Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis- giriam ir kritikuojam

Mano šiandien meniu
pusryčiai - 2 mandarinai
pietūs - virti šparagai apie 150 g (feeee šlykštūs jie man, bet maximoj buvo su nuolaida) ir dar bandžiau artišoką valgyt, bet nesupratau kas ten valgomo blink.gif blink.gif blink.gif gyvenime neragausiu - nu tarkim ten radau valgomo 50 g o gal ir tiek ne...
vakarienė- diiiiidelis mangas nestuke.gif mniam
Atsakyti
tylu kaip..
o as vistiek sveikinuos ir valgiarashti rashau. labai jau jis kreivas, keliaus velgi tik antra dienos, daug kulniavau kalnu takeliais, parduotuves nedirba sekmadieniais, tai ir maistas kreivas smile.gif

pusryciai
jogurtas nat. su puse saukstelio cukraus
po vienos h bananas

dar veliau du m&m“s pakeliai
po valandos kazkur didele coca (t.y. Montserrato tradicinis pyragas, ilga bulkele su cukrum), pamazu sukapojau ja visa
sauja saulegrazu

vakare sriubyte (ryziai, indelis marinuotu pievagrybiu, siek tiek saldytu darzoviu, mazulytis gabalelis desreles)

beveik visos kcal is niekalu, taip dabar negerai jauciuosi g.gif
o pievagrybiai marinuoti isvis beveik nieko neturi 13 kcal-100 g. dabar tai juos valgysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(po_stalu @ 2006 08 13, 23:58)
o pievagrybiai marinuoti isvis beveik nieko neturi 13 kcal-100 g. dabar tai juos valgysiu smile.gif

Geriau nevalgyk ax.gif Juk ten acto, druskos privaryta- susigadinsi skrandį...

Mano vakar diena blush2.gif
Pusryčiai:Užpiltinė avižinė košė, kava su pienu (200 kcal)
Priešpiečiai: 1/3 j. šokolado (mmm vis dar nenori paleist)
Pietūs: plovas, 100g žirnelių (250)
Vakarienė: 4 finn crispai su sezamu, 4 v.š. tepalo (kiaušinis, tunas, majonezas) (400)
Ir...butelis s.vyno, 3 but.alaus (1125 kcal) blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Labux 4u.gif
Savaitgali griešijau, bet parašysiu, kad jūs man velnių duotumėt:
Šeštadienis
Pusryčiai (pas mamą): grybai grietininiame padaže su šv. bulvėm, raugintas agurkas, dešrelė blush2.gif
Pietūs: ant laužo kepta vištiena (2gab.) su šv. daržovėm
Pavakariai: pirtis + alus
Vakarienė: Šašlykai, kepta "Medžiotojų" dešrelė, vynas, alus

Sekmadienis:
Pusryčiai: pusė kiaušinio su majonezo šaukšteliu, dešrelė, daržovių salotų 100g, pusė riekės duonos su sviesto pėdsakais ir permatoma riekele sviesto,varškės koks 100g su uogiene
pietūs: koks 50gr Zanavykų sūrio
vakarienė: vienas kepsnys, 2 nedideles bulvės, pomidoras

blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Atsakyti
Labux, čia vėl aš 4u.gif Pristatau šiandienos meniu:
pusryčiai: 1 be riebalų keptas kiaušinis, kons.žirneliai su majonezu 100g.
Priešpiečiai: penkiagrūdės duonos ~75gr apteptos arbatiniu šaukšteliu medaus, kavos puodelis
Pietūs: Burokėlių sriuba su baravykais, salotos su jautienos kumpiu (katpėdėlės meniu)
Pavakariai: kava saldinta, 1 rafaello
Vakarienė: be riebalų keptas kiaulienos pjausnys, 1 pomidoras, koks 10g kopūstų/kons žirnelių salotų su majonezu, 7 riešutai
reiks pabandyt skaičiuot kalorijas, neskol kas nė neįsivaizduoju, kiek aš čia suvalgau g.gif

Meškute aš irgi kaip noriu alaus blush2.gif doh.gif prašysiu, kad vyras parneštų to utenos, su citrina blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Nauja aš čia, bet priimsit manau...
Tai va, sulieknėt kaip ir nenoriu, bet mityba pakoreguot norėčiau. Matyt pats blogiausias dalykas joje, kad negaliu pusryčių valgyt anksčiau nei kokia 10 val. , o dažniausiai būna taip, kad keliuosi anksti (pastaruoju metu apie 7 ryto..) ir pusryčius pavalgau tik apie 12 val, kas jau su pietumis sutampa. Taip kad jų tiesiog nebūna g.gif Netelpa man ryte niekas ir tiek.
Šiandien pavyzdžiui ryte (apie 6.30) puse riekelės duonos šiaip ne taip suvalgiau ir išvažiavau į vilnių vairuot. Grįžau, apie 12val suvalgiau du vištienos kotletukus-blynelius su pomidoru-agurku salotom. Po kokių keturių valandų dar vieną suvalgiau, tik šaltą doh.gif Nu baisiai skanus blush2.gif Vakarinei apsiribojau puodeliu kefyro. Ech sugėdinkit mane kas nors blush2.gif

Atsakyti
Ech sugėdinkit mane kas nors blush2.gif

Jei jau taip prašai biggrin.gif
1.Pratinkis pusryčiaut. Nekišk tuoj pat, tik atsikėlus. Bandyk po pusvalandžio, po valandos. O atsikėlus išgerk stiklinę vandens su citrinos sultimis.
2.Turi būti 3 pagrindiniai valgymai, o tarp jų užkandis. Pas tave kaip tai viskas susimakalavę unsure.gif
3.Per mažas dienos kaloražas. Tikriausiai nesurinkai nė 1000kcal. g.gif Kur vaisiai, grūdinės kultūros?
Atsakyti
Labvakar!

ku ems siondien valgem :
pusryciai
bananas

priespieciai
kava su pienu ir sauksteliu cukraus
dvi bonbonkes ciulpiamos

pietai
arbuzo 1,5 kg
vienas kruasanas

pavakariai
obuolys

vakariene
karstas provansalishkas sumustinis
(duonele, vistiena, suris ir dar kazkas, net nezinau )

naktipieciai : siandien bus dar koks naktipietis is vaisiu ir alkoholis blush2.gif
Atsakyti
vakar valgiau:
pusryčiai - uuups kėliausi 12 val. blush2.gif
pietūs - 2 šliosai silkės ir 250 g marinuotų burokėlių su svogūnų laiškais
vakarienė - miežinė košė iš 100 g sausų kruopų su šaukšteliu aliejaus.
Šiandien atsikėliau dalinai anksti - einu greipfruto valgyt...
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(Ratatankė @ 2006 08 15, 09:47)
vakar valgiau:
pusryčiai - uuups kėliausi 12 val. blush2.gif
pietūs - 2 šliosai silkės ir 250 g marinuotų burokėlių su svogūnų laiškais
vakarienė - miežinė košė iš 100 g sausų kruopų su šaukšteliu aliejaus.
Šiandien atsikėliau dalinai anksti - einu greipfruto valgyt...

Persiprašau,bet jau kelintą kartą skaitau tavo valgiaraštį ir esu pasibaisėjusi blink.gif Kodėl tiek mažai valgai blink.gif ?
Atsakyti
QUOTE(estrella @ 2006 08 15, 11:13)
Sveikutės  4u.gif

Persiprašau,bet jau kelintą kartą skaitau tavo valgiaraštį ir esu pasibaisėjusi  blink.gif Kodėl tiek mažai valgai blink.gif ?

Nu normaliai, t.y. kiek leido... blush2.gif Ir taip jau svoris sustojo krist, laukia, kol į paniką pulsiu ir viską šlamšt pradėsiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ratatankė @ 2006 08 15, 11:23)
Nu normaliai, t.y. kiek leido... blush2.gif  Ir taip jau svoris sustojo krist, laukia, kol į paniką pulsiu ir viską šlamšt pradėsiu  blink.gif

Čia tau dietologė tiek leido valgyti g.gif Jei taip,tai siūlyčiau nueiti pas kitą dietologę ,nes čia tai prilygsta badavimui schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo estrella: 15 rugpjūčio 2006 - 10:43