Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIV Tema)

QUOTE(spoorga @ 2014 03 02, 18:53)
Сонька - золотая ручка 2007
user posted image

Patiko, nors negaliu sakyti, kad labai labai...

drinks_cheers.gif Pirmas sezonas patiko labiau. Antra ziurejau kartu su vyru, tai tas vis nervinosi kada baigsis tas visiskas s... doh.gif Is tikruju labai istestas antras sezonas, daug kalbu, maziau veiksmo. Bet kaip asmenybe Sonka labai stipri moteriske.
Labas visom.
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2014 03 02, 19:46)
drinks_cheers.gif Pirmas sezonas patiko labiau. Antra ziurejau kartu su vyru, tai tas vis nervinosi kada baigsis tas visiskas s... doh.gif

As manau antro neziuresiu... Man atrodo, kad pirmam sezone sudeti visi taskai ant i... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 03 02, 18:53)
Сонька - золотая ручка 2007
user posted image

Aisku, kaip visada Vikipedijon ilindau, tai filme, kaip visad prikurta nebutu dalyku  ax.gif
Замужем была несколько раз, последним официальным мужем был карточный шулер Михаил (Михель) Яковлевич Блювштейн, от которого она имела двух дочерей. Занималась организацией крупномасштабных краж, приобретших известность благодаря авантюрному компоненту, склонности к мистификации и театральной смене облика аферистки. Среди использованных ею на протяжении жизни фамилий были Розенбад, Рубинштейн, Школьник и Бринер (или Бренер) — фамилии мужей.Известно о трёх дочерях Софьи Блювштейн:
Сура-Ривка Исааковна (урождённая Розенбад) (род. 1865 г.) — покинута матерью, осталась на попечении отца, Исаака Розенбада, в г. Повонзки Варшавской губернии, судьба неизвестна.
Софья Михайловна (урождённая Блювштейн) (род. 1875 г.) — актриса оперетты в г. Москва.
Антонина Михайловна (урождённая Блювштейн) (род. 1879 г.) — актриса оперетты в г. Москва.

As tai irgi skaiciau
http://www.moteris.l...e.d?id=63878246
ir bandziau suvesti antra sezona su faktais: jei rode 1905, tai Sofijai turejo buti 60 metu bigsmile.gif o jos dukte ten vaidina 16mete, bet pagal amziu ji jau turejo buti apie 37-40 metu lotuliukas.gif Zodziu, idomiai ziurisi biggrin.gif Antra sezona as perziurejau 5 serijas, man pabodo, dabar kankinu "Vcera zakoncilos voina"
Negaliu sakyti, kad labai kankinu, ale ta liabeda Katia mane erzina blush2.gif Cia tik pasake, kad atvaziavo kolukio kelti ir zenytis nesiruosia, cia tik diedas apsizenyjo, tai nespejo parasas jo isdziuti-tuoj pati su nemylimu susirase, mol, didvyre doh.gif Nu taip ir norisi tai durnei i makaule pabarskinti. devil.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2014 03 02, 19:46)
drinks_cheers.gif Pirmas sezonas patiko labiau. Antra ziurejau kartu su vyru, tai tas vis nervinosi kada baigsis tas visiskas s... doh.gif Is tikruju labai istestas antras sezonas, daug kalbu, maziau veiksmo. Bet kaip asmenybe Sonka labai stipri moteriske.

filmas patiko,bet nepasakyciau,kad labai g.gif
antra dalys istempta.
Taip,Sonka kaip asmenybe buvo stipri,bet kas man uzkliuvo,kad tokia stipri,bet nesugebejo atsisipirti zmogui,kuris ja niekino,vare lauk,zemino,isdave ja,o ji vistiek ieskojo jo,po daug metu vel prieme ji atgal....
Dar labai gaila man jos vaiku g.gif Tabos gaila,nes butent del Sonkos ji liko be nieko,nors viska ka turejo-paseke pati.
Taip pat ir Mixelinos gaila.

Labas vakaras 4u.gif

Visgi aprasymas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 02 kovo 2014 - 20:22
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 03 02, 21:20)
Taip,Sonka kaip asmenybe buvo stipri,bet kas man uzkliuvo,kad tokia stipri,bet nesugebejo atsisipirti zmogui,kuris ja niekino,vare lauk,zemino,isdave ja,o ji vistiek ieskojo jo,po daug metu vel prieme ji atgal....
Dar labai gaila man jos vaiku g.gif Tabos gaila,nes butent del Sonkos ji liko be nieko,nors viska ka turejo-paseke pati.
Taip pat ir Mixelinos gaila.

As vyrui sakau: ale ir durna boba, niekaip neatsipurto to Volodkos. Tai jis man sako: nieko tu nesupranti apie meile doh.gif lotuliukas.gif

Dar nesu macius apie kita veikeja: Miska Japoncika. Однажды в Одессе (Жизнь Мишки Япончика) Kazin gal atsimenat ar verta imirkti ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ErikaN: 02 kovo 2014 - 20:37
as siandien diena leidziu su Гюльчатай 2. Ради любви. Liko 3 serijos tik ryt pabaigsiu smile.gif Pirmos 2 serijos man nelabai, o siaip dabar irgi thumbup.gif zodziu fainas serialas bent jau man, melodramu gerbejai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2014 03 02, 21:33)

Dar nesu macius apie kita veikeja: Miska Japoncika. Однажды в Одессе (Жизнь Мишки Япончика) Kazin gal atsimenat ar verta imirkti ?

Manes nekabino tas serialas schmoll.gif Bet cia kiekvienam zmogui skirtingai-gal Tau patiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 03 02, 21:39)
Manes nekabino tas serialas schmoll.gif Bet cia kiekvienam zmogui skirtingai-gal Tau patiks 4u.gif

As durna boba esu lotuliukas.gif , jei pradedu butinai turiu pabaigti kabina ar ne, kankinuosi zodziu doh.gif
Pagalvosiu dar mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2014 03 02, 15:09)
Taip taip, būtent tarp jų lakstė, nemaišai. Graži pora buvo, gaila kad taip aniems bagėsi
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 03 02, 17:28)
nemaišai ne, tik gaila tikrai...
Va blin, tai ką numiro abu??
QUOTE(spoorga @ 2014 03 02, 20:06)
As manau antro neziuresiu... Man atrodo, kad pirmam sezone sudeti visi taskai ant i...
Aš kartais irgi ne visada žiūriu antrą sezoną. Gerai, kad pasirinkti galima, tsakant laisvė papūgoms...
QUOTE(ErikaN @ 2014 03 02, 20:33)
Na čia jau labai keblus klausimas, mirkti ar nemirkti. Aš žiūrėjau. Ką aš galiu pasakyt- Odesa yra Odesa, su visais ten jos pribumbasais... Ot išsamiai pasisakiau/patariau biggrin.gif
QUOTE(Whagati @ 2014 03 02, 20:38)
zodziu fainas serialas bent jau man, melodramu gerbejai
Šito tęsinį žiūrėsiu ir aš. Tik nžn kada, kai laiko daugiau laisvo turėsiu, nes vis tik 16 serijų. O man kaip tyčia šis mėnuo nusimato labai darbingas, tai tikriausiai nebus ir kada labai.
Atsakyti
ieskodama filmu, atradau naujiena_
Если ты не со мной (1-4 серии из 4) (Игорь Мужжухин) [2014, мелодрама]
user posted image
pagal aprasyma, turetu but idomus ax.gif
http://tfile.me/foru...ic.php?t=645761
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2014 03 02, 23:05)
ieskodama filmu, atradau naujiena_
[
pagal aprasyma, turetu but idomus ax.gif
http://tfile.me/foru...ic.php?t=645761

paziurejau katik, be dideliu itampu ir intrigu, idomus thumbup.gif
Atsakyti
aš tai po Giuljačytaj darysiu keletos dienų pertrauką, nes kažkaip ir akis įskaudo, o ir reikia filmų pasitaupyt 4u.gif
Atsakyti