Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIV Tema)

QUOTE(Ramsius @ 2014 03 19, 01:50)

Norėjau dag parašyti, ale tokį stresą apturėjau,

Kaip baisu unsure.gif Kas daros pasauly unsure.gif Vargsai tevai,net neisivaizduoju koks stresas jiems buvo kol ieskojo mergaites verysad.gif
Bet mergaite drasi,eina kur tiek vyru-pijoku.Maniskis kai pamato is toli girda,griebe uz rankos ir nepaleidzia.Bet kaip zinosi,koks tavo vaikas draugi rate,ir kas sauna jiems i galva doh.gif
Bet nesupratau ko jie bet sviesos bute buvo?Nujaute,kad mergaites iesko ir nenorejo,kad surastu.Dievie,Dievie,gal dar laiku viska isprende,surado.Nezine kas butu nutike per nakti unsure.gif

Labas rytas
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2014 03 18, 23:20)
o pati, kuo gydais ir kaip tau skausmas jauciamas?[/i][/color]

As,jei spejo,"pagauti" ligi pradzioje,tai-liaudiskai.Sergu puline angina nuo kudikystes,tai daug vaistu,tuo tartu,antibu,isgerus labai daug.Ligos pradzioje,jei jauciu,kad griauzia,duria,paimu slakeli degtines i burna,uzverciu galva i palaikau,lyg skalaudama,tik negargaliuoju,kiek galiu tiek laikau,veliau isspjaunu arba prariju biggrin.gif pagal nuotaika.Ir puse griezinelio citrinos.Apie valanda nevalgyti.Taip du ar trys kartus.Ryte kaip nieko nebuve.Bet si karta toks metodas nepadejo,ciulpiu decotylena,geriu daug skysciu ir skalauju su ramule.
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 03 19, 06:33)
mad.gif  umn.gif  fool.gif  frusty.gif

drinks_cheers.gif
Sima, kaip taip galima sakyti apie zmogu, kurio visai nepazisti... g.gif
Atsakyti
Gal kas dar galit pakartoti, kaip isjungt reklama/iskylancius laNGUS
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2014 03 19, 10:23)
Gal kas dar galit pakartoti, kaip isjungt reklama/iskylancius laNGUS
Žiūrint kokia pas tave naršyklė, jei chrome tuomet tinka AdBlock.
Pas mane chrome.
O jei pas tave kita naršyklė, tai čia rasi išsamiau apie kitas...
Kaip išjungti reklamas?
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 03 19, 10:21)
drinks_cheers.gif
Sima, kaip taip galima sakyti apie zmogu, kurio visai nepazisti...  g.gif

net jeigu ir pazysti....juk tik virsuj sedinciam spresti kam ir kiek gyventi ir kokia mirtimi mirti cool.gif

Pasikartosiu, Paninas nebuvo mano favoritu,bet jis labai talentingas aktorius,jo vaidyba 10+,jo personazai visi labai tikroviski,kaip Visgi sake jo balsa neimanoma neatpazinti.
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2014 03 19, 07:45)
O viešpatie dieve,o kristau  blink.gif  Ar prašneko paskui mergaitė?

Ai, myklė kažką, nesuprasi. O telefoną gražiausiai sau įsijungė kai į lauką išėjom. Tai kas tada jį išjunginėjo??

QUOTE(Nanita @ 2014 03 19, 08:14)
Kaip baisu  unsure.gif Kas daros pasauly  unsure.gif Vargsai tevai,net neisivaizduoju koks stresas jiems buvo kol ieskojo mergaites  verysad.gif
Bet mergaite drasi,eina kur tiek vyru-pijoku.Maniskis kai pamato is toli girda,griebe uz rankos ir nepaleidzia.Bet kaip zinosi,koks tavo vaikas draugi rate,ir kas sauna jiems i galva  doh.gif
Bet nesupratau ko jie bet sviesos bute buvo?Nujaute,kad mergaites iesko ir nenorejo,kad surastu.Dievie,Dievie,gal dar laiku viska isprende,surado.Nezine kas butu nutike per nakti  unsure.gif

Aš irgi nesupratau. Sako, mes restorane buvom su jomis, tai ir nebuvo namie nieko, tipo tada kai mes skambinom ir šviesos nedegė blink.gif Nesuprantu...Juk jei diedai išeję buvo ir jas užrakinę, tai gi vistiek būtų nors prie durų priėjusios....Nieko nesupratau....Bet susinervinau nerealiai. Tas tėvas dar puse velnio bandė kalbėt...bet bernas toks išlindęs tai visai agresyvus.... blink.gif blink.gif
Atsakyti
Man gaila ir tos 7-ės ir jos tėvų (ką teko išgyventi tuo metu, nežinia yra pats baisiausias dalykas tikriausiai), ir tos 9-ės kurios tokia lemtis gimti tokioje šeimoje.
Jooo, ateidamas į šį pasaulį žmogau nežinai kokį savo gyvenimo (būties/lemties) loterijos bilietą ištrauksi...

Nepamenu ar rašiau, bet aš savo akimis mačiau kaip iš gimdymo namų į vaikų namus išvežė 3-jų mėn kūdikį (mama atsisakė, nepersigalvojo, ir negrįžo jo paimti).
Net labai gerai pamenu kokiais spalvos drabužėliais buvo aprengtas išvežant į vaikų namus....
Praėjo beveik 13 metų nuo to įvykio, o iki dabar pamenu ir matau be galo dailų berniuką žydromis akimis.
Ir kas kart vis pagalvoju- kaip jis? kaip jam sekasi?

Андрей Панин taip pat nėra mano favoritas, bet ir neignoruodavau niekad.

Prisiminau Алексей Панин.
Na jo vaidmenys (bant jau man) tai jau tikrai nedėkingi, negatyvūs ir kartais net atgrąsūs, bet dar kažkaip gyvas, tpfu tpfu tpfu.
user posted image

Jau kaip mane vakar visą vakarą ir šiandien rytą prie žemės traukė, nemoku apsakyti to mieguistumo doh.gif
Būtu mano valia tai ir į darbą su paduška ateičiau biggrin.gif
Tai vakar apsukau ratą aplink namus ir priguliau. Ir tuo pačiu per TV žiūrėjau šį serialą:

user posted image

Kažkoks pasyvus jis man (bent jau kol kas). Spėju, kad turbūt tokiu ir išliks, nes man Uljanovas toks iš lėtesnių apsukų...
Iki pustrečios serijos rodo jaunus laikus, o nuo trečios beveik galo rodo, kad jau praėjo 13 metų, ir aktoriai jau kiti pakeisti, vyresnė karta tipo.
Man nelabai taip patinka, kai rodo jaunus senus laikus ir aktoriai pakeičiami.
Nors net nežinau kartais kaip geriau, ar kai pakeisti naujais būna ar kai nevykusiai susendinti tie patys.
V.ž. man nei taip nei anaip nelabai schmoll.gif
Nelaiminga meilė, konkurentai, neteisingas apkaltinimas, kaleimas, merginos žūtis, mergytę įsidukrina kita moteris.
Po 13 metų tas buvęs jaunuolis (Uljanovas) ieško savo dukters.
Suranda jis ta savo dukterį ir tą jos įmotę.... Konkurentai vis dar nerimsta, trokšta keršto ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 19, 12:11)
Na jo vaidmenys (bant jau man) tai jau tikrai nedėkingi, negatyvūs ir kartais net atgrąsūs, bet dar kažkaip gyvas, tpfu tpfu tpfu.
user posted image

jis man visiškai nepatinka,
nes labai negatyvus ir kaip žmogus,
kiek žinau turi didelių problemų dėl besaikio gėrimo
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2014 03 19, 12:31)
jis man visiškai nepatinka,
nes labai negatyvus ir kaip žmogus,
kiek žinau turi didelių problemų dėl besaikio gėrimo

jis man realiame gyvenime daug labiau nepatinka,nei filmuose.Man jis Saldatuose visai gerai ziurejosi,bet kai pamaciau laida su jo atrodo Pust govoriat-mano nuomone apie ji pasikeite g.gif (tikiosi del to nenumirs (tfu tfu tfu) biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 19, 13:11)

Fuj,man jis irgi  schmoll.gif .
Kaip ji dar filmuotis kviecia.Is veido matosi,kad megejes stikliuka pakelti.Bet ir gyvenime,jei viska ka pasakoja,tiesa,labai agresevus.Skaiciau,kad filmavimo aikstelei,maza mergyte apsauke keiksmazodziais  doh.gif 

Jau kaip mane vakar visą vakarą ir šiandien rytą prie žemės traukė, nemoku apsakyti to mieguistumo doh.gif
Man visa praeita savaire ir sato,tokios.Kava ne padeda,is ryto atsikeli pavarges,jautiesi lyg per nakt maisus nesiojus.Pradejau Mg B6 gerti.Nes nervuoja tokia busena.Dar pilnatys prisidejo.

I tema,baigiau ziureti "Высокая кухня" siaip sau.Is serijos "Delete" pziurejai,pamirsai.
Dabar pradejau apie majora Sokolova,ziureti.Geras good.gif ,nezinau kaip toliau bet dvi serijas nemirkseda perziurejau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 19 kovo 2014 - 13:08

Perziurejau Высокая кухня , nu man labai patiko thumbup.gif kiekvienos skirtingi skoniai biggrin.gif ir dar Manekenshitsa, irgi patiko, bet noriuuu kaimooooooooooo dabar biggrin.gif nezinau net ka ziureti g.gif
Atsakyti