Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIV Tema)

QUOTE(Visgi @ 2014 03 03, 23:07)
Man ji labai patraukli moteris. Ir jos personažai gana ryškūs, nesvarbu kad negatyvūs, bet ryškūs.
Tik gal ji man čia gražesnė, šitoj foto. Gal ji čia jaunesnė, nžn g.gif
user posted image
Tiesa, yra vienas (?) jos teigiamas vaidmuo, man labai patiko, graudus filmas, bet tikrai patiko (nžn, gal todėl kad ją neįprasta tokią matyti). Įsirėžė atmintin net. Ir taip gaila jos buvo.

drinks_cheers.gif
man irgi jis ten gaila buvo.

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi)
drinks_cheers.gif man irgi jos ten gaila buvo. Labas rytas 4u.gif
Čia turbūt tik filmuose būna,
kad tėvas ir sūnus ir ta pati mergina.

Tas tėvas tai pasirodo iš Бедная Настя,
tas pats prižiūrėtojas Карл Модестович.
Vis galvodavau- kur aš jį mačiau lens.gif

Labas rytas smile.gif

user posted image

Dviguba diena šiandien, ir Užgavėnės ir Kazimierinės,
tik gaila, kad kažkoks rytas markatnas, nei šioks nei toks.
Jau beveik pamiršau kaip saulė atrodo unsure.gif
Saulė

Su Užgavėnėmis! Pasitikime pavasarį skaniai!

user posted image
Atsakyti
Mes cigonai Lietuvos, norim blynu ir kavos, jeigu blynai nemaisyti, prasom pinigus skaityti tongue.gif
Vakar ziurejau:
"Kuchnia" nauja sezona-tikekimes, kad isivaziuos.
"Druzba narodov"-lekstokas toks,buve kvncikai.
"Internai"-issikvepes man serialas, ziuriu tik is simpatijos Bykovui.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 03 04, 08:04)
"Kuchnia" nauja sezona-tikekimes, kad isivaziuos.
"Internai"-issikvepes man serialas, ziuriu tik is simpatijos Bykovui.

sutinku, Kuchnia kažkaip silpnokai atrodė, tai ir aš tikiuosi, kad įsibėgės eigoje
tačiau Internai nieko gero jau manau nebeparodys, o Bykovo personažui vis sunkiau ištempti seriją, po kelių nežiūrėtų serijų vakar pabandžiau nusiteikti ir pažiūrėti, vis tikėjausi, kad gal kas pasikeitė, tačiau nieko gero nepamačiau, eilinė serija apie nieką sad.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Blynų (čirvinių) pilnas pilvas ir dėžutė darbe ant radijatoriaus lotuliukas.gif

Mane užkniso tas Bykovo staugimas doh.gif biggrin.gif
O Kuchnios išvis nemačius ax.gif

Visgi
, tai tu mačius Biednaja Nastia? Šimtąkart klausiau, ar žiūrėt - tyli kaip Marytė Melninkaitė tongue.gif Tai žiūrėt? Atsisiunčiau, pažiūrėjau dvi serijas ir palikau.
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2014 03 03, 22:45)
teks vaziuot i pacia Ukraina ir suzinot smile.gif

Abejoju ar paaiskes ka,kaip Visgi minejo,Ukrainieciai patys painiojasi.Bet man su lyg kiekviena diena baisu darosi,kas toliau bus unsure.gif Lenkai ivede savo kariuomene. unsure.gif

Prisimeniau viena laaabai fajna seriala.Jei nematete,rekomenduoju. smile.gif
user posted image
"Обучаю игре на гитаре"

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 04 kovo 2014 - 09:35
QUOTE(Tekšė @ 2014 03 04, 09:29)
Visgi, tai tu mačius Biednaja Nastia? Šimtąkart  klausiau, ar žiūrėt - tyli kaip Marytė Melninkaitė tongue.gif  Tai žiūrėt? Atsisiunčiau, pažiūrėjau dvi serijas ir palikau.
Ne nū labas rytas doh.gif Tai kam aš čia prieš mėnesį atsakiau/rašiau? Turbūt Puškinui biggrin.gif
QUOTE(Tekšė @ 2014 02 04, 16:45)
ar žiūrėjot Biednaja Nastia? Pažiūrėjau 2 serijas iš 127
QUOTE(Visgi @ 2014 02 04, 19:12)
Aš žiūrėjau. Na čia žinai, ponų laikai, nieks te labai nuo pat pirmų serijų razgonų neįjungs. Viskas po valiai, iš lėto.

QUOTE(Nanita @ 2014 03 04, 09:34)
Abejoju ar paaiskes ka,kaip Visgi minejo,Ukrainieciai patys painiojasi.Bet man su lyg kiekviena diena baisu darosi,kas toliau bus unsure.gif Lenkai ivede savo kariuomene. unsure.gif
Minėjo ne Visgi o Ramsius smile.gif ji gal labiau domisi.
Aš vakar kai išsamiau pasidomėjau, tai ko tik neprisiskaičiau. Tikiuosi tai ir liks tik pamąstymai, be jokių drąstiškų priemonių, nes tikrai nebejuokinga, kai pagalvoji ypač apie vaikus... Tai prisiskaičius ten visko ir guldama miego pagalvojau pati sau mintyse- jei kas prieš Naujus metus man pasakytų, kad pašonėj bręs galimai karas, na tikrai pasukiočiau pirštą ties smilkiniu.
Na pvz vakar kad šitą paskaičiau (tai ir įdomu ir tuo pačiu baugu, kokių istorinių įvykių liūdininkais būsime...)
Ypač antra pastraipa nuo galo
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Nanita @ 2014 03 04, 09:34)
Abejoju ar paaiskes ka,kaip Visgi minejo,Ukrainieciai patys painiojasi.Bet man su lyg kiekviena diena baisu darosi,kas toliau bus  unsure.gif Lenkai ivede savo kariuomene. unsure.gif

Aš sakiau 4u.gif Pabendrauju su vienu, su kitu, gana rimti žmonės, bet nuomonės taip skiriasi kad šakės blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2014 03 04, 11:29)
Labas rytas 4u.gif
Aš sakiau 4u.gif Pabendrauju su vienu, su kitu, gana rimti žmonės, bet nuomonės taip skiriasi kad šakės blink.gif

Supainiuojau,dovanuokite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 03 04, 10:48)
Supainiuojau,dovanuokite  4u.gif

tongue.gif Ai, koks skirtumas kas sakė) Situacija nuo to ten nesikeičia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 04, 10:05)
Ne nū labas rytas doh.gif Tai kam aš čia prieš mėnesį atsakiau/rašiau? Turbūt Puškinui biggrin.gif

[
Nū tikrai doh.gif lotuliukas.gif tai jau kitokio prisistatymo man gal ir nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 04, 00:07)
Tiesa, yra vienas (?) jos teigiamas vaidmuo, man labai patiko, graudus filmas..

jei ne paslaptis, koks tas filmo pavadinimas?
o del N.Rudovos patrauklumo, tai nk ir nesakau_grazi ir labai sexy moteris. Tik ji kazkodel vaidina (kiek teko filmu su ja matyt) tokia negailestinga, pavydzia, pikta moteri, kitiems bloga norincia blink.gif doh.gif

QUOTE(Nanita @ 2014 03 04, 10:34)
Lenkai ivede savo kariuomene. unsure.gif

kur? g.gif pas ukrainiecius? g.gif

LABA DIENA,
ryte 7 val.klausiau rytines zinias per LRT tv, tai sake, kad apsiramino ukrainieciai, kad rusai isvaziuos is Krymo artimiausiu metu..
Atsakyti