PIRMADIENIS
Pusryčiai - vanduo su c., kava su liesu pienu ir 1/2 a.š. cukraus, šviežia bandelė su varške
Priešpiečiai - "Danone" natūralaus jogurto indelis
Pietūs - jūros lydekų kepsnys su užtarkuotu sūriu ir keliais pomidorais, 2 a.š. saldžiarūgščio padažo, keli v.š. grikių, vėliau 1/3 bandelės su varške prie arbatos
Pavakariai - persimonas
Vakarienė - 100 g liesos varškės, sumaišytos su persikiniu "Ūpu" (kiekio nžn), kriaušė
Wild Flower, pas mane irgi savaitgaliais būna mitybos pravalas

Gal todėl, kad visą dieną namie maluosi, gal dėl to, kad šalta ir norisi skrandukui šilumos, nežinau...
Ir dar - kaip tu darei tą grybų-cukinijos apkepą?