Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 03, 12:40)
Aš ant Tylos dantį griežiu vien dėl to, kokią nesąmonę jis iš Montvydo padarė  doh.gif  Sakau, laimei sugebėjau pamatyt jį pora kartų kai dar nedainavo dabartinių šedevrų "Artojų himnas" (ar kaip ten  doh.gif ) ir "Norim dar"  doh.gif  doh.gif

pritariu 100 proc...kazkur nebe ten jis eina schmoll.gif ir turbut ne be Tylos pagalbos verysad.gif man Montvydo topu topas yra Sitas kurinys, ir vienam koncerte jis sake, kad sita kurini parase pats dar mokykloj g.gif galetu tuo keliu ir eiti toliau, o ne su pigiais Artoju himnais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 03 03, 14:47)
tai gal čia atseit gelbėjo biggrin.gif

O ka ten gelbet reikejo ? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 03 03, 12:58)
Pamačiau šitą smailą, ir prisiminiau vieną video laugh.gif (ten geriausias momentas- šokis)
http://www.youtube.c...h?v=3Nkb3g-yySs

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Artojų himnas lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Monteverte, kokia Rita? lotuliukas.gif Jūs apie Juliją Ritčik? biggrin.gif
Kai ją išrinko, aš be žado likau, jaučiu, net EV nežiūrėjau tais metais.
Atsakyti
Norėjau, kad Mia laimėtų, mano manymy, jos pasirodymas geresnis buvo, bet yra kaip yra. Labai nepatiko Vilijos mažvaikiškas vaipymasis ir išsidirbinėjimas prieš Mia, nė į vieną klausimą normaliai negalėjo atsakyt.
Atsakyti
https://www.youtube....h?v=w7agRfCy54E

Bet koks Skaisgiris priputęs blink.gif doh.gif doh.gif , o Mamma mia ...

Atsakyti
QUOTE(Robulis @ 2014 03 03, 13:00)
O ka ten gelbet reikejo ?  blink.gif

Vilijos balsą gal neva g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ūla @ 2014 03 03, 13:27)
Monteverte, kokia Rita?  lotuliukas.gif Jūs apie Juliją Ritčik?  biggrin.gif
Kai ją išrinko, aš be žado likau, jaučiu, net EV nežiūrėjau tais metais.

Oi, pšeprašam baisulingai blush2.gif 4u.gif Julia, Julia
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 03, 14:54)
Bet aš nesuprantu, kaip, atrodo , tokiam lyg ir protingam vyriokui tokias nesąmones dainuoti liežuvis apsiverčia  tongue.gif

man Donatai labai patinka,toks šaunuolis,niekur neišsišoka,visad savo vietoj ir pan.,balsas gražus,bet sutinku,kad dainų tai jis neturi verysad.gif jis-atlikėjas,bet ne kūrėjas schmoll.gif
Soled,pritariu,kad ji vis vaiposi ir maivosi,bet jei jau pateko Tylai į rankas,tai,manau,"pradresuos"ją iki EV lotuliukas.gif
viena vertus,gerai kai yra pagalba(kalbu apie skaisgirį ir tylą),bet iš kitos pusės...nors man ir nepatinka Vilijos elgesys,bet,manau,kad negerai bus,jei ją ims keisti...jei jau išrinkom tokią,tai tegul ir važiuoja tokia vėjavaikė...
Atsakyti
QUOTE(audrikea @ 2014 03 03, 14:54)

viena vertus,gerai kai yra pagalba(kalbu apie skaisgirį ir tylą),bet iš kitos pusės...nors man ir nepatinka Vilijos elgesys,bet,manau,kad negerai bus,jei ją ims keisti...jei jau išrinkom tokią,tai tegul ir važiuoja tokia vėjavaikė...

Nesusimąsčiau apie tai, bet jūs visiškai teisi drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti

http://www.15min.lt/...mpaign=comments
[/quote]

O kas tas Žilvinas Pekarskas ? Zurnalistas? Ar buvo jis nors karta eurovizijoj? Manau ponui Pekarskui nepatiko dainos zodziai, kaip supratau ir muzika. Bet kodel man turetu rupeti jo nuomone? Pirma kart toki girdziu. Nei autoritetas jis man nei ka smile.gif Dainos ritmika , man patiko, o zodziai dar labiau. Daug geriau nei dar viena eiline verksminga daina. Zinoma tai tik mano, kaip klausytojos subjektyvi nuomone. bet bus ir daugiau tokiu kaip as. Nereikia iskart nuvertint dainos ir atlikejos. O gal ims ir patiks Vilijos daina europai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(audrikea @ 2014 03 03, 14:54)
man Donatai labai patinka,toks šaunuolis,niekur neišsišoka,visad savo vietoj ir pan.,balsas gražus,bet sutinku,kad dainų tai jis neturi verysad.gif jis-atlikėjas,bet ne kūrėjas schmoll.gif 
Soled,pritariu,kad ji vis vaiposi ir maivosi,bet jei jau pateko Tylai į rankas,tai,manau,"pradresuos"ją iki EV  lotuliukas.gif

Būtent, pirmą kartą pritariu jums šia tema šioje temoje. Ji ne kokia politikė, kad ją manierų ar kokios logikos mokyti. Ji - atlikėja. Atlikėjas turi būti įdomus, savitas, netgi keistas. Jis turi stebinti, būti nenuspėjamas ir siekti, kad juo domėtųsi, sektų jį, tik tada jis bus ant bangos. Gali sau leisti pabūti kažkiek net ir kvailas, pakikenti kvailai. Ne už protą atlikėjus myli.
Tie, kas norėtų keisti Viliją, prisiminkite diskusijas apie M.Linkytę. Ji buvo pavadinta jokia, be charizmos, neįdomia ir pan.
Ir dar, Vilija dainininkė, o ne aktorė, kad mėgintų kūnytis dabar į kitą rolę, kad atseit Lietuvai gėdos nepadarytų. Nepadarys ir taip, aš tuo šventai tikiu.
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2014 03 03, 15:28)
O kas tas Žilvinas Pekarskas ? Zurnalistas? Ar buvo jis nors karta eurovizijoj? Manau ponui Pekarskui nepatiko dainos zodziai, kaip supratau ir muzika. Bet kodel man turetu rupeti jo nuomone? Pirma kart toki girdziu. Nei autoritetas jis man nei ka smile.gif Dainos ritmika , man patiko, o zodziai dar labiau. Daug geriau nei dar viena eiline verksminga daina. Zinoma tai tik mano, kaip klausytojos subjektyvi nuomone. bet bus ir daugiau tokiu kaip as. Nereikia iskart nuvertint dainos ir atlikejos. O gal ims ir patiks Vilijos daina europai. smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Monteverte @ 2014 03 03, 15:42)
Būtent, pirmą kartą pritariu jums šia tema šioje temoje. Ji ne kokia politikė, kad ją manierų ar kokios logikos mokyti. Ji - atlikėja. Atlikėjas turi būti įdomus, savitas, netgi keistas. Jis turi stebinti, būti nenuspėjamas ir siekti, kad juo domėtųsi, sektų jį, tik tada jis bus ant bangos. Gali sau leisti pabūti kažkiek net ir kvailas, pakikenti kvailai. Ne už protą atlikėjus myli.
Tie, kas norėtų keisti Viliją, prisiminkite diskusijas apie M.Linkytę. Ji buvo pavadinta jokia, be charizmos, neįdomia ir pan.
Ir dar, Vilija dainininkė, o ne aktorė, kad mėgintų kūnytis dabar į kitą rolę, kad atseit Lietuvai gėdos nepadarytų. Nepadarys ir taip, aš tuo šventai tikiu.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Iš anonsuojamos Nuo...iki laidos:

http://www.klubas.lt...e.d?id=64179706
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 03 kovo 2014 - 19:08