Oj bliambacki
Zodziu perskaicius visus postus apie Vernika,man ji pasidare gaila. Kaip isvis zmogus gali gyventu su tokia negale
vos arbata nepaspringau is juoko skaitydama vaikai ziurejo i mane,kaip i durne,mama sedi prie kompo ir zvengia
ir mane jau kartais pradeda nervinti,va kai ziurejau Samara pastebejau,kad pradeda nervinti.
QUOTE(ErikaN @ 2014 03 17, 16:18)
Dar prisiminiau Kažko pradeda nervinti Арнтгольц sesės, ypač Tatjana. Nu kažkokia visada pikta, dantys sukasti, kalba tokia griežta, nemoku aprašyti, bet žodžiu stachanovietė kažkokia
ir mane jau kartais pradeda nervinti,va kai ziurejau Samara pastebejau,kad pradeda nervinti.
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 03 17, 17:13)
vos arbata nepaspringau is juoko skaitydama vaikai ziurejo i mane,kaip i durne,mama sedi prie kompo ir zvengia
Aš iki šiol atsiverčiu Simos postą su vaizdine Verniko dantų medžiaga ir iš naujo žvengiu
QUOTE(ErikaN @ 2014 03 17, 15:48)
Labas, aš tai neturiu labai jau tokių mylimų ir labai jau nemylimų, ko nepernešu ir galiu paminėti- tai Glaaafiiiraaa
feee, jau tokia antipatiška
QUOTE(Sim@ @ 2014 03 17, 15:53)
visai netiko. gaila vyruko buvo, kad į tokią baidyklę įsikliopino
smagiai pasijuokiau iš simpatijų antipatijų. kažkaip vyriškių tarpe neturiu labai jau super duper antiherojaus, bet Verniko dantys įspūdingi
Gerai, kad nieko nevalgiau ir negeriau na tikrai būčiau paspringus Sėdžiu skaitau ir žvengiu, o vaikas žiūri TV ir per mano ta juoką nieko negirdi, sako- mama, nu šaaa
Papildyta:
QUOTE(Ramsius @ 2014 03 17, 16:10)
Mergos, apsimyšiu iš juoko Paskaitau, kad dantys dantys, a paskui ir išlenda tie dantys
Netsilošei kėdėj sėdėdama nuo tokių vaizdų? Bleiro ragana tie zubaiQUOTE(spoorga @ 2014 03 17, 16:22)
O man kaip tik Olga kazkokia keista... Irgi burnos sritis nepriimtina... Lupos idomios
Atėjo eilė ir prie moterų Aš vis atsimenu vienos narės palyginimą su ta Artngolc, mol jos akys akypios Iki dabar pamenu, bet ką reiškia akypios tai nesuprantu- ar per toli viena nuo kitos ar per arti viena kitos QUOTE(Ramsius @ 2014 03 17, 16:26)
...žmogus sau, dantys - sau Bet vistiek geriau negu Verniko
Tipo paščiokas atskirai laksto? Zubai ten, žmogus šen QUOTE(Nanita @ 2014 03 17, 17:05)
Oj bliambacki Kaip isvis zmogus gali gyventu su tokia negale
Ir nesakyk, ne tas žodis QUOTE(Ramsius @ 2014 03 17, 17:17)
Aš iki šiol atsiverčiu Simos postą su vaizdine Verniko dantų medžiaga ir iš naujo žvengiu
Aš irgi, tik žvilgt į jį ir rimta negaliu būti Papildyta:
QUOTE(Ramsius @ 2014 03 17, 16:57)
Kaip žiurkėnai, kada dantys perauga
O jie rimtai pas juos perauga? Nes mes turim žiurkėną, bet kažkaip nepastebėjau
Klausiu vyro,Taip,tarp kitko,kaip tau aktorius,Igorius Vernik?Sako:"Nepatinka.Atstumentis,i ziurkiena panasus.Kaip pradejau zvengti Ziuri nesuprates
Ramsiau, pažiūrėjau, mūsų žiurkėno dantys normalūs, aš manau tu su bebru sumaišei
QUOTE(Nanita @ 2014 03 17, 18:21)
Klausiu vyro,Taip,tarp kitko,kaip tau aktorius,Igorius Vernik?Sako:"Nepatinka.Atstumentis,i ziurkiena panasus.Kaip pradejau zvengti Ziuri nesuprates
Lūžtu, na jei vyrai tep sako Butinai šį vakarą saviškio paklausiu, na taip lyg niekur nieko, tiesiai per aplink. Tik nežinau kaip reiks susilaikyt nuo susijuokimo. Reiks biški susikaupt kaip norsQUOTE(Visgi @ 2014 03 17, 19:26)
Ramsiau, pažiūrėjau, mūsų žiurkėno dantys normalūs, aš manau tu su bebru sumaišei
Vernikas:
http://www.demotyvac...1.html?offset=3
QUOTE(sena pažįstama)
Einanafik, negąsdink žmonių man jau ir bebras ir vernikas pasidarė ant smūgio gražesni ir dailesni nei šis
Paklausiau ir as vyro kaip jam Vernikas? Sake, kad nepatinka, per minkstuose filmuose vaidina, bet apie dantis nieko
Vargšas Vernikas, nei moterims nei vyrams nepatinka
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 03 17, 12:30)
Ji pazistu is "Soldatu", va ten jis tinka tokio geriecio kaimietuko nuo meslo kruvos vaidmeniui "Korablyje" jis man ne savo veziose, kai priverstas daryti visokias nesamones, vaidinti kruta, nusisneketi-nu nesiziuri, nors tu ka
O ar jis vaidino Soldatuose ? Kažkaip neatsimenu.A6š smegenuoju ar ne Kadetstvoj,ar tai Kremliovskyje kursanty jis tą kaimietuką vaidina Dar pavardė Ar ne Varnava buvo
QUOTE(Nanita @ 2014 03 17, 16:49)
Ale kokios isrankios. Taigi prie altoriaus nereikes eiti
O Vernik gal negali burnos uzciaupti del dantu Man tai taip atrodo.Visa laika issisepes
O Vernik gal negali burnos uzciaupti del dantu Man tai taip atrodo.Visa laika issisepes
Na kadangi aš vis dar darbe jus skaitau, turiu vaizduot,kad labai užsiėmus,negaliu vaipytis prie pc,bet po šito posto jau nuo ausies iki ausies išsišiepiau ,nuo prunkštelėjimo darsusilaikiau