QUOTE(Visgi @ 2014 03 18, 08:22)
Jei komunikaciniais gebėjimais nepavyksta papasakot apie
dantukų fėjiną tuomet pasitelki vaizdines priemone
Oi kiek jų yra ir dar kokių, na va kad ir ši... Na man labai kažkas čia specifiško, ar kontrastingo nežinau net kaip ir pasakyt (aš ją jau vakar apžiūrinėjau). Man atrodo geriau kai jis vienas pats su savimi fotografuojasi
Bože moi...Nu sakyčiau vargšas žmogus...Gamtos išdaiga
QUOTE(spoorga @ 2014 03 18, 08:32)
Sveikutes
Jei Vernikas nuo zagsulio dar gyvas, tai gal gerai... zmogus juk...
Juokiausi ir as... Nereikia nei Chazanovo nei Vinokurovo
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 03 18, 11:06)
Paklausiau vyro apie Vernika
gal nerasysiu ka jis pasake,pasake tik viena zodi,ale negrazu
QUOTE(sapniukass @ 2014 03 18, 15:20)
nu cia jus Vernika taip aptarinejat, tai atvariau saviski, o jis pasake: ka jis aligatorius, kad tokie dantys
Maniškis nieko nepasakė
QUOTE(Visgi @ 2014 03 18, 15:27)
Oi negaliu, man rodos jau dabar puse Lietuvos jį pažįsta
Kas dar nematęs lyg šiol buvo, tai pamatė. Ypač vyrai. Gerai čia reklamą jam pavarėm, dar
nygdi niekam tiek dėmesio nebuvom skyrę šioje temoje
Norėjau dag parašyti, ale tokį stresą apturėjau, viską pamiršau
Vienžu dingo kaimynės mergaitė, mano mažojo klasiokė. Buvo pas draugę. Ta draugė bloga...na, bloga svaikas, bloga šeima, be mamos, tėtis geriantis. Mergaitė sprendžiant pagal žinutes, dar ir nelabai sveika. 9 metų. O kaimynes ta, kuri dingo - 7metė. Telefonai neatsako, išjungti, į namus nieks neįleidžia, languose tamsu. 23 val isikvietėm policiją. Atvažiavo vieni, liepė laukkti kitų, tipo pareiškimas ir taip toliau. Belaukdamos pamatėm tuose languose šviesas, išlėkėm, tarpdury su policininku suisidūrėm. Nulėkėm tan butan, vėl nieks neįleidžia. Mentas sako, ten burys vyrų ką tik parėjo, mačiau. Po gerų 5 minučių skambinimo ir beldimo atidaro. Reziume - bute 5 girti ir apsinarkošinę vyrai ir 2 mergytės...24 val nakties. Jie sako, tipo a čia niejko tokio, mes jau va paklojom jai miegoti
Viskas gerai, kokios problemos. Mentas ką...jis nieko negali padaryti, nugi viskas gerai, kaip ir nieko neatsitiko.....Bet fainas toks vyriškis...Paskui ilgai iėjime kalbino ta mergytę, klausinėjo....O ta tyli...Kodel telefona isjungei - tyli, ka darėt - tyli, ar dėdės neskraiudė - tyli. Taip ir neaisku kas ten buvo. Jetau jetau,
matj rodnaja kaip susinervinau
Einu ikalsiu brendžio ir pažiūrėsiu į ką nors gražaus, kad širdis atsigautų....