QUOTE(mjforever @ 2014 03 06, 12:57)
man tie gėjų paradai yra tiesiog linksmi, nepiktybiniai, tad dedu Vilijai minusą, kaip nesuprantančiai subkultūros jumoro.
Labai atsiprašau, tačiau paprieštarausiu šiam pasisakymui. Na Lietuvoje neteko stebėti, tad apie Lietuvą gal būt ir galima taip atsiliepti, tačiau tikrai ne apie visas kitas šalis. Aš asmeniškai esu buvusi prieš pora metų tokiame parade Šiaurės Amerikoje, jis skaitosi vienas iš didžiausių pasaulyje, taigi smalsumas mus su draugais nuvedė.... Oi, tikrai tie paradai nėra nekalti... Kad pora ištraukėlių per tv parodo, tai yra tikrai tik linksmoji dalis, bet kai aplink tave jie/jos savo "grožį"demonstruoja, tikrai nieko patrauklaus nėra... Ypač kai ir vaikai aplink sukiojasi, o "švenčiantieji" aplinkinių namų languose vos nesimyli, patikėkit, nėra nieko žavingo, nebent kai kam tas patinka... Turiu draugų kurie gėjai ir jie nepritaria tam ką mato ir tikrai ne visi už šiuos "Pride" paradus, nors ir patys gėjai.
Kas dėl Vilijos, aš jos pasisakymą girdėjau, ir pilnai sutinku su jos nuomone, nes ir mano tokia pati. Aš ne prieš gėjus, ne prieš paradus, bet nebūtina juose demonstruoti viską, ką turi. Gėjų paradai turėtų skirtis nuo nudistų pležų. Ir gaila, kad žurnalistai mergaitę puola. Ji žavinga, tiesmukiška atvira. Idealių žmonių nėra, taigi ir ji daro klaidas, gailisi, bet man ji patinka tuo, kad ji nebijo išreikšti savo nuomonės. Jei ji nenori kalbėti kokia tema, taip ir pasako, o jei komentuoja, tai atvirai, taip kaip jai tuo momentu atrodo.