Mergaites,gerutes,padekite prasau Jau antra savaite galvoja skamba si daina,gal kas zino,kas dainuoja? Savarankiskai neiseina surasti
Daina prasideda nuo 47:55 min. 12 serija.
QUOTE(spoorga @ 2014 03 19, 18:14)
juokemes ir negerai galbut , bet juk nesakem, kad "vot kad jis dabar kojas pakratytu ir ekrane nesirodytu...nes jo isvaizda jau tokia, kad neverta jam gyventi"
Bukim biedni, bet teisingi - raskit bent jau mano posta, kuriame as is Verniko taip jau tyciuojuosi... As sakiau, kad man jis nepatinka, nepriimtinas filmuose, jo isvaizda nepriimtina...
Bukim biedni, bet teisingi - raskit bent jau mano posta, kuriame as is Verniko taip jau tyciuojuosi... As sakiau, kad man jis nepatinka, nepriimtinas filmuose, jo isvaizda nepriimtina...
Tu tai ne apie tave rasiau, visoms skyriau savo posta Ir apie Panina neradau, kad kas dziaugtusi del jo mirties Nu bet jei zmogus buvo pageriantis, tai negi dabar ir sakysim, gerbdami jo mirti, kad jis buvo absoliutus abstinentas?... Negi dabar turi buti temoje kazkokia cenzura uzdeta, apie ka kalbeti, o apie nekalbeti, is kurio aktoriaus pasisaipyti, o kuris jau tabu net pamineti?
Ai, nu baikit jūs čia, muotriškos Nei mes ko pikto norėjom, nei ką blogo galvojom. Nu tiesiog babskij kolektiv, nu ką padarysi, ir per dantį patraukiam, ir pasišaipom, ale vistiek draugaujam ir filmus žiūrim
Vo vakar pareinu po tų savo baisų nuotykių, jau po pusiaunakčio, gi žiū - MB monitoriaus ekrane Vernikas šmėsčioja Tai juojaus pat ir paklausiau, bet anas liko manęs nesupratęs
Vo vakar pareinu po tų savo baisų nuotykių, jau po pusiaunakčio, gi žiū - MB monitoriaus ekrane Vernikas šmėsčioja Tai juojaus pat ir paklausiau, bet anas liko manęs nesupratęs
QUOTE(Ramsius @ 2014 03 19, 18:34)
Ai, nu baikit jūs čia, muotriškos Nei mes ko pikto norėjom, nei ką blogo galvojom. Nu tiesiog babskij kolektiv, nu ką padarysi, ir per dantį patraukiam, ir pasišaipom, ale vistiek draugaujam ir filmus žiūrim
1.
2. telepatija
QUOTE(Ramsius @ 2014 03 19, 17:34)
Ai, nu baikit jūs čia, muotriškos Nei mes ko pikto norėjom, nei ką blogo galvojom.
QUOTE(vikaliu @ 2014 03 19, 17:36)
QUOTE(spoorga @ 2014 03 19, 17:38)
Niu teip. Ir nesipykstam, bo dar apkalbinėsim ir apkalbinėsim ne vieną žvaigždūną ar žvaigždūnę
QUOTE(vikaliu @ 2014 03 19, 16:18)
... mano simpatija Sidichinas Jevgenijus
tai apie maniškį jau neturit ką pasakyt, ane?
šitokis VYRAS, man tai jsi toks uch vyriškas net ir plikė netrukdo
QUOTE(NIDCKA @ 2014 03 19, 16:58)
laba visom,vis pasirankioju jusu siulomu filmu ir pasiskaitau nuomoniu,tik kazkaip vis neprisiruosiu prisistatyt
Labux Sveika atvykus!QUOTE(Nanita @ 2014 03 19, 17:16)
Mergaites,gerutes,padekite prasau Jau antra savaite galvoja skamba si daina,gal kas zino,kas dainuoja?Savarankiskai neiseina surasti
Daina prasideda nuo 47:55 min. 12 serija
Padėsiu Daina prasideda nuo 47:55 min. 12 serija
The windmills of your mind
Iš filmo The Thomas Crown Affair
Vajezauvajezau jau tas babski bataljon Visos zviazdos mūsų
Man pvz mūsų Deivis na metras su platforma ir nieką negaliu padaryt su savim kad va tep galvoju...
QUOTE(vikaliu @ 2014 03 19, 18:19)
tai apie maniškį jau neturit ką pasakyt, ane? šitokis VYRAS, man tai jsi toks uch vyriškas net ir plikė netrukdo
Šis? Na vyras iš liemens ir iš stuomens, nėra mano favoritų sąraše, bet jei kur kokiam geram filma vaidina, tai galima ir pažiūrėt QUOTE(spoorga @ 2014 03 19, 16:11)
Koks skirtumas apie kuri...
kaip tai, koks skirtumas?
skirtumas, mieloji tame, kad abiejų ir vardai, ir pavardės tokios pat, bet deja, veidai_kiti, ir vienas iš jų jau miręs
QUOTE(NIDCKA @ 2014 03 19, 17:58)
У вас будет ребенок (2014),
galite nuoroda ikelti? aciu
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 03 19, 18:00)
O kad pora psl atgal issizvengem is Verniko-cia kaip pavadinti? :
QUOTE(Ramsius @ 2014 03 19, 18:34)
Ai, nu baikit jūs čia, muotriškos
QUOTE(Ramsius @ 2014 03 19, 18:53)
Niu teip. Ir nesipykstam, bo dar apkalbinėsim ir apkalbinėsim ne vieną žvaigždūną ar žvaigždūnę
kaip rusai pasakytų - PRAIEHALI
QUOTE(vikaliu @ 2014 03 19, 19:19)
tai apie maniškį jau neturit ką pasakyt, ane?
šitas?
jis man panašus kažkuo į a.a. Paniną, kurio aš mintyse jau vakar atsiprašiau
laba vakara visoms,
pažiūrėjau_Подмена в один миг (1-2 серии из 2), [2014, мелодрама]_nekomentuosiu, nes geriau pažiūrėti rekomnduoju.
QUOTE(Sim@ @ 2014 03 19, 18:49)
kaip tai, koks skirtumas?
abiejų ir vardai, ir pavardės tokios pat, bet deja, veidai_kiti, ir vienas iš jų jau miręs
Niu yra skirtumas šioks toksabiejų ir vardai, ir pavardės tokios pat, bet deja, veidai_kiti, ir vienas iš jų jau miręs
QUOTE(Visgi @ 2014 03 19, 12:11)
Андрей Панин
taip pat nėra mano favoritas, bet ir neignoruodavau niekad.
Prisiminau Алексей Панин.
Na jo vaidmenys (bant jau man) tai jau tikrai nedėkingi, negatyvūs ir kartais net atgrąsūs, bet dar kažkaip gyvas, tpfu tpfu tpfu.
taip pat nėra mano favoritas, bet ir neignoruodavau niekad.
Prisiminau Алексей Панин.
Na jo vaidmenys (bant jau man) tai jau tikrai nedėkingi, negatyvūs ir kartais net atgrąsūs, bet dar kažkaip gyvas, tpfu tpfu tpfu.
QUOTE(Visgi @ 2014 03 19, 19:56)
Niu yra skirtumas šioks toks
pastabą supratau. kas neklysta.
QUOTE(Sim@)
pastabą supratau. kas neklysta.
Čia nepastaba o mažytis pastebėjimas