Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIV Tema)

QUOTE(Visgi @ 2014 03 19, 23:07)
Na jei jau visos vizualiai rodo savo faoritus, tai ištraukisu ir aš parodysiu biggrin.gif

thumbup.gif
man akin krites sis (tik jau nebepamenu, is kokio filmo ax.gif blush2.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 19, 23:07)
Na jei jau visos vizualiai rodo savo faoritus, tai ištraukisu ir aš parodysiu biggrin.gif

Ein, zwei, drei, vier flirt.gif

user posted image

Pavardžių nerašysiu, tyyyngiu, juk ir taip pažįstat irnesakyk.gif

Kol kas eilė metų jie pas mane nesikeičia, tik žiūriu kad Shakunovas kažkaip greit sent pradėjo (?), o Baturinui trumpų plaukų šiūveliūra netinka (kai kartais būna kokiam vaidmeny) schmoll.gif

Visgi na ir sudek tu man taip pat patinkancius aktorius biggrin.gif tik man dar + keli yra,kurie ir vaidyba ir isore neblogi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2014 03 19, 22:21)
man akin krites sis (tik jau nebepamenu, is kokio filmo)
Na jų baisiai daug yra, tai kur jau čia susigaudysi irnesakyk.gif
QUOTE(svelni @ 2014 03 19, 22:23)
Visgi na ir sudek tu man taip pat  patinkancius aktorius biggrin.gif tik man dar + keli yra,kurie ir vaidyba ir isore neblogi smile.gif
va va, aš tų + už brūkšnio ir dar turiu, ir ne vieną, ir ne kelis, tik gal jau nevardinsiu tų simpatijų flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 19, 23:33)
Na jų baisiai daug yra, tai kur jau čia susigaudysi irnesakyk.gif
va va, aš tų + už brūkšnio ir dar turiu, ir ne vieną, ir ne kelis,  tik gal jau nevardinsiu tų simpatijų flirt.gif

Tokiu,uz bruksniu,manau kiekviena turi.Neidomu butu vien vienu apsiriboti. smile.gif
Atsakyti
Visgi, kaip matau, verniko dėka, jau turi naujus namus kurti 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita)
Tokiu,uz bruksniu,manau kiekviena turi.Neidomu butu vien vienu apsiriboti smile.gif
Bet tu matai kokios mes godžios biggrin.gif Teisingai, ką čia tas vienas irnesakyk.gif Vienas lauke ne karys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 19, 23:53)
QUOTE(Nanita)
Tokiu,uz bruksniu,manau kiekviena turi.Neidomu butu vien vienu apsiriboti smile.gif
Bet tu matai kokios mes godžios biggrin.gif Teisingai, ką čia tas vienas irnesakyk.gif Vienas lauke ne karys biggrin.gif

Nu tai. biggrin.gif Vieno plaukuosena grazi,kito-balsas,trecio zvilgsnis seksualus biggrin.gif o ketvirtas,vargsas,visa gyvenima turi su dideliu komplekso kovoti,tai jo dantys biggrin.gif Bet sulauke daug daugiau demesio,negu musu favoritai smile.gif

Ko nemiegat?As Getaras ziuriu.Jei tai galima ziurejimu pavadinti.Svajoju apie sumustini su daktariska desra doh.gif Einu iki saldytuvo doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 19 kovo 2014 - 23:03
dar atradau kelis savo mylimukus_-jei atmintis nepaveda, tai pirmakart pamaciau ji filme - Слепой ax.gif Sergej Mahovikov rolleyes.gif
user posted image
IR
Aleksandr Dediuško (jau a.a.) - įsiminė filmuose _ "Парни из стали", "Офицеры" 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 03 19, 23:00)
Nu tai. biggrin.gif Vieno plaukuosena grazi,kito-balsas,trecio zvilgsnis seksualus biggrin.gif o ketvirtas,vargsas,visa gyvenima turi su dideliu komplekso kovoti,tai jo dantys biggrin.gif Bet sulauke daug daugiau demesio,negu musu favoritai smile.gif
Jetaujetau kokią teisybę parašei, net susimąsčiau biggrin.gif Ale nū tikrai biggrin.gif Va matai kaip būna gyvenime, nepatikėtum žmogau... Tu gal jau man neprimink apie tuos dantis, nes vėl juokas, o vyras sako- aš matau kaip tau linksma ten (tipo čia)biggrin.gif Kurmi kurmi biggrin.gif
QUOTE(Sim@)
Visgi, kaip matau, verniko dėka, jau turi naujus namus kurti 4u.gif  mirksiukas.gif
Kad lyg dar ankstoka smile.gif

Aš čia tipo per pc nuo 19val pradėjau 1-mą seriją giulchitai žiūrėti, iki dabar dar va ją žiūriu, niekaip jos negaliu pabaigti per tuos bendravimus čia... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 19, 19:24)
Negaliu patikėt, vakar dar buvom 40-tam puslapy, o šiandien... Nuuu ir pavarėm panos mirksiukas.gif

Vis tie "vernikai" kalti lotuliukas.gif

QUOTE(Visgi @ 2014 03 19, 19:46)
за ачю непостроиш дачю

Oi wub.gif Tokį ачю su stipriai išreikštu rusišku akcentu girdėjau bene tris kartus wub.gif wub.gif wub.gif Ir skaičiau, vot būtent taip parašyą tongue.gif

Nostalgija ko tai užpuolė lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 19 kovo 2014 - 23:08
Nanita,
jei gerai pamenu, tai tamsta irgi karts nuo karto žiūri Сашка, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 03 19, 23:00)
Ko nemiegat?As Getaras ziuriu.Jei tai galima ziurejimu pavadinti.Svajoju apie sumustini su daktariska desra  doh.gif Einu iki saldytuvo doh.gif biggrin.gif
Nežinau ko nemiegu, ir ryt gi į darbą, kaip mažas vaikas garbės žodis doh.gif O kas tie Getrai? Aš jau spėjau ir pasvajot ir suvalgyt blush2.gif
Atsakyti