Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIV Tema)

Jau siunčiuosi serialus, užsiregistravau kinozal.tv, galvoju, jau siųsiuosi, bet vakar užstrigo torrent siuntimosi programa verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 17, 13:23)

Matai kaip skirtingai.

Nuspejamas siuzetas,primityvus bet man taip lengvai susiziurejo,nuteikia teigiamai smile.gif
Tokio ir norejau,neipareiguojancio.Tau gal netiko jis tam momentuj,zinai kai buna,ne vietoi ir ne laiku. mirksiukas.gif
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 03 17, 13:30)
Ji pazistu is "Soldatu", va ten jis tinka tokio geriecio kaimietuko nuo meslo kruvos vaidmeniui drinks_cheers.gif "Korablyje" jis man ne savo veziose, kai priverstas daryti visokias nesamones, vaidinti kruta, nusisneketi-nu nesiziuri, nors tu ka schmoll.gif

"Soldatu"tik keles serijas macius,nepatiko filmas.O del jo vaidinimo v "Karoble",nu matyt kaip kam smile.gif as kito,vietoj jo,neisivaizduoju.Kas galetu geriau suvaidinti.
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2014 03 17, 13:20)
Jau siunčiuosi serialus, užsiregistravau kinozal.tv, galvoju, jau siųsiuosi, bet vakar užstrigo torrent siuntimosi programa
Na va, dar viena filmų maniakė bigsmile.gif O kaip dabar? Ir dabar dar 'kabo' (užstrigę)?
QUOTE(Nanita @ 2014 03 17, 13:32)
Tau gal netiko jis tam momentuj,zinai kai buna,ne vietoi ir ne laiku mirksiukas.gif
Aha, žinau ką turi omeny, žinok tikrai taip. Būna nurašai, o paskui visai netyčia ir tinka ir patinka. Matyt nuo to metu būsenos priklauso. Dėl šios priežasties itin retai čia replikuoju apie (man nepatikusius) filmus, tiesiog nenorėdama jų nurašyti, nesinori kažkaip jokios etikėtės klijuoti, gal kitam pvz ir liux bus, ir patiks.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mano megiami tai Андрей Мерзликин, Анатолий Белый, Гоша Куценко, Евгений Миронов, Иван Жидков, Константин Соловьёв, Андрей Биланов, Алексей Гуськов, Анатолий Лобоцкий... Vieni del filmu, kiti del isvaizdos
Nekenciu Игорь Верник ir dar sito-Андрей Финягин.
Dabar taip skubiai neisvardinsiu visu mylimu, nemegstamu ir kt.
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 03 17, 13:49)
Игорь Верник ir dar sito-Андрей Финягин.
Vaje, kaip aš čia tą krasavicą Figniaginą buvau pamiršus doh.gif Prie šių dviejų dar pridėčiau į kompaniją ir Diuzhevą.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 17, 15:07)
Vaje, kaip aš čia tą krasavicą Figniaginą buvau pamiršus doh.gif Prie šių dviejų dar pridėčiau į kompaniją ir Diuzhevą.

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 17, 14:07)

ir as pamirsau lotuliukas.gif bet is situ triju Vernikas uzmima pirma vieta lotuliukas.gif as i ji ziureti negaliu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 03 17, 13:49)
Nekenciu Игорь Верник ir dar sito-Андрей Финягин.

Aga 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2014 03 17, 14:07)

thumbup.gif Diuževas man į kokį tai kaip iš akmens išskaptuotą biškį neša
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2014 03 17, 14:20)
Va va tikrai, į kokį tai pirmykštį[I], Flinstonas irnesakyk.gif
Darbe pasidarė durna kompo pelė, nervina ji mane jau, puse rašo ką pati įsigeidžia, arba visai galūnių nedarašo, turiu vis taisyt ir pertaisynėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2014 03 17, 14:20)
Aga 4u.gif

o taip drinks_cheers.gif tiksliai pasakyta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 03 17, 14:18)
bet is situ triju Vernikas uzmima pirma vieta lotuliukas.gif as i ji ziureti negaliu cool.gif
Kaip aš čia taip pražioplinau tavo postą...
Aš dar į jį gal ir galėčiau pažiūrėti, bet mano dėmesį blaško jo dantys, nesuprantu ar ten jie per ilgi ar ten jų per daug. Kai tik jį pamatau, vis pagaunu save, kad į jo burną žiūriu. Nežinau ko aš čia prie jo tų dantų pristojau, bet, zubastikas jis man ir taškas. Ai, karočė irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 17, 13:49)
Na va, dar viena filmų maniakė bigsmile.gif O kaip dabar? Ir dabar dar 'kabo' (užstrigę)?

Na siunciuosi pakolkas tuos, kurių norejau. Tik serialo "Bomz" dar ne. Torentai uzstrige namuose, tai nezinau dar padeties
Atsakyti