Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIV Tema)

QUOTE(Visgi @ 2014 03 15, 19:41)
Nanita, ten labai paprasta, atsisiunti kad ir kokią pvz Nero programėlę, pasirenki funkcijas įrašymo ir viskas.

Turiu as ta programele ir SM tema apie filmu konvertavima perskaicius,bet nedaeina ir psio.Konvertuoja ilgai,ar taip turi buti?Tada bandau irasyti,lyg tai diskas pradeda suktis,veliau sustoja ir saso,a le formatas ne tas.Gal diska ne ta renkuosi?Meistra kviesiu,kad kompa perinstaliotu ir paprasysiu,kad paaiskintu.

Ar tu mačiusi [color=purple]''20 лет без любви'' /2012/

Ne,bet eileje jau laukia,su Liubimovu visus filmus zadu pazieti bet su pertraukomis  smile.gif Aciu,kad rupiniesi  biggrin.gif  4u.gif Nieko,kad tujinu? ax.gif

aš į "fliašiuką" įsirašau filmą, į TV ir žiūriu sau atsipūtus     smile.gif

thumbup.gif
Musu televizorius neturi lizdo "fliaskei"pirkome per akcija,sakiau vyruj,kad sutaupome bet praloseme,prireiks.Na,yra kaip yra. smile.gif

Vakar viena akim paziurejau,"Любовь в большом городе 3" "prostinkij"bet pamokantis,megaukis sia akimirka,mylek vaikus,skirk jiems daugiau laiko,nes veliau jau gali but per velai... smile.gif

Laba diena 4u.gif
Siandien ryte pazadino mane gardus blynu kvapas  rolleyes.gif MB atsikele anksciau,iskepe bulvyniu blynu,pagamino kaimiska,grybu padaza.Mmm,sotu,riebu,bet velniskai buvo skanu  biggrin.gif

Tai tiek,einu Stanica ziureti.Visgi,tu ziuri ji?Kelinta serija?As ziuresi 59.berods  g.gif

Kaip cia taip,tokia sena,net ekstra sena! biggrin.gif Bet graziai cituoti nemoku. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 16 kovo 2014 - 10:54
Sveikos mergaites,seniai jau bebuvau pas jus uzsukusi,vaikui apendika operavo tai db kol pasivysiu jus..Турецкий транзит-man nepatiko sis filmas irgi,o va Simos rekomenduotas filmas Durnaja krov ziauriai uzkabino iki pat galo..
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Na nežinau, bet man ši daina visad asocijuojasi su jaunyste, su studijomis, visais polekiais ir t.t.
Et, tas jaunatviškas maksimalizmas...
QUOTE(Sim@)
LABA RYTA, lauke ziema pasninga, saule pasviecia, vel pasninga orelis tiesiog "pasaka". Nepakenciu tos dregmes lauke sad.gif
Na jo, atsikėlus žvilgt per langą, o ten kaip toje senelės pasakoje- balta balta kur dairais... Net pušys ir tos baltos. Snaigės ir dabar va valsą šoka. Taip ir maniau, kad ten ta šiluma ne prieš gerą, buvau tikra kad dar žiema primins apie save. O tos visos pliurzos ir aš nemėgstu schmoll.gif
QUOTE(Nanita @ 2014 03 16, 10:52)
Kaip cia taip,tokia sena,net ekstra sena! biggrin.gif Bet graziai cituoti nemoku doh.gif
Joooo Nanita davei tu čia garo biggrin.gif Net dabar nežinau kaip čia tave 'atcicituoti' nuo savo posto biggrin.gif Tai taip atsakysiu biggrin.gif
- Gali būti kad ir ne tą diską renkiesi... Įvairių gali būti priežasčių. Bet tikrai, čiupk ta meistrą ir nepaleisk kol nepaaiškins ir neparodys.
- Ten buvo paskutinis filmas kurį su juo pasiūliau, nes daugiau kaip ir neturiu ką (su juo).
Ne tik kad nieko bet ir prašom smile.gif Nes man ir pačiai kažkaip forume jūsintis nei šis nei tas. Na žinoma, jei žmogus paprašytų, tuomet taip, kreipčiausi jūs.
- Žinok aš dabar atsilikau su ta Stanica, tikrai 59 nesiekiu schmoll.gif
Bulviniai blynai, skanu. Maniškis kaip tik aną savaitę irgi kepė. Tai taip gardu buvo, niam niam essen.gif
QUOTE(Jigsaw @ 2014 03 16, 11:26)
Durnaja krov ziauriai uzkabino iki pat galo..
Pamenu aš tą filmą, daugumai čia jis patiko.
Palinkėsiu grįžtančių jėgų ligoniukui smile.gif
Atsakyti
pradejau ziuret_Город мечты (1-12 серии из 12), [2009, мелодрама]_moteris su paaugle dukra gryzta is Alma atos i savo gimtine, pas savo mama, nes issiskyre su vyru ir nutare pradet nauja gyvenima..geresni nei turejo ji su vyru, dukros tevu...
gana idomus ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Jau kaip gražu už lango, važiuosim su šuniais į laukus/miškus palakstyt.

Pažiūrėjau Бес. Trumpas, nesaldus, gilus. Kas nenori meilių seilių.Nors ir čia prasimuša meilė, kaip gi be jos gyvent mirksiukas.gif Tik nešviežias filmas, gal jau matę:
http://kinozal.tv/de...s.php?id=410708
Atsakyti
QUOTE(Amiala @ 2014 03 16, 00:23)
čia paskaičiau, kad kažkur įvyko nelaimė, galvoju einu paieškot internete, o pasirodo tik už kelių km. Tikriausiai ir iš matymo tą moterį pažįstu. Eina sau, kaip greit gali netekti gyvybės atsidūrus netinkamoje vietoje

nu va, o mes tam paciam mieste 4u.gif gal net pazistamos, jei tu tokias senas penkiasdesimtmetes pazisti g.gif , nors ofic. Panevezy gyvenu, bet nuo pavasario iki ziemos cia bunu, net dirbu cool.gif dabar truputi remontuojam trobeles vidu, tai filmu ziuret negaliu
bet kaip as to 20 metu be meiles nemacius???
ziema, nors besmegenius lipdyk.
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 03 16, 14:11)
Pažiūrėjau Бес. ..

nemacius tk, tad siunciuos 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2014 03 16, 08:58)
liūdnos mintys apėmė iš pačio ryto dėl audros ir moters jaunos.
Baikit , mergaitės, liūdinti (mane jau tele2 sąskaita ryte nuliūdino kai internete pažiūrėjau - daviau su savo iphon-u pažaisti dukrai ir 70 lt tik už viršytą internetą dabar mokėsiu +)

Laba visoms 4u.gif
Bet, kai paskaiciau, kad ji pati atejo pastoveti ir pasiziureti, kaip medzius tvarko po audros, tai ka as zinau... Ko ten eit... nelaimes ieskot g.gif
Del vaiku prazaidimu internete- tai sveika atvykus i tokia laime apturejusiu mamyciu buri... Kiekviena praeinam pro ta lygi, kai reik pinigelius moket uz zaidimus telefonu... mirksiukas.gif
Palauk, kai uzaugs dar zinuciu pavarys kelis simtus, kaip maniskis... ir ne tik maniskis. Mano bendradarbes vaikas (moksleivis) vasara dirbo Norvegijoje, o jo panele liko LT... Tai virs tukstancio lt prasnekejo su mylimaja... Aisku uzdirbo kelis tukstancius ir sako - mama as uzsidirbau... Va ka meile daro bigsmile.gif

Vakar paziurejau Не покидай меня, Любовь 2014
http://kinozal.tv/de....php?id=1186229
"Skaniai" susiziurejo... Vnz patiko... Nebloga meliodrama, Visgi mirksiukas.gif
Labai simpatiska Яна Шивкова (Николаева) ir veidukas ir tokia sultinga figuryte wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Tekšė @ 2014 03 16, 13:11)
Pažiūrėjau Бес. Trumpas, nesaldus, gilus. Kas nenori meilių seilių.Nors ir čia prasimuša meilė, kaip gi be jos gyvent mirksiukas.gif  Tik nešviežias filmas, gal jau matę:

Atsisiusiu... Bet tikrai visiskai nesviezias... g.gif
O tu svieziu ir svieziausiu pilni aruodai... blink.gif tongue.gif

Ai dar ziuriu Дело было на Кубани 2011... Kazkoks keistas, ne keistas, bet kazko jame man truksta, nu gal suvartosiu kaip nors doh.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 16 kovo 2014 - 14:33
''Охота'' /2014/
http://kinozal.tv/de....php?id=1189003

user posted image

Man gan neblogi filmai kur Павел Трубинер vaidina.

QUOTE(spoorga @ 2014 03 16, 14:22)
Mano bendradarbes vaikas (moksleivis) vasara dirbo Norvegijoje, o jo panele liko LT... Tai virs tukstancio lt prasnekejo su mylimaja... Aisku uzdirbo kelis tukstancius ir sako - mama as uzsidirbau... Va ka meile daro bigsmile.gif

Vakar paziurejau  Не покидай меня, Любовь 2014
http://kinozal.tv/de....php?id=1186229
"Skaniai" susiziurejo... Vnz patiko... Nebloga meliodrama, Visgi mirksiukas.gif

Oi jau tie vaikai... Pas mus vieną kartą irgi pasitaikė toks atvejis, aišku ne kosminiai pinigai buvo 'sužaisti', ar 40 ar iki 60lt, nepamenu. Aišku, patys kalti buvom, tai negi barsi per savo žioplumą. Na ne esmė čia, bet va aš mamka, tai su savo busimu vyru prikalbėjau 400lt flirt.gif doh.gif Iki dabar mano tėtis pamena, vis pašposina prisiminęs. Bet negavau nei lupt nei žiauriai bart.
Aš tai žinokit nežinau kokia mano reakcija būtų jei va dabar man šliopteltu ant stalo va tokia telef. sąskaita mano vaiko prikalbėta. Pirmas klausimas turbūt būtų- kąąą ir apie kąąą tiek galima šnekėti?? Man 400 lt protu nesuvokiama, o jau apie tūkstantį litų tai gal aš jau išvis patylėsiu irnesakyk.gif

P.S. pataisiau, ne 700 o 400 lt.

Na jei skaniai žiūrėjosi, tai būtinai pažiūrėsiu smile.gif

Papildyta:
QUOTE(spoorga @ 2014 03 16, 14:25)
Papildyta:Ai dar ziuriu Дело было на Кубани 2011... Kazkoks keistas, ne keistas, bet kazko jame man truksta, nu gal suvartosiu kaip nors
Man rodos lyg antroje filmo pusėje man įdomiau buvo, bet tiksliai nepasakysiu dabar, senokai tas buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 16 kovo 2014 - 14:49
QUOTE(Visgi @ 2014 03 16, 14:42)
Na ne esmė čia, bet va aš mamka, tai su savo busimu vyru prikalbėjau 700lt flirt.gif doh.gif

Aciu D mano laikais pokalbiai nemokami buvo, tai irgi visko butu buve, nes su savo busimu, tai visa diena pravaikstom (savaitgali), o grize dar per nakti telefu snekam... Mano mama irgi klause-"Ka galima tiek sneketi?"... O Galima tikrai zinau, kad galima lotuliukas.gif
Maniskis gudrutis (maziausias)dar geriau... tai uzdraudem per nakti telefu internete sederi (vyras WiFi isjunge), tai tas telefoniniu internetu per 2 naktis 70lt prisuko, kol as saskaitos neapziurejau, buvo bande is reklamu zurnaluose siustis muzika, paveiksliukus... Kas keisciausia, atsisiusti nieko neatsisiuncia, o uzsiregistruoja ir kas savaite po 7lt nuskaito... Kiek skambinau, prasiau, kad isregistruotu... ne viena ir ne du kartus doh.gif ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 16 kovo 2014 - 14:50
QUOTE(spoorga)
Mano mama irgi klause-"Ka galima tiek sneketi?"...
Aš va dabar tip top va taip savo vyriausiojo klausiu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 16, 14:42)
Man gan neblogi filmai kur Павел Трубинер vaidina.

Man tai jis ir kaip vyras visai VG (vertas grieko) lotuliukas.gif
Atsakyti