Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIV Tema)

QUOTE(Sim@ @ 2014 03 15, 16:35)
as nuo rugsejo irgi pirmoka turesiu, tai nezinia, kaip bus su laiku, nes irgi visur kartu su manim eis+dar dukra darzelin vesiu/parvesiu ax.gif liks tik naktys filmams biggrin.gif

Viskas bus gerai.Pirmos savaites,kol iprasite visi,bus sunkiau,veliau kiek lengviau smile.gif Bus laiko ir savo malonumams. smile.gif Gal jusu sunus savarankiskas,mano baisus mamyciukas,ir niekaip atpratinti neeina.Sirgalius,kai pradejo lankyti darzeli,visom ligom persirgome doh.gif Dabar kiek maziau.Bet vis tiek pasitaiko,del to tenka darbo atsisakyti ir buti su juo.Iprato,kad mama visada salia.Perskaiciau savo zinute,ir ivertinu kaip paguoda hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 03 15, 15:45)
jau į sąsiuvinį pradėjau pavadinimus rašytis  biggrin.gif

tai, kam taip?
paprasciau juk daryt COPY ir i worda kelti, pasidaryt kaip nauja dokumenta. As pati taip daraus jau metai laiko. Kai atsilaisvina kompe vietos, tada parsisiunciu kt.filmus 4u.gif

QUOTE(Nanita @ 2014 03 15, 17:10)
Gal jusu sunus savarankiskas...

nepasakyciau, kad mamyciukas, kaip ir nepasakyciau, kad lb jau savarankiskas. Irgi priprates, kad visur su mama, tai yra, manim. Na, bet laikas parodys, kaip seksis mums nuo rugsejo 1 dienos ax.gif
o kas del sirgimu, tai ir sirgalius. dar nuo 6 men. turi AD (atopini dermatita) sunkia forma, tai lb vargstam pavasari, prasidejus zydejimams ir rudeni, kai prasideda dregni orai:(

vaikai pietu miega, orkaitej kugelis su vistienos sparneliais kepa wub.gif
o i tema_einu ziuret_Сашка, jau 41 serija cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 15 kovo 2014 - 16:29
Dėkavoju už vizą Visgi biggrin.gif
Sušlapau, sušalau, fu orelis blink.gif Orelis Kaune- kaip ir Garliavoj cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2014 03 15, 16:36)
Dėkavoju už vizą Visgi  biggrin.gif
Sušlapau, sušalau, fu orelis  blink.gif Orelis Kaune- kaip ir Garliavoj  cool.gif

visoj Lietuvoj orelis fu fu fu
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2014 03 15, 17:25)
tai, kam taip?
paprasciau juk daryt COPY ir i worda kelti, pasidaryt kaip nauja dokumenta. As pati taip daraus jau metai laiko. Kai atsilaisvina kompe vietos, tada parsisiunciu kt.filmus 4u.gif
nepasakyciau, kad mamyciukas, kaip ir nepasakyciau, kad lb jau savarankiskas. Irgi priprates, kad visur su mama, tai yra, manim. Na, bet laikas parodys, kaip seksis mums nuo rugsejo 1 dienos ax.gif
o kas del sirgimu, tai ir sirgalius. dar nuo 6 men. turi AD (atopini dermatita) sunkia forma, tai lb vargstam pavasari, prasidejus zydejimams ir rudeni, kai prasideda dregni orai:(

vaikai pietu miega, orkaitej kugelis su vistienos sparneliais kepa wub.gif
o i tema_einu ziuret_Сашка, jau 41 serija cool.gif

Aj, irnesakyk.gif as ipratus senoviskai,prie receptu rasau biggrin.gif

Vargsiukas.Gaila vaiku,ar tai sloga,ar tai rimta liga,vis tiek rupinesi,gaila.
Mmm,kugelis,skanuuu.Pas mumis cenachai tuoj bus paruosti cool.gif

Oras ne tai,kad fu,fu bet ir gasdinantis unsure.gif Medziai po langais atrodo tuoj,tuoj,luz

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 15, 14:20)
[url=http://waidaw.blogspot.com/2010/03/kukuruzai-su-irisais.html]

aciu ir as kada pabandysiu 4u.gif

QUOTE(Apuokas @ 2014 03 15, 17:36)
Orelis Kaune- kaip ir Garliavoj  cool.gif

drinks_cheers.gif
gaila man prekiaujanciu Kaziuko mugeje verysad.gif

QUOTE(Nanita @ 2014 03 15, 18:02)
Pas mumis cenachai tuoj bus paruosti cool.gif

oi, tai irgi labai skanu. as vis prasau Kaledu senio, kad atnestu man čenakines..o jis, kaip neatneša, taip ir neatneša blink.gif verysad.gif

o ką skanaus kitos šios temos narės gamino RUDENIŠKOS ŠIANDIENOS pietums?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 15 kovo 2014 - 17:10
jau ziuriu 42 serija_Сашка_nuskilo cia man siandien wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2014 03 15, 18:10)
o ką skanaus kitos šios temos narės gamino RUDENIŠKOS ŠIANDIENOS pietums?

Vakar buvo maximoj upetakiams akcija, tai nusipirkom, pasimarinavom ir issirukem wub.gif Tai tiek prisiedziau, kad tuoj sprogsiu blush2.gif O vaikams tradiciskai: spageciai su vistienos kepsneliais, jiems zuvis-nuodai biggrin.gif

QUOTE(Sim@ @ 2014 03 15, 18:47)
jau ziuriu 42 serija_Сашка_nuskilo cia man siandien wub.gif

Tu kaskart neberasyk, kad ta Saska ziuri, kitos gal ziuri Santa Barbara kokia 2007 serija, ale gi nesigiria kas pusvalandi. biggrin.gif
Jei kitu nesuzavejo ta "Saska", tai ar girsi ja, ar peiksi, ar kas pusvalandi kartosi-nepriversi ziureti irnesakyk.gif
Geriau rekomenduok ka nors trumpo ir ne tokio meksikietisko 4u.gif

Beje, kalbant apie Kaziuko muge, tai dede prekiavo praeita syki Vilniuj, sako, vilnieciai ubagai konkretus, uzspaude pinigus laiko. O kaunieciai-turtingi, per penktadieni suprekiavo tiek, kiek Vilniuj per tris dienas drinks_cheers.gif Va tik idomu, kaip siandien jiems sekesi, kai padorus zmogus suns i toki lauka neisvytu blush2.gif
Paziurejau Samaros trecia serija, ech, patinka wub.gif As tai neapkraunu kompo atminties, internetas mano teo ir greitasis, tad ziuriu online. Tokiu budu nereikia man laukti visu seriju, nereikia visu siusti ir pasiziurejus pirma ir nepatikus-trinti visas iskart. Dabar pasiziuriu pirma/antra serija ir sprendziu, testi ziurejima ar ne. drinks_cheers.gif

Beje, ziurejusiom "Vsera zakoncilas voina", isaiskinkit man, tai cia ta didzioji meile, cigones isburta, tai Grisos meile? O nescia nuo kurio Katia? Ir kur dingo tas jos meiluzis, blyn, vardas uzkrito, kazkaip pabaige nei siaip, nei taip.
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2014 03 15, 14:36)
būtinai ir imsim juos
Na nebent talkai, nes yra kas ir be mūsų jau ginklais žvangina rolleyes.gif Arba kokius šiupelius (tam atvejui jei prisnigtų) biggrin.gif
QUOTE(Nanita @ 2014 03 15, 14:45)
Va ką norėčiau bet matyt ne mano smegenim,išmokti iš kompo, rašytis filmus į kompaktinį diską,nekaip neįveikiu šio darbo doh.gif Baikite,tiek gerų serialų,dėti Loptopo atmintis maža,negaliu visų siųstis,jau į sąsiuvinį pradėjau pavadinimus rašytis
Nanita, ten labai paprasta, atsisiunti kad ir kokią pvz Nero programėlę, pasirenki funkcijas įrašymo ir viskas.

Ar tu mačiusi ''20 лет без любви'' /2012/ ? Siūlau įsikelt šitą į savo sąrašiuką taip pat (jei nematei). Ir ten to Илья Любимов daaaug. Tik ne visai jau čia tokia melodrama kaip įvardintas žanras... O ir pats aktorių rinkinys labai net neblogas.

Man labai ši pora patiko šiame seriale (jis sąmoningai priima į darbą savo stirpraus konkurento dukrą su tam tikrais labai savanaudiškais kėslais, tik ji pasirodo ne pasipūtėlė kokia, o labai darbšti ir žavi mergina, tad jo užmojai slūgsta slūgsta ir nuslūgsta...)

user posted image

user posted image

QUOTE(Apuokas)
Sušlapau, sušalau, fu orelis blink.gif Orelis Kaune- kaip ir Garliavoj 
Vargšelė console.gif
QUOTE(Nanita)
Oras ne tai,kad fu,fu bet ir gasdinantis unsure.gif Medziai po langais atrodo tuoj,tuoj,luz
Pas mus tas pats, medžiai tik spėja makaluotis į visas puses, o jau debesai debesai, čiut ne uraganas koks doh.gif
QUOTE(Sim@)
gaila man prekiaujanciu Kaziuko mugeje verysad.gif o ką skanaus kitos šios temos narės gamino RUDENIŠKOS ŠIANDIENOS pietums?
Mes- cepelinus, ir burokėlių sriubą essen.gif

''Высокая кухня'' /2013/
http://kinozal.tv/de....php?id=1188633

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 03 15, 19:17)
Tu kaskart neberasyk, kad ta Saska ziuri, kitos gal ziuri Santa Barbara kokia 2007 serija, ale gi nesigiria kas pusvalandi. biggrin.gif

pastabą supratau 4u.gif
Atsakyti
Paziurejau Женщина в беде, nu nieko visai toks. Dabar jau ko gero atejo eile Samaros 2 sezonui.
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 03 15, 15:45)
...išmokti iš kompo,rašytis filmus į  kompaktinį diską,nekaip neįveikiu šio darbo  doh.gif Žiūrėčiau tada sau ramiai,kol sūnus prie kompo,per didelį tv ekraną.

aš į "fliašiuką" įsirašau filmą, į TV ir žiūriu sau atsipūtus smile.gif

QUOTE(Apuokas @ 2014 03 15, 17:36)
Orelis Kaune- kaip ir Garliavoj 

thumbup.gif

Gal tokiam rudeniškam vakarui gali ką nors šilto ir jaukaus pasiūlyt? Pageidautina vienaserijinį variantą smile.gif

Gero visoms vakaro 4u.gif Žiūrėkit, kad nenupūstų, nes man savo 11-am aukšte visai nejauku, vėjas net kaukia ax.gif
Atsakyti