Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(tuktuk @ 2014 03 03, 12:38)

O Tyla tai vistiek įlenda prie euroviznykų, kad ir kas beatstovautų. Jei ne Linkytė, tai Vilijos griebėsi laugh.gif

Aš ant Tylos dantį griežiu vien dėl to, kokią nesąmonę jis iš Montvydo padarė doh.gif Sakau, laimei sugebėjau pamatyt jį pora kartų kai dar nedainavo dabartinių šedevrų "Artojų himnas" (ar kaip ten doh.gif ) ir "Norim dar" doh.gif doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 03, 12:40)
Aš ant Tylos dantį griežiu vien dėl to, kokią nesąmonę jis iš Montvydo padarė  doh.gif  Sakau, laimei sugebėjau pamatyt jį pora kartų kai dar nedainavo dabartinių šedevrų "Artojų himnas" (ar kaip ten  doh.gif ) ir "Norim dar"  doh.gif  doh.gif

As ta "Norim dar" is Zagares festivalio pamenu, vaikinas sitiek buvo uzsivezes pats nuo saves, kad ta priedaini skandavo koki 10 minuciu non stop, ir su muzika, ir be muzikos, ir vel su muzika, mes su MB sedejom po skeciu ir akis vartem. lotuliukas.gif Jau is to laukimo, kada jis baigs, kurem savo variantus " Dar ir dar, mes juk smarkiausiai norim, stipriai norim daaaaar"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 03 kovo 2014 - 12:44
QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 03, 13:40)
Aš ant Tylos dantį griežiu vien dėl to, kokią nesąmonę jis iš Montvydo padarė  doh.gif  Sakau, laimei sugebėjau pamatyt jį pora kartų kai dar nedainavo dabartinių šedevrų "Artojų himnas" (ar kaip ten  doh.gif ) ir "Norim dar"  doh.gif  doh.gif

kaas? lotuliukas.gif Pirmą kartą išgirdau tokį laugh.gif
Šiaip tai jo, padarė atseit berniuką saldainiuką.
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2014 03 03, 12:17)
Ne, nu reik žvelgt teisybei į akis. Kam sakyt auksas ant to, kas nėr auksas. Tiesiog iš tos krūvos šlamštelio išsirinkom tai, kas bent kiek sužvilgo. Taip ir straipsnio autorius sako.
Aš sirgsiu už savo atstovą (je jau net Sašenko prisiverčiau palaikyt  biggrin.gif ), tik gaila, kad šiemet tokia graudi atranka buvo - tiek prastų dainų seniai beturėjom.

Nesąmonės. Jei jau lauraaivara siuntėm ir bandėm tikėti, tai Vilija su šia daina kaip kokia Deivė prieš juos. O ko verta buvo netgi paties Mamontovo proteguota Rita. Na atsisėdo, paliurlino gitaryte, pavirkavo ir ką? Nieka.
Juk Eurovizija jau ne vienais metais įrodė, kad ji neprognozuojama. Be abejo, buvo eilė prognozuojamų metų, bet vistiek, prognozuota tik viena daina, o ne visas penketukas ar pan.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 03 03, 13:43)
As ta "Norim dar" is Zagares festivalio pamenu, vaikinas sitiek buvo uzsivezes pats nuo saves, kad ta priedaini skandavo koki 10 minuciu non stop, ir su muzika, ir be muzikos, ir vel su muzika, mes su MB sedejom po skeciu ir akis vartem. lotuliukas.gif Jau is to laukimo, kada jis baigs, kurem savo variantus " Dar ir dar, mes juk smarkiausiai norim, stipriai norim daaaaar"

Perskaičiau "Žagrės" festivalio lotuliukas.gif Tada greit mintyse primečiau, kad visai logiška tada tas "Artojų himnas", ale galiausiai supratau, kad nesąmonę perskaičiau laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 03 03, 12:38)
Finaliniame pasirodyme kažkaip tikrai keistai garsas sureguliuotas buvo, kad back vokalai visai užgožė Viliją. Atkreipiau dėmesį į tai, nes šiek tiek erzino g.gif

tai gal čia atseit gelbėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 03 03, 13:47)
tai gal čia atseit gelbėjo biggrin.gif

Nu buvo tokia mintis ir man blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 03 03, 12:44)
kaas? lotuliukas.gif Pirmą kartą išgirdau tokį laugh.gif

Cituoju:
Donatas Montvydas & One Element & Kamilė - Artojų himnas

Jei dieną ariam, ariam
Tai naktį ošiam
Kai visi miega, miega
Mes savo švenčiam

Nuotaika
Ji dingo tavo akyse
Aš žinau
Žinau, kad šiąnakt tu esi ne viena

Muzika širdyje
Noriu pamatyt tave, tave, tik tave
Tu mano mintyse
Nieko daugiau netrūksta man, netrūksta man

Jei dieną ariam, ariam
Tai naktį ošiam
Kai visi miega, miega
Mes savo švenčiam

Tamsoje
Kai kūnai kalba už save
Šiluma
Mane aplanko, kai liečiu aš tave

Muzika širdyje
Noriu pamatyt tave, tave, tik tave
Tu mano mintyse
Nieko daugiau netrūksta man, netrūksta man

Jei dieną ariam, ariam
Tai naktį ošiam
Kai visi miega, miega
Mes savo švenčiam

Jaučiu šiąnakt nebūsiu viena
Tu nori pamatyti mane
Tave aš noriu jausti, turėt glėby
Juk tu jauti tą patį, paleisk save

Mes turim tik vieną naktį
Viskas, apie ką svajojai, realybe tapti gali tik šią naktį
Niekas nemato, rytas tuoj ateis
O dabar aš tavo

Saulė nusileis, užlies tamsa
Kaip gera širdyje, kai tu esi šalia

Jei dieną ariam, ariam
Tai naktį ošiam
Kai visi miega, miega
Mes savo švenčiam

Muzika: Donatas Montvydas & One Element
Tekstas: Donatas Montvydas & Kamilė
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 03 03, 13:47)
Cituoju:
   <...>

pasirodo čia gi tas pats "Norim dar" biggrin.gif Žinau šitą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 03 kovo 2014 - 12:52
QUOTE(linamog @ 2014 03 03, 12:47)
Cituoju:
  Jei dieną ariam, ariam
  Tai naktį ošiam
  Kai visi miega, miega
  Mes savo švenčiam

Krūtai new_russian.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 03 03, 12:43)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2014 03 03, 12:46)
Perskaičiau "Žagrės" festivalio lotuliukas.gif Tada greit mintyse primečiau, kad visai logiška tada tas "Artojų himnas", ale galiausiai supratau, kad nesąmonę perskaičiau laugh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(linamog @ 2014 03 03, 12:47)
Cituoju:
  Jei dieną ariam, ariam
  Tai naktį ošiam
  Kai visi miega, miega
  Mes savo švenčiam

O jė doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif 59.gif

Bet aš nesuprantu, kaip, atrodo , tokiam lyg ir protingam vyriokui tokias nesąmones dainuoti liežuvis apsiverčia tongue.gif
Čia gi jau žemiau bet kokios kritikos ribos , mano kuklia nuomone biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 03 03, 13:54)

Pamačiau šitą smailą, ir prisiminiau vieną video laugh.gif (ten geriausias momentas- šokis)
http://www.youtube.c...h?v=3Nkb3g-yySs
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 03 kovo 2014 - 12:58