QUOTE(audrikea @ 2014 03 03, 14:54)
man Donatai labai patinka,toks šaunuolis,niekur neišsišoka,visad savo vietoj ir pan.,balsas gražus,bet sutinku,kad dainų tai jis neturi
jis-atlikėjas,bet ne kūrėjas
Soled,pritariu,kad ji vis vaiposi ir maivosi,bet jei jau pateko Tylai į rankas,tai,manau,"pradresuos"ją iki EV
viena vertus,gerai kai yra pagalba(kalbu apie skaisgirį ir tylą),bet iš kitos pusės...nors man ir nepatinka Vilijos elgesys,bet,manau,kad negerai bus,jei ją ims keisti...
jei jau išrinkom tokią,tai tegul ir važiuoja tokia vėjavaikė...
Būtent, pirmą kartą pritariu jums šia tema šioje temoje. Ji ne kokia politikė, kad ją manierų ar kokios logikos mokyti. Ji - atlikėja. Atlikėjas turi būti įdomus, savitas, netgi keistas. Jis turi stebinti, būti nenuspėjamas ir siekti, kad juo domėtųsi, sektų jį, tik tada jis bus ant bangos. Gali sau leisti pabūti kažkiek net ir kvailas, pakikenti kvailai. Ne už protą atlikėjus myli.
Tie, kas norėtų keisti Viliją, prisiminkite diskusijas apie M.Linkytę. Ji buvo pavadinta jokia, be charizmos, neįdomia ir pan.
Ir dar, Vilija dainininkė, o ne aktorė, kad mėgintų kūnytis dabar į kitą rolę, kad atseit Lietuvai gėdos nepadarytų. Nepadarys ir taip, aš tuo šventai tikiu.