QUOTE(Maja Di @ 2014 03 06, 16:09)
Rašo, kad pradžioj ji sakė, kad prieš eitynes, nes tai demonstravimasis
. Nors teigė nemačiusi eitynių Lietuvoj
. Už pasisakymą, kad nepatiko eitynės UK, tai dėl to niekas ant jos nepyktų, daug kas gali nepatikt, man pvz. labiau nepatinka nacionalistų eitynės, bet aš ten neinu ir nežiūriu
. Džiaugiuosi, kad atsiprašė
.
Tai vat, kad reikia įsiskaityti prieš kritikuojant
Nors tame straipsnyje buvo nepilna citata (bet čia jau ne Vilijos kaltė, o žurnalistų). Bet man ir iš citatos viskas aišku (o gal todėl, kad girdėjau originalų interviu
).
QUOTE(Soled @ 2014 03 06, 16:09)
Gėjukai patys labai nori tolerancijos, pakantumo, neduok Die pasakysi ką neigiamo. Jie gali turėt žodžio laisvę, o kiti ne. Man irgi šlykštu tos pusplikių eitynės UK ir Vokietijoj, iškrypėlių šou ne kitaip (kalbu būtent apie TAS EITYNES, o ne apie vykusias Vilniuje), bet neee negalima sakyt, kad nepatinka juk jie tokie jautrūs.
Va tokius kaip Žilinskas galima gerbti. Nes jie savo vietoj, bent neišsišoka ir blaiviai mąsto. O ta gėjų lygos grietinėlė, tai nežinau, jiems ir su galvelėm matyt kažas negerai
Atsakingai sakau - aš būčiau KATEGORIŠKAI prieš, jei pas mus sugalvotų žygiuoti apsinuoginę
Aš ir jūs tai nevaikštom Gedimino prospektu nuogi (nes tai galų gale jau net viešosios tvarkos pažeidimas, ne tik elementari pagarba aplinkiniams), o jiems jau matai, galima
Bet jei dar Vaidas sugebėjo Viliją dėl jos nuomonės išsakymo sukritikuoti, tai patyliu