Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIV Tema)

QUOTE(Visgi @ 2014 03 15, 10:13)

Man iš sykio asociacijos su tokia gražia sraige  smile.gif

tongue.gif Čia mano šiandienos būsena,ar savijauta,ar dar kaip pavadint g.gif Žingsnis pirmyn,du atgal doh.gif Gerai,kad dukra apsiėmė pietus pagaminti-panižo nagučiai Lazanijos tortą išbandyt,tai visai durnių voliosiu blush2.gif
Visgi,o tu gal turi tikslų kukurūzų su irisais receptą? Jau kaip vaikystėj mes jį triaukšdavom wub.gif Mama nespėdavo gamint tongue.gif Žinau,kad kažkiek sviesto dar reikdavo ir dar kažko lyg g.gif Tikrai užfundyčiau savojaunimui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 13, 23:02)
schmoll.gif O ko jis čia toks keistas? Juk normalu užuojauta pareikšt.

na, matai...kai MV per metus LT buna vos 2 - 3 kartus, tai ir susitinkam seimom tiek pat. Bet kai paskambinau SV, tai sako, zinoma, PRIVALAI nueit!

QUOTE(Visgi @ 2014 03 15, 10:10)
QUOTE(Sim@ @ 2014 03 15, 08:52)
Beje, kaip Kaune oras? Irgi toks pat kaip pas mus?

primenu, as ne Kaune, tai viena, o antra, visa nakti ir iki ryto 10 val.musu kaime Garliavoj lyjo, paskui gal uz pusvalandzio sviete saule, db vel jau kelios val.lyja blink.gif
Garliava nuo Kauno skiria cieli 7 km, jei ka ir ji ant kalno, tai oras keicias ax.gif

QUOTE(Nanita @ 2014 03 15, 10:26)
Sim@,jei nepaslaptis,kaip surandate tiek laiko filmams bei serialams ziureti?  blush2.gif Pasidalinkite patirtimi  smile.gif

mano vaikai nebe kudikiai, tai viena, o antra, kai nori, viskas suderinama.
tarkim, mano vaikai (Matui 6 m., Ugnei - 4 m.) abu dar miega pietu miega (nesvarbu darbo diena, ar savaitgalis_ yra rezimas ir viskas). O miega jie 2 - 4 val.
tai kaip nespeti filmo paziuret?
be to, as esu namu seimininke_namus apsivalau, apsitvarkau rytais iki kokios 12 val. Darbo diena vaikai visa diena darzely buna. V kaip zinia namie nera, tai, o kodel neziuret filmu?
ar kojines tureciau megzti?

QUOTE(Visgi @ 2014 03 15, 10:52)
Jo, oras filmų žiūrėjimui pats tinkamiausias.
Kol aš čia rašiau tai nieko nesupratau apie tuos grėblius schmoll.gif

1) drinks_cheers.gif , bet tinkamas ne tik filmams, jei ka ax.gif
2) o grebliai, tai cia i mano darzeli biggrin.gif

QUOTE(Visgi @ 2014 03 15, 12:33)
''Следователь Протасов'' /2014/

4u.gif lieku laukt visu seriju. Vien del aktoriaus filmas vertas ziurejimo wub.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Nanita @ 2014 03 15, 12:41)
Nieko nenorejau izeist savo klausimu...

nieko ir neizeidei:) klausei, as atsakiau. O isvadas pati padarysite mirksiukas.gif
be to, dar yra vakarines valandos (nuo 21.30 iki 01.30 val.), kada irgi ziuriu filmus cool.gif

labas dienas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2014 03 15, 12:10)
Visgi,o tu gal turi tikslų kukurūzų su irisais receptą? Jau kaip vaikystėj mes jį triaukšdavom  wub.gif  Mama nespėdavo gamint  tongue.gif 

Visgi, ir man gal gali... skanestas... Prisimenu kazkada vaikystej pati darydavau... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita)
Visgi,o tu gal turi tikslų kukurūzų su irisais receptą? Žinau,kad kažkiek sviesto dar reikdavo ir dar kažko lyg
QUOTE(spoorga)
Visgi, ir man gal gali... skanestas... Prisimenu kazkada vaikystej pati darydavau...
Irisai, sviestas, kukurūzai. Viskas. Bet va moterys tame ir bėda, kad aš jo tikslaus neturiu, viską visad iš akies, tai bijau ir suklaidint tom proporcijom, nes paskui dar kieti gausis. Va čia labai kažkas panašaus
QUOTE(Sim@)
as ne Kaune
Jasna, aš matyt su spoorga supainiojau.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 15, 13:20)

Aciu uz recepta... O mes labai panasios... As sakiau Kaunas didelis kaimas ir Garliava netoli ... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 03 15, 13:24)
*O mes labai panasios...
As sakiau Kaunas didelis kaimas ir Garliava netoli... mirksiukas.gif
Ne nepanašios, nes db atkreipiau dėmesį, kad pas vieną parašyta Garliava, pas kitą- Kaunas.
biggrin.gif Aha, prisipažinai, tai vadinas čia tu mane supainiojai, kad aš šitaip baisiai susimakliavojau, tuoj darysim razborkes ph34r.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 15, 13:42)

Kad taip saulute dabar dangum ridinetusi thumbup.gif

Mano vyresnysis, kai buvo mazas ir ziurejo Teletabius, labai i ju saulute buvo panasus mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2014 03 15, 08:37)
"Там, где ты" 2014
sito, kiap supratau, atsisiusti dar negalima? g.gif

jis pasirodys pirmadienį, kovo 17 d. ir bus 10 serijų
Papildyta:
kovo 17 d. startuoja komedija su Sergėjumi Svetlakovu
ir mūsų Ingeborga
"Скорый "Москва-Россия" 2014
Трейлер

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 15, 14:20)
QUOTE(Sim@)
as ne Kaune

nk tk 4u.gif

QUOTE(spoorga @ 2014 03 15, 14:24)
As sakiau Kaunas didelis kaimas ir Garliava netoli ... mirksiukas.gif

tai, kad Garliava už cielų 7 km blink.gif nemanau, kad labai jau arti Kauno g.gif

QUOTE(Visgi @ 2014 03 15, 14:42)
tuoj darysim razborkes ph34r.gif

būtinai ir imsim juos smile.gif
user posted image

QUOTE(daibava @ 2014 03 15, 15:08)
jis pasirodys pirmadienį, kovo 17 d. ir bus 10 serijų

dekui uz issamia info 4u.gif
Atsakyti
[quote=Sim@,2014 03 15, 13:16]

[/quote]

Darbo diena vaikai visa diena darzely buna. V kaip zinia namie nera, tai, o kodel neziuret filmu?
ar kojines tureciau megzti?[/i][/size]

labas dienas 4u.gif
[/quote]
Pamiršau tą laiką kai sūnus lankė darželį,laiko buvo į marias.Bet tada nemėgau serialų,buvo skaitymo bumas smile.gif Dabar pirmokas,įvairus būreliai,pamokų ruoša,pasivaikščiojimai ir t.t,viskas su manimi smile.gif Dar bėda,o gal kaip tik laimė,turime vieną loptopą,sunkiai dalinamės smile.gif Va ką norėčiau bet matyt ne mano smegenim,išmokti iš kompo,rašytis filmus į kompaktinį diską,nekaip neįveikiu šio darbo doh.gif Žiūrėčiau tada sau ramiai,kol sūnus prie kompo,per didelį tv ekraną.

Baikite,tiek gerų serialų,dėti smile.gif Loptopo atmintis maža,negaliu visų siųstis,jau į sąsiuvinį pradėjau pavadinimus rašytis biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nail.gif
Papildyta:
QUOTE(Sim@ @ 2014 03 15, 14:36)
tai, kad Garliava už cielų 7 km blink.gif nemanau, kad labai jau arti Kauno g.gif

Sakai 7 km. toli... irnesakyk.gif As ryte 2km i darba einu, vakare 2 km. namo... nueinu per 20 min. tai jau 4km. (sportas-sveikata fitness4.gif )
Su suniu kasdien vakare minimum 1h.vaikstau... Na "mieli kurmiai, paskaiciuojam"... ar ne tie 7km. ir gaunaisi. g.gif baika... nail.gif
Papildyta:
Ir isvis sergu atminties stoka, reikia bilobil... wub.gif
Atsisiunciau jusu rekomenduota Презумпция вины 2007
http://kinozal.tv/de...s.php?id=364295
Isitaisiau ziureti... macius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 03 15, 15:45)
Dabar pirmokas,įvairus būreliai,pamokų ruoša,pasivaikščiojimai ir t.t,viskas su manimi  smile.gif

as nuo rugsejo irgi pirmoka turesiu, tai nezinia, kaip bus su laiku, nes irgi visur kartu su manim eis+dar dukra darzelin vesiu/parvesiu ax.gif liks tik naktys filmams biggrin.gif

QUOTE(spoorga @ 2014 03 15, 16:00)
Sakai 7 km. toli... irnesakyk.gif  As ryte 2km i darba einu, vakare 2 km. namo... nueinu per 20 min. tai jau 4km. (sportas-sveikata fitness4.gif )

na, kai su masina, tai arti. as ne vairuotoja, tai man belieka - viesasis transportas.
pesciomis teko ne karta i Aleksoto Norfa nueit, kai dar vezime stumdziau savo kudiki viena, ir kita cool.gif
o per diena, tai nors ir ne i darba, bet suvaikstau n km. Tik vat kg nuo kuno tai nekrenta
ax.gif blush2.gif
Atsakyti