Na va, jau Mia pragydo
Sunku prognozuoti, kurie trys atlikėjai būtų likę varžytis tarpusavyje, tačiau esu tvirtai įsitikinusi, kad kitos dainos buvo nei kiek neprastesnės už Attention. Ši daina buvo išrinkta nelabai sąžiningai. Ir tai nėra tik mano nuomonė. Eurovizijoje už Lietuvą turėjo skambėti Take A Look At Me Now, tačiau šis kūrinys buvo neteisingai pašalintas ir jam skirta antra vieta.
http://www.lrytas.lt...tm#.UxS7K_l_uAk
QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 03, 14:59)
Aha, atrodo gerokai įšilęs
QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 03, 20:06)
Mačiau anonsą Jau ne pimą kartą pastebiu, jog Vilija iš kuklumo nenumirs Bet tai ką dabar, jei jau galvoja, kad yra Lietuvos superžvaigždė, tai tegul galvoja, bile žmogui pačiam smagu taip galvot
QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 03, 20:28)
Na va, jau Mia pragydo
Sunku prognozuoti, kurie trys atlikėjai būtų likę varžytis tarpusavyje, tačiau esu tvirtai įsitikinusi, kad kitos dainos buvo nei kiek neprastesnės už Attention. Ši daina buvo išrinkta nelabai sąžiningai. Ir tai nėra tik mano nuomonė. Eurovizijoje už Lietuvą turėjo skambėti Take A Look At Me Now, tačiau šis kūrinys buvo neteisingai pašalintas ir jam skirta antra vieta.
Bet aš tai nesuprantu organizatorių - ar jie nemąstantys, ar nori kuo daugiau kalbų, jei tuos dalyvių mokytojus į komisiją kviečia. Tai Seilius, tai Stonytė, tai Zvonkus, tai dar gal kas paaiškės Kai jau šaukštai po pietų, tai prasideda kalbos kas sąžininga, kas ne..
O Mia,žiūriu, jau nebešneka taip kategoriškai, kad nebedalyvaus EV
QUOTE(tuktuk @ 2014 03 03, 19:56)
Mačiau anonsą Jau ne pimą kartą pastebiu, jog Vilija iš kuklumo nenumirs Bet tai ką dabar, jei jau galvoja, kad yra Lietuvos superžvaigždė, tai tegul galvoja, bile žmogui pačiam smagu taip galvot
--------
Bet aš tai nesuprantu organizatorių - ar jie nemąstantys, ar nori kuo daugiau kalbų, jei tuos dalyvių mokytojus į komisiją kviečia. Tai Seilius, tai Stonytė, tai Zvonkus, tai dar gal kas paaiškės Kai jau šaukštai po pietų, tai prasideda kalbos kas sąžininga, kas ne..
--------
Tuktuke, bet tai ar tu nesupranti, kad ji čia kalba su ironija/saviironija
Aš abejoju, kad jinai savo CV to baro savininkams apsišaukė tuo žodžiu superžvaigždė. Tiesiog matyt suvardino savo pasiekimus ir tiek. Kaip ir kiekvienas besidarbinantis įvardinam.
------
Kaip ten bebuvę, Mijos nuomonė šeštadienį buvo kardinaliai skirtinga (ir interviu). Aš pažįstu daug Vėžių, žinau, kad jie dažnai mėgsta keisti nuomonę (viena diena tas pats balta, kitą- jau juoda). Bet vienas dalykas, kai tu esi paprastas žmogus. O kitas dalykas, kestokai atrodo, jei toks kardinalus nuomonių persimainymas vyksta eteryje.
Ir iš viso, mano kukliu supratimu, čia Mijos pavydas kalba
QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 03, 20:28)
Na va, jau Mia pragydo
Iš Mios kito ir nesitikėjau , gerai, kad į atlapus dar nekibo Vilijai. O šiaip komisija visad palaikė ją, o ne Viliją, akivaizdžiai matėsi.
-------
Iš viso, akivaizdu, kad kiekvienas tuos pačius žodžius supranta taip, kaipo nori suprasti. Vienas matys stiklinę pusiau pilną, kitas - pusiau tuščią.
Kaip ten bebuvę, ar dabar nėra svarbiausia, kad Vilija Lietuvą gerai atstovautų?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2014 03 03, 20:10)
Iš Mios kito ir nesitikėjau , gerai, kad į atlapus dar nekibo Vilijai. O šiaip komisija visad palaikė ją, o ne Viliją, akivaizdžiai matėsi.
Jos interviu iškart po finalo (Mios ) buvo visai kitoks. Reiškia , melavo, nėra sąžininga. Arba, kaip sakiau, per dieną nuomonė visiškai persivertė
Tada Viliją palaikė ir labai gražiai viską kalbėjo.
Be to, jeigu būtų laimėjusi Mia su daina, kuria jinai netiki, kuri jai net nelabai patinka
Komisija paskutiniu metu (jau kokį mėnesį) akivaizdžiai palaikė Miją. Ją nuolat girdavo (nesakau, kad neteisingai). O Viliją nuolat tarkuodavo (irgi nesakau, kad neteisingai, gal buvo ir už ką). Ir Vilija ne vieną šeštadienį buvo ant iškritimo ribos. Pati žinojo (ir pasakė), kad jos pergalės tikimybė buvo 50:50 (tas magiškas santykis ) .
Papildyta:
Dabar kaip tik rodys tą Nuo... iki laidą. Nesiruošiau žiūrėti, bet pažiūrėsiu.
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2014 03 03, 19:56)
eržvaigždė, tai tegul galvoja, bile žmogui pačiam smagu taip galvot
Čia su tavimi sutinku
Bet atrankoje daug to nesąžiningumo buvo, vienos kliauzos
Dalyviai, sakyčiau, geriau savo darbą atliko, nei organizatoriai.
Papildyta:
Jau žiūriu tą skandalingą Vilijos interviu Nuo... iki
Manau, jau pusė pokalbio parodė. TIKRAI ne toks vaizdelis, kokį galima susidaryti iš anonso.
QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 03, 21:06)
Tuktuke, bet tai ar tu nesupranti, kad ji čia kalba su ironija/saviironija
Aš abejoju, kad jinai savo CV to baro savininkams apsišaukė tuo žodžiu superžvaigždė. Tiesiog matyt suvardino savo pasiekimus ir tiek. Kaip ir kiekvienas besidarbinantis įvardinam.
------
------
Galbūt. bet kad ir saviironija, man tas "superžvaigždė" kažkaip Keistai man nuskambėjo ir tas Vilijos pasisakymas per finalinę laidą, kur ji Eurovizijos rinkimų svarbą sulygino su prezidento rinkimų svarba.
Man apskritai juokingi tie mūsų dainorėliai, kurie įsivaizduoja esantys labai žinomi, kad ir toj pačioj Lietuvoje.
Bet nesakau, kad atlikėjai turi būti kuklumo įsikūnijimai. Čia man asmeniškai Montvydų Donatėlis šiuo atžvilgiu labiau patiko.
Bet šiaip tai tie visi intervai nėra gi svarbūs. Čia tik mes galim sapaliot ir pletkavot. Svarbiausia kaip žmogus atrodo scenoj ir kokią charizmą spinduliuoja
--------
Tai faktas
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 03, 21:37)
Jau žiūriu tą skandalingą Vilijos interviu Nuo... iki
Manau, jau pusė pokalbio parodė. TIKRAI ne toks vaizdelis, kokį galima susidaryti iš anonso.
Aš irgi žiūriu kaip tik. Tai ne tokia jau ir ironija ten buvo
Bet gal nėra taip blogai savim tikėti. Jei netikėsi - nieko gero ir nepasieksi.
QUOTE(tuktuk @ 2014 03 03, 20:51)
Aš irgi žiūriu kaip tik. Tai ne tokia jau ir ironija ten buvo
-----
Bet gal nėra taip blogai savim tikėti. Jei netikėsi - nieko gero ir nepasieksi.
Visame interviu kontekste, ką jinai apie save kalbėjo, jos susireikšminusia nelaikau.
Skonio reikalas, bet man ji vistiek faina.
Jinai bent jau nesakė kaip Mia: EV atrankas turi laimėti geriausia daina ir geriausias atlikėjas, o kai laimėjo ne Mijos daina ir ne Mia, išėjo, kad kažkas nesąžininga, laimėjo ne tas
------
Ypač pabaigoje, interviu apie užsiprogramavimą.
Jinai turi jaunatviško maksimalizmo. Bet yra anksčiau sakiusi (neseniai), kad kažko siekiant negalima lipti per kitų galvas. Manyčiau, požiūris teisingas.
Idealių žmonių nebūna. Vilija irgi nėra viena iš jų.
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2014 03 03, 20:51)
Keistai man nuskambėjo ir tas Vilijos pasisakymas per finalinę laidą, kur ji Eurovizijos rinkimų svarbą sulygino su prezidento rinkimų svarba.
Čia nuskambėjo tikrai kvailai Manau, ekspromtu sakė, ir smarkiai nusišnekėjo
Bet tai sakau, idealių žmonių nebūna.
Kartais ji kalba labai protingai, bet kartais pasireiškia dar didelis vaikiškumas.
Normalus tas Mios interviu, nesuprantu, prie ko čia kabinėjatės. O čia - visiška teisybė pasakyta:
"Konkurso rengėjai padarė klaidą pirma rinkdami dainą, o tik po to atlikėją. Tai tas pats, kas nupirkti batus ir tuomet ieškoti žmogaus, kuris juos nešios."
Papildyta:
Kartais ji kalba labai protingai, bet kartais pasireiškia dar didelis vaikiškumas.
kada čia taip?
"Konkurso rengėjai padarė klaidą pirma rinkdami dainą, o tik po to atlikėją. Tai tas pats, kas nupirkti batus ir tuomet ieškoti žmogaus, kuris juos nešios."
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 03, 21:02)
kada čia taip?
QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 03, 20:37)
Jos interviu iškart po finalo (Mios ) buvo visai kitoks.
įsikišiu ir aš Tai kad Mia apie pačią Viliją ir dabar nieko blogo nepasakė
Už Mia ir aš buvau, iš visų namiškių telefonų balsavau. Gaila, kad ne ji. Bet yra kaip yra. Palaikysiu tą, kuri važiuoja.
QUOTE(Ūla @ 2014 03 03, 21:06)
Normalus tas Mios interviu, nesuprantu, prie ko čia kabinėjatės. O čia - visiška teisybė pasakyta:
------
kada čia taip?
------
kada čia taip?
Čia sutinku Bet čia jau seniai žinojom, tik organizatoriai gal ne
------
Nu to žodžio labai gal nereikėjo Bet kvailesne už kurį kitą jos aš irgi nelaikau Bent jau ne pupytinė
O ir laidą reikėjo žiūrėt
QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 03, 22:02)
Skonio reikalas, bet man ji vistiek faina.
----
Jinai bent jau nesakė kaip Mia: EV atrankas turi laimėti geriausia daina ir geriausias atlikėjas, o kai laimėjo ne Mijos daina ir ne Mia, išėjo, kad kažkas nesąžininga, laimėjo ne tas
----
Man ji patinka dėl to, kad yra kitokia nei visos mūsų atlikėjos. Savotiška labai asmenybė, tokia crazy panikė Man įdomu į ją žiūrėt.
----
Ai, Mia tai tikrai galėtų jau patylėt. Iš karto nesakė savo pastebėjimų, dabar pradėjo bangas kelt, kai viskas baigta
----
Dar vieno momento nesupratau - o tai į Vilijos komandą ir Valinskas įeis? Klausiu, nes toje konferencijoje ir jis ten prie jų sėdėjo.
QUOTE(saintlina @ 2014 03 03, 21:06)
įsikišiu ir aš Tai kad Mia apie pačią Viliją ir dabar nieko blogo nepasakė
Už Mia ir aš buvau, iš visų namiškių telefonų balsavau. Gaila, kad ne ji. Bet yra kaip yra. Palaikysiu tą, kuri važiuoja.
Tiesiogiai apie Viliją ne. Bet labai aiškiai davė suprasti, kad laimėti turėjo kita daina. Ir suabejojo laimėjimo sąžiningumu.
Beje, nelabai pamenu, o čia kiekvienais metais tokių nepatenkintų pralaimėtojų po finalo atsiranda