Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIV Tema)

QUOTE(Visgi @ 2014 03 18, 12:07)
Андрей Панин
Daugiau taip staigiai ant smūgio neprisiminsiu, bet šiuos du filmus su juo tai visada įvardinsiu be pastangų.

Man tai isimintinas Каменская... Jis, Nagijevas, Jakovleva tam filme labai patiko... bigsmile.gif
Atsakyti
nu cia jus Vernika taip aptarinejat, tai atvariau saviski, o jis pasake: ka jis aligatorius, kad tokie dantys g.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass)
nu cia jus Vernika taip aptarinejat, tai atvariau saviski, o jis pasake: ka jis aligatorius, kad tokie dantys g.gif
Oi negaliu, man rodos jau dabar puse Lietuvos jį pažįsta biggrin.gif Kas dar nematęs lyg šiol buvo, tai pamatė. Ypač vyrai. Gerai čia reklamą jam pavarėm, dar nygdi niekam tiek dėmesio nebuvom skyrę šioje temoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 18, 12:07)
Man su Андрей Панин labai patiko ''Кандагар'' /2009/ (Трейлер)
Jis man čia pasirodė labiausiai vienas iš objektyviausiu, racionaliausiu ir susitvardančiu komandos narių.

neblogai atrodė Andrėjus Paninas ir filme "Апельсиновый сок"

Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 03 18, 09:13)
Vot aš tai žiūriu tikrai lengvą Takaja obyčnaja žyznj. Nu tokio meksikietiškai pastatyto rusiško dar nemačius biggrin.gif

QUOTE(spoorga @ 2014 03 18, 09:18)
45 serijos muilo...  doh.gif Fu...

QUOTE(Tekšė @ 2014 03 18, 09:27)
Siaubingai cool.gif Ir vaidyba labai paviršutiniška. Pastatyta grynai muilo mėgėjams.
Tikrai kad fu lotuliukas.gif

oi oi bebe.gif bebe.gif bebe.gif
Atsakyti
Skaičiau jūsų postus apie geidžiamus ir geidžiamesnius ir gėriau raudoną vyną, kai priėjau prie Verniko dantų lotuliukas.gif toks myžjuokis užėjo, kad žandikaulį nuo juoko ir rūgšties susuko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir makiažo jau valytis nebreikės, nubėgo pats biggrin.gif
O apie neliubimčikus...galvojau, kad aš čia viena... prisigalvoju, patinka, nepatinka, bet kai pamačiau tuos pačius veidus nemėgstamų saraše, padariau išvadą, ne aš čia išsidirbinėju, jie kataklyzmos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 03 18, 13:16)

https://www.youtube....h?v=2CHm65p6Mqg
Kazkur nuo 1.50 minutes biggrin.gif Tai taip ir skamba ausyse ju daina lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 03 18, 14:16)
O man Paninas nepatinka blush2.gif

vis masciau, kas cia dar toks?isvaizda jis visai nieko...
user posted image
tik kiek macius su juo filmu, tai jo vaidmenys labai griežtoki ir atbaidantys.
gal todel ir pasimire zmogelis unsure.gif
be to, maniau, kad jam koks "vezys", o pasirodo, kad_
http://www.lrytas.lt...tm#.Uyio2KiSxQU

QUOTE(Nanita @ 2014 03 18, 14:25)
Sim@ kaip gydaisi?

vakar geriau Pertusina, o nuo siandien jau arbatas su medum.
ryt su vaikais eisim pas seimos gyd., tai prasysiu, kad paziuretu, kas toj mano gerklej, nes kai ryju seiles, tai atrodo, kad ten koks gniužulas įdėtas unsure.gif

o pati, kuo gydais ir kaip tau skausmas jauciamas?
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 18, 08:22)
Jei komunikaciniais gebėjimais nepavyksta papasakot apie dantukų fėjiną tuomet pasitelki vaizdines priemone biggrin.gif Oi kiek jų yra ir dar kokių, na va kad ir ši... Na man labai kažkas čia specifiško, ar kontrastingo nežinau net kaip ir pasakyt (aš ją jau vakar apžiūrinėjau). Man atrodo geriau kai jis vienas pats su savimi fotografuojasi irnesakyk.gif

user posted image

Bože moi...Nu sakyčiau vargšas žmogus...Gamtos išdaiga lotuliukas.gif

QUOTE(spoorga @ 2014 03 18, 08:32)
Sveikutes  4u.gif
Jei Vernikas nuo zagsulio dar gyvas, tai gal gerai... zmogus juk... biggrin.gif
Juokiausi ir as... Nereikia nei Chazanovo nei Vinokurovo  thumbup.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 03 18, 11:06)
Paklausiau vyro apie Vernika lotuliukas.gif gal nerasysiu ka jis pasake,pasake tik viena zodi,ale negrazu blush2.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(sapniukass @ 2014 03 18, 15:20)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Maniškis nieko nepasakė g.gif

QUOTE(Visgi @ 2014 03 18, 15:27)
Oi negaliu, man rodos jau dabar puse Lietuvos jį pažįsta biggrin.gif Kas dar nematęs lyg šiol buvo, tai pamatė. Ypač vyrai. Gerai čia reklamą jam pavarėm, dar nygdi niekam tiek dėmesio nebuvom skyrę šioje temoje biggrin.gif

drinks_cheers.gif

Norėjau dag parašyti, ale tokį stresą apturėjau, viską pamiršau blink.gif Vienžu dingo kaimynės mergaitė, mano mažojo klasiokė. Buvo pas draugę. Ta draugė bloga...na, bloga svaikas, bloga šeima, be mamos, tėtis geriantis. Mergaitė sprendžiant pagal žinutes, dar ir nelabai sveika. 9 metų. O kaimynes ta, kuri dingo - 7metė. Telefonai neatsako, išjungti, į namus nieks neįleidžia, languose tamsu. 23 val isikvietėm policiją. Atvažiavo vieni, liepė laukkti kitų, tipo pareiškimas ir taip toliau. Belaukdamos pamatėm tuose languose šviesas, išlėkėm, tarpdury su policininku suisidūrėm. Nulėkėm tan butan, vėl nieks neįleidžia. Mentas sako, ten burys vyrų ką tik parėjo, mačiau. Po gerų 5 minučių skambinimo ir beldimo atidaro. Reziume - bute 5 girti ir apsinarkošinę vyrai ir 2 mergytės...24 val nakties. Jie sako, tipo a čia niejko tokio, mes jau va paklojom jai miegoti blink.gif Viskas gerai, kokios problemos. Mentas ką...jis nieko negali padaryti, nugi viskas gerai, kaip ir nieko neatsitiko.....Bet fainas toks vyriškis...Paskui ilgai iėjime kalbino ta mergytę, klausinėjo....O ta tyli...Kodel telefona isjungei - tyli, ka darėt - tyli, ar dėdės neskraiudė - tyli. Taip ir neaisku kas ten buvo. Jetau jetau, matj rodnaja kaip susinervinau doh.gif
Einu ikalsiu brendžio ir pažiūrėsiu į ką nors gražaus, kad širdis atsigautų....

Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2014 03 18, 22:20)

mad.gif umn.gif fool.gif frusty.gif

QUOTE(Ramsius @ 2014 03 19, 00:50)
Einu ikalsiu brendžio ir pažiūrėsiu į ką nors gražaus, kad širdis atsigautų....

eina sau unsure.gif verysad.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 19 kovo 2014 - 06:35
QUOTE(Sim@ @ 2014 03 18, 22:20)

Kur ryšys g.gif Nei į tvorą,nei į mietą..
Papildyta:
QUOTE(Ramsius @ 2014 03 19, 00:50)

Norėjau dag parašyti, ale tokį stresą apturėjau, viską pamiršau blink.gif

O viešpatie dieve,o kristau blink.gif Ar prašneko paskui mergaitė?
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2014 03 18, 23:20)

Nu nei šis nei tas doh.gif

QUOTE(Ramsius @ 2014 03 19, 01:50)
Norėjau dag parašyti, ale tokį stresą apturėjau

O siaube kaip baisu unsure.gif
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti