Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXIV Tema)

Jetau paršiukų uodegos kaip skanu wub.gif Išvirtos (supjaustytos smulkiau) kartu su didelėm pupom ir mirkusios padaže su grietine ir daug česnako cool.gif Bomba nebloga, bet kartais galima ax.gif
Knyslės rūkytos irgi skanu, bet kažkaip nevirškina man jų g.gif

Į temą neturiu ką pasakyt, neatsimenu kada filmą žiūrėjau unsure.gif
Atsakyti
per vaiku pietu miega paziurejau siuos_
Осенний лист [2012, мелодрама];Телохранительница [2008, мелодрама, детектив] ir Железнодорожный романс [2002, драма]_visi be galo lengvi, greit ziurejos 4u.gif

Atsakyti
Sveikos smile.gif
Į temą: pažiūrėjau penkias serijas "Наружное Наблюдение",ko toliau,tuo labiau patinka.Dabar jau įtraukė nes po pirmų serijų buvo neaišku,kas su kuo ir kas kur smile.gif Filmas ne atsipalaidavimui,fonui netinka.Jei įdomu kaip viskas išsirutulios,reikia stebėti,žiūrėti atidžiai smile.gif

Ne į temą smile.gif "Iki" parduotuvėje,akcija,baklažanams bei cukinijoms biggrin.gif Pripirkau,prisikepinau,prisivalgiau.Guliu laiminga biggrin.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Nu jau tie vyrai: Так крем или Крым? Говорят, Кабаева попросила на 8 марта крем, а Вова просто неправильно расслышал...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 03 14, 21:11)
Laba 4u.gif
Nu jau tie vyrai: Так крем или Крым?  Говорят, Кабаева попросила на 8 марта крем, а Вова просто неправильно расслышал...
user posted image

nu amzius, amzius, neisgirdo gerai, o kiek koses privirs. Tik kas ja kabliuos g.gif
neziuriu siuo momentu nieko, nenoriu blush2.gif
Atsakyti
o man kazko sian ant filmu ziurejimo BUMAS uzejes cool.gif
Август. Восьмого, [2012, военный, драма]_ka tik baigiau_nieko toks, bet su fantastikos elementais blink.gif
na ir Август. Восьмого, [2012, военный, драма]_toks nieko, bet lb gal ziureti su antrom pusem, kurie dievina karinius filmus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 14 kovo 2014 - 20:13
Kaip vokiečiam sunku, ne tas žodis biggrin.gif
Čia tau ne juokas
Apie lenkiškų pavardžių rašybos ypatumus
QUOTE(spoorga @ 2014 03 14, 15:52)
Paziurejau... As visada sakiau, kad kai uzplusta jausmai, zmogus bejegis jiems pasipriesinti doh.gif ir nieks cia nekaltas, o gal pavasaris wub.gif Visgi, tu sakei, kad Илья Шакунов tau patinka, o as po filmo  Блюз опадающих листьев 2006, negalejau i ji ziureti, kol jo amplua tame filme isbleso mano atmintyje ir pasikeite beziurint kitus filmus blush2.gif
Na aš irgi tokios pat nuomonės, kad jei ten koks amūras su strėlėm ir drugeliais užplūsta tai 'sudie proteli susitikism rytoj' (čia aš gerąją prasme) smile.gif spoorga, na šaunuolė, kad davei žmogui galimybę pasitaisyti (aš čia apie Šakunovą) biggrin.gif

Jo, jis yra mano favoritų sąraše. Patinka ypač su juo tie visi veiksmo filmai, na ir ne tik, bet veiksmo vis tik gal labiau. Visus jo snaiperius peržiūrėjus, laukiu dabar kol naujas pasirodys.

Labai patiko "Беглец" /20011/
Baisiausiai kaip jis ten iš psichuškės negalėjo išsiskapstyti (per jėgą laikė), galvojau išdurnės jis ten.
Ir ta mergina akla kuri jam pagelbėjo...

Patiko visi jo 'snaiperiai'
Антиснайпер и Антиснайпер-2 на канале НТВ
Антиснайпер, Трейлер
Антиснайпер: Выстрел из прошлого - на НТВ
(negaliu pakęst šito įgarsinimo-įgarsintojo, na kas per balsas/tonas)

Žinoma patiko ir šis
Умножающий печаль

Bet jis man patinka ir humoristinėse filmuos, moka vaidint.
Ji amžina plevėsa, o jis rimtas toks, tramdytojas (jos) toks.
Tik aš jos nelabai galėjau priimt, kai žiūrėjau Vangeliją, kur ji ten ją vaidino, vis Tarakanovą matydavau joje. Čia yra ir tas Даниил Спиваковский. V.ž. tinkantis vakariniam lengvam seansui.
Ši Tarakonova ant jo biednos galvos doh.gif Ko jis tik ten neprimąstydavo, kad ją atšylint nuo aštrių pojūčių... Jam tik dirbt trukdydavo, v.ž. buvo tikra vaikščiojanti 'vargo vakarienė'
Виола Тараканова: эпизод "Маньяк с заточкой"
Виола Тараканова - Маленькая шуточка

Na daug kas su juo patiko, visų nevardinsiu smile.gif
QUOTE(Apuokas @ 2014 03 14, 17:04)
Į temą neturiu ką pasakyt, neatsimenu kada filmą žiūrėjau  unsure.gif
Na, bala nematė, svarbu užvizuosim, kad sveika ir gyva biggrin.gif Nes senokai nesirodei smile.gif
QUOTE(Nanita @ 2014 03 14, 18:55)
pažiūrėjau penkias serijas "Наружное Наблюдение",ko toliau,tuo labiau patinka.Dabar jau įtraukė nes po pirmų serijų buvo neaišku,kas su kuo ir kas kur smile.gif Filmas ne atsipalaidavimui,fonui netinka.Jei įdomu kaip viskas išsirutulios,reikia stebėti,žiūrėti atidžiai smile.gif
Man ten patiko tas Иван Жидков, jau toks обичевый, o dar kai tai moterai jaučia antipatiją, o reikia su ja porą įsimylėjalių vaidint... Kaip supratau, tas viršininkas juos skyrė taip specialiai į porą, kad anas apsišlifuotu, ir ant jos tiek nepurkštautų
QUOTE(Tekšė @ 2014 03 14, 19:11)
Nu jau tie vyrai
Aš čia yr turiu tokią šmaikščią apie vyrus
user posted image

Atsakyti
Paziurejau гетеры майора соколова , nu zinokit thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
labas vakaras 4u.gif
Atsakyti
"Там, где ты" 2014
Трейлер

user posted image
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
vakar paziurejau_Дети трущоб. На крыльях (1-5 серия из 5), [2013, драма]_labai patiko ir vertas žiūrėjimo filmas_apie dviejų gyvenimų jaunimą_vieni - turtingų tėvų vaikai, užsiima sportu (tie, kur kalnais, sienom laipioja), rusų kalboj kartojo, jog užsiima "prakrūtom"_nežinau, kaip verčias? ax.gif blush2.gif
kiti jauni paaugliai gyvena šiukšlyne ir džiaugias gyvenimu...

Papildyta:
QUOTE(daibava @ 2014 03 15, 08:17)
"Там, где ты" 2014

sito, kiap supratau, atsisiusti dar negalima? g.gif
Atsakyti
''Нереальная любовь'' /2014/
http://kinozal.tv/de....php?id=1188113
Премьера. Трейлер

user posted image

Sakyčiau šiandien kaip ruduo koks, toks oras man jį primena.
Labas rytas smile.gif

QUOTE(Sim@ @ 2014 03 15, 08:37)
sito, kiap supratau, atsisiusti dar negalima?
Nėra šio produkto. Po poros dienų bus galima.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 15, 09:44)
Nėra šio produkto. Po poros dienų bus galima.

supratau, dekui uz info 4u.gif
Atsakyti