Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIV Tema)

''Кухня (3 сезон)'' /2014/
http://kinozal.tv/de....php?id=1183311

user posted image

''Дружба народов'' /2014/
http://kinozal.tv/de....php?id=1183309

user posted image
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 03 03, 11:30)
pirma dalys labai patiko thumbup.gif
antros gali neziureti schmoll.gif o jeigu ziuresi-tai kaip visai kita filma,o ne tesini,man nepatiko verysad.gif
Va va aš šitą prisimenu. Hm, ir kam taip plakt neuplakamus, man neaišku schmoll.gif
QUOTE(Tekšė @ 2014 03 03, 11:50)
Labai panašiai. Biškį tokia nesvarumo būsena, va kažkaip tai:
user posted image
Man visąlaik biškį keista, kai jūs čia "svaigstat" dėl pratęsimų visokių tongue.gif  Nekenčiu pratęsimų.
Pažįstu du tą dieną gimusius vuriukus, bet jaučiu, kad nei vieno Nanitai nepritaikysiu - vienas per jaunas, kitas per senas.
Aš tai pasistengiau, kad kovo 8 švęsčiau namie viena, ir pirmagimį pagimdžiau kovo 7 d. 23 val.
Aaa, tokia skraiduokliška būsena...
Bet tai kokia agresyvi vajazau, musėt liga čia tavo progresuoja lens.gif Marš namo! Tai dar gliucinacijos prasidės biggrin.gif
Su pratęsimais pasitaiko išimčių, retai bet pasitaiko irnesakyk.gif
Tikrai žinau, kad kažkokio ten man filmo antras sezonas labiau patiko nei pirmas, tik db nepamenu nors tu ką doh.gif
Napžįstų tądien gimusių nei vieno schmoll.gif Žinau tik, kad aš krikštyta tą tulpių dieną.
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 03 03, 09:30)
Aš tai nesveika - kažkokia kvaraba kabinasi.

sveikatos ir vitaminu 4u.gif ax.gif
user posted image

laba visoms,
o as vat_gryzau su vaiku is Akiu klinikos_vaikas pietus pavalge ir nuejo prigult, o as_kava geriu ir savo Сашка ziuriu wub.gif Jau 33 serija ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 03 kovo 2014 - 13:08
Labas dienas 4u.gif

Tekše, laikykis, nepasiduok baciloms mirksiukas.gif

QUOTE(Visgi @ 2014 03 03, 11:09)

Tai dėl žiūrėjimo man dabar и колется и хочется.
Vnž turiu du klausimus (tai pristojau... bet man norisi suprast ar verta pradėt ar ne)
Tik nelabai suprantu, vienam filme jis apysenis, barzdotas, kitam- kitoks, jaunesnis.
1. Tai čia vaidina vieną ir tą patį personažą?
2. Iki kokio filmo jie dar vis drauge?  T.y. iki antro, trečio?

Nu, aš kaip žinia, šio filmo klausimu esu suinteresuotas asmuo, tai nepasakysiu, kad nežiūrėk lotuliukas.gif
1. Vaidina vieną ir tą patį. Tik kur su barzda, tai jaunesnis. Tipo toks lovelasas bigsmile.gif O be barzdos tai jau rimtas vyrukas, su šeima tongue.gif
2. Dabar galvoju....Musėt iki 4 g.gif

Ačiū už skanėstą thumbup.gif Visada jūsų paslaugoms bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
''Неформат'' /2014/
http://kinozal.tv/de....php?id=1183342

user posted image
QUOTE(Ramsius @ 2014 03 03, 14:54)
Nu, aš kaip žinia, šio filmo klausimu esu suinteresuotas asmuo, tai nepasakysiu, kad nežiūrėk lotuliukas.gif
1. Vaidina vieną ir tą patį. Tik kur su barzda, tai jaunesnis. Tipo toks lovelasas bigsmile.gif
O be barzdos tai jau rimtas vyrukas, su šeima
A, supratau. Kaip dabar madinga sakyti - esi galimai neobjektyvi biggrin.gif
Na v.ž. kiekviena mes čia turim savų sumetimų ax.gif
1. Matai kaip čia yr mastau.gif O man atrodė наоборот.
Ir ką aš be tavęs daryčiau smile.gif

Bet kas Kryme darosi, negaliu patikėt. Vieni pažįstami kariai (čia LT) tarnauja vyras ir žmona.
Tai savaitgali atsisveikino su artimaisiais, nes laukia bet kuriuo momentu signalo, kada gali tekti vykti į ten...
Na jei teks kariaut, šaudyt į žmones... siaubas
Atrodo kaip košmariškas sapnas.
Atsakyti
Tekse 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Visgi tavo deka paziurejau dar viena gera,man nematyta filma,jeigu nebutum apie ji parasius-nebuciau ziurejus.
Paziurejau Odinochka filmas labai patiko,tik labai jau gaila buvo man Gromovo verysad.gif
Dabar net nezinau ka ziureti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 03 03, 15:27)
Visgi tavo deka paziurejau dar viena gera,man nematyta filma,jeigu  nebutum apie ji parasius-nebuciau ziurejus.
Paziurejau Odinochka filmas labai patiko,tik labai jau gaila buvo man Gromovo verysad.gif Dabar net nezinau ka ziureti verysad.gif
Rimtai dar nebuvai žiūrėjus? Bet kaip suprantu tu juk žiūri tokius (ir tokius) filmus, kaip ir aš. Kaip čia taip dar buvai nepažiūrėjus?
Bet džiaugiuosi, kad patiko. Oi man irgi buvo baisiai gaila, na tikra drama. Kaip sakoma- tokį filmą pažiūrėjus išsišiepus nevaiksčiosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 03, 15:34)
Rimtai dar nebuvai žiūrėjus? Bet kaip suprantu tu juk žiūri tokius (ir tokius) filmus, kaip ir aš. Kaip čia taip dar buvai nepažiūrėjus?
Bet džiaugiuosi, kad patiko. Oi man irgi buvo baisiai gaila, na tikra drama. Kaip sakoma- tokį filmą pažiūrėjus išsišiepus nevaiksčiosi biggrin.gif

nu rimtai nebuvau maciusi schmoll.gif nezinau,kaip as ji praziopsojau g.gif
ir Razvedchicy jei ne tu-nebuciau maciusi,o filmas labai patiko.
Ir kaip as taip sugebu praleisti tokius filmus huh.gif doh.gif umn.gif

siandien gal pradesiu ziureti Военная разведка,jus jau turbut seniai ziurejot lotuliukas.gif
http://kinozal.tv/de...s.php?id=618804

http://www.youtube.c...h?v=ojZEpUKEebY
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 03 kovo 2014 - 15:43
Tai gal tą Odinočką aptarinėjot, kai mūsų su Krištoline čia dar nebuvo? Jei aptarinėjot išvis, nes aš tokio fakto neužfiksavau smile.gif
Ir aš nemačius. Kaupiuosi žiūrėjimui. Šiuo metu MB žiūri Obratnaja starana luni, tai ir aš vis akį užmetu.

Visgi, LT kariai ruošiasi kariaut Ukrainoj? Teisingai supratau? Siaubų siaubas būtų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 03, 12:09)

Tik antro sezono nežiūrėjau. Man irgi patiko, lengvas ir pamenu labai fainiai žiūrėjosi.
Tačiau 2 sezono ir šito nežiūrėjau. Ateičiai pasilikau.
Tai bent dviguba proga... kas kam tulpes dovanos? biggrin.gif

Taip,labai smagus smile.gif Tinka man jis siuo laikotarpiu,kai pilka,murzina laukia,saules nera,tai nuotaikai praskraidinti thumbup.gif Ir tas Liubimovas biggrin.gif Niu kodel mano MB i Cernysova panasus o nei i Liubimova lotuliukas.gif
Proga dviguba bet visi laurai vyruj biggrin.gif Tulpiu tai gausiu bet visa kita,demesis,dovanas,sveikinimai,vyrui. smile.gif Bais,sake,vaikysteje kompleksavo,kai mokykloje ejo bernai sveikinti paneliu ir jam за одно,tulpe iteikdavo biggrin.gif

QUOTE(Tekšė @ 2014 03 03, 12:50)

Man visąlaik biškį keista, kai jūs čia "svaigstat" dėl pratęsimų visokių tongue.gif  Nekenčiu pratęsimų.

Oij, kokis moteriškas Nanitino gimtadienis mirksiukas.gif  Pažįstu du tą dieną gimusius vuriukus, bet jaučiu, kad nei vieno Nanitai nepritaikysiu - vienas per jaunas, kitas per senas.
Aš tai pasistengiau, kad kovo 8 švęsčiau namie viena, ir pirmagimį pagimdžiau kovo 7 d. 23 val.

Del pratesimo,kaip cia pasakius g.gif Matomai,jei pirma dalis uzkabina,tai norisi ir tesinio.Tokiu,kaip "Гюльчатай"," Всегда говори всегда",ir dar kazkoks apie Вероника buvo g.gif Nenoriu ir neziuresiu nes pirmos dalis,visai neuzkabino.Сваты, 3 dalis is eiles,labai patiko,4 ir 5,pagal mane galejo ir ne but,o paskutine,6,superine.Tokia,gyvenimiska.Kiekviena serija,kaip atskira,gyvenimo,dalis.Beto labai laukiu,"Склиф",tesinio ir zinoma,"Корабль" biggrin.gif

o kodel viena? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 03 03, 16:09)
o kodel viena? unsure.gif

Norėjau parašyt "skubėjau gimdyt, kad viena būčiau pagerbta ir pasveikinta namie tą dieną" Švęsti vienai netenka kolkas ačiūD mirksiukas.gif
Atsakyti
Линия Марты

Pagal aprasyma,turetu buti idomus.Gal jau kas matete?

Tekšė,ne taip supratau.Pagalvojau,kad taip visi ikyrejo,kad norisi pabut vienai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 03 kovo 2014 - 16:24
Семейная сага
''Дело чести'' /2013/
http://kinozal.tv/de....php?id=1183399
анонс

user posted image
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 03 03, 15:41)
nezinau,kaip as ji praziopsojau g.gif ir Razvedchicy jei ne tu-nebuciau maciusi,o filmas labai patiko.Ir kaip as taip sugebu praleisti tokius filmus doh.gif
Nepergyvenk irnesakyk.gif aš ir paskutiniu metu varnas gaudau. Jei randu kokias iškasenas tai randu.
QUOTE(Tekšė @ 2014 03 03, 15:56)
Tai gal tą Odinočką aptarinėjot, kai mūsų su Krištoline čia dar nebuvo? Jei aptarinėjot išvis, nes aš tokio fakto neužfiksavau smile.gif Ir aš nemačius. Kaupiuosi žiūrėjimui. Visgi, LT kariai ruošiasi kariaut Ukrainoj? Teisingai supratau? Siaubų siaubas būtų
Ne, man rodos buvo Krištolinė tuo metu. Ji gi čia senbuvė, taip Ledi? Niu tai kaip kitaip suprast tokį dalyką? V.ž. parako statinė.
QUOTE(Nanita @ 2014 03 03, 16:09)
Bais,sake,vaikysteje kompleksavo,kai mokykloje ejo bernai sveikinti paneliu ir jam за одно,tulpe iteikdavo biggrin.gif
Bozhe, įsivaizduoju. Bet užtat dabar visą gyvenimą pagerbtas tarp moterų, gali didžiuotis, taip ir perduok biggrin.gif
QUOTE(Tekšė @ 2014 03 03, 16:19)
"skubėjau gimdyt, kad viena būčiau pagerbta ir pasveikinta namie tą dieną"
Bet tai sakyčiau kokie žmogiški norai ir gebėjimai. Svarbu nepamiršt tą dieną suplanuot taip kaip turi būti, t.y. pagal norus. Protinga motera didis.gif
Atsakyti