QUOTE(Sim@ @ 2014 03 15, 18:10)
o ką skanaus kitos šios temos narės gamino RUDENIŠKOS ŠIANDIENOS pietums?
Vakar buvo maximoj upetakiams akcija, tai nusipirkom, pasimarinavom ir issirukem

Tai tiek prisiedziau, kad tuoj sprogsiu

O vaikams tradiciskai: spageciai su vistienos kepsneliais, jiems zuvis-nuodai
QUOTE(Sim@ @ 2014 03 15, 18:47)
jau ziuriu 42 serija_
Сашка_nuskilo cia man siandien
Tu kaskart neberasyk, kad ta Saska ziuri, kitos gal ziuri Santa Barbara kokia 2007 serija, ale gi nesigiria kas pusvalandi.
Jei kitu nesuzavejo ta "Saska", tai ar girsi ja, ar peiksi, ar kas pusvalandi kartosi-nepriversi ziureti
Geriau rekomenduok ka nors trumpo ir ne tokio meksikietisko
Beje, kalbant apie Kaziuko muge, tai dede prekiavo praeita syki Vilniuj, sako, vilnieciai ubagai konkretus, uzspaude pinigus laiko. O kaunieciai-turtingi, per penktadieni suprekiavo tiek, kiek Vilniuj per tris dienas

Va tik idomu, kaip siandien jiems sekesi, kai padorus zmogus suns i toki lauka neisvytu
Paziurejau Samaros trecia serija, ech, patinka

As tai neapkraunu kompo atminties, internetas mano teo ir greitasis, tad ziuriu online. Tokiu budu nereikia man laukti visu seriju, nereikia visu siusti ir pasiziurejus pirma ir nepatikus-trinti visas iskart. Dabar pasiziuriu pirma/antra serija ir sprendziu, testi ziurejima ar ne.
Beje, ziurejusiom "Vsera zakoncilas voina", isaiskinkit man, tai cia ta didzioji meile, cigones isburta, tai Grisos meile? O nescia nuo kurio Katia? Ir kur dingo tas jos meiluzis, blyn, vardas uzkrito, kazkaip pabaige nei siaip, nei taip.