Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIV Tema)

QUOTE(Ramsius @ 2014 03 17, 00:59)
O man ir tas, kur apačioj, visai nieko tongue.gif

maksima drozda "pamilau" pries kelis metus ziuredama_Проклятый рай 4u.gif
Atsakyti
''Личное дело'' /2014/
Премьера.Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1189436

user posted image

Na bet tikrai kaip į kokį regitros centrą papuoliau, vien tik automobilių numeriai- VGV, RST....
Skaičių tik trūksta, galėtų būti nurodytas preliminarus amžius biggrin.gif

Tai aptarinėjat vyrus lens.gif Na ką aš galiu pasakyt iš savo daržo- man tas Drozdas per senas, Solovjovas man per chamavotas, Mamajevo, o ypač Galibino vapšče nevirškinu, o ypač Galibino.
Tai jokių filmų su jais nežiūriu, nyliubliu. Su tuo Galibinu mačiau Адель, na netinka jam tokie vaidmenys nei per kur schmoll.gif
Man tai simpatiški kurie su plaukuosena (tinka man ir poilgi plaukai), žydrų, rudų akių, tamsių plaukų flirt.gif
Na kažkas tokio panašaus
O tai pasakiau, net nežinau ką daugiau ir pasakyt, per daug išsiblaškius šiandien esu mastau.gif

Laba
Atsakyti
Sveikos

VGV,RST-kaip kokios baisios ligos kodai biggrin.gif

As iki nakties ziurejau " Тещины блины ",tai siandien kaip zombi biggrin.gif miego truksta.Bet tiek to,filmas patiko,gerai praleidau laika smile.gif Lengvas,gerietiskai-naivus,gyvenimiskas filmas.Pagavau save,kad beziurint,sypsausi (buvo ir liudnu akimirku).Labai tinka,Наталия Солдатова,tokiems geriems personazams,miela labai. smile.gif
Jei kas nori,lengva,neipareigojanti seriala,siulau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 17 kovo 2014 - 11:13
QUOTE(Visgi @ 2014 03 17, 11:39)
''Личное дело'' /2014/

sitas kaip tik man tongue.gif as kaip megeja ilgu serialu, tai belieka sulaukt visu 60 - ties seriju ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2014 03 17, 11:39)
Mamajevo, o ypač Galibino vapšče nevirškinu, o ypač Galibino.
Tai jokių filmų su jais nežiūriu, nyliubliu.

tai, kad tas Mamajevas nieko toks vyriokas ax.gif
user posted image
tik, kad biznieriaus vaidmuo nelabai jam tiko unsure.gif
-----------------------------
mane tai labiausiai pykino sis aktorius Vysokoj Kuchnioj
user posted image
sergejus druzjakas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 17 kovo 2014 - 11:28
Sveikos.

Savaitgalį su pertraukom peržiūrėjau "Счастливый билет"
Год выпуска: 2012
Жанр: Мелодрама
http://kinozal.tv/de...s.php?id=951519

Patiko. Kadangi žiūrėjau online. Vietom prasukau... paskui teko grįžti pažiūrėti nepažiūrėtų vietų, kad aiškiau būtų. lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2014 03 17, 06:27)
Ramsiau,RST-ryskus sekso trukumas  biggrin.gif

Aaaa...tikrai tongue.gif

QUOTE(Sim@ @ 2014 03 17, 09:15)
maksima drozda "pamilau" pries kelis metus ziuredama_Проклятый рай

Aš jį Brate tik mačiau g.gif

QUOTE(Visgi @ 2014 03 17, 10:39)
1. Na bet tikrai kaip į kokį regitros centrą papuoliau, vien tik automobilių numeriai- VGV, RST....
Skaičių tik trūksta, galėtų būti nurodytas preliminarus amžius biggrin.gif

2. Tai aptarinėjat vyrus lens.gif Na ką aš galiu pasakyt iš savo daržo- man tas Drozdas per senas, Solovjovas man per chamavotas, Mamajevo, o ypač Galibino vapšče nevirškinu, o ypač Galibino.
Tai jokių filmų su jais nežiūriu, nyliubliu. Su tuo Galibinu mačiau Адель, na netinka jam tokie vaidmenys nei per kur schmoll.gif

1. lotuliukas.gif Amžius galėtų būti bent jau man nuo 40 iki kokių 55. Ne jaunesni, nes pienburniai netraukia, o apie vyresnius..ką aš žinau...Nu ne 80ies aišku ax.gif bigsmile.gif
2. Ui, kokia tamsta išranki lotuliukas.gif Aš tai nesiblaškau. Turiu porą, ir gana biggrin.gif

QUOTE(Nanita @ 2014 03 17, 11:10)
VGV,RST-kaip kokios baisios ligos kodai  biggrin.gif

QUOTE(Sim@ @ 2014 03 17, 11:14)
mane tai labiausiai pykino sis aktorius Vysokoj Kuchnioj
user posted image
sergejus druzjakas

Uj, koks pienburnis doh.gif
Atsakyti
Tas pienburnis,v Karoble vaidina.Tai jis man ten "savo vietoj"atrodo smile.gif Is kitu fimu ji nepazistu.
Atsakyti
''Там, где ты'' /2014/
Премьера. Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1189485

user posted image
Kaip kam Uljanovas? Man nelabai schmoll.gif

QUOTE(Nanita @ 2014 03 17, 11:10)
As iki nakties ziurejau "Тещины блины" Lengvas,gerietiskai-naivus,gyvenimiskas filmas
Matai kaip skirtingai. O aš seniau kada ten buvau bepradėjus žiūrėti ir mečiau lauk. Nesudomino. Nesupratau, ar man per vangus pasirodė, ar kas ten...
QUOTE(Sim@ @ 2014 03 17, 11:14)
tai, kad tas Mamajevas nieko toks vyriokas ax.gif
schmoll.gif
QUOTE(Ramsius @ 2014 03 17, 12:03)
1. Amžius galėtų būti bent jau man nuo 40 iki kokių 55. Ne jaunesni, nes pienburniai netraukia, o apie vyresnius..ką aš žinau...Nu ne 80ies aišku ax.gif bigsmile.gif
Na man geriausiai max iki 5metų skirtumo, ir tai sakyčiau daugoka.
Oi prisijuokiau su tais 80-čiais, na tu duodi lotuliukas.gif Tai ir duraku jasna irnesakyk.gif Neįsivaizduoju ką te su tokiu veikt reiktų
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 03 17, 13:16)
Tas pienburnis,v Karoble vaidina.Tai jis man ten "savo vietoj"atrodo  smile.gif Is kitu fimu ji nepazistu.

Ji pazistu is "Soldatu", va ten jis tinka tokio geriecio kaimietuko nuo meslo kruvos vaidmeniui drinks_cheers.gif "Korablyje" jis man ne savo veziose, kai priverstas daryti visokias nesamones, vaidinti kruta, nusisneketi-nu nesiziuri, nors tu ka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 03 17, 13:30)
.. va ten jis tinka tokio geriecio kaimietuko nuo meslo kruvos vaidmeniui

gerai čia parašei thumbup.gif

aš jį prisimenu iš filmo, kur ženytis su dukra norėjo iš turtingos šeimos, o jis apsimetė tokiu trenktu truputį... nežinau pavadinimo ir nežinau ar supratot, bet nesvarbu gi irnesakyk.gif

p.s. šiandien diena tokia trenkta rolleyes.gif ar tik man?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kalbant apie aktorius-tai mano antipatijas jus zinot,tai Glafira ir Vernik cool.gif

o patinnka-tai Krasko buvo geras aktorius verysad.gif Aleksej Makarov man labai patiko,kol nenumete svorio cool.gif blush2.gif Porechenkov patinka,nu ir aisku Jurij Baturin,Ilja Shakunov,Kiril Safonov,Konstantin Solovjov vienu momentu erzino,po vieno vaidmens,kur buvo labai bjaurus,bet dabar visai nieko.Proxor Dubravin patinka.Kiril Pletniov smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 17 kovo 2014 - 12:55
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 03 17, 12:53)

Kalbant apie aktorius-tai mano antipatijas jus zinot,tai Glafira ir Vernik cool.gif

Pritariu visom keturiom 4u.gif
Atsakyti