Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIV Tema)

QUOTE(Visgi @ 2014 03 19, 21:18)
Aš prieš porą dienų visai netyčiom pamačiau foto su antrašte, kad Артур Смольянинов-Дарья Мельникова yra sutuoktiniai
user posted image

Aha, sita as uzciokinau paziurejus Geteras Sakalovo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ErikaN: 19 kovo 2014 - 20:23
o labai mažai filmų beturiu...išsivežimui, tai mąstau, kad gal per rytojų dar prisigaudysiu, kad mėnesį nebadaučiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2014 03 19, 20:23)
Aha, sita as uzciokinau paziurejus Geteras Sakalovo smile.gif
Jis ten vaidina? Man su juo teko tik vieną filmą pažiūrėti, kuris man įsidėmėjo su jo vaidyba ''На краю стою'' /2008/
''Фильм основан на реальных событиях нынешней службы российской 201-ой дивизии на границах среднеазиатских республик...'' Jis pasienietis. Sugrįžta namo neįgalus, oi kiek ten reikėjo 'pergyvent' ir jam ir jai...
QUOTE(Sim@ @ 2014 03 19, 20:36)
o labai mažai filmų beturiu...išsivežimui, tai mąstau, kad gal per rytojų dar prisigaudysiu, kad mėnesį nebadaučiau
Tai čia jau vos ne kokių serialų reiktų konservuotis kad jei mėnesiui... Nes manau paprastais filmais neapsiribosi. Vis tik mėnuo...
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 19, 21:46)
Jis ten vaidina? Man su juo teko tik vieną filmą pažiūrėti, kuris man įsidėmėjo su jo vaidyba ''На краю стою'' /2008/

Abu vaidina. Man tai jis po Samaros istrigo, o vyras mano, kad jo zvaigzde po 9 rota prasidejo.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 19, 20:46)

Abu ten vaidina... Дарья Мельникова vaidmuo Гетеры майора Соколова gan ryskus ir brutalus, kaip ir Стальная бабочка
Гетеры майора Соколова ir A.Ditkovskyte ir T.Liutajeva yra... ax.gif ir Сергей Гармаш (man jis labai simpatiskas zmogus, nors jo nepazistu blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 19 kovo 2014 - 21:01
"На краю стою"-geras filmas,atsimenu,verkiau jį žiūrėdama krokodilo ašaromis blush2.gif Labai įtikinamai Smoljaninov vaidino.
Ir ''Стальная бабочка',jau rašiau,fainas filmas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 19 kovo 2014 - 21:06
QUOTE(ErikaN @ 2014 03 19, 20:56)
kad jo zvaigzde po 9 rota prasidejo
Žvilgtelėjau, jo matytas filmas.
Patiko.
Trailer
QUOTE(spoorga @ 2014 03 19, 20:58)
Гетеры майора Соколова
Buvau bepradėjusi čia kurią dieną 1-mą seriją žiūrėti, bet man susitrukdė, tai taip ir liko kol kas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 19 kovo 2014 - 21:09
Aš kaip žirafa biggrin.gif
Dauguma parodė savo simpatijas tarp aktorių,rodau ir aš smile.gif
Машков Владимир
user posted image ax.gif
Tokie vyrai mano фасон biggrin.gif
Labiausis patikę filmai su jo: "Вор" "Мама" "Край",serialas "Ликвидация"
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 19, 21:46)
Tai čia jau vos ne kokių serialų reiktų konservuotis kad jei mėnesiui... Nes manau paprastais filmais neapsiribosi. Vis tik mėnuo...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
22 dienos, bet pirma diena nesiskaito, tai viso 23 dienos 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 19 kovo 2014 - 21:43
QUOTE(Visgi @ 2014 03 19, 20:18)
Aš prieš porą dienų visai netyčiom pamačiau foto su antrašte, kad Артур Смольянинов-Дарья Мельникова yra sutuoktiniai
user posted image

Kas matė ''Стальная бабочка'' /2012/ tai ją žino
Tikrai geras filmas

sito nezinojau bigsmile.gif
apie Artura suzinojau tik praeita savaite,kai pazurejau Samara blush2.gif

geras filmas drinks_cheers.gif

QUOTE(ErikaN @ 2014 03 19, 20:23)
Aha, sita as uzciokinau paziurejus Geteras Sakalovo  smile.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(spoorga @ 2014 03 19, 20:58)
Abu ten vaidina... Дарья Мельникова vaidmuo Гетеры майора Соколова gan ryskus ir brutalus, kaip ir  Стальная бабочка
Гетеры майора Соколова ir A.Ditkovskyte ir T.Liutajeva yra...  ax.gif ir Сергей Гармаш (man jis labai simpatiskas zmogus, nors jo nepazistu  blush2.gif )

drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos, na ir daug prikalbejot ax.gif , o apie mertgaites kai paskaiciau tai net spaudimas sukilo, neduok sviete tokiu pergyvenimu ... ir kaip tai mergaitei leidzia gyventi jei tevas geria ir narkotikus naudoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 03 19, 21:28)
Dauguma parodė savo simpatijas tarp aktorių,rodau ir aš smile.gif
Na jei jau visos vizualiai rodo savo faoritus, tai ištraukisu ir aš parodysiu biggrin.gif

Ein, zwei, drei, vier flirt.gif

user posted image

Pavardžių nerašysiu, tyyyngiu, juk ir taip pažįstat irnesakyk.gif

Kol kas eilė metų jie pas mane nesikeičia, tik žiūriu kad Shakunovas kažkaip greit sent pradėjo (?), o Baturinui trumpų plaukų šiūveliūra netinka (kai kartais būna kokiam vaidmeny) schmoll.gif
Atsakyti