Мама в законе (4 серии из 4) / 2014 / РУ / - Мелодрама. Geras filmas, paziurejau
QUOTE(Visgi @ 2014 03 03, 17:05)
Ne, man rodos buvo Krištolinė tuo metu. Ji gi čia senbuvė, taip Ledi?
aga,senbuve esu su jumis nuo pirmos temos,tik kad tada daugiau imdavau tyliai ir ziuredavau dar mano Evelina nebuvo gimus
QUOTE(Visgi @ 2014 03 03, 15:22)
Bet kas Kryme darosi, negaliu patikėt. Vieni pažįstami kariai (čia LT) tarnauja vyras ir žmona.
Tai savaitgali atsisveikino su artimaisiais, nes laukia bet kuriuo momentu signalo, kada gali tekti vykti į ten...
Na jei teks kariaut, šaudyt į žmones... siaubas
Atrodo kaip košmariškas sapnas.
Tai savaitgali atsisveikino su artimaisiais, nes laukia bet kuriuo momentu signalo, kada gali tekti vykti į ten...
Na jei teks kariaut, šaudyt į žmones... siaubas
Atrodo kaip košmariškas sapnas.
maniškis irgi kamufliažinis, bet kol kas nieko apie tai nekalba.
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 03 03, 15:41)
siandien gal pradesiu ziureti Военная разведка,jus jau turbut seniai ziurejot
2 kartus vieną atsisiuntus žiūrėjau, kitą neseniai per tv transliavo visas serijas.
labas vakaras vakar Gulčitaj žiūrėjau, neatrenku kurioj serijoj užmigau, bet pabudau 14 vyras krizeno, klausinėjo ką rodė įdomaus
QUOTE(Tekšė @ 2014 03 03, 15:56)
Visgi, LT kariai ruošiasi kariaut Ukrainoj? Teisingai supratau? Siaubų siaubas būtų
Jau bože bože,kas toj Ukrainoj darosi.Mane net nupurtė raudonas užrašas 15min.lt viršuje Jau,dieve,neduok
QUOTE(Tekšė @ 2014 03 03, 11:50)
Labai panašiai. Biškį tokia nesvarumo būsena, va kažkaip tai:
Juokas juokais, bet turbut tau nejuokinga... Linkiu sveikatos
QUOTE(Julsita @ 2014 03 03, 19:11)
Jau bože bože,kas toj Ukrainoj darosi.Mane net nupurtė raudonas užrašas 15min.lt viršuje Jau,dieve,neduok
as neziuriu TV ir neskaitau,nes baisu
As ir per 15min seku
Brrr
Bet lyg neigia tai, sako kad nebuvo tokio nurodymo
V.z. neaisku.
Brrr
V.z. neaisku.
QUOTE(Julsita @ 2014 03 03, 20:11)
QUOTE(Visgi @ 2014 03 03, 20:34)
As ir per 15min seku
Brrr
V.z. neaisku.
Brrr
V.z. neaisku.
tai, kad klausiau zinias (18.45 val.) per LNK tv, tai sake, kad jau viskas aprimo
TIESA, GIULJIČITAJ 2 RODO PER RTR KANALA, JEI KA
QUOTE(Sim@ @ 2014 03 03, 21:39)
tai, kad klausiau zinias (18.45 val.) per LNK tv, tai sake, kad jau viskas aprimo
Ziuriu ir lietuviskas zinias ir rusiskas,kazkaip versijos nesutampa
Ziuriu ir lietuviskas zinias ir rusiskas,kazkaip versijos nesutampa
QUOTE(Sim@ @ 2014 03 02, 18:23)
Natalija Rudova
Man ji labai patraukli moteris. Ir jos personažai gana ryškūs, nesvarbu kad negatyvūs, bet ryškūs. Tik gal ji man čia gražesnė, šitoj foto. Gal ji čia jaunesnė, nžn
Tiesa, yra vienas (?) jos teigiamas vaidmuo, man labai patiko, graudus filmas, bet tikrai patiko (nžn, gal todėl kad ją neįprasta tokią matyti). Įsirėžė atmintin net. Ir taip gaila jos buvo. Nžn ar esi mačiusi, jis be serijų
Клип к/ф ''Ночная фиалка'' /2013/
QUOTE(Sim@ @ 2014 03 03, 20:39)
TIESA, GIULJIČITAJ 2 RODO PER RTR KANALA, JEI KA
Žinau kad rodo, bet aš truputi vėlesniam laikui atidėjau šį filmą. Tai nežiūriu per TV, niekur nei atsiliepimų nei komentarų skaitau. Norisi pirmiau savo subjektyvaus vertinimo, juolab man pirmas filmas labai patiko Tiesa, pačią pirmą premjeros dieną žiūrėjau pirmą seriją, bet tik pusę, ir padėjau.
Tai vat ir laukiu tinkamos progos.
QUOTE(Visgi @ 2014 03 03, 15:22)
A, supratau. Kaip dabar madinga sakyti - esi galimai neobjektyvi
Na v.ž. kiekviena mes čia turim savų sumetimų
1. Matai kaip čia yr O man atrodė наоборот.
Ir ką aš be tavęs daryčiau
Na v.ž. kiekviena mes čia turim savų sumetimų
1. Matai kaip čia yr O man atrodė наоборот.
Ir ką aš be tavęs daryčiau
Ne tik kad galimai
Kažką darytum Aš labai jau pastaruoju metu vienpusiška. Esu žiauriai užsiėmusi
QUOTE(Sim@ @ 2014 03 03, 21:45)
Įtariu kad tu teisi....Bo kiek klausai, tiek skirtingų nuomonių ir faktų. Patys ukrainiečiai painiojasi ir nebežino kuom tikėt