Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIV Tema)

QUOTE(Nanita @ 2014 03 17, 13:16)
Tas pienburnis,v Karoble vaidina.Tai jis man ten "savo vietoj"atrodo  smile.gif Is kitu fimu ji nepazistu.

tai jis Vysokaja kuchnia vaidina dar...

QUOTE(Visgi @ 2014 03 17, 13:23)
Kaip kam Uljanovas? Man nelabai schmoll.gif

kodel?
man tai visai nieko..

QUOTE(vikaliu @ 2014 03 17, 13:41)
p.s. šiandien diena tokia trenkta      rolleyes.gif    ar tik man?

ir man..nuo ryto nesekes...

QUOTE(Visgi @ 2014 03 17, 15:07)
Vaje, kaip aš čia tą krasavicą Figniaginą buvau pamiršus doh.gif Prie šių dviejų dar pridėčiau į kompaniją ir Diuzhevą.

man tai abu wub.gif
user posted image
ir
user posted image (sitas kiek per saldokas ir uznesa i ONO)

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 03 17, 15:18)
ir as pamirsau lotuliukas.gif bet is situ triju Vernikas uzmima pirma vieta lotuliukas.gif as i ji ziureti negaliu cool.gif

QUOTE(Visgi @ 2014 03 17, 16:08)
Nežinau ko aš čia prie jo tų dantų pristojau....

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man ir pats vyras gal ir puse velnio, bet tie dantys, tai "uzmusa" negyvai biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 17 kovo 2014 - 15:47
Labas, aš tai neturiu labai jau tokių mylimų ir labai jau nemylimų, ko nepernešu ir galiu paminėti- tai Glaaafiiiraaa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2014 03 17, 16:48)
Glaaafiiiraaa  smile.gif

bet jai uz tai labai tiko i pora_Anatolijus ax.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 17, 14:25)
Va va tikrai, į kokį tai pirmykštį, Flinstonas irnesakyk.gif
Darbe pasidarė durna kompo pelė, nervina ji mane jau, puse rašo ką pati įsigeidžia, arba visai galūnių nedarašo, turiu vis taisyt ir pertaisynėt doh.gif

QUOTE(spoorga @ 2014 03 17, 14:33)
o taip  drinks_cheers.gif tiksliai pasakyta  bigsmile.gif

cool.gif nail.gif
Visgi, mano pelė tai mėgsta pati nušlaiušti, kur jai norisi doh.gif

QUOTE(Visgi @ 2014 03 17, 15:08)
bet mano dėmesį blaško jo dantys, nesuprantu ar ten jie per ilgi ar ten jų per daug. Kai tik jį pamatau, vis pagaunu save, kad į jo burną žiūriu. Nežinau ko aš čia prie jo tų dantų pristojau, bet, [i]zubastikas jis man ir taškas. Ai, karočė irnesakyk.gif

QUOTE(Sim@ @ 2014 03 17, 15:42)
bet tie dantys, tai "uzmusa" negyvai biggrin.gif
user posted image

Mergos, apsimyšiu iš juoko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Paskaitau, kad dantys dantys, a paskui ir išlenda tie dantys lotuliukas.gif

QUOTE(ErikaN @ 2014 03 17, 15:48)
Labas, aš tai neturiu labai jau tokių mylimų ir labai jau nemylimų, ko nepernešu ir galiu paminėti- tai Glaaafiiiraaa  smile.gif

Nu matyt joje kas tai mums, moteriškėms atstumainčio yr...kad taip visoms ana schmoll.gif O gal vat vyrams ana ir labai wub.gif

Man dar vat kur labai keistai dantys atrodo, Žmogėnas pusė velnio, bet dantys kažko tais man keistai....
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 17 kovo 2014 - 16:13
Dar prisiminiau lotuliukas.gif Kažko pradeda nervinti Арнтгольц sesės, ypač Tatjana. Nu kažkokia visada pikta, dantys sukasti, kalba tokia griežta, nemoku aprašyti, bet žodžiu stachanovietė kažkokia lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramsius @ 2014 03 17, 17:10)
Man dar vat kur labai keistai dantys atrodo, Žmogėnas pusė velnio, bet dantys kažko tais man keistai....
user posted image

Eik tu, Ramsiau, taigi čia porcelianas, dėl to keistai mums ir atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2014 03 17, 16:18)
Dar prisiminiau  lotuliukas.gif Kažko pradeda nervinti  Арнтгольц sesės, ypač Tatjana. Nu kažkokia visada pikta, dantys sukasti,

O man kaip tik Olga kazkokia keista... Irgi burnos sritis nepriimtina... Lupos idomios doh.gif
Papildyta:
Eik tu, Ramsiau, taigi čia porcelianas, dėl to keistai mums ir atrodo  lotuliukas.gif

Tikrai, nepriimtina lietuviui amerikoniska sypsena... biggrin.gif
Atsakyti
Dar prisiminiau  lotuliukas.gif Kažko pradeda nervinti  Арнтгольц sesės, ypač Tatjana. Nu kažkokia visada pikta, dantys sukasti, kalba tokia griežta, nemoku aprašyti, bet žodžiu stachanovietė kažkokia  lotuliukas.gif

Eik tu, Ramsiau, taigi čia porcelianas, dėl to keistai mums ir atrodo  lotuliukas.gif

Jos man abi senai tokios piktos atrodė doh.gif

QUOTE(spoorga @ 2014 03 17, 16:22)
O man kaip tik Olga kazkokia keista... Irgi burnos sritis nepriimtina... Lupos idomios  doh.gif
Papildyta:
Tikrai, nepriimtina lietuviui amerikoniska sypsena...  biggrin.gif

Nu, aš ir manau kad porcelianas, užtat taip nenaturalno...žmogus sau, dantys - sau doh.gif Bet vistiek geriau negu Verniko lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2014 03 17, 17:26)
Bet vistiek geriau negu Verniko lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Gal ir geriau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2014 03 17, 15:42)

Dar šitą prisiminiau. Man jis kaip užstrigo Brate kaip žurnalistas-maniakas-žudikas, tai kitaip aš jo ir nebeįsivaizduoju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2014 03 17, 17:10)
Man dar vat kur labai keistai dantys atrodo, ...

juokktis negaliu, nes mano NUMERO UNO 4u.gif

QUOTE(Ramsius @ 2014 03 17, 17:26)
žmogus sau, dantys - sau doh.gif Bet vistiek geriau negu Verniko lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif cool.gif

PASIRODO, KAD SIOJE TEMOJE GALIMA IR SMAGIAI PASIJUOKT lotuliukas.gif
aciu, merginos 4u.gif
Atsakyti
Ale kokios isrankios. biggrin.gif Taigi prie altoriaus nereikes eiti biggrin.gif
O Vernik gal negali burnos uzciaupti del dantu g.gif Man tai taip atrodo.Visa laika issisepes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 17 kovo 2014 - 16:51
QUOTE(Sim@ @ 2014 03 17, 16:44)
juokktis negaliu, nes mano NUMERO UNO 4u.gif
drinks_cheers.gif  cool.gif

PASIRODO, KAD SIOJE TEMOJE GALIMA IR SMAGIAI PASIJUOKT lotuliukas.gif
aciu, merginos 4u.gif

Aš nieko prieš jį neturiu 4u.gif Neblogas toks. Tik va dantys atskirai nuo jo. Tik tegul taip akinančiai nesišypso...kukliau kažkaip, ir bus ok tongue.gif Va, maniškis išvis retai šypsosi, tai ir problemos nėr lotuliukas.gif

QUOTE(Nanita @ 2014 03 17, 16:49)
Ale kokios isrankios. biggrin.gif Taigi prie altoriaus nereikes eiti  biggrin.gif
O Vernik gal negali burnos uzciaupti del dantu  g.gif Man tai taip atrodo.Visa laika issisepes  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kaip žiurkėnai, kada dantys perauga lotuliukas.gif
Atsakyti