Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIV Tema)

QUOTE(Sim@ @ 2014 03 15, 17:10)

o ką skanaus kitos šios temos narės gamino RUDENIŠKOS ŠIANDIENOS pietums?

Mus šiandien dukra palepino lazanijos tortu wub.gif

QUOTE(vikaliu @ 2014 03 15, 20:05)
aš į "fliašiuką" įsirašau filmą, į TV ir žiūriu sau atsipūtus     smile.gif
thumbup.gif

O man šiandien teko atsiprašyt DVD grotuvą tongue.gif Ir į flešiuką įsikėliau paskutines 6 Giulčitai serijas ir ką-mažasis Pou (teletabių) pareikalavo,Tai mamka pajungė senutę NERO,įsirašė diską ir šiandien,jaučiu,neis gult,kol "nedamuš" serialo-jau pustrečios serijos teliko thumbup.gif
Aš nors ir pirmam aukšte,bet net ūžia už lango.Lauke visai nenorėčiau atsidurt ..Brrr
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 15 kovo 2014 - 20:18
QUOTE(vikaliu @ 2014 03 15, 20:05)
Gal tokiam rudeniškam vakarui gali ką nors šilto ir jaukaus pasiūlyt? Pageidautina vienaserijinį variantą smile.gif
Nežinau kiek šiltas, bet gal tiks šis, kaip tik startavo ką tik, lyg išgirdus tamstos postąsmile.gif
''Подмена в один миг'' /2014/
http://kinozal.tv/de....php?id=1188690

user posted image

''Главная героиня готовится стать счастливой матерью. Но поездка в райцентр на стареньком рейсовом автобусе и встреча с уголовницей-рецидивисткой переворачивают всю её жизнь. И даже на любимую подругу она уже не может положиься, как раньше...''

O pas mus žinokit jau baaalta unsure.gif
Atsakyti
Laba,
perziurejau "Нереальная любовь".Man patiko, toks lengvas, smagus kaip tik sestadieniui biggrin.gif siuzetas simta kartu matytas kituose filmuose, bet vistiek "nemirtingas".Rekomenduoju 4u.gif
tik vat sitas aktorius tai man nepatinka Бероев Егор cool.gif kazkoks visalaik liudnom akim, na netinka jis man tokiems romantiskiems turtuoliu vaidmenims ax.gif
user posted image
aisku foto gal ne pacia geriausia paemiau, bet.....kai kur gal ir nieko ziurisi, bet toks "vyras kudikio veidu".......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svelni: 15 kovo 2014 - 21:48
Laba,
Pas mumi audra doh.gif Balkone spinta išvertė doh.gif

Į temą - kolkas nežiūriu nieko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 15 kovo 2014 - 21:26
Laba Ramsiau. Kaip tik vakarop norėjau raštyti, teirautis- kaip ten pas jus pajūryje, nes skaičiau, kad praūžė ir pas jus... 15 min paskaičiau kiek ir kur praūžė ta vėtra.... pasirodo ne tik pas mus, bet ir Lenkijoje.
Gaila labai tos moters kur pas mus LT žuvo užvirtus medžiui, ir liko 5 mėn kūdikis
Papildyta:

Na va, kol užklausiau tai atsakei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2014 03 15, 21:05)
aš į "fliašiuką" įsirašau filmą, į TV ir žiūriu sau atsipūtus    smile.gif
thumbup.gif

thumbup.gif as irgi taip darau 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2014 03 15, 21:37)
O pas mus žinokit jau baaalta unsure.gif

pas mus kaime irgi snigo blink.gif bet dar ne balta ax.gif

QUOTE(Visgi @ 2014 03 15, 22:31)
15 min paskaičiau kiek ir kur praūžė ta vėtra.... pasirodo ne tik pas mus, bet ir Lenkijoje.
Gaila labai tos moters kur pas mus LT žuvo užvirtus medžiui, ir liko 5 mėn kūdikis

ir baisu, ir gaila ax.gif verysad.gif

zinokit, pries kelias val.pradejau ziuret_Турецкий транзит (1-8 серии из 8), [2014, детектив]_jei atvirai, tai nieko gero_mergina isidarbina vienoje rubu parduotuvej Turkijoje, susideda kazkaip su vietiniais banditais...paskui su ekskursija lanko pilis, bega nuo vietos banditu...ziuriu tik tam, kad pamatyciau, kuo visa ta makalyne baigsis? blink.gif doh.gif
toks laiko prastumimui tik vertas. beje, cia tik mano nuomone. kitoms gal patiks labai:)

Atsakyti
Ugaščiaju, prie čajaus ir filmų

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 15 kovo 2014 - 21:53
QUOTE(Visgi @ 2014 03 15, 22:31)
Laba Ramsiau. Kaip tik vakarop norėjau raštyti, teirautis- kaip ten pas jus pajūryje, nes skaičiau, kad praūžė ir pas jus... 15 min paskaičiau kiek ir kur praūžė ta vėtra.... pasirodo ne tik pas mus, bet ir Lenkijoje.
Papildyta:

Na va, kol užklausiau tai atsakei smile.gif

čia paskaičiau, kad kažkur įvyko nelaimė, galvoju einu paieškot internete, o pasirodo tik už kelių km. Tikriausiai ir iš matymo tą moterį pažįstu. Eina sau, kaip greit gali netekti gyvybės atsidūrus netinkamoje vietoje
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2014 03 15, 21:50)
A tu gal vėl buvai išvažiavus ten? bigsmile.gif
QUOTE(Amiala @ 2014 03 15, 22:23)
Tikriausiai ir iš matymo tą moterį pažįstu. Eina sau, kaip greit gali netekti gyvybės atsidūrus netinkamoje vietoje
Man ir kažkaip iš galvos neišeina, kokia tragedija šeimai, tėvams ir t.t. Todėl visad sakau (yra toks posakis)- užvėrus namų duris, tu žmogau nežinai ar прощаюсь на минутку прощаюсь навсегда.

Dabar apie linksmesnius dalykus prieš miegą biggrin.gif
Va čia tai kalorijų deginimas (čia vakarykštis, bet tai maladec)
27 skirtingi šokių tipai/būdai Na tikrai čia kai ką atpažinau iš savo rato, ir net ne vieną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 15, 23:04)

1. Va čia tai kalorijų deginimas (čia vakarykštis, bet tai maladec)
2. 27 skirtingi šokių tipai/būdai Na tikrai čia kai ką atpažinau iš savo rato, ir net ne vieną biggrin.gif

Nea, nebuvau. Fiziškai nebuvau, jei taip galima išsireikšti tongue.gif Taupau pinigus vasarai. Peredačią gavau ax.gif Ir pati kai ką siunčiau.

1. Ogo kaip pavaro thumbup.gif
2. thumbup.gif
Atsakyti
liūdnos mintys apėmė iš pačio ryto dėl audros ir moters jaunos. Baikit , mergaitės, liūdinti (mane jau tele2 sąskaita ryte nuliūdino kai internete pažiūrėjau - daviau su savo iphon-u pažaisti dukrai ir 70 lt tik už viršytą internetą dabar mokėsiu +)
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 03 15, 19:17)
Tu kaskart neberasyk, kad ta Saska ziuri...

as parasau, kad i tema butu tik ir viskas 4u.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Ramsius @ 2014 03 15, 22:13)
Balkone spinta išvertė doh.gif

o dieve, tai kuriam aukste gyvenate?

QUOTE(Ramsius @ 2014 03 15, 22:50)
Ugaščiaju, prie čajaus ir filmų

4u.gif

QUOTE(saulyte525 @ 2014 03 16, 09:58)
(mane jau tele2 sąskaita ryte nuliūdino kai internete pažiūrėjau - daviau su savo iphon-u pažaisti dukrai ir 70 lt tik už viršytą internetą dabar mokėsiu +)

neliudek, man pernai pavasari panasiai buvo, kai V is Bites pirkos lizingu sau Nokia Lumia ir dovanu uz 1 lt gavo Nokia Asha, tai uzteko 1 karto parodyt, kur nueit i zaidimus, tai V Lumioj kazkaip lb daug internetiniu zaidimu nebuvo, o manojoj Ashoj, tai gyvas perkunas. Men.gale gavau saskaita - 150 lt vien uz naudojimasi mob.internetu+dar tel.pokalbiai ir sms_150 lt 4u.gif tai nuo tos dienos savo ismanuji slepiu nuo vaiku cool.gif

LABA RYTA, lauke ziema cool.gif pasninga, saule pasviecia, vel pasninga cool.gif orelis tiesiog "pasaka". Nepakenciu tos dregmes lauke:(

o i tema, tai vakar baigiau ziuret Турецкий транзит (1-8 серии из 8), [2014, детектив]_nelabai jis man, bet gal jums patiks lb nei man unsure.gif
Atsakyti