Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIV Tema)

QUOTE(Sim@ @ 2014 03 15, 08:52)
Beje, kaip Kaune oras? Irgi toks pat kaip pas mus?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 15, 08:44)
''Нереальная любовь'' /2014/
[url=http://kinozal.tv/details.php?id=1188113]http://kinozal.tv/details.php?

Егор Бероев ir komedija g.gif ... Turbut bus tragikomedija doh.gif
Laba 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2014 03 15, 09:10)
user posted image

Toks doh.gif "Ne syp mne sol na ranu" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 03 15, 09:18)
Егор Бероев ir komedija g.gif ... Turbut bus tragikomedija doh.gif
Nesuderinami dalykai? biggrin.gif
Na jis man toks kaip čia pasakius tinkamiau, va- божий одуванчик
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
ir pas mus oras toks doh.gif
bent jau galesiu ramiai ziureti filmus lotuliukas.gif labai daug visko atsiunciau bigsmile.gif
Dabar pradejau ziureti Samara pirma dali,patinka smile.gif
o eileje dar Getery mojora Sokolova,Naruznoje nabliudenije,Shiroka reka ax.gif
Atsakyti
Laba ryta.
Na ir oras,be,kaka.

Sim@,jei nepaslaptis,kaip surandate tiek laiko filmams bei serialams ziureti? blush2.gif Pasidalinkite patirtimi smile.gif As irgi noriu taip bet kolkas iseina tik vakarais,dienos metu nespeju.Siaip gal ir galeciau bet sazine griauzia,kai vaikas slankioja po namus ir as vietoj to,kad koki zaidyma su jo pazaisciau,ar skanesta iskepciau,tunoju prie pc.

"Naruznoe Nabliudenije"vakar 8 serija.Nemoku telefone geltonint srifta,norejau parasyti kodel toliau nenoriu si seriala ziureti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 15 kovo 2014 - 09:29
QUOTE(Visgi @ 2014 03 15, 09:23)
Na jis man toks kaip čia pasakius tinkamiau, va- божий одуванчик

Tiksliai pasakyta drinks_cheers.gif ... Man vis kyla klausimas, o jis ir gyvenime toksai? Kaip su juo ta Alfiorova (Abdulova) gyvena g.gif lotuliukas.gif

Nanita lipa ant mano greblio doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 15 kovo 2014 - 09:30
QUOTE(spoorga @ 2014 03 15, 10:27)
Nanita lipa ant mano greblio  doh.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ta prasme?Paaiskinkite.Ar jau gavo kad pylos uz toki klausyma?Ar tuoj as gausiu? biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(Visgi @ 2014 03 15, 09:10)

Alytuj tai toks pats doh.gif O man laisvas savaitgalis,galėčiau su mažuoju į parką eit ir va-sėdėsim namie

QUOTE(Nanita @ 2014 03 15, 09:26)
.Siaip gal ir galeciau bet sazine griauzia,kai vaikas slankioja po namus ir as vietoj to,kad koki zaidyma su jo pazaisciau,ar skanesta iskepciau,tunoju prie pc.

Pas mane panašiai,tik man jau filmų žiūrėt mažasis nelabai leidžia-telikas svetainėj dažniausiai okupuotas jo:žiūri ralį per youtube ir kartu savo mašinytes taip pat varto,ar kokį kitą filmuką ir jei tik pamato,kad mama jau ateina su visa mezgimo įranga,prost isterika ištinka doh.gif Tai aš vis dar Gulčiatai įveikinėju po kokią seriją per dieną ar dvi tongue.gif Vakar pabudau 5 ryto ir miego visai visai nenorėjau ir ką-su mezginiu į sveitainę.Kaip pasimėgavau ramiu pažiūrėjimu wub.gif Vyliausi,kad ir šiandien taip bus.Kur tau-mažiulis mane pažadino 8,30 lotuliukas.gif Na dabar teks sulaukt pietų miegelio tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(Nanita @ 2014 03 15, 09:35)
Ta prasme?Paaiskinkite.Ar jau gavo kad pylos uz toki klausyma?Ar tuoj as gausiu? biggrin.gif

Gali tuoj pasigailėt paklausus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 03 15, 09:35)

Pagyvensim, pamatysim... Jusu greblys truputi kitoks, kaip cia pasakius, inteligentiskesnis... blush2.gif Siulau tuom ir baigti... As tai tikrai 000189.gif

O pradejau ziuret su MB vakarais Ярость 2011
http://kinozal.tv/de...s.php?id=833258
16seriju, 2paziurejau, kol kas patinka... Tikiuosi labai neistemptas ir ziuresis gerai... wink.gif nail.gif
Atsakyti
Paziurejau vcera zakoncilas voina, labai idomus, gal tik per daug seriju...bet labai patiko wub.gif
Siandien anksti ryte paziurejau Guvernantka, patiko, lengvas toks
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 03 15, 09:44)
O pradejau ziuret  su MB vakarais  Ярость 2011
http://kinozal.tv/de...s.php?id=833258
16seriju, 2paziurejau, kol kas patinka... Tikiuosi labai neistemptas ir ziuresis gerai... wink.gif  nail.gif

man jis patiko drinks_cheers.gif neistemptas smile.gif
Atsakyti