Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(rimanciuke @ 2014 03 04, 16:41)
O aš labai patenkinta, kad Vilija laimėjo su savo daina. Mano nuomone niekas šios dainos geriau nesudainavo nei ji pati, jai ji taip nežmoniškai gerai tinka  smile.gif  smile.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Prisiminiau, šiandienos spaudos koneferencijoje Vilija minėjo, kad jai laaabai patiko Vaido finale atlikta šios dainos versija. Kad jinai ketina tą versiją pati bandyt dainuoti savo koncertuose.

O dėl šokėjų čia vyko diskusijos smile.gif Taigi panašu, kad iš šokėjų ji pasiims visgi tik Kirdeikį. Jie labai gerai vienas su kitu sutaria, viens kitą užveda smile.gif , jau 8 metus bendradarbiauja. O kadangi Danijoje scenoje gali būti tik 6 žmonės, tai ji, Kirdeikis, back'ai... daugiau vietos kažkam kaip ir nelieka. Norit nenorit, prie Kirdeikio reiks priprasti biggrin.gif (aš jau turbūt įpratau smile.gif ).
Plius pagal dainos idėją ji nenorėtų rodyti savęs besiblaškančios scenoje nuo vieno prie kito vyruko smile.gif

Dar sakė, kad daugumai labiausiai patiko jos finalinis įvaizdis. Taigi bandys ieškoti kažko panašaus, modernaus, gal tik su ryškesniais akcentais.
Ir kerziukų scenoje ji labai norėtų biggrin.gif Jei kas nors sutiks pasiūti jai sceninius tongue.gif

Ir dainos aranžuotės eurovizijai jau kaip ir nebekeis, tik kokybiškiau įrašys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 04 kovo 2014 - 16:56
facebook'e jau Vilija linčiuojama už pasisakymą konferencijoje apie gėjus.. Kaižkaip vis panelė ne laiku ir ne vietoje išleidžia pasisakymus..tai apie prezidento rinkimus, tai apie gėjus...

ir kažkaip, prieš finalą sakė, kad jeigu laimės nebeišvažiuos iš Lietuvos, o dabar jau sako, kad išvažiuos..tai kodėl reikėjo sakyti, kad nebeišvažiuos..čia kaip ir Mija bandė pagrasinti? g.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jollie: 04 kovo 2014 - 17:14
QUOTE(Jollie @ 2014 03 04, 17:04)
facebook'e jau Vilija linčiuojama už pasisakymą konferencijoje apie gėjus.. Kaižkaip vis panelė ne laiku ir ne vietoje išleidžia pasisakymus..tai apie prezidento rinkimus, tai apie gėjus...

Dabar galvoju, o ką jau čia tokio baisaus ji pasakė g.gif Kad lai žygiuoja , jeigu santūriai g.gif (nes UK , tai sakė, jie pernelyg demonstruojasi biggrin.gif doh.gif ).
Ką aš žinau. Mano nuomonė kitokia, man jų paradų nereikia. Bet nerėksiu aš dėl to ir nesirausiu plaukų . Jinai turi savo nuomonę, aš savo. Ir tiek.

Bet ir klausimas buvo visai ne į temą. Nesuprantu tokių klausimų tikslingumo.
Įdomu, pvz. jei būtų laimėjusi Mia ir jos būtų užklausę apie svingerius rolleyes.gif

Atsakyti
Tai, kad nieko blogo apie juos nepasakė.
Pritariu jos nuomonei biggrin.gif . Kad padorią eisena daryti - viskas OK.
O nuogi -pliki schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2014 03 04, 17:10)
Tai, kad nieko blogo apie juos nepasakė.

Na taip drinks_cheers.gif
O kas jau turi tikslą prisikabinti, tai visada ras dėl ko.

Kaip tame anekdote: a pačiemu bez šapki ? biggrin.gif doh.gif

Iš viso, iš kur pas lietuvius tiek pykčio?
Atsakyti
nu gal nieko labai blogo nepasakė, bet žmonės, tarp jų ir Vaidas priemė tai neigiamai..nors finale šiaip iš pasisakymų atrodė, kad Vaidas labiau palaiko Vilija nei Mia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollie @ 2014 03 04, 17:17)
nu gal nieko labai blogo nepasakė, bet žmonės, tarp jų ir Vaidas priemė tai neigiamai..nors finale šiaip iš pasisakymų atrodė, kad Vaidas labiau palaiko Vilija nei Mia smile.gif

Dėl žmonių tai nesistebiu, bet Vaidas... unsure.gif

Tačiau aš atsitiktinai buvau keletą kitų jo postų FB radusi, tai jis toli gražu ne toks gerutis, kaip atrodė EV scenoje... Iš FB apie jį nuomonę labai net susigadinau.

Dėl palaikymo. Aš tik žinau, kad jis labiausiai palaikė Moniką.

Papildyta:

---------

Šiaip šou versle gėjų yra daug. Ir neabejotina, kad Vilija jų taip pat pažįsta.
Tai natūralu, kad ji jiems galbūt tolerantiškesnė ir nėra homofobė.
Plius žmogus ir pasaulio matęs, ne tik Lietuvos, tai juo labiau tolerantiškesnis.

Tuos visus homofobiškus rėkimus palikim gal Gražuliams smile.gif doh.gif
Papildyta:

O galit įmesti nuorodą?
Nes FB niekur jos nerandu g.gif blush2.gif
Atsakyti

Man Vaidas mazas rodiklis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 04, 16:53)
O dėl šokėjų čia vyko diskusijos  smile.gif  Taigi panašu, kad iš šokėjų ji pasiims visgi tik Kirdeikį. Jie labai gerai vienas su kitu sutaria, viens kitą užveda  smile.gif  , jau 8 metus bendradarbiauja. O kadangi Danijoje scenoje gali būti tik 6 žmonės, tai ji, Kirdeikis, back'ai... daugiau vietos kažkam kaip ir nelieka. Norit nenorit, prie Kirdeikio reiks priprasti  biggrin.gif  (aš jau turbūt įpratau  smile.gif ).
Plius pagal dainos idėją ji nenorėtų rodyti savęs  besiblaškančios scenoje nuo vieno prie kito vyruko  smile.gif

Dar sakė, kad daugumai labiausiai patiko jos finalinis įvaizdis. Taigi bandys ieškoti kažko panašaus, modernaus,  gal tik su ryškesniais akcentais.
Ir kerziukų scenoje ji labai norėtų  biggrin.gif Jei kas nors sutiks pasiūti jai sceninius    tongue.gif

Ir dainos aranžuotės eurovizijai jau kaip ir nebekeis, tik kokybiškiau įrašys.

O ką aš jums sakiau? ax.gif Vaikai, klausykitės šitos tetos biggrin.gif (tik ne Neringos, žinoma mirksiukas.gif ) Kirdeikis - mūsų tūzas bigsmile.gif
Įvaizdis buvo labai liuks, gerai, kad uždengtos kojos pėdkelnėmis, nes jos blauzdos atrodo stambokos ir nuotraukose pritraukus labai krenta į akis. Visokių žmonių yra, kai kam tai gali būti itin "neskanu".
Jei galėtų imtis papildomų šokėjų, tai riektų tik merginų, nes nereikia daryti kontraversijų, Europai reikia aiškiai tą dainą pateikti, čia juk ne koks mistinis, meninis klipas su savo idėjom. Kadangi dainuoja, kad šoka su draugelėm klube, tai tik merginos ir tiktų, o ne keli vyrukai, iš kurių visų dėmesio nori. Vėlgi, less is more.
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 04, 17:13)
Iš viso, iš kur pas lietuvius tiek pykčio?

saulės nėr ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollie @ 2014 03 04, 17:04)

Taip ir neįmetėt linko cool.gif

Va dabar kaip tik straipsnis apie tai:

http://www.delfi.lt/...a.d?id=64206780

Jei kas ir priėmė tą pasisakymą neigiamai (sprendžiant iš komentarų po straipsniu), tai tik ta gėjų dalis, kuri yra susireikšminusi. Jų irgi visokių yra. Pvz. Rokas Žilinskas pats gėjus, bet pasisakė prieš eitynes, jei gerai pamenu (bent jau jose nedalyvavo).
Plius užrašyta jos nuomonė nebuvo tiksli. Pati klausiau tą video interviu. Tai jinai tikrai nėra prieš gėjus nusiteikusi, tolerantiška. Va kai UK gėjų eitynėse matė juos besidemonstruojančius savo organus doh.gif doh.gif doh.gif , tai jai lyg ir nelabai patiko. Bet turbūt nė vienam normaliam žmogui tas nepatiktų. Heteroseksualai juk neina ir nesidemonstruoja (yra net terminas tokiems dalykams - eksbicionizmas).

Dar to betrūko, kad visi turėtumėm palaikyti gėjų eitynes, gal net jose dalyvauti doh.gif doh.gif biggrin.gif

O jei kas nors turi tikslą prisikabinti, prisikabins prie bet ko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 06 kovo 2014 - 12:58
Dabar vyksta tiesioginė konferencija alfa.lt su Vilija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 06, 13:56)

O jei kas nors turi tikslą prisikabinti, prisikabins prie bet ko.

drinks_cheers.gif tik taip galėčiau komentuoti visą tą šaršalą,dėl neva tai neatsargios Vilijos frazės.
Atsakyti