Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 06, 13:56)
Dar to betrūko, kad visi turėtumėm palaikyti gėjų eitynes, gal net jose dalyvauti  doh.gif  doh.gif  biggrin.gif

O jei kas nors turi tikslą prisikabinti, prisikabins prie bet ko.

Palaikyt nebūtina, bet ir mėtytis homofobiškais pareiškimais EV dalyvei nederėtų. Elgiasi kaip nesubrendėlė, nors kam tas "kaip" ax.gif . Aišku, tokie pareiškimai taškų EV nepridės.
Nežiūrint to, palaikau Viliją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 06, 12:56)
Pvz. Rokas Žilinskas pats gėjus, bet pasisakė prieš eitynes, jei gerai pamenu (bent jau jose nedalyvavo).

Gerai pameni.
QUOTE(Maja Di @ 2014 03 06, 14:30)
Palaikyt nebūtina, bet ir mėtytis homofobiškais pareiškimais EV dalyvei nederėtų. Elgiasi kaip nesubrendėlė, nors kam tas "kaip" ax.gif . Aišku, tokie pareiškimai taškų EV nepridės.
Nežiūrint to, palaikau Viliją 4u.gif

Kame homofobiskumas - kad jai nepatinka pusnuogiu geju eitynes? Man jos irgi nepatiktu.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 03 06, 14:42)
Kame homofobiskumas - kad jai nepatinka  pusnuogiu geju eitynes? Man jos irgi nepatiktu.
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na va, man čia vienas iš tų kartų, kai Vilija pasakė kai ką protingo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 06 kovo 2014 - 15:43
QUOTE(linamog @ 2014 03 06, 15:42)
Gerai pameni.

Kame homofobiskumas - kad jai nepatinka pusnuogiu geju eitynes? Man jos irgi nepatiktu.

Kažką matyt ne taip supratau, ar ji ne aplamai prieš eitynes pasisakė? Neklausiau, tik straipsnį skaičiau, gal kažką ne taip perskaičiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 03 06, 15:47)
Kažką matyt ne taip supratau, ar ji ne aplamai prieš eitynes pasisakė? Neklausiau, tik straipsnį skaičiau, gal kažką ne taip perskaičiau ax.gif

Ingenas rase, ka ji tiksliai pasake - kad jai nepatiko eitynes UK, kai ejo pusplikiai.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 03 06, 16:54)
Ingenas rase, ka ji tiksliai pasake - kad jai nepatiko eitynes UK, kai ejo pusplikiai.

Rašo, kad pradžioj ji sakė, kad prieš eitynes, nes tai demonstravimasis ax.gif . Nors teigė nemačiusi eitynių Lietuvoj ax.gif . Už pasisakymą, kad nepatiko eitynės UK, tai dėl to niekas ant jos nepyktų, daug kas gali nepatikt, man pvz. labiau nepatinka nacionalistų eitynės, bet aš ten neinu ir nežiūriu ax.gif . Džiaugiuosi, kad atsiprašė thumbup.gif . O ką apie prezidento rinkimus pasakė? Nemačiau jos interviu ax.gif .
Atsakyti
Gėjukai patys labai nori tolerancijos, pakantumo, neduok Die pasakysi ką neigiamo. Jie gali turėt žodžio laisvę, o kiti ne. Man irgi šlykštu tos pusplikių eitynės UK ir Vokietijoj, iškrypėlių šou ne kitaip (kalbu būtent apie TAS EITYNES, o ne apie vykusias Vilniuje), bet neee negalima sakyt, kad nepatinka juk jie tokie jautrūs.
Atsakyti
Kadangi Vilijos atžvilgiu esu objektyvi ir mačiau tą jos interviu, tai galiu pasakyt, kad gėjai jau čia nepelnytai šaršalą pakėlė. Vilija pasakė, kad jai nepatiko eitynės Londone, kur pusplikiai žygiavo. O jei tvarkingai, tai tegul žygiuoja. Tikrai nesuprantu ko ten ją taip užsipuolė g.gif

Šakės, tik dabar perskaičiau, kad net į Vikipediją įrašą padarė blink.gif doh.gif Ale ot lengva žmogų apšmeižt, vis dėlto.

Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2014 03 06, 17:09)
O ką apie prezidento rinkimus pasakė? Nemačiau jos interviu ax.gif .

Sulygino šiuos abu du renginius pagal svarbą biggrin.gif
Papildyta:

Va tas interviu (maždaug nuo 17:40):
https://www.youtube....h?v=xgaG--IAS40

Mano nuomone, tai ji čia tikrai nieko įžeidžiančio nepasakė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 06 kovo 2014 - 16:24
QUOTE(tuktuk @ 2014 03 06, 17:15)

Sulygino šiuos abu du renginius pagal svarbą biggrin.gif

lotuliukas.gif nu vaikas dar biggrin.gif . Zviozda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 03 06, 16:09)
Rašo, kad pradžioj ji sakė, kad prieš eitynes, nes tai demonstravimasis ax.gif . Nors teigė nemačiusi eitynių Lietuvoj ax.gif . Už pasisakymą, kad nepatiko eitynės UK, tai dėl to niekas ant jos nepyktų, daug kas gali nepatikt, man pvz. labiau nepatinka nacionalistų eitynės, bet aš ten neinu ir nežiūriu ax.gif . Džiaugiuosi, kad atsiprašė thumbup.gif .

Tai vat, kad reikia įsiskaityti prieš kritikuojant mirksiukas.gif
Nors tame straipsnyje buvo nepilna citata (bet čia jau ne Vilijos kaltė, o žurnalistų). Bet man ir iš citatos viskas aišku (o gal todėl, kad girdėjau originalų interviu g.gif ).

QUOTE(Soled @ 2014 03 06, 16:09)
Gėjukai patys labai nori tolerancijos, pakantumo, neduok Die pasakysi ką neigiamo. Jie gali turėt žodžio laisvę, o kiti ne. Man irgi šlykštu tos pusplikių eitynės UK ir Vokietijoj, iškrypėlių šou ne kitaip (kalbu būtent apie TAS EITYNES, o ne apie vykusias Vilniuje), bet neee negalima sakyt, kad nepatinka juk jie tokie jautrūs.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Va tokius kaip Žilinskas galima gerbti. Nes jie savo vietoj, bent neišsišoka ir blaiviai mąsto. O ta gėjų lygos grietinėlė, tai nežinau, jiems ir su galvelėm matyt kažas negerai doh.gif

Atsakingai sakau - aš būčiau KATEGORIŠKAI prieš, jei pas mus sugalvotų žygiuoti apsinuoginę doh.gif Aš ir jūs tai nevaikštom Gedimino prospektu nuogi (nes tai galų gale jau net viešosios tvarkos pažeidimas, ne tik elementari pagarba aplinkiniams), o jiems jau matai, galima doh.gif

Bet jei dar Vaidas sugebėjo Viliją dėl jos nuomonės išsakymo sukritikuoti, tai patyliu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 06 kovo 2014 - 18:32
QUOTE(tuktuk @ 2014 03 06, 16:23)
Šakės, tik dabar perskaičiau, kad net į Vikipediją įrašą padarė blink.gif 

o kas čia baisaus smile.gif juk ten bet kas gali rašyti. jūs galit ištrinti, jei nepatinka biggrin.gif
Atsakyti