Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIV Tema)

QUOTE(*MONAMI* @ 2014 03 01, 20:27)
gal kas nors girdėti apie " Всегда говори всегда" ?  wub.gif

Bent jau kolkas nieko negirdėti. Itariu kad 9 sezonu ir užsibaigs.
Kam tau VGV, žiūrėk va dabar ''Кто-то теряет, кто-то находит'' 4u.gif Ta pati pora lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 01, 19:23)
''Если ты не со мной'' /2014/
''Мир для двоих'' /2014/
''Кто-то теряет, кто-то находит'' /2014/

aciu uz naujienas 4u.gif i sandeliuka susidejau_iki kovo 12 d.reikia daug filmu prisikaupt, kad paskui sanatorijoj per laisva laika tureciau ka ziuret 4u.gif cool.gif

beje, labai thumbup.gif prisistatymas thumbup.gif

as vis dar su Giuljačitaj draugauju 4u.gif
Atsakyti
Visgi... tai 19 metų ištekėjai??? wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2014 03 01, 16:09)

Aš reklamą pažiūrėjau. Porošina tai neduok dieve blink.gif Tokia dirbtinė visa, net nemalonu žiūrėti.  blink.gif

Va tai tau..Net nesitiki,kad taip gali būt.. cool.gif
QUOTE(Ramsius @ 2014 03 01, 20:56)

Kam tau VGV, žiūrėk va dabar ''Кто-то теряет, кто-то находит''  4u.gif Ta pati pora lotuliukas.gif

thumbup.gif Jaučiu,kad užlys šitas filmas man be eilės prieš visus suplanuotus smile.gif
Visgi,labai gražus prisistatymas,po šitiek temų lotuliukas.gif
Ai,aš gal neprisistatinėsiu,nes kai tokia atviradūšė,tai jau nemažai ir prirašius jau apie save ax.gif
Va tik apie boulingą skaitydama,nusišypsojau,mat visa mano šeimyna dabar jį lošia,tik pusiau virtualiai-su kinektu (ar reik sakyt per kinektą,ar cinecktą-nežinau blush2.gif ) Atvažiavo sūnėnas savaitgaliui ir atsivežė šitą aparatūrą ir va kaip tik brangiausias mane kvietė,kad ateičiau ir su juo komandą sudaryčiau,ale aš geriau jau sm'e pasėdėsiu,na ir dar mieliau jau pamegzčiau,bet ne rankom mosikuočiau prieš teliką atsistojus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2014 03 01, 22:17)
Visgi, labai gražus prisistatymas, po šitiek temų  lotuliukas.gif
Va tik apie boulingą skaitydama, nusišypsojau,

Nežinau kodėl aš anksčiau nesusiprotėjau biggrin.gif

Mes komandom jį žaidžiam, komanda prieš komandą. Gerai sugebu nurungt varžovus, geriau nei vyrai didis.gif Todėl baisiai džiaugiasi, kad aš jų komandoj (komandų sudėtis pas mus niekad nesikeičia). Bet kas įdomiausia, jų sudėtis buvo skirstoma be jokios išankstinės nuostatos, ir gavosi/sutapo taip, kad vienoj komandoj tik kraujo giminės (mes), o kitoj komandoj mūsų visų antros pusės, kaip aš sakau atvežtiniai. Tai taip ir prilipo- rungiasi giminės su atvežtiniais.

Galima sakyti 20, nes po 2 mėn sukako 20. '94 ištekėjau (tekėjau per gražią ir labai šiltą bobų vasrą, žolė buvo žalia žaliutėlė... mat man gražiausias metas - ruduo) '96 gimė pirmagimis, o antras sūnus '01.
Tekėjau iš didelės didelės meilės, ot laikai buvo. Todėl man tos meliodramos ir primena man mano vyrą. Atkaklus buvo, iki dabar nesuprantu kaip jam tai pavyko biggrin.gif
Aš buvau iš tų panelių kurių privengdavo vaikinai, nes nemėgdavau jokių ten chi cha cha, buvau išdidi, ir šaltumu nuo manęs dvelkdavo, o tuo labiau stebėdavau kaip žmogus bendraujant moka pokalbį palaikyti. Tai nebuvo labai jau lengva su manimi. Na, bet mano vyrui pavyko.
Neseniai prisipažino, kad kas kart spaudžiant ranką mano buvusiąjam- vis pavydu, mat žiūri kaip į konkurentą (buvusį). Nors dievedieve, kada tai buvo, prieš šimtą metų gi...
Atsakyti
Visgi, wub.gif
QUOTE(Julsita @ 2014 03 01, 22:17)
thumbup.gif  Jaučiu,kad užlys šitas filmas man be eilės prieš  visus suplanuotus smile.gif

Nu žinok verta tongue.gif Labai jau smagus ir lengvai žiūrisi 4u.gif
Šiaip anam senai tokio reikėjo. Tie visi Bratai tik dūšią apsunkina, paskui iš to ir mintys keistos....ir elgesys...
Atsakyti
to Visgi... matai nesunku buvo paskaiciuoti, esu tas pats Katinas, tik Saulys smile.gif panasiu centimetru tik dazyta blondine biggrin.gif buvo 16 vestuviu metines ir du vaikai, dar naudojuosi tuo paciu gyvenimo credo "Nesielk su kitu taip, kaip nenoretum, kad su tavimi elgtusi " smile.gif ir dar vairuoti megstu, viena, klausantis geros muzikos...va tiek ta tai panasumu smile.gif kai perskaiciau nusisypsojau, nors siaip tu tipinis oziaragis, as sauliskai romantike, padukus truputi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amirrr: 01 kovo 2014 - 23:03
QUOTE(amirrr @ 2014 03 01, 23:02)
sauliskai romantike, padukus truputi
Tenka bendrauti su vienu šauliu, niekaip negaliu perprasti, gal todėl, kad vyras? Na nžn, neturiu daugiau pažįstamų šaulių, tai neturiu su kuo palyginti.

Va ko dar nemėgstu, tai saldumynų visų, nuo saldainių-pyragų-tortų iki ledų ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 02, 00:51)
Va ko dar nemėgstu, tai saldumynų visų, nuo saldainių-pyragų-tortų iki ledų ir pan.

Kaip tau gerai thumbup.gif ... O as negaliu praeiti pro saldumynus... nors reikia labai reikia ju nebevalgyti... blush2.gif Galbut del to, kad esu jautis kvadratu doh.gif
Sveikos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 02 kovo 2014 - 09:21
Sveikos smile.gif
Mano paristatymas labai menkas pries Visgi,pristatyma biggrin.gif

saulyte525,aciu 4u.gif

Ir kaip as buvau pamirsius filma,"Одиночка"labai geras.Sakau atmintis slubuoja doh.gif
Likau keliom valandom viena clap.gif Patinka karts nuo karto pabut vienai cool.gif Einu virt sriubos,reikia kazka fonuj paleist,galvoju apie "Papa na prokat"geri aktoriai.Gal ir pats serialas bus nieko toks. smile.gif
Atsakyti
Laba smile.gif Vakar šitą pažiūrėjau.
XXIa. o pas čigonus tradicijos gi labai gajos, tokios pat išlikusios. Visai netikėtai gydytojo širdį pavergia čigonaitė (tiesiog į glėbį jam įpuolė išbėgusi iš miško nuo prievartautojo). Jam ten tos jų tradicijos buvo viena vargo vakarienė. Nori pirštis, tai ne tik pas močiūtę rankos jos prašyk, bet ir pas čigonų baroną keliauk leidimo prašyt. Na ir žinoma, jo mamos lūkesčiai dėl sūnaus visai kitokie buvo. Bet vėliau viskas gerai...
Tokia truputi prikolna ta jo mama O jau tas romų vadinamas pinigų medis, lūžau vakar iš juoko biggrin.gif Jis su juo turi būtinai pas nuotaką atvykti. Tradicija tokia,
''Если ты не со мной'' /2014/
http://kinozal.tv/de....php?id=1182535

user posted image
QUOTE(spoorga @ 2014 03 02, 09:20)
Galbut del to, kad esu jautis kvadratu doh.gif
Va kaip pasisekė, net kvadratu bigsmile.gif
QUOTE(Nanita @ 2014 03 02, 11:09)
Ir kaip as buvau pamirsius filma,"Одиночка" labai geras. Sakau atmintis slubuoja doh.gif
Patinka karts nuo karto pabut vienai cool.gif
Aha, labai friends.gif Ir man patinka tas smile.gif
QUOTE(Ramsius @ 2014 03 01, 22:53)
Visgi
Ramsiau, žiūrėk ant ko užtaikiau Муз/клип Всегда говори “всегда” Nors spėju, kad esi mačiusi irnesakyk.gif
Žinok prisiminiau, kad aš šį filmą labai seniai (turbūt kai pirmą kartą rodė jo premjerą per TV) buvau pradėjusi žiūrėti. Tik nepamenu kodėl paskui nustojau žiūrėti. Prisiminiau, nes pamačiau tą porą kuri man tuomet patiko, ten ta raudonplaukė su Danila, pamenu, kad tarp jų ten tvyrojo įtampa ir kibirkštys lakstė. Ar taip? Tikiuosi nemaišau nieko mastau.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 02 kovo 2014 - 12:16
''Мама в законе'' /2014/
Премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1182893

user posted image
Atsakyti