Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIV Tema)

QUOTE(Tekšė @ 2014 03 18, 08:40)
Ania, Spoorga? mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Kas ko iesko... As irgi megstu filmus su gilia prasme... Kur man kartais parodo svetimas klaidas, arba "pabado" akis i mano klaidas... Oi kaip buna geda blush2.gif
Sima turbut turejo galvoje, kad nereikejo prasukti, nenudnas filmas.
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2014 03 17, 23:53)
Там, где ты, (2014) rodo per RTR planeta kanala tv 4u.gif

palauksiu kol sudės visas serijas ir viską vienu kartu pažiūrėsiu
taip įdomiau, nei laukti, o kas ten toliau g.gif
Atsakyti
Tiesa, ziuriu su MB vakarais Гетеры майора Соколова 2014 http://kinozal.tv/de....php?id=1186477
Labai panasus i Разведчицы 2013 http://kinozal.tv/de....php?id=1144935 Cia irgi renkamas moteru burys spec.uzduotim vykdyti... Kam patiko Разведчицы ir patinka kariniai filmai, tai rekomenduoju 4u.gif
Kazkaip nesidomejau ir nezinojau, kad Андрей Панин buvo itariamai nuzudytas... Rastas sumustas ir t.t. namuose... Bet zmogzudyste neirodyta... Ziurim su MB filma ir kalbames- Toki zmogu nuzudyti... Baisu cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 18 kovo 2014 - 09:12
Vot aš tai žiūriu tikrai lengvą Takaja obyčnaja žyznj. Nu tokio meksikietiškai pastatyto rusiško dar nemačius biggrin.gif Ale pamest gaila, tai įsijungiu kaip foną.
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 03 18, 09:13)
Vot aš tai žiūriu tikrai lengvą Takaja obyčnaja žyznj. Nu tokio meksikietiškai pastatyto rusiško dar nemačius biggrin.gif  Ale pamest gaila, tai įsijungiu kaip foną.

45 serijos muilo... doh.gif Fu... Dar 8-16 istverciau g.gif Turbut labai istemptas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 03 18, 09:18)
Turbut labai istemptas  ax.gif

Siaubingai cool.gif Ir vaidyba labai paviršutiniška. Pastatyta grynai muilo mėgėjams.
Tikrai kad fu lotuliukas.gif Reikia kokiu tai greituoju būdu pažiūrėt prisėdus, o dabar įjungiu ir kažką kitą veikiu. Taip ir nusimuilino jau 23 serijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 03 18, 09:12)
Tiesa, ziuriu su MB vakarais Гетеры майора Соколова 2014 http://kinozal.tv/de....php?id=1186477
Labai panasus i Разведчицы 2013 http://kinozal.tv/de....php?id=1144935 Cia irgi renkamas moteru burys spec.uzduotim vykdyti... Kam patiko Разведчицы ir patinka kariniai filmai, tai rekomenduoju  4u.gif
Kazkaip nesidomejau ir nezinojau, kad Андрей Панин buvo itariamai nuzudytas... Rastas sumustas ir t.t. namuose... Bet zmogzudyste neirodyta... Ziurim su MB filma ir kalbames- Toki zmogu nuzudyti... Baisu cray.gif

as savaitgali paziurejau,patiko.Paninas nebuvo mano favoritu,bet vaidina jis tikrai super,labai tikroviskai,gaila jo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 03 18, 10:12)

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 03 18, 10:45)
as savaitgali paziurejau,patiko.Paninas nebuvo mano favoritu,bet vaidina jis tikrai super,labai tikroviskai,gaila jo verysad.gif

drinks_cheers.gif, abiem su vyru patiko, po to dar aptarinėjom, diskutavom. O Panino labai gaila, man jis buvo vienas iš geresnių verysad.gif
Labas dienas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 03 18, 09:44)
Sima turbut turejo galvoje, kad nereikejo prasukti, nenudnas filmas.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Negara savijauta,gerkle skauda,plysta galva.Musiau angina doh.gif

Vakar paziurejau viena serija apie Кухня,kazko tai jis man matytas g.gif Gal per tv kazkada rode,ar reklamavo.Zodziu,tuoj isijungsiu 2-ra,paziuresiu.

Aktori,Панина,iki mirties nemegau,nervavau kaip jis kalba,невнятно,bet dabar kaip tik rodo koki fima,su juo,ziuriu.Ir kuo toliau,tuo labiau,zaviuosi jo talentu.Neseniai rode,filma,tai paskutinis filmas,kuriame jis vaidino,bet nespejo igarsinti.Igarsina kazkas kitas.Nu ne to! schmoll.gif Butent jo manera kalbeti ir buvo JO cinkelis,aisku be talento vaidinti.
Atsakyti
Paklausiau vyro apie Vernika lotuliukas.gif gal nerasysiu ka jis pasake,pasake tik viena zodi,ale negrazu blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 03 18, 11:06)
Paklausiau vyro apie Vernika lotuliukas.gif gal nerasysiu ka jis pasake,pasake tik viena zodi,ale negrazu blush2.gif  lotuliukas.gif

Nors pirmą raidę pasakyk lotuliukas.gif Gal P ?
Atsakyti