Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

Na tiesiog švyti visa.
Galvojau, kad gal ji (per visą istoriją) pati jauniausia iš LT atlikėjų deleguota į Eurovizija, klydau.
Lyg Montvydas...
QUOTE(mjforever)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 02, 21:18)
Na tiesiog švyti visa.
Galvojau, kad gal ji (per visą istoriją) pati jauniausia iš LT atlikėjų deleguota į Eurovizija, klydau.
Lyg Montvydas...

Sasenko irgi Donato vienmete mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2014 03 02, 00:20)
prie šokėjo aš, matyt, niekada nepriprasiu biggrin.gif bet jei bus daugiau, tai "paskęs" jis toj daugumoj ir nebekris taip į akis tongue.gif

Blogai. Negali būti daugiau. Jis turi būti vienas ir vienintelis. Less ir More! tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2014 03 02, 19:42)
ooo tai jis jau ir užrezervuotas pasirodo?? bigsmile.gif  thumbup.gif  biggrin.gif mat kaip, o aš jau siūliau jį mesti iš pasirodymo blush2.gif  biggrin.gif

Jis visko pagrindas. Be jo nieko nebus, patikėkit. Jūs dar visi paminėsite mano žodį biggrin.gif
Papildyta:
Klausykit, a, kas nors g.gif Ar jau turite puikią, geros kokybės Vilkos MP3 telefonui?
Šita tikiuosi puiki, o gal dar geresnę radote?
http://mp3clan_com/m...Attention_.html
Atsakyti
Labai artima mano nuomonei. Tik aš turiu keliom smiltelėm daugiau optimizmo biggrin.gif
http://www.15min.lt/...mpaign=comments
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2014 03 03, 13:30)
Labai artima mano nuomonei. Tik aš turiu keliom smiltelėm daugiau optimizmo  biggrin.gif

na,aš ir šiek tiek daugiau optimizmo turiu,tikiuosi,kad mums pasiseks,tačiau visiškai netikiu nei daina,nei atlikėja verysad.gif
Atsakyti
Kaip visuomet pas lietuvius doh.gif . Pradžioj sergam, kad tik tas atlikėjas ir su ta daina pakliūtų, vien SM kelios temos sirgalių už Viliją buvo. Laimėjo. Ir ką-prasideda - ir daina prasta ir atlikėja doh.gif ... Niekad niekas, mums lietuviams, nebus gerai doh.gif .
Vilija, sėkmės tau 4u.gif . Ir neskaityk piktų komentarų ax.gif .
Atsakyti
Vilijai sėkmės,
tačiau iš kur pas mus tas noras eurovizintis g.gif
Atsakyti
Ne, nu reik žvelgt teisybei į akis. Kam sakyt auksas ant to, kas nėr auksas. Tiesiog iš tos krūvos šlamštelio išsirinkom tai, kas bent kiek sužvilgo. Taip ir straipsnio autorius sako.
Aš sirgsiu už savo atstovą (je jau net Sašenko prisiverčiau palaikyt biggrin.gif ), tik gaila, kad šiemet tokia graudi atranka buvo - tiek prastų dainų seniai beturėjom.
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2014 03 03, 14:17)
Ne, nu reik žvelgt teisybei į akis. Kam sakyt auksas ant to, kas nėr auksas. Tiesiog iš tos krūvos šlamštelio išsirinkom tai, kas bent kiek sužvilgo. Taip ir straipsnio autorius sako.
Aš sirgsiu už savo atstovą (je jau net Sašenko prisiverčiau palaikyt  biggrin.gif ), tik gaila, kad šiemet tokia graudi atranka buvo - tiek prastų dainų seniai beturėjom.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tiesiog visas mano mintis išsakėt mirksiukas.gif jau anksčiau rašiau,kad ne mano daina ir ne mano atlikėja,bet tikrai linkiu jai sėkmės mirksiukas.gif rinktis šiemet iš dainų tikrai nebuvo ką...buvo neblogų,bet kad labai kažkuo išskirtinių... g.gif
dabar per LRT radiją laida su Vilija,tai buvau apakus,kad Vilijos komanda-Skaisgirys ir Tyla blink.gif žmonės skambina,sveikina,bet paskambino toks seneliukas,pasveikino ir paklausė-"kodėl taip garsiai muzika,o taip silpnai balsas girdisi?"
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2014 03 03, 12:30)
Labai artima mano nuomonei. Tik aš turiu keliom smiltelėm daugiau optimizmo  biggrin.gif

Na, aš nesutinku su autoriaus tokiu kategorišku teiginiu, kad nepateksim į finalą. Man atrodo, kad kaip tik šiais metais galiu beveik drąsiai sakyt, kad pateksim(nu jei ne, tai nebesakysiu daugiau savo prognozių laugh.gif ). Ankstesniais metais visada mano mintys buvo maždaug 50/50. (neskaitant ltunited, aišku). Šiaip aš gal ir nelabai galiu ką prognozuot, nes man daugiausiai patinka dainos, kurios galutiniame rezultate nebūna labai aukštai biggrin.gif

O Vilijos dainai reiktų labai daug efektų pridėt(pvz šviesos efektų tamsoje, lazerių, jei tai įmanoma), kad stiprus sceninis vaizdas būtų, vis dėlto, tai - gana moderni daina, ir ne tokia, kuri griebtų už širdies. Jau čia neužteks tik dainuot ir šokt(kaip kiekvienais metais). Aišku, su Loreen tai net nėra ko lygintis, bet tikrai nemanau, kad viskas taip jau prastai kaip kad straipsnio autorius nupiešia.

Na, o bendrame rezultate, manyčiau, nebus blogiau nei visada. Kažkokių aukštumų nesitikiu, bet gal nebus ir labai blogai.

Dar keista man tai, kaip čia šiais metais po EV finalo drakės nevyksta laugh.gif Kažkaip įtartinai ramu temoje biggrin.gif Bet gi balsai tai panašiai tarp dviejų merginų pasiskirstė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 03 kovo 2014 - 12:33
QUOTE(Maja Di @ 2014 03 03, 11:50)
Kaip visuomet pas lietuvius doh.gif . Pradžioj sergam, kad tik tas atlikėjas ir su ta daina pakliūtų, vien SM kelios temos sirgalių už Viliją buvo. Laimėjo. Ir ką-prasideda - ir daina prasta ir atlikėja doh.gif ... Niekad niekas, mums lietuviams,  nebus gerai doh.gif .

Aš labai sirgau (net apsiskelbiau Vilijos ambasadore SM'e biggrin.gif ) ir dabar už ją tebesergu. Tik dabar aš dėl jos rami, lauksiu jos pasirodymo Danijoje.

O į visas kritiškos pilnas diskusijas pasistengsiu nebesivelti. Man užtenka, kad pati ją širdyje palaikau ir ja (bei jos daina) tikiu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2014 03 03, 12:31)
Dar keista man tai, kaip čia šiais metais po EV finalo drakės nevyksta laugh.gif Kažkaip įtartinai ramu temoje biggrin.gif Bet gi balsai tai panašiai tarp dviejų merginų pasiskirstė.

Bet vyksta kitur biggrin.gif doh.gif Sakykim, supermamietės pasirodė sąmojingesnės smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 03 kovo 2014 - 12:38
QUOTE(audrikea @ 2014 03 03, 13:31)
dabar per LRT radiją laida su Vilija,tai buvau apakus,kad Vilijos komanda-Skaisgirys ir Tyla blink.gif
---
žmonės skambina,sveikina,bet paskambino toks seneliukas,pasveikino ir paklausė-"kodėl taip garsiai muzika,o taip silpnai balsas girdisi?"

doh.gif biggrin.gif
O Tyla tai vistiek įlenda prie euroviznykų, kad ir kas beatstovautų. Jei ne Linkytė, tai Vilijos griebėsi laugh.gif
---

Finaliniame pasirodyme kažkaip tikrai keistai garsas sureguliuotas buvo, kad back vokalai visai užgožė Viliją. Atkreipiau dėmesį į tai, nes šiek tiek erzino g.gif
Atsakyti