Man gaila ir tos 7-ės ir jos tėvų (ką teko išgyventi tuo metu,
nežinia yra pats baisiausias dalykas tikriausiai), ir tos 9-ės kurios tokia lemtis gimti
tokioje šeimoje.
Jooo, ateidamas į šį pasaulį žmogau nežinai kokį savo gyvenimo (būties/lemties) loterijos bilietą ištrauksi...
Nepamenu ar rašiau, bet aš savo akimis mačiau kaip iš gimdymo namų į vaikų namus išvežė 3-jų mėn kūdikį (mama atsisakė, nepersigalvojo, ir negrįžo jo paimti).
Net labai gerai pamenu kokiais spalvos drabužėliais buvo aprengtas išvežant į vaikų namus....
Praėjo beveik 13 metų nuo to įvykio, o iki dabar pamenu ir matau be galo dailų berniuką žydromis akimis.
Ir kas kart vis pagalvoju- kaip jis? kaip jam sekasi?
Андрей Панин taip pat nėra mano favoritas, bet ir neignoruodavau niekad.
Prisiminau
Алексей Панин.
Na jo vaidmenys (bant jau man) tai jau tikrai nedėkingi, negatyvūs ir kartais net atgrąsūs, bet dar kažkaip gyvas, tpfu tpfu tpfu.
Jau kaip mane vakar visą vakarą ir šiandien rytą prie žemės traukė, nemoku apsakyti to mieguistumo
Būtu mano valia tai ir į darbą su
paduška ateičiau
Tai vakar apsukau ratą aplink namus ir priguliau. Ir tuo pačiu per TV žiūrėjau šį serialą:
Kažkoks pasyvus jis man (bent jau kol kas). Spėju, kad turbūt tokiu ir išliks, nes man
Uljanovas toks iš lėtesnių apsukų...
Iki pustrečios serijos rodo jaunus laikus, o nuo trečios beveik galo rodo, kad jau praėjo 13 metų, ir aktoriai jau kiti pakeisti, vyresnė karta tipo.
Man nelabai taip patinka, kai rodo jaunus senus laikus ir aktoriai pakeičiami.
Nors net nežinau kartais kaip geriau, ar kai pakeisti naujais būna ar kai nevykusiai susendinti tie patys.
V.ž. man nei taip nei anaip nelabai
Nelaiminga meilė, konkurentai, neteisingas apkaltinimas, kaleimas, merginos žūtis, mergytę įsidukrina kita moteris.
Po 13 metų tas buvęs jaunuolis (Uljanovas) ieško savo dukters.
Suranda jis ta savo dukterį ir tą jos įmotę.... Konkurentai vis dar nerimsta, trokšta keršto ir t.t.