Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIV Tema)

QUOTE(Visgi @ 2014 03 02, 14:33)

Visgi, 02 Kov 2014 - 14:33, para�ė:

Visgi, 02 Kov 2014 - 14:33, para�ė:

''Мама в законе'' /2014/
Премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1182893

user posted image

Reikes ziureti,tuo labiau,kad mano vyras vaidyna lotuliukas.gif .Draugai sako,kad mano MB i Cernysova labai panasus.Man nelabai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 03 02, 16:09)

Nanita, 02 Kov 2014 - 16:09, para�ė:

Nanita, 02 Kov 2014 - 16:09, para�ė:

Reikes ziureti,tuo labiau,kad mano vyras vaidyna  lotuliukas.gif .Draugai sako,kad mano MB i Cernysova labai panasus.Man nelabai. smile.gif

Reikes ziureti,tuo labiau,kad mano vyras vaidyna  lotuliukas.gif .Draugai sako,kad mano MB i Cernysova labai panasus.Man nelabai. smile.gif

man jis ir patinka thumbup.gif
aciu uz tema, kaip romana perskaiciau Visgi prisistatyma wub.gif
tiek filmu prikrovet, kad nebezinau nuo kurio pradet g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 02, 12:07)

Visgi, 02 Kov 2014 - 12:07, para�ė:

Ramsiau, žiūrėk ant ko užtaikiau Муз/клип Всегда говори “всегда” Nors spėju, kad esi mačiusi irnesakyk.gif
Žinok prisiminiau, kad aš šį filmą labai seniai (turbūt kai pirmą kartą rodė jo premjerą per TV) buvau pradėjusi žiūrėti. Tik nepamenu kodėl paskui nustojau žiūrėti. Prisiminiau, nes pamačiau tą porą kuri man tuomet patiko, ten ta raudonplaukė su Danila, pamenu, kad tarp jų ten tvyrojo įtampa ir kibirkštys lakstė. Ar taip? Tikiuosi nemaišau nieko mastau.gif
user posted image

Ramsiau, žiūrėk ant ko užtaikiau Муз/клип Всегда говори “всегда” Nors spėju, kad esi mačiusi irnesakyk.gif
Žinok prisiminiau, kad aš šį filmą labai seniai (turbūt kai pirmą kartą rodė jo premjerą per TV) buvau pradėjusi žiūrėti. Tik nepamenu kodėl paskui nustojau žiūrėti. Prisiminiau, nes pamačiau tą porą kuri man tuomet patiko, ten ta raudonplaukė su Danila, pamenu, kad tarp jų ten tvyrojo įtampa ir kibirkštys lakstė. Ar taip? Tikiuosi nemaišau nieko mastau.gif
user posted image

Mačiau mačiau 4u.gif
Taip taip, būtent tarp jų lakstė, nemaišai. Graži pora buvo, gaila kad taip aniems bagėsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2014 03 01, 20:56)

Ramsius, 01 Kov 2014 - 20:56, para�ė:

Ramsius, 01 Kov 2014 - 20:56, para�ė:

Bent jau kolkas nieko negirdėti. Itariu kad 9 sezonu ir užsibaigs.
Kam tau VGV, žiūrėk va dabar ''Кто-то теряет, кто-то находит''  4u.gif Ta pati pora lotuliukas.gif

Bent jau kolkas nieko negirdėti. Itariu kad 9 sezonu ir užsibaigs.
Kam tau VGV, žiūrėk va dabar ''Кто-то теряет, кто-то находит''  4u.gif Ta pati pora lotuliukas.gif

jau parsisiunčiau,ryt tikriausiai pradėsiu žiūrėt,jei ....

QUOTE(Visgi @ 2014 03 02, 12:07)

... Prisiminiau, nes pamačiau tą porą kuri man tuomet patiko, ten ta raudonplaukė su Danila, pamenu, kad tarp jų ten tvyrojo įtampa ir kibirkštys lakstė. Ar taip? Tikiuosi nemaišau nieko mastau.gif

... Prisiminiau, nes pamačiau tą porą kuri man tuomet patiko, ten ta raudonplaukė su Danila, pamenu, kad tarp jų ten tvyrojo įtampa ir kibirkštys lakstė. Ar taip? Tikiuosi nemaišau nieko mastau.gif

nemaišai ne,tik gaila tikrai ...

QUOTE(Ramsius @ 2014 03 02, 15:09)

Ramsius, 02 Kov 2014 - 15:09, para�ė:

Ramsius, 02 Kov 2014 - 15:09, para�ė:

Taip taip, būtent tarp jų lakstė, nemaišai. Graži pora buvo, gaila kad taip aniems bagėsi g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Сонька - золотая ручка 2007
user posted image

Patiko, nors negaliu sakyti, kad labai labai... Šiame filme patiko gal ne tas Sonkos miklumas, profesionalumas kaip vaigiles, bet patiko stebeti ja kaip asmenybe, kokia ji stipri, nepabugus kalejimu, katorgos, koks jos santykis su dukrom... Sonkos gyvenime vagystes uzprogramuotos-tevas kontrobandininkas, mirus jam tam kaime ner kitaip prasimusti- isteketi uz nemylimo turtingo, eiti su seserimi i bordeli arba israsti nauja buda-vagiliauti-ir isgarseti visoje Rusijos imperijoje. bigsmile.gif Aistra geram gyvenimui, aistra adrenalinui, aistra brangenybem, pinigam... O kaip smagu kai gaunasi apmulkinti ne viena bigsmile.gif .. Dar karta isitikinau, kad smerkti zmogaus negalima, kad ir koks jis butu nusidejelis... KAip Sonka sako - "visi jus (mes?) nusidejeliai"
Paziurejus, gime dar viena mintis Volf Messing, Sonka - Lenkijos zydai ir abu apdovanoti itaigos talentu blush2.gif
Aisku, kaip visada Vikipedijon ilindau, tai filme, kaip visad prikurta nebutu dalyku ax.gif

Замужем была несколько раз, последним официальным мужем был карточный шулер Михаил (Михель) Яковлевич Блювштейн, от которого она имела двух дочерей. Занималась организацией крупномасштабных краж, приобретших известность благодаря авантюрному компоненту, склонности к мистификации и театральной смене облика аферистки. Среди использованных ею на протяжении жизни фамилий были Розенбад, Рубинштейн, Школьник и Бринер (или Бренер) — фамилии мужей.Известно о трёх дочерях Софьи Блювштейн:
Сура-Ривка Исааковна (урождённая Розенбад) (род. 1865 г.) — покинута матерью, осталась на попечении отца, Исаака Розенбада, в г. Повонзки Варшавской губернии, судьба неизвестна.
Софья Михайловна (урождённая Блювштейн) (род. 1875 г.) — актриса оперетты в г. Москва.
Антонина Михайловна (урождённая Блювштейн) (род. 1879 г.) — актриса оперетты в г. Москва.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 02 kovo 2014 - 17:57
QUOTE(Nanita @ 2014 03 02, 14:09)

Nanita, 02 Kov 2014 - 14:09, para�ė:

Nanita, 02 Kov 2014 - 14:09, para�ė:

nugi rodyk bigsmile.gif taryba nuspres panasus ar ne lotuliukas.gif maniskis i Kleiza nesa
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2014 03 02, 18:01)

amirrr, 02 Kov 2014 - 18:01, para�ė:

amirrr, 02 Kov 2014 - 18:01, para�ė:

nugi rodyk  bigsmile.gif  taryba nuspres panasus ar ne  lotuliukas.gif maniskis i Kleiza nesa

nugi rodyk  bigsmile.gif  taryba nuspres panasus ar ne  lotuliukas.gif maniskis i Kleiza nesa

O geras... Viktorina i ka panasus Jusu MB bigsmile.gif
Mano i Анатолий Белый arba i Александр Малинин (kai buvo jaunas ir su kasele)
Atsakyti
hihihi.gif kazkaip nedrasu biggrin.gif
Atsakyti
labas vakaras, pagaliau baigiau ziureti - Гюльчатай 2. Ради любви (2014)_isties geras filmas, tik jau baiges taip, kad jauciu dar kurs ir 3 filma cool.gif
vaidina Natalija Rudova
user posted image
, tai filme ji, kaip ir visada tokiam vaidmeny, kad tik bloga kt., o kaip sakoma, Dievas yra ir visiems atlygina su kaupu...
o moterims, kurios turėdamos šeimą - dukrą, mylintį, gerai uždirbantį vyrą, sugeba dar eit į šoną, tai mane net šokiravo, o kai nustatė, kad ANAI vžėys jau nebestebino...Likimas yra vadinas
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 03 02, 18:07)

spoorga, 02 Kov 2014 - 18:07, para�ė:

spoorga, 02 Kov 2014 - 18:07, para�ė:

O geras... Viktorina i ka panasus Jusu MB  bigsmile.gif
Mano i Анатолий Белый  arba i Александр Малинин (kai buvo jaunas ir su kasele)

O geras... Viktorina i ka panasus Jusu MB  bigsmile.gif
Mano i Анатолий Белый  arba i Александр Малинин (kai buvo jaunas ir su kasele)

Mano į A.Valinską buvo,kai buvo kūdas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 01, 19:36)

Visgi, 01 Kov 2014 - 19:36, para�ė:

Visgi, 01 Kov 2014 - 19:36, para�ė:

''Кто-то теряет, кто-то находит'' /2014/

''Кто-то теряет, кто-то находит'' /2014/

o man šis filmas pasirodė nūdnokas
reikėjo viską sdėti į vieną seriją, gal tada būtu įdomiau
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2014 03 02, 19:30)

daibava, 02 Kov 2014 - 19:30, para�ė: