Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIV Tema)

QUOTE(Whagati @ 2014 03 19, 14:31)
Perziurejau Высокая кухня , nu man labai patiko  thumbup.gif  kiekvienos skirtingi skoniai  biggrin.gif  ir dar Manekenshitsa, irgi patiko, bet noriuuu kaimooooooooooo dabar  biggrin.gif  nezinau net ka ziureti  g.gif

As ir ieskau apie kaima,apie kaimo gyventojus ju santikius,meile.Jei nemacius,paziurek CVET VERIOMUXI.Man patiko.Gal ir tau tiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 03 19, 15:03)
As ir ieskau apie kaima,apie kaimo gyventojus ju santikius,meile.Jei nemacius,paziurek CVET VERIOMUXI.Man patiko.Gal ir tau tiks  smile.gif

Cvet Ceriomuxi.O ne Verriomuxi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 03 19, 14:03)
As ir ieskau apie kaima,apie kaimo gyventojus ju santikius,meile.Jei nemacius,paziurek CVET VERIOMUXI.Man patiko.Gal ir tau tiks  smile.gif

aciu, jau siunciuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2014 03 19, 01:50)
Bože moi...Nu sakyčiau vargšas žmogus...Gamtos išdaiga lotuliukas.gif

tai, o kaip musu lietuviskoji pora? deivis su renata...
user posted image

QUOTE(Nanita @ 2014 03 19, 09:31)
As,Sergu puline angina

supratau, o man sian gyd.pasake, kai paziurejo gerkle, kad man faringitas - ryklės gleivinės uždegimas...

QUOTE(spoorga @ 2014 03 19, 11:21)
Sima, kaip taip galima sakyti apie zmogu, kurio visai nepazisti...  g.gif

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 03 19, 11:56)
net jeigu ir pazysti...

o JUS ABI tai pazystat?smile.gif
bet kaip supratau, mes ne apie ta aktoriu susnekom smile.gif

QUOTE(Visgi @ 2014 03 19, 13:11)
Андрей Панин, bet dar kažkaip gyvas, tpfu tpfu tpfu.
user posted image

ir vel susimaisem, as tai apie _Andreju Panina sita
user posted image

laba visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2014 03 19, 15:01)
o JUS ABI tai  pazystat?smile.gif
bet kaip supratau, mes ne apie ta aktoriu susnekom smile.gif
ir vel susimaisem, as tai apie _Andreju Panina sita

Koks skirtumas apie kuri... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Negalima taip isvis apie zmogu sneket... Nieko mes apie ji, jo gyvenima nezinom... Ir isvis negalima smerkti zmogaus uz jo poelgius, jo gyvenima... Kas mes, kad teistume... Kiekvienas i save pasiziurekim.
Yra juk patarle... apie mirusi gerai arba nieko (manau tai ne is pirsto lauzta) nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 19 kovo 2014 - 15:13
QUOTE(spoorga @ 2014 03 19, 16:11)
Koks skirtumas apie kuri... schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  Negalima taip isvis apie zmogu sneket... Nieko mes apie ji, jo gyvenima nezinom... Ir isvis negalima smerkti zmogaus uz jo poelgius, jo gyvenima... Kas mes, kad teistume... Kiekvienas i save pasiziurekim.
Yra juk patarle... apie mirusi gerai arba nieko (manau tai ne is pirsto lauzta)  nail.gif

Visiškai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 19, 13:11)
Ir tuo pačiu per TV žiūrėjau šį serialą

Aš irgi vieną seriją žiūrėjau. Vėlokai rodo. MB tipo žiūri, bet kai vakar paklausiau kaip čia su ta dukra gaunasi, tai atsakė - NEŽINAU... tai supratau, kad labai įdėmiai jis ten žiūri doh.gif

O aš vakar "Bes" pažiūrėjau. Gal kad senas filmas, bet man nuobodokas pasirodė, neįtraukiantis. Viena "patiecha" - mano simpatija Sidichinas Jevgenijus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 03 19, 15:11)
Koks skirtumas apie kuri... schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  Negalima taip isvis apie zmogu sneket... Nieko mes apie ji, jo gyvenima nezinom... Ir isvis negalima smerkti zmogaus uz jo poelgius, jo gyvenima... Kas mes, kad teistume... Kiekvienas i save pasiziurekim.
Yra juk patarle... apie mirusi gerai arba nieko (manau tai ne is pirsto lauzta)  nail.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 03 19, 12:39)
kai pamaciau laida su jo atrodo Pust govoriat-mano nuomone apie ji pasikeite g.gif  (tikiosi del to nenumirs (tfu tfu tfu) biggrin.gif )

dar buvo laida "Moja ispoved" ten išviso nusišnekėjo
ir visas toks susireikšminęs ir pasikėlęs
jis lyg kažkoks ponas, o visi aplink jį tarnai
nemal9nūs man tokie žmonės
Atsakyti
laba visom,vis pasirankioju jusu siulomu filmu ir pasiskaitau nuomoniu,tik kazkaip vis neprisiruosiu prisistatyt hi.gif
is paskutiniu ziuretu labiausiai uzkabines У вас будет ребенок (2014),
lyg ir nebuvo niekieno paminetas,vertas ziurejimo
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 03 19, 16:11)

Ziu-moralizuotojos bigsmile.gif O kad pora psl atgal issizvengem is Verniko-cia kaip pavadinti? nail.gif: Juk nepazistam jo, kaip zmogaus, gal net auksines dusios zmogus, o mes taip negraziai... blush2.gif

Vienzo, kad Paninas zuvo-jo vaidmenys del to nekalti drinks_cheers.gif Bet jei jau ilendam i davatkos moralizuotojos kaili, tai tada negalim liesti jokio aktoriaus, sakyti, kad jis toks ar sioks, vadinasi, pirmiausia, ziurime i veidrodi, kad pamatytumem savo grozi flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 03 19, 17:00)
Ziu-moralizuotojos bigsmile.gif O kad pora psl atgal issizvengem is Verniko-cia kaip pavadinti? nail.gif:  Juk nepazistam jo, kaip zmogaus, gal net auksines dusios zmogus, o mes taip negraziai... blush2.gif

Vienzo, kad Paninas zuvo-jo vaidmenys del to nekalti drinks_cheers.gif Bet jei jau ilendam i davatkos moralizuotojos kaili, tai tada negalim liesti jokio aktoriaus, sakyti, kad jis toks ar sioks, vadinasi, pirmiausia, ziurime i veidrodi, kad pamatytumem savo grozi flirt.gif

drinks_cheers.gif juokemes ir negerai galbut blush2.gif , bet juk nesakem, kad "vot kad jis dabar kojas pakratytu ir ekrane nesirodytu...nes jo isvaizda jau tokia, kad neverta jam gyventi"
Bukim biedni, bet teisingi - raskit bent jau mano posta, kuriame as is Verniko taip jau tyciuojuosi... As sakiau, kad man jis nepatinka, nepriimtinas filmuose, jo isvaizda nepriimtina... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 19 kovo 2014 - 17:14