Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIV Tema)

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 03 15, 09:24)
ir pas mus oras toks doh.gif bent jau galesiu ramiai ziureti filmus labai daug visko atsiunciau bigsmile.gif o eileje dar Getery mojora Sokolova, Naruznoje nabliudenije, Shiroka reka
Jo, oras filmų žiūrėjimui pats tinkamiausias. Oho kokia eilė bigsmile.gif Pas mane žiūriu irgi eilė jau formuojasi doh.gif
QUOTE(spoorga @ 2014 03 15, 09:27)
Tiksliai pasakyta drinks_cheers.gif ... Man vis kyla klausimas, o jis ir gyvenime toksai?
Na, čia jau laaabai retorinis klausimas, žiūrėk o kaip tas Илья Любимов ar iš Internų tas Быков- vienas dažniausiai kileris, kitas- rėksnys, o abu realiam gyvenime kaip suprantu tikrai ne tokie, net su cerkvėm susiję biggrin.gif Va dar vieną prisiminiau, kurį įtraukčiau į tą patį sąrašą, nugis Александр Дьяченко. V.ž. aš tokius va aktorius (kaip šie išvardinti) vadinu человек-загадка.
P.s. Arba, kad ir Даниил Страхов, na kartais tokį valdingą vaidina, kad nepagalvotum kad tai netiesa, o paklausai kokį interviu per TV, tai net keista, skiriasi kaip dangus ir žemė...

Oooo Julsita, labas smile.gif Seniai matyta!

Kol aš čia rašiau tai nieko nesupratau apie tuos grėblius schmoll.gif A jus čia prie rudens darbų ar prie vasaros darbų su tais grėbliais biggrin.gif Vsio vsio tyliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 15, 09:52)
Na, čia jau laaabai retorinis klausimas, žiūrėk o kaip tas Илья Любимов ar iš Internų tas Быков- vienas dažniausiai kileris, kitas- rėksnys, Александр Дьяченко. V.ž. aš tokius va aktorius (kaip šie išvardinti) vadinu человек-загадка.
Arba, kad ir Даниил Страхов,

Del situ nesiginciju- zmones, kaip zmones, bet Berojevo normalaus neisivaizduoju ir vsio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 15, 09:52)

Oooo Julsita, labas smile.gif Seniai matyta!

Ku-kū mirksiukas.gif Aš tai jus ščyrai paskaitau kožną dieną,bet kai žiūrėjimo tempai lėtesni už lėtus,tai ir įsiterpt nelabai turiu su kuo blush2.gif bet tik eilę žiūrėjimams rikiuoju,rikiuoju..Kada peržiūrėsiu-nižinaaau g.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 03 15, 10:00)
Del situ nesiginciju- zmones, kaip zmones, bet Berojevo normalaus neisivaizduoju ir vsio blush2.gif
Oi prajuokinai biggrin.gif Sakau gi
божий одуванчик, man jis kaip vyras atrodo labai jau lėtų apsukų, o man tokie schmoll.gif Gal reiks kokį jo interviu pažiūrėti, trumpam. Net db įdomu pasidarė kaip jis kalba...
Papildyta:
QUOTE(Julsita @ 2014 03 15, 10:03)
Ku-kū mirksiukas.gif
Aš tai jus ščyrai paskaitau kožną dieną,
bet kai žiūrėjimo tempai lėtesni už lėtus
Man iš sykio asociacijos su tokia gražia sraige smile.gif
user posted image
Atsakyti
labas rytas. pas mus irgi lietus, niūruma. pakilau iš ligos patalo, liko tik nežmoniškas kosulys. per 4 dienas nieko neveikimo, tik gulėjimo ir pasnūduriavimų pažiūrėjau Samara, labai labai patiko thumbup.gif ir majoro Solovjovo geteras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 03 15, 09:24)
o eileje dar [i]Getery mojora Sokolova

Sita irgi atsisiunciau... Gundot jus visos mane... o dar Yarost tik pradejau, o dar prisizadejau per atostogas Chernyje koshki paziuret doh.gif o kur dar melodramkes vietoj saldumynu...
Gerai Visgi, ji saldumynu nemegsta, o as wub.gif
Visgi, as irgi jauciuosi kaip ta tavo sraige, tik kitokia - nusiplukus ir prakaito ispilta nail.gif , o tu siulai pavasario-vasaros talka... biggrin.gif
Ai mat ja sunes, juk dar siandien priedo lyja vacation1.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 15 kovo 2014 - 10:30
QUOTE(spoorga @ 2014 03 15, 10:24)
Sita irgi atsisiunciau... Gundot jus visos mane... o dar Yarost tik pradejau, o dar prisizadejau per atostogas Chernyje koshki paziuret  doh.gif o kur dar melodramkes vietoj saldumynu...
Gerai Visgi, ji saldumynu nemegsta, o as wub.gif
Bet tai žiūriu kokios visos 'apsileidusios' kaupikės biggrin.gif Eilė tik rikiuojasi rikiuojais, кто крайний? biggrin.gif
Saldumynų- ne, bet meliodramas- taip.
Dėl saldumynų turiu vieną išimtį- pačios daryti kukurūzai su irisais. Žinot gi visos šitą atėjusi saldumyną iš vaikystės.
spoorga, žinok ir pas mane kotais toks jausmas susijęs su ta sraige.
Bozhe, Vilniuj jau šlapdriba, o vėjas koks, bangom neša viską doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 15, 10:35)

Tada varau i parduotuve "duonos", nes jei iki Kauno tas grozis ateis, nenueisiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 03 15, 10:38)
Tada varau i parduotuve "duonos", nes jei iki Kauno tas grozis ateis, nenueisiu lotuliukas.gif
Skubinkis, kojas į rankas ir pirmyn, bo tikrai liksi be duonos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 15, 11:35)

O kuriam cia gale? g.gif Mes pietinej Vilniaus dalyje, tai jokios slapdribos nera, net saulyte sunkiai bando pro debesi islisti. g.gif Lietus ir vejas buvo, bet praejo drinks_cheers.gif Lauke +5.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 03 15, 11:03)
O kuriam cia gale? g.gif Mes pietinej Vilniaus dalyje
Šiaurinė Vilniaus miesto dalis. Paskui greit liovėsi ta šlapdriba.
Bando ir čia giedra pro plyšį lįst, bet nelabai pavyksta.
Pas mus šiuo metu +4

Žiūriu Юлия Такшина vis dažniau jau pasirodo TV ekranuose, buvo dingus kurį laiką.
''Следователь Протасов'' /2014/
http://kinozal.tv/de....php?id=1188432
Премьера.Трейлер

user posted image
Atsakyti
Nieko nenorejau izeist savo klausimu.Klausiau rimtai be ironijos.Bet tiek to,gal ne taktiskai paklausiau,kam istikro turi rupet kas kaip savo diena susiplanuoja arba ne.

Julsita,as ir su mezginiu ziuriu drinks_cheers.gif " skaniau" taip susiziuri ir mezginys greiciau nusimezga.

Del Berojevo,tai jo,sysialiukas toks,ne ryba ne miaso. smile.gif Ir gyvenime panasu toks,ziurejau su jo lednikovyj periud,tai skirtingus personazus beveik vienodai vaidino.Stumde partnere kur norejo lotuliukas.gif
Atsakyti