Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIV Tema)

QUOTE(daibava @ 2014 03 17, 22:56)
Premjera šeštadienį
"Красотки" 2014

4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2014 03 17, 23:20)
''У вас будет ребёнок'' /2013/

4u.gif

kas dievina detektyvus, tai patikti turėtų - Охота (1-4 серии из 4), [2014, детектив, криминал] - pažiūrėjau 4u.gif
Atsakyti
Там, где ты, (2014) rodo per RTR planeta kanala tv 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 03 17, 19:32)
Mano viena eksbendradarbe sakydavo ''ikypios'' akys - suprask zvairos...
A, tai įkypios, o ne akypios, ok dabar žinosiu bent jau kaip teisingai ir ką reiškia.

Buvau pirmiau nosį į lauką iškišus, tai siaubas koks vėjas ir kokia plikšala, o jau slidu, baisuma doh.gif
Juokas juokais, bet kai čia buvo ta vėtra savaitgali ir šiandie dabar toks vėjas, prisiminiau vieną atvejį iš asmeninės patirties.
Čia buvo ne LT ir ne per seniausiai. Užklupo ten, svetur, mus vėtra su liūtim, net nemoku apsakyti koookio dydžio, čia patirt reikia savo kailiu, kad pajaust tą.
Mes suaugę vos galėjom išsilaikyti ant žemės paviršiaus, nepažįstami žmonės spietėmės į būrį, kad tik išsilaikyt. Mūsų akyse atplėšė nuo tėvų (nepažįstamų žmonių) vaiką ir nubloškė jį kokius 7 metrus, plius minus. Mes buvom lauko kavinėj, gelbėjomės apsitvėrė lauko kavinės stalais, visi tuo metu buvę ten vyrai sustojo mūru ir padarė iš stalų atramą nuo vėjo. Mes vos savo jaunėlį išlaikėm. Aš nemoku ir nežinau kaip apsakyti tą jausmą. Įsivaizduokit- stalų užkarda nuo viesulo, mes, už mūsų vaikai. Vos vos visi drauge išsilaikėm. Aš tik tuo lemiamu metu jaučiau, kad jei dar tik šiek tiek, ir mane atplėš tuoj. Nemoku apsakyti tos beprotiškos jėgos. Vaikų ir mūsų baimės akys buvo labai didelės.
P.S. atplėšt neatplešė manęs, bet sijoną žemyn nutraukė. Zhit budu nezabudu.
DekuiD kad jo apskritai nenupūtė, nes nžn kaip reikėtų be sijono grįžt doh.gif Nei verk nei juokis...
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 17, 17:57)
Papildyta:
O jie rimtai pas juos perauga? Nes mes turim žiurkėną, bet kažkaip nepastebėjau

QUOTE(Visgi @ 2014 03 17, 18:26)
Ramsiau, pažiūrėjau, mūsų žiurkėno dantys normalūs, aš manau tu su bebru sumaišei

Jie perauga, jeigu negauna graužti kietų daiktų. Vienžu, nenudyla. Ir taip užauga, kad anie, kaip Vernikas, susičiaupti nebegali. Ir tada kaput! Ne Vernikui, anas mačiau ir su peraugusais labai gerai gyvena. Žirkėnams kaput!

QUOTE(Tekšė @ 2014 03 17, 19:27)
Vargšas Vernikas, nei moterims nei vyrams nepatinka g.gif  rolleyes.gif

QUOTE(Sim@ @ 2014 03 17, 20:28)
na., bet jus duodat del tu Verniko dantu biggrin.gif
paskiatytu jis musu sia tema, tai turbut noretu mus visas gyvai pamatyt, kokios jau mes misės biggrin.gif  lotuliukas.gif
db specialiai "dėdės" Googlo pagalba ieškojau bebro...ale, kad palyginimui su Igoriu...
user posted image
tai tik tokį radau (iš bebrų) lotuliukas.gif
user posted image

QUOTE(Visgi @ 2014 03 17, 20:48)
Pasielgiau kaip Nanita.
Vienu žodžiu taip.
Įžengia vyras į namus.
Kol ten šiek tiek nusirengė, aš vis kaupiausi kaupiausi, šiaip ne taip susikaupiau,
ir rodydama šią nuotrauką klausiu (apsimečiau šlanga):
''Va žiūriu žiūriu ir nesuprantu kas šiame aktoriuje ne taip?''
Vyras žiūri žiūri į jį ir po pauzės sako (jis jo nepažįsta)- pirma frazė ''na dantys kažkokie, ir žandai''
Ir kad lydausi. O jis klausia: ko tu verki? Aš per juoko ašaras nieką nematau biggrin.gif

user posted image

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 03 17, 21:05)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
kai vyras rytoj skambins,jeigu nepamirsiu,reikes paklausti kaip jam Vernikas lotuliukas.gif

Viskas! Не могу больше! Sima, Visgi ir visos kitos, Apsisysiojau galutinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Apuokas @ 2014 03 17, 19:54)
ir tas Solovjovas iš viršaus, kinozalo nuotraukoj nevertas grieko  user posted image

Vienžu, ne VGV lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 18 kovo 2014 - 00:20
Aš gal jau tuoj išgriųsiu negyva nuo tokių postų, sėdžiu ir kikenu, o mano vyras sako: išprotėjusios ir tu ir tavo mamytės.
Na bet aišku jis neįtaria kad čia apie jo neatpažįstamą objektą kutenimas vyksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 18, 00:33)
Aš gal jau tuoj išgriųsiu negyva nuo tokių postų, sėdžiu ir kikenu, o mano vyras sako: išprotėjusios ir tu ir tavo mamytės.
Na bet aišku jis neįtaria kad čia apie jo neatpažįstamą objektą kutenimas vyksta biggrin.gif

Kas klaikiausia, kad paaiškinti niekam negali. Nu dantys, aha...O kas čia juokingo? O taip juokinga, kad šakės lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
nu is pacio ryto zvengiu lotuliukas.gif bet stengiosi tyliai,vaikai dar miega lotuliukas.gif

Visgi skaitau tavo pasakojima,bandau isivazduoti,is tikruju baisu unsure.gif ir cia gale apie sijona-vel pradejau zvengti lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas
Na va- ir vėl geros nuotaikos dozė thumbup.gif ir dar iš pačio ryto,ir dar, kai man jos labai reikėjo..Ple ple...Atsikėlus ateinu virtuvėn-bala blink.gif Atidarau šaldytuvą-prost šilumos banga,šaldiklyj ir jau pliusinė temperatūra,uogos atšilę viršutinėj lentynoj,o ir antras stalčius jau pasekęs pirmo pavyzdžiu doh.gif Vyras grįžta tik poryt. Aš 10 kaip štikas turiu būt darbe.. Nu žodžiu-komedijų nereik žiūrėt-natūralios juokina iki ašarų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 18, 01:33)
mano vyras sako: išprotėjusios ir tu ir tavo mamytės.

MV ir kadaise yra taip pasakes ax.gif

QUOTE(Ramsius @ 2014 03 18, 01:52)
Kas klaikiausia, kad paaiškinti niekam negali. Nu dantys, aha...O kas čia juokingo? O taip juokinga, kad šakės lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

laba ryta,
vakar iki isnaktu ziurejau filmus, tai sian jau, kai truksta miego, net juokas nebeiima.
Танец Дели,[2012, драма] – toks nei sioks, nei toks unsure.gif
prasideda tuo, kad jauna moteris suzino is tetos, jog mire jos mama ir visai del to nepergyvena. O po keliu scenu, merginos mama atsiranda gyva ir visai nemirusi blink.gif
Бес / 2008 / РУ / - paprastas, lengvai žiūrėjos 4u.gif
По лезвию бритвы / Вера. Надежда. Судьба (1-8 серии из 8) [2014, военный, драма] – rimtas, patiko. Tiks, kas dievina karinius filmus cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 18 kovo 2014 - 08:01
QUOTE(Ramsius @ 2014 03 18, 00:52)
Kas klaikiausia, kad paaiškinti niekam negali.
Jei komunikaciniais gebėjimais nepavyksta papasakot apie dantukų fėjiną tuomet pasitelki vaizdines priemone biggrin.gif Oi kiek jų yra ir dar kokių, na va kad ir ši... Na man labai kažkas čia specifiško, ar kontrastingo nežinau net kaip ir pasakyt (aš ją jau vakar apžiūrinėjau). Man atrodo geriau kai jis vienas pats su savimi fotografuojasi irnesakyk.gif

user posted image

QUOTE(Julsita @ 2014 03 18, 07:50)
Atsikėlus ateinu virtuvėn-bala blink.gif Atidarau šaldytuvą-prost šilumos banga
Eina švilpt kokia kataklizma iš labo ryto, aš iškart įsivaizduoju kiek tvarkymosi, o dar spėt reik į darbą unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Jei Vernikas nuo zagsulio dar gyvas, tai gal gerai... zmogus juk... biggrin.gif
Juokiausi ir as... Nereikia nei Chazanovo nei Vinokurovo thumbup.gif
Visgi, pribaigiau ta Дело было на Кубани 2011 http://kinozal.tv/de....php?id=1064745 . Tu teisi, antra dalis (kai grizta is kalejimo) geresne... Is Дмитрий Дюжев gal taip nezvensim... Bet irgi vertas to... Tam vaidmeniui kazkokio kitokio reikejo, ne Flinstouno doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 18 kovo 2014 - 08:32
QUOTE(Sim@ @ 2014 03 18, 07:59)
Бес / 2008 / РУ /  - paprastas, lengvai žiūrėjos 4u.gif

Sakai - paprastas ir lengvas? g.gif man jis kaip tik toks su gilesne mintim, kad negerai gyvenime būt monstru, bet negerai ir lepšiu.... kad turtingas - toli gražu nėra laimingas.... patinka man tokie filmai.
Ania, Spoorga? mirksiukas.gif
Atsakyti