuo metu yra pasaulis – reklamuotis būtina“, – įsitikinęs prodiuseris.

Tačiau gerai savireklamai reikalingos lėšos, o jų, kaip ir kasmet, trūksta: „Jei tik turėtume normalų finansavimą, būtų galima važinėti po skirtingas šalis, nufilmuoti gerą klipą. Deja, tokio dalyko neturime. Šiais laikais yra labai gera pigi priemonė – internetas. Jame galima bandyti save kaip įmanoma labiau „išsukti“.“

Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/...3#ixzz2vD5iYos7
Follow us: @15minlt on Twitter | 15min on Facebook
Atsakyti
QUOTE(Magda Marta @ 2014 03 06, 19:44)
O kaip Kirdeikis? Jis gi lyg gėjus, jam tas pasisakymas neužkliuvo? Neseku tų dalykų, o čia niekas nekomentuoja, o man įdomu kažkaip.  biggrin.gif

lotuliukas.gif Monteverte, kaip pakomentuosit? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 03 06, 13:51)
Anot jo, norint pasiekti gerų rezultatų „Eurovizijoje“ būtina savo dainą reklamuoti dar prieš pasirodymą – sunku pelnyti įvertinimus, jei daina nėra girdėta. „Savireklamą visada reikia organizuoti visais įmanomais būdais. Tokių stebuklų, kad iš niekur būtų „pykšt pokšt oi oi oi“, pasitaiko kartą per 50 metų. Toks šiuo metu yra pasaulis – reklamuotis būtina“, – įsitikinęs prodiuseris.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Magda Marta @ 2014 03 06, 19:44)
O kaip Kirdeikis? Jis gi lyg gėjus, jam tas pasisakymas neužkliuvo? Neseku tų dalykų, o čia niekas nekomentuoja, o man įdomu kažkaip.  biggrin.gif

Mano berniukas???? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Ūla @ 2014 03 06, 21:03)
lotuliukas.gif Monteverte, kaip pakomentuosit? lotuliukas.gif

Nebegaliu komentuoti šiuo metu, širdies lašus geriu cray.gif
Atsakyti
Atskleistos Vilijos Matačiūnaitės pasiruošimo „Eurovizijai“ detalės

user posted image
Atsakyti
Saunuole, Vilija, labai dziaugiuosi, kad butent ji, ir butent su sia daina atstovaus Lietuva thumbup.gif Stipri mergina, stiprus balsas, energija ir charizma tikrai uzvedanti 4u.gif ( o nemigdanti biggrin.gif )
Atsakyti
Kadangi daina jos pačios kūrybos, reikia įsivaizduoti, kiek daug pinigėlių panelė užsidirbs..... rolleyes.gif
Atsakyti
Uuuu, cia visas Mataciunaites fun klubas cool.gif
Jasna!
Atsakyti